En İyi 10 Anahtar Dolabı Tavsiyesi

Bir binada birden fazla kapının anahtarını barındıran işletmelerde, okullarda, otellerde ve apartmanlarda anahtar dolabı modellerine ihtiyaç duyuluyor. Birçok anahtarın bir arada saklanması, düzeni ve işlerin olumsuz sonuçlanmamasını da destekleyeceği için uygun dolabın belirlenmesi gereklidir. Kapaklı ve korumalı anahtar dolaplarının yanı sıra pano şeklinde açık tasarımda hazırlanan modeller de mevcuttur. Özellikle bankalar ve otel gibi konaklama işletmelerinde kilitli modeller tercih edilir. Sizler için kullanıma en uygun anahtar dolabı modellerini sıraladık.

SıraModelAskı SayısıSYblog Puanı
1Mühlen310/9.9
2Şahnur5010/9.8
3Selena1810/9.7
4ABC7810/9.8
5Ahşap Anahtar Dolabı610/9.6
6Şahnur10010/9.7
7Yale4610/9.7
8Yale Mini2010/9.6
9Selena1810/9.5
1048 Anahtar Kapasiteli Anahtar Dolabı4810/9.8
Anahtar Dolabı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Anahtar Dolabı Modelleri

Anahtar dolabı modelleri kullanım alanına göre pek çok tasarım ve özellikle karşımıza çıkıyor. En çok tercih edilen anahtar dolabı modelleri arasında camlılar var. Dışarıdan bakıldığında anahtarın nerede olduğunu görmek mümkündür. Dolapların modellerine göre anahtarlık askılık sayısı belirlenmiştir. Kilitlenebilir kapak özelliği sayesinde daha güvenli kullanım imkanı taşıyan ürünleri tercih edebileceğiniz gibi alüminyum gibi sağlam malzemeden yapılan ürünlerle de dayanıklılık ve kullanışlılık özelliğini arttırabilirsiniz. Haydi gelin sizler için araştırdığımız anahtar dolabı modellerine bir göz atalım.

İşte 2024 yılının en iyi anahtar dolabı modelleri…

Mühlen Şifreli Anahtarlık Kutusu

Mühlen marka anahtarlık kutusu, ev, yazlık, ofis ve iş yerleri için tasarlanmış, duvara monte edilebilen anahtarlık kasasıdır. 4 hane kombinasyonlu şifre sistemine sahiptir. Kullanıcılar satın aldıkları ürünü 0000 ile 9990 arasında şifre belirleyerek kullanabilir.

Kolay duvara monte edilmeBoyut
Kilitli ve güvenli

Ürün Detayı

Küçük ofisler ve işletmeler için de kullanım güvenliği sağlar. Son derece güçlü bir gövdeye sahiptir. Anahtar ve araç kumandası gibi küçük ürünlerin içerisine girebilmesi için geniş bir iç hazneye sahiptir. Tek başına 3 anahtar içine sığabilir. Güçlü ve çift katmanlı bir üründür. Çelik ve çinko alaşımlı malzemeden üretilmiştir. Her türlü darbeye karşı dayanıklıdır. Maksimum güvenli yapısı sayesinde, şifre kırmak isteyen her türlü müdahaleye karşı da dirençli bir yapıdadır. Suya dayanıklıdır.

Ürün GövdeÇift katmanlı güçlü çinko ve çelik alaşımlı
Kilit Mekanizmasıİki dişli çelikten üretilme, paslanmaz, boyası dökülmez
Ürün Dış Boyutu11×8.5×4 cm
Ürün İç Boyut6.5x8x4 cm
Kutu Boyutu10x13x5 cm
Ağırlık0.50 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 KG: Üründen çok memnunum. Demir kasa kuvvetli, şifre sistemi de güzel. Hemen kargoya verdiler. Ama kargo firması sıkıntılı. Aras Kargo ile çalışılmamasını tavsiye ediyorum.

👤 FR: Ürün güzel, kullanışlı ve sağlam. Sadece içerisinden çıkan vidalarla dübel biraz yetersiz geldi bana. Genel olarak ürünü tavsiye ediyorum.


Şahnur Anahtar Dolabı

Şahnur marka anahtar saklama dolabı, 50 tane anahtar alabilen kapasitesi ile en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

FiyatDayanıklılık
Kapasite

Ürün Detayı

Sağlam alüminyum malzemeden üretilmiştir. Vale, apartman gibi benzeri alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Gri renktedir. Kolay temizlenebilir. Temizleme sırasında kimyasal kullanılmaması önerilmektedir.

Ürün Ağırlığı3 kg
Ürün Genişlik35 cm
Ürün Derinlik8,5 cm
Ürün Yükseklik35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 SD: Okul için bu anahtar dolabını tercih ettik. Çok kaliteli olmasa da iş görür nitelikte bir ürün.

👤 AS: Dolabı tam bir fiyat performans ürünüdür. Hatta fiyatı biraz daha düşük olabilirdi. Tavsiye ederim.


Selena Büyük Kilitli Anahtar Dolabı

Hem hacmi büyük hem de tasarımıyla göz dolduran bir anahtar dolabı arayanlar için özenle tasarlanmış bir üründür.

FiyatKapasite
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Akça anahtar dolabı, 8 mm MDFlamdan imal edilmiştir. Kapakları kilitlidir. Toplam iki adet anahtarı ile birlikte gönderilmektedir. Ürün akça ve ceviz olmak üzere iki farklı renk olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Anahtar dolabı, 18 adet anahtar askı aparatı monte edilmiş şekilde sunulmaktadır. Çeşitli alanlarda kullanıma uygundur.

Ürün Genişlik27 cm
Ürün Derinlik7,5 cm
Ürün Yükseklik32,5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 NÖ: Ürün ideal ölçülerde ve estetik olarak güzel şekil verilmiş. İşçilik de güzel. Kargo ve paketlemesi de iyiydi. Bina için aldım. Tavsiye ederim.

👤 KA: Başarılı tasarım, güzel ambalaj, hızlı gönderi.


ABC Alüminyum Çerçeve Anahtar Dolabı

ABC marka anahtar dolabı modeli alüminyum çerçeveden imal edilmektedir. Tam 78 adet anahtar kapasitesi ile kullanıcılara sunuluyor.

FiyatYok
Dayanıklılık
Kapasite

Ürün Detayı

Ürün duvara kolaylıkla monte edilebilir özelliktedir. Kilitlenebilir. Yedek anahtarı da dahil olmakla birlikte toplam 2 adet anahtarı mevcuttur. Camekan temperlidir. Bu da ürünün kırılmaz olduğunu gösterir. Montaj aparatları ürünün kutusunun içerisinde mevcuttur.

Ürün Kapasitesi78 anahtar
Ürün GövdeAlüminyum
Ürün Ölçüleri50×70 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 SZ: Emlak ofisimiz için tercih ettiğimi bir üründür. Çok kullanışlı. Bütün anahtar dağınıklığı da ortadan kalktı. Tavsiye ederim.

👤 CF: Ürün çok şık. Camlı oluşu bizim için çok kullanışlı oldu. Malzeme kalitesi de anlatıldığı gibi. Satıcıya ve ekibine çok teşekkür ederiz.


Ahşap Anahtar Dolabı

Ahşap ceviz anahtar dolabı dayanıklılık ve sağlam duruşu ile çok fazla tercih ediliyor. Son derece şık bir tasarım ürünüdür.

FiyatKapasite
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Anahtar dolabı 8 mm Mdflamdan imal edilmiştir. Kapakları kilitli değildir. Ürün akça ve ceviz olmak üzere iki farklı renk olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Anahtar dolabı, 6 adet anahtar askı aparatı monte edilmiş şekilde sunulmaktadır. Çeşitli alanlarda kullanıma uygundur.

Ürün Genişlik20 cm
Ürün Derinlik7 cm
Ürün Yükseklik26 cm
Ürün GövdeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞL: Bina yönetim odası için aldım. Kaçırmayın harika bir ürün. Anahtar asma yeri çengelli. Ürünü beğendim.

👤 ÇZA: Ürün harika. Efsane cuma indirimleri ve yoğunluğu olmasına rağmen iki günde elime ulaştı. Teşekkürler, tavsiye ediyorum.


Şahnur 100’lü Anahtar Dolabı

Şahnur marka anahtar saklama dolabı, 100 tane anahtar alabilen kapasitesi ile en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

FiyatDayanıklılık
Kapasite

Ürün Detayı

Ürün, sağlam alüminyum malzemeden üretilmiştir. İş yeri, vale, apartman gibi benzeri alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Gri renktedir. Kolay temizlenebilir. Temizleme sırasında kimyasal kullanılmaması önerilmektedir.

Ürün Genişlik40 cm
Ürün Derinlik7 cm
Ürün Yükseklik60 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: Yüksek kapasitesi ile kullanışlı bir ürün. İşimizi fazlasıyla gördü.

👤 ÖÇ: Hem satıcının alışveriş süreci içerisindeki iletişimi olsun hem de gelen ürünün kalitesi olsun ben çok memnun kaldım. Bu üründen düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.


Yale Anahtar Dolabı

Yale marka tarafından estetik olarak tasarlanmış bir üründür. Sadece anahtarlarınızın düzenli olmasını sağlamaz aynı zamanda muhafaza ettiğiniz yerin güvenliliğini de destekler.

FiyatKapasite
Dayanıklı

Ürün Detayı

Kolay ve doğru bir şekilde anahtarların korunmasını sağlar. 46 anahtar kapasiteli bir üründür. Orta boy olarak tasarlanmıştır. Halka takılan tüm anahtar için uygundur.

Ürün Genişlik24 cm
Ürün Derinlik8 cm
Ürün Yükseklik30 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 OK: Hızlı kargo ve çok iyi paketleme. Kaliteli bir ürün. Satıcıya çok teşekkürler.

👤 GN: Güzel tasarımlı bir ürün. Doğru montaj yapıldığında hem görüntüsü hem de ağırlığıyla güven veriyor.


Yale Mini Anahtar Dolabı

Anahtar dolabı, Yale marka tarafından estetik olarak tasarlanmış bir üründür. Sadece anahtarlarınızın düzenli olmasını sağlamaz. Aynı zamanda muhafaza ettiğiniz yerin güvenliliğini de destekler.

FiyatKapasite
Dayanıklı

Ürün Detayı

20 anahtar kapasiteli bir üründür. Anahtar ve benzeri eşyalarınızı kolayca organize etmenizi sağlar. Anahtarları kolay bulma açısından numaralama ve etiketleme imkanı sunar. Kolay ve doğru bir şekilde anahtarların korunmasını sağlar. Küçük boy olarak tasarlanmıştır. Halka takılan tüm anahtar için uygundur.

Ürün Genişlik16 cm
Ürün Derinlik7,5 cm
Ürün Yükseklik20 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 UD: Çeşitli anahtarlarınızı ve giriş kartlarınızı saklayabileceğiniz bir ürün. Bana göre oldukça kullanışlı. Tavsiye ederim.

👤 GA: Ürün beklediğimden sağlam ve kullanışlı çıktı. İçinden çıkan vidalar ve dübeller de sağam. Tavsiye edilir, güzel bir ürün.


Selena Büyük Ahşap Anahtar Dolabı

Ahşabın kalitesi ve gösterişliliği ile tasarlanan Selena marka anahtar dolabı, kilitli sistem ile üretilmiştir. Kilitli kapak için iki adet anahtarı mevcuttur.

FiyatKapasite
Dayanıklı

Ürün Detayı

Büyük ahşap anahtar dolabı, 8 mm MDFlamdan imal edilmiştir. Ürün akça ve ceviz olmak üzere iki farklı renk olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Anahtar dolabı, 18 adet anahtar askı aparatı monte edilmiş şekilde sunulmaktadır. Çeşitli alanlarda kullanıma uygundur. Tek kapaklıdır.

Ürün Genişlik27 cm
Ürün Derinlik7,5 cm
Ürün Yükseklik32,5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: Ürün bir günde geldi. Kutulamadan memnun kaldım. Kullanışlı bir anahtar dolabı. Tavsiye ederim.

👤 SG: Anahtar dolabı anahtarlarınızı derli toplu tutmak için güzel tasarlanmış. Hızlı kargo için de ayrıca teşekkür ederim.


48 Anahtar Kapasiteli Anahtar Dolabı

48 anahtar kapasitesine sahip olan anahtar dolabı sayesinde evleriniz, iş yerleriniz ve benzeri kullanım alanlarınız için güvenle anahtar saklayabilirsiniz.

KaliteFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Ürün kolaylıkla monte edilebilir özelliktedir. Tasarımı ve şıklığı ile her mekana uyum sağlar. Aynı zamanda suya ve darbeye dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Anahtarlık Kapasitesi48 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 FK: Muadiline göre çok güzel ve kullanışlı bir üründür. Dayanıklılık açısından da uzun süre kullanılabilir. Alacaklara tavsiye ederim.

👤 GT: Fiyatı ürüne göre biraz pahalı geldi ancak yorumlara bakıp satın aldım. Biraz daha uygun fiyatlı olsa daha çok tercih edilebilir. Güzel bir ürün.


Sıkça Sorulan Sorular

Anahtar Dolabı Tercih Ederken Dikkat Etmemiz Gereken Konular Nelerdir?

Anahtar dolabı seçerken öncelikle kullanacağınız alandaki ihtiyaca uygun olup olmadığına bakmalısınız. Büyük bir işletme sahibiyseniz ya da onlarca anahtardan söz ediliyorsa, kilitli büyük yapıda olan tasarımlar tercih edilebilir. Ancak ev içi vestiyer, apartman gibi daha kısıtlı sayıda olan bir alandan bahsediliyorsa minimal ölçülerde tasarlanan anahtar dolabı modelleri kullanılmalıdır.

Anahtar Dolabı Fiyatları Ne Kadar?

Her malzeme ve mobilya ürünlerinde olduğu gibi anahtar dolabı çeşitlerinde de tasarım ve üründe kullanılan parçaya göre fiyat farklılıkları meydana gelmektedir. Bir dolabın malzemesinin pahalı olması, iç aksesuarlarının çok çeşitli olması ürünün fiyatının da fazla olmasına neden olur. Kilitli, camlı, onlarca anahtarlığı alabilecek kapasitede dolaplar daha pahalı satışa sunulurken, kapaksız, kilitsiz ve çerçeve özelliğindeki ürünler daha uygun fiyatlarla piyasada yer almaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın