2024’te Tavsiye Edilen 10 Soyunma Dolabı Modeli

Soyunma dolapları iş yerleri, fabrikalar, okul, spor salonları gibi pek çok toplu alanda kullanılan eşyaların başında geliyor. Belli bir iş kıyafeti ile çalışan personeller veya spor yaparken üstünü değiştirmesi gereken kullanıcılar için bu dolaplar işlevsel ve güvenli olmalıdır. Dolapların içerisinde bulunan bölmeler, dolabın yüksekliği ve genişliği, bölmelerdeki göz sayısı, bölmelerin iç derinliği modellere göre değişiklik göstermektedir. En iyi soyunma dolabı modellerini ve uygun fiyatlı ürünleri sizler için bir araya getirdik.

SıraModelDolap SayısıSYblog Puanı
1Jessan Ofis Eko910/9.9
2Jessan Ofis Eko 6’lı610/9.8
3Jessan Ofis Boy İkili210/9.7
4Kale Tekli110/9.6
5Bahar210/9.7
6Jessan Ofis 8’li810/9.8
7Kale 6’lı610/9.7
8Karma 4’lü410/9.6
9Jessan Yan Yana 4’lü410/9.7
10Jessan Ofis 3’lü310/9.8
Soyunma Dolabı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Soyunma Dolapları

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen soyunma dolabı modelleri sağlam yapısı ve kullanışlılığı ile fark yaratıyor. Kilitli ya da kilitsiz, yüksek-alçak, bölme sayısı fazla olan, renkli, desenli veya düz dolaplar, her türlü kullanıcının ihtiyacını karşılamaya yönelik model bulabilirsiniz. Siz de mutlaka araştırıp sizin için hazırladığımız bu modelleri incelemelisiniz.

İşte 2024 yılının en iyi soyunma dolapları…

Jessan Ofis Eko Soyunma Dolabı

Okul, spor salonları ve iş yerleri için en çok tercih edilen modellerin başında gelen Jessan 9’lu Soyunma Dolabı, uzun kullanım ömrü sunar. Tamamen çelikten üretilen model, elektrostatik toz boyası kullanılarak tasarlanmıştır.

Çoklu KullanımYok
Kilit Sistemi

Ürün Detayı

Kapak içerisinde gizli menteşe sistemi mevcuttur ve kapaklar dışarı 90 derecelik bir açı ile açılmaktadır. Kapaklarda kilit hariç asma kilit sistemi kullanılmaktadır. Aynı zamanda kapak üzerinde havalandırma bulunmaktadır. Ürün üzerinde yer alan isimliklere dilerseniz isim yazabilirsiniz. Bu sayede kullanıcılar içerisinde dolap karışıklığı kolayca önlenmiş olur. Ek olarak soyunma dolabı içerisinde plastik askılık kullanılmaktadır.

Ürün Boyutları37x97x200 cm
Ürün KasasıÇelik 9 Kapılı

Kullanıcı Yorumları

👤 MG: Jessan 9’lu soyunma dolabını okula aldık. Spor salonu için gerekli olan bu ürün oldukça kullanışlı ve güvenli.

👤 KL: Son derece sağlam bir ürün. Tavsiye ederiz.


Jessan Ofis Eko 6’lı Soyunma Dolabı

Dayanıklı ve ergonomik bir tasarımla üretilen Jessan marka 6’lı soyunma dolabının her bir gözünde iki adet havalandırma kullanılmıştır. Bu da ürünün kullanılabilirliğini fazlasıyla arttıran bir özelliktir.

Dayanıklı, uzun ömürlüFiyat
Kilit Sistemi

Ürün Detayı

Soyunma dolabı, elektrostatik toz boyalıdır ve gri renktedir. Aynı zamanda kapak üzerinde karışıklığı engellemek için isimlik kullanılmıştır. Dolap içerisinde askı kancaları mevcuttur. Asma kilit takmaya uygun YONCA kilit sistemi vardır. Çelik malzemeden üretildiği için son derece fazlasıyla dayanıklıdır.

Ürün Boyutları37x97x200 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 CT: Çok ilgili bir satıcı firma. Malzeme olarak çok kaliteli. Bu ikinci alışverişim. Piyasanın altında fiyatla çok kaliteli ürün satıyorlar. Tavsiye ederim.

👤 HP: Ürün sağlam ve kullanışlı. Ancak ilk siparişimde kargo sorunu yaşadım. Ürün boyası soyulmuş ve yamulmuştu. Sorunu hallettik. Yorumlarda da benzerlerini görmüştüm. Kargo sorunu ortadan kalkarsa harika bir alışveriş diyebilirim.


Jessan Ofis Boy İkili Soyunma Dolabı

Alt ve üstte birer tane, toplam iki tane olacak şekilde tasarlanan soyunma dolabı, dar alanlar için mükemmel bir avantaj sunuyor.

DayanıklılıkFiyat

Ürün Detayı

Elektrostatik toz boya kullanılarak renklendirilen bu soyunma dolabı, kolayca temizlenebilmektedir. Havalandırma ızgaraları sayesinde kıyafetlerin kokması engellenir. Ayrıca iki raflı olan dolabın kapakları üzerinde bulunan isimliklerle dolapları kişiselleştirebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak dolap kapaklarını renkli seçebilirsiniz. Bu dolap, yonca kilit sistemi ile asma kilit takmaya uygunluk sağlanmıştır.

Ürün Boyutları41x40x200 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 TB: Boyası çok kaliteli. Ürün sağlam kesinlikle tavsiye ederim.

👤 ÜD: Küçük bir işletmemiz var gıda üzerine. Bizim çalışanlarımıza yeterli geldi. Son derece kullanışlı ve güvenlikli bir ürün.


Kale Tekli Soyunma Dolabı

Kale Tekli soyunma dolabı, şifreli elektronik kilit sistemi ile üretilmiştir. Elektronik kilitler için 1 adet master ID anahtar ücretsiz olarak yanında gönderilmektedir. Bu sayede güvenlik en üst seviyede tutulmaktadır.

Elektronik Kilit SistemiKüçük boy

Ürün Detayı

Kale Tekli Soyunma dolabı, DKP sacdan imal edilmiştir. Gövde açık gri, kapaklar mavi olmak üzere elektrostatik boya ile boyanmıştır. Dolap içerisinde askı kancaları bulunurken kapıda etiketlik ve havalandırma bölümleri vardır. Dolap içerisinde alt ve üstte olmak kaydıyla iki bölme mevcuttur. Aynı zamanda rutubete dayanıklı vidalı armut ayakları bulunmaktadır. Fiyata göre farklı renkler isteğe bağlı olarak tercih edilebilir.

Ürün Boyutları41x40x185 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 RY: Ürün son derece sağlam ve kaliteli. Kaya gibi, teşekkürler.

👤 ŞL: Fiyatına göre boyut olarak küçük ancak işlevsel özelliği fazla. Elektronik kilit sistemi önemli.


Bahar Soyunma Dolabı

Alan sıkıntısı olmayan yerler için üretilen Bahar marka yerli üretim soyunma dolabı, tamamen çelik kasadan oluşmaktadır. Aynı zamanda elektrostatik boyalıdır ve uzun ömürlü kullanım özelliğine sahiptir.

GenişFiyat

Ürün Detayı

İki kapılı soyunma dolabının her bir kapısının içerisinde altta ve üstte olmak kaydıyla iki bölme mevcuttur. Bu dört gözün her birinde elbise asmak üzere kullanılmak için kancalar takılmıştır. Kapı üzerinde havalandırma panjuru ve etiketlik bulunuyor. Ayrıca kapaklarda asma kilit takma aparatı mevcuttur. Ürünün ayakları rutubete dayanıklı pingo ayaktır.

Ürün Boyutları79x40x185 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 GL: Dayanıklı bir soyunma dolabı. Resimde büyük görünüyordu. Ancak bu kadar geniş yer kaplamıyor.

👤 BÇ: özenli hizmet veren bir kargoya denk gelirseniz problemsiz ürünü teslim alırsınız. Üründe sıkıntı yaşamadık. Kullanışlı ve dayanıklı.


Jessan Ofis 8’li Soyunma Dolabı

En çok kullanılan toplu kullanım alanları için üretilen Jessan 8’li Soyunma Dolabı, minimal yapısı ile de tercih ediliyor. Hem dayanıklılığı hem de ergonomik tasarımı ile rahat bir kullanım özelliğine sahiptir.

KullanışlıYok
Dayanıklı

Ürün Detayı

Soyunma dolabı, elektrostatik toz boyalıdır ve gri renktedir. Modelin kapakları üzerinde isimlik yeri bulunuyor. Dolap içerisinde askı kancaları mevcut. Asma kilit takmaya uygun YONCA kilit sistemiyle oldukça güvenli kullanım sunmaktadır. Çelik malzemeden üretildiği için son derece dayanıklıdır.

Ürün Boyutları128x37x200 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 EÖ: Fiyatına göre iyi bir ürün. Mağaza sorunsuz çalışıyor. Ancak taşıma şirketi ile problemler yaşadık. Ürün hasarlı geldi, süre uzadı. Daha dikkatli taşınmalı.

👤 ÜK: Yeni açtığımız spor kompleksimiz için temin ettik. İlk aldığımızda üründen memnun kaldık ve siparişlerimizin devamını oluşturduk. Tavsiye ederiz.


Kale 6’lı Soyunma Dolabı

6’lı tasarlanan kırmızı renkteki Kale soyunma dolabı, üzerinde şifreli elektronik kilit sistemi bulunmaktadır. Elektronik kilitler için dolapla beraber 1 adet master ID anahtar ücretsiz olarak gönderilmektedir.

Elektronik Kilit SistemiFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

6 kapaklı bu Soyunma dolabı, DKP sac malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Gövde açık gri, kapaklar ise kırmızı olmak üzere elektrostatik boya ile renklendirilmiştir. Dolap kapakları içerisinde askı kancaları mevcuttur. Kapıda etiketlik ve havalandırma bölümleri bulunmaktadır. Dolap içerisinde alt ve üstte olmak kaydıyla iki bölme mevcuttur. Aynı zamanda rutubete dayanıklı vidalı armut ayakları vardır.

Ürün Boyutları117x40x200 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: Beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Son derece kullanışlı ve sağlam. Kırmızı renk tercihimizi de iyi ki yapmışız. Ortama renk kattı.

👤 LA: Sağlam teslim edildi. Kullanışlı, fazla alan kaplamadı.


Karma 4’lü Soyunma Dolabı

Manuel şifreli elektronik kilitli sistemden oluşan Karma soyunma dolabı, çelik malzemeden üretilmiştir. Böylece uzun yıllar kullanım rahatlığı sunar.

Elektronik Kilit SistemiFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Dolap malzemesi eğerli dkp 0,70 mm sac üzeri elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Ayak kısmı da aynı şekil 1,50 mm sac üzeri elektrostatik toz boya ile renklendirilmiştir. Dolapları nemli bezle silerek kolayca temizleyebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak özel renkle üretilebilir. Kapaklarda havalandırma ızgaraları ve isimlik mevcuttur. Dolap içi askı kancaları bulunmaktadır. Aynı zamanda uzun ömürlüdür.

Ürün Boyutları80x40x200 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 HY: Ürünü sipariş verirken tereddütte kalmıştık. Ancak kaliteli bir ürünmüş. Teslimatta hızlıydı.

👤 BHK: Dolap ihtiyacımızı fazlasıyla karşıladı. Bir sonraki siparişi rahatlıkla verebiliriz. Çok teşekkürler.


Jessan Yan Yana 4’lü Soyunma Dolabı

Sağlam yapısıyla dikkat çeken 4’lü soyunma dolabı modeli, yan yana kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Dikey dolap kapakları mevcuttur ve kilit sistemlidir.

Geniş KullanımElektronik Şifresiz
Dayanıklı

Ürün Detayı

Dolabın tamamı, elektrostatik toz boya kullanılarak renklendirilmiştir. Kolay temizlenebilir özellik taşımaktadır. Dolap kapakları üzerinde havalandırma ızgaraları ve isimlik bulunmaktadır. 4 kapaklı modeli isteğinize bağlı olarak kapakları renkli seçilebilir. YONCA kilit sistemi ile asma kilit takmaya uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Boyutları128x37x185 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 AE: Güzel bir soyunma dolabı, renkli ve kullanışlı.

👤 MM: Otele personel soyunma dolabı olarak tercih ettik. Yer küçük olduğundan büyük dolap kullanamadık. Bu dolaplar hem güzel tasarlanmış hem de kullanışlı. Tavsiye ederim.


Jessan Ofis 3’lü Geniş Soyunma Dolabı

Kullanışlı, dayanıklı ve ergonomik tasarımda bir ürün arayanların bütün ihtiyacını fazlasıyla karşılayabilen Jessan Soyunma Dolabı, kullanıcılardan tam not alıyor.

Kilit SistemliFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Jessan marka çelik gövdeli dolaptır. Sahip olduğu kapak içerisinde gizli menteşe sistemi mevcuttur. Kapaklar dışarı en fazla 90 derecelik bir açı ile açılmaktadır. Ürünün kapaklarında kilit hariç asma kilit sistemi kullanılmaktadır. Aynı zamanda kapak üzerinde hem havalandırma hem de isimlik mevcuttur. Soyunma dolabı içerisinde plastik askılık kullanılmaktadır.

Ürün Boyutları117x40x185 cm
Ürün KasasıÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 SK: Ürün güzel ve kaliteli. Ancak ambalaj ve transport mantığı çok zayıf. Dolayısıyla kargo yapılan ürünler hasarlı ve darbeli geliyor. Bunun önüne geçilmesini öneririm. Ürünü tavsiye ederim.

👤 OG: Ürünü daha önce de aldım. Boyası ve gövde malzemesi çok kaliteli. İhtiyacı oldukça karşılıyor. Renkli olmasını da sevdim. Ürünü tavsiye ederim.


Sıkça Sorulan Sorular

Soyunma dolabı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

Soyunma dolabı modelleri, kullanım alanına göre farklı tasarım ve özelliklerde tasarlanmıştır. Bir seçim yaparken öncelikle ürünlerin ergonomik ve kullanışlı olup olmadıklarına bakılmalıdır. Bunun yanı sıra ürünlerin kaliteli malzemeden üretilip üretilmediği de önemlidir. Çünkü ürünler içerisine kıyafet ve benzeri eşyalar konulacaktır. Sağlık sorunları olmaması açısından ürün kalitesine bakılır. Soyunma dolabının güvenli olmasını desteklemek için kilitli olan modeller tercih edilebilir.

Soyunma dolabı modelleri her alanda kullanıma uygun mudur?

Ofislerde, okullarda, iş yerlerinde ve evlerde hem alandan tasarruf etmek hem de eşyaları saklayıp, düzenli tutmak için tercih edilen soyunma dolabı modelleri her alanda uygun tasarımlardan oluşuyor. Ürün çeşidine göre tekli, ikili, üçlü soyunma dolapları üretiliyor. Dar alanlar için tasarlanan bazı ürünler L, Z ve X dolap düzenine uygun çeşitlerle karşımıza çıkıyor. İhtiyaca yönelik ürünleri, detaylı bilgileri doğrultusunda seçmek mümkün.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın