En İyi 10 Kapalı Gardırop Tavsiyesi

Her evin vazgeçilmez ürünlerinden biri gardırop. Şıklığıyla tüm odaya hakim olacak, kalitesiyle kullanımını kolaylaştıracak en önemli ihtiyaçlardan. Tüm eşyalarınızı içinde sıkıştırmadan bulunduran, kıyafetlerinizi kırıştırmadan muhafaza eden bir gardırop istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

SıraMarkaÖlçüSYblog Puanı
1Hepsi Home Novado173x120x47 cm10/9.9
2Metalia Zenit180x120x48 cm10/9.8
3Zenio Rose50x140x184 cm10/9.7
4Metalia Delüx180x200x50 cm10/9.9
5Rabi210x210x52 cm10/9.7
6Metalia Nisa Delüx200x210x50 cm10/9.8
7Sunroyal Concept Lavinia200x140x48 cm10/9.7
8Efla Luna182x140x48 cm10/9.8
9Aeka180x105x47,2 cm10/9.8
10Bimossa182×46,2×46,2 cm10/9.6
Kapalı Gardırop Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kapalı Gardırop

Genç odası, yatak odası ve çocuk odasına uyacak, kullanışlı kapalı gardırop modellerini sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi kapalı gardırop önerileri…

Hepsi Home Novado Gardırop

4 kapak ve 2 çekmecesiyle evinizin en kapsamlı eşyası olacak.

KurulumFiyat
Kullanışlı

Ürün Detayı

Defalarca sökülüp takılma özelliğine sahip bu gardırop ile halı kilim fark etmeksizin rahatça sabitleyebilir ya da hareket ettirebilirsiniz. Renginin beyazlığı sayesinde odanızın içine ferahlık katacak bu ürünü çok seveceksiniz.

Yükseklik173 cm
Genişlik120 cm
Derinlik47 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤O* Ö* “Ürünün kurulumu çok çok basit fakat şarjlı kullanmanız gerek, elle yapmanız çok zor. Ürünün iskeletini, çekmecelerini maks. 1,5 saate kurduk (3 kişi kurduk) ama dolapların kapakları 🙁 tam 3 saatimizi aldı. O kadar ince işçilik gerekiyor ki canımız çıktı dolap kapaklarını ayarlayana kadar. Bi tarafı kapanırken diğer taraf açılıyor falan biraz sinir krizi geçirdim tabi haliyle. Ama sonuç olarak tam beklediğim gibi geldi. Bu dolap TEK kişiliktir. Ben öğrenciyim ve benim eşyalarımı gayet iyi aldı. Son halinin fotoğrafını da ekledim, bakabilirsiniz. Ürünü tavsiye ediyorum, memnunum”

👤 K* T** “Fiyat Performans açısından güzel. Eşim ile 4 saatte kurulumunu bitirdik. Çekmece Ray sisteminin mantığı ve kapakların menteşeleri bizi çok zorladı. Menteşelerin vida delikleri yoktu olanlarında hizasında sıkıntı oldu. Çivi Papuç denilen malzemenin dolabın ayağı olduğunu yazmadıkları için montaj bittikten sonra keşfettik ve takmakla uğraşmadık. Hazırlanan kurulum dokümanı yetersiz. Ama ürün gösterişli görünüyor. Tüm kurulumu yıldız tornavida ile yaptım. Zor ama imkansız değil.”


Metalia Zenit Aynalı Gardırop

Beyaz ve ahşap görünümlü kahverengi ile odanızı güzelleştirecek bir parça.

KapsamlıKurulum
İki Renk

Ürün Detayı

Hem genç odası hem yatak odasına çok yakışacak tasarımı olan bu ürün, 3 kapılı ve 2 çekmeceli ürünün iç bölmeleri tüm eşyalarınızı sığdırabileceğiniz büyüklükte bir gardırop. 1. kalite bir dolap arıyorsanız bu ürün tam size göre.

Yükseklik180 cm
Genişlik120 cm
Derinlik48 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤G* G “Kurulum bence güzel anlatılmış rahat kurdum. Kalite güzel. Taşıma sırasında ezikler oluşmuş olmasa güzel olurdu. Raf yollanırsa çok sevinirim. Puan kırma nedenim rafın yanlış gönderilmesi.”

👤 H* S** “Ürün güzel, aynası da kaliteli. Sadece kurulum için gönderilen açıklamalar yeterli değil. Birkaç tane parçayı numaralandırmışlar ama bir tanesi yanlış numaralanmış çıktı. O biraz oyaladı kurarken. Bu yüzden açtıktan sonra hangi parça nereye gidecek önce onları belirlemekte fayda var.”


Zenio Rose Gardırop

Şeritli iki ayna detayı ile çocuk odası, yatak odası ve genç odalarının hepsine çok yakışacak.

AynalıFiyat
Kullanışlı

Ürün Detayı

Geniş ve simetrik yapısıyla tüm kıyafetlerinizi kapsayan bu gardırop, 4 kapak ve 2 çekmecesi ile tüm eşyalarınızı sığdırmanıza olanak sağlıyor. Geniş çekmeceleri sayesinde nevresim takımı, yastık ve ayakkabı kutularının sığacağı harika bir alanla sizleri buluşturuyor.

Yükseklik184 cm
Genişlik140 cm
Derinlik50 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 E* G* “Ürün korktuğumdan daha güzel sağlamlığı hoşumuza gitti. İlk kez dolap kurulumu yapan biri için çok zorluyor ancak”

👤 U** E** “Çocuklara aldım çok kullanışlı montajı kendim yaptım gayet kolay oldu yanınıza bir yardımcı gerek tabi firma gayet iyi paketleme yapmış bir sorun çıkmadı ihtiyacı olana tavsiye ederim”


Metalia Delüx Gardırop

6 kapılı 2 çekmeceli ergonomik yapısıyla tüm eşyalarınız artık bir arada.

GenişKurulum
İşlevsel

Ürün Detayı

Hızlı ve hatasız kuruluma yardımcı kurulum şemasıyla rahat kurulum sağlayan bu gardırop, derin ve kullanışlı içi sayesinde elbiselerinizi sıkıştırıp kırıştırmadan rahat kullanım sağlıyor.

Yükseklik180 cm
Genişlik200 cm
Derinlik50 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 S* E “Ürün tam olarak fiyat performans ürünü fiyatına göre gayet kaliteli kurması biraz zor ama eğlenceli paketlenmesi iyi tek kusur horoz lojistik ile 15 günde geldi. Almak isteyenlere tavsiye ediyorum”

👤 T* E** “Ürün/fiyat açısından çok iyi. Güzel tasarlanmış, kullanışlı. Malzeme çok kaliteli diyemem sunta sonuçta ama yapıldıktan sonra tekrar sökülmediği sürece uzun zaman iş görür. Malzemeler eksiksiz geldi. Pandemi sürecinden dolayı kargom epey gecikti siparişimde tek sorunum bu oldu ve bu yüzden 1 yıldız eksik verdim”


Rabi Mobilya Beyza Mega Gardırop

5 tane rafı ile eşyalarınızın hepsini aynı yere sığdırabilecek bir gardırop.

ŞıkKurulum
Rahat KullanımFiyat

Ürün Detayı

Geniş aynası sayesinde hem şıklık hem de işlevsellik gösteren bu ürün, country tasarımı ile tüm odalara çok yakışacak. Paslanmaz çelikten yapılmış dayanıklı askılarıyla, kaliteyi odanıza taşıyor.

Yükseklik210 cm
Genişlik210 cm
Derinlik52 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 U* O* “Ürünü çocuklar çok beğendi teşekkürler rabi mobilya”

👤 Y* Ü** “Eksiksiz geldi. Paketleme ve Malzeme kalitesi de gayet iyi. Almak isteyen tereddüt etmesin. 5sayfa kurulum şeması vardı.”


Metalia Nisa Delüx Aynalı Gardrop

Rahat kullanımı ile gönüllere taht kuracak.

HacimliKurulum
KullanışlıTek Renk

Ürün Detayı

Eşyalarını rahat ve büyük bir yerde sıkıştırmadan muhafaza etmek isteyenlerin bir numaralı tercihi bu dolap, renginin şıklığıyla da oldukça kullanışlı. Kapaklarının sağlamlığı ve kalitesi sayesinde sayısız kez kurulup, bozulabileceksiniz.

Yükseklik200 cm
Genişlik210 cm
Derinlik50 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 O* P* “. Ürünün kendisi, rengi, kalitesi gayet güzel hatta piyasaya baktığımızda bu boyutlardaki dolaplara göre çok güzel. İç dizaynı fotoğraftakinden farklı ama dış görünüş aynı. İç dizaynı en sol kısım ikiye bölünmüş alt üst askılık. Orta aynalı kısım tek bölme büyük askılık, en sağ kısım yukardan aşağıya eşit bölmeli 5 raf şeklinde. Ortada altta da 2 adet çekmecesi mevcut. Gayet şık bir dolap ben beğendim tek eksisi kurulum şeması olmaması ve fotoğraftaki gibi iç dizaynı olmaması ben kurulumu bu ürüne ya da aynasız olanına gelen fotoğraflı bir yoruma bakarak yaptım çok zor olmadı ama şarjlınızın olması lazım çünkü her şey demonte geliyor.”

👤 D*** E* İ* “Gerçekten fiyat performans ürünü ben aldığımda daha da uygundu ama malum her gün yakıta gelen zamdan etkilenmiş resimde görünenin aynısı tüm montaj parçaları alyan dahi eksiksiz geldi gerçekten başarılı bir firma tavsiye ederim”


Sunroyal Concept Lavinia Ayaklı Gardırop

Tasarımının güzelliği ile gönlünüze taht kuracak bir gardırop.

ŞıkTek Renk
Geniş

Ürün Detayı

Kaliteli kapakları eşyalarınızın devrilmesine de oldukça dayanıklılık sunuyor. Şıklığının yanında rahat kullanım sağlayan geniş içeriği sayesinde, tüm eşyalarınızı kolaylıkla sığdırabileceğiniz bu ürünü sakın kaçırmayın.

Yükseklik200 cm
Genişlik140 cm
Derinlik48 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤I** D “Mdf ürün kaliteli. Çok yer kaplamıyor. Biz marangoz dan destek aldık. Kurulumunun kolay olduğunu düşünmüyorum. Ama çok şık bir ürün. Ben portmanto olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim”

👤 S* i*** “Fiyat performans ürünü tavsiye ederim”


Efla Mobilya Efla Luna Ayaklı Gardırop

Renginin güzelliği ile içinize ferahlık katacak bir ürün.

ŞıkKurulum
Çevreye Duyarlı

Ürün Detayı

Kapaklarının dayanıklılığı sayesinde kolay açılma yapmayan bu gardırop, tasarımının uygunluğu ile tüm odalarınıza yakışacak. Geniş ve çok sayıdaki rafları ile kolay kullanım sağlayanların ilk tercihi.

Yükseklik182 cm
Genişlik140 cm
Derinlik48 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 P* u* “Ürün gayet güzel, çok kullanışlı. Kargo teslim tarihinde getirdi ve ufak tefek eziklik haricinde (dışardan görünmeyen yerleri) sağlam geldi. Koli içinden kullanım kılavuzu çıkmadı. Firmaya yazdım hemen WhatsApp üzerinden yolladılar sağolsunlar. Montajı zor geldi bana tek kişi ile yapmak zor. Başta ürün basit gibi geldi, ama usta ile birlikte montajı yapıp sağlamlığını görünce çok mutlu oldum. Kızlarım da eşimde bayıldı. Odaya çok farklı bir hava kattı. Küçük gibi görünse de raf sistemi sayesinde baya eşya alıyor.”

👤 U* y* “Gösterdikleri ilgi, alaka, özenli paketleme, kaliteli ürün ve sağladığınız müşteri memnuniyeti taktire şayan. Şu ana kadar alışveriş yaptığım en iyi firma oldu sonuna kadar helal olsun”


Aeka Gardırop Meşe Beyaz

Parlak ahşabı sayesinde odalarınızın şıklığına şıklık katacak.

ŞıkKurulum
Çevreye Duyarlı

Ürün Detayı

Sınıf melamin kaplı yonga levhası ile sayısız çıkarıp kursanız da, bozulma yapmayacak bu ürün, geniş raf tasarımı ve rengi ile en rahat kullanımı sunuyor. Ara raflarıyla şıklığını tamamlayan bu gardırop, seçimlerinizi özgürleştiriyor.

Yükseklik180 cm
Genişlik105 cm
Derinlik47,2 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Ürün gayet güzel harika bir ürün alın ve kullanın.

👤 YN: Malzeme kalitesi güzel odaya farklı bir hava kattı.


Bimossa Gardırop Ceviz

Ceviz rengini odalarınıza getiren bu gardırop, odanıza çok yakışacak.

GenişFiyat
Kullanışlı
Renk Seçeneği

Ürün Detayı

Avrupa standartlarının kalitesinde olan Bimossa, Türk malı parçalarıyla kaliteli ve yerli bir ürün. Çizilmeye karşı, kolay temizlenen bu gardırop, kolay bir kullanım sağlıyor. Her odanıza yakışacak şık ve kaliteli gardırop arıyorsanız bu ürün tam size göre.

Yükseklik182 cm
Genişlik46,8 cm
Derinlik46,2 cm
Sunta Kalınlığı18 mm

Ürün Detayı

Derinlik: 46,2 cm
Yükseklik:
182 cm
Genişlik:
46,8 cm
Sunta kalınlığı:
18 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 O* ç** “ Dolaba gelirsek paketleme harika. Kurulum anlatımı ve parçaların numaralandırışı harika. Çok rahat bir şekilde kendiniz kurabilirsiniz. Şarjlı vidalama aletiniz varsa ya da bir yerden bulursan 10 dk’da dolabı ayağa kaldırırsınız. Kurarken vidaları sıkı yapın ve bir kere yapın sonra sallanır bir dolap çıkar karşınıza. Her şeyi eksiksiz ve sakince kurduktan sonra sapasağlam bir dolap bulacaksınız. Tasarımı rengi gayet şık.”

👤 K* l* “Bugüne kadar ayni zaman da bir kaç raflı çok amaçlı dolap aldım. İçlerinde en mükemmel olanı buydu. Yorumlara bakıp aldım. Diğerlerine göre fiyatı biraz farklıydı, ama inanın değer. Kendiniz mükemmel bir şekilde montaj yapabiliyorsunuz ve de montaj olarak gelen parçalar güvenli bir şekilde paketlenmiş. Fazla fazla koymuşlar vida vs. Teşekkür ediyorum.”


Sıkça Sorulan Sorular

Gardırop alırken nelere dikkat etmeli?

Mekan ve gardırop ölçüsünü iyi ayarlamalısınız, aksi takdirde odanıza büyük gelen gardırop ile istediğiniz görüntüyü elde edemezsiniz. Tozlanmaması için kapalı bir gardırop seçersiniz, tozlanmasını önlemiş olursunuz.

En iyi gardırop malzemesi nedir?

Ahşaplarda genellikle MDF ve Suntalam malzemeleri öne çıkmaktadır. MDF fiyatı yüksek olduğu için pek tercih edilmese de uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanım sağlar. Fiyatı uygun olduğu için daha çok tercih edilen Suntalam, uzun ömürlü bir kullanım sağlayamaz.

En iyi mobilya ağacı nedir?

Dolap üretiminde birçok ağaç kullanılır, bunlardan bazıları; ladin, kavak, gürgen, çam ve cevizdir. En ulaşılabilir ve kaliteli ağaç ise gürgen ve ladin ağaçlarıdır. Pahalı olduğu için tercih edilmeyen ama en kaliteli malzeme, ceviz ağacıdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın