En İyi 10 Salça Makinesi Tavsiyesi

İster evinizin konforunda, isterseniz iş yerinizde profesyonel düzeyde kullanabileceğiniz piyasanın en iyi salça makinelerini sizler için araştırarak liste haline getirdik. Özellik bakımından birbirlerinden ayrılan birçok salça makinesini bu yazımızda teknik özellikleriyle beraber bulabilirsiniz.

SıraModelGüçSYblog Puanı
1HasselManuel10/9.9
2HARLEM Gurme2200 W10/9.7
3TuğraÇelikManuel10/9.8
4Mr.Knife Mrmg-81211500 W10/9.7
5Kiwi Kmg-2603700 W10/9.5
6Hoogar2500 W10/9.6
7Montini Guerino225 W10/9.7
8Tre Spade300 W10/9.6
9BARTECH 220 W10/9.7
10Rema Tmt 1000220 W10/9.6
Salça Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Salça Makinesi Modelleri

Birçoğumuzun bildiği gibi, her sene salça yapmak bir aile geleneğidir. Yaz mevsiminde taze taze yetişen domates ve biberlerin mis kokusunu kışın kahvaltı sofralarımızda hissetmek için erkenden başlarız salça hazırlığına. Bu hazırlık aşamasında her aile üyesinin bir görevi vardır. Birimiz domateslerin kabuklarını soyarken, diğerimiz biberlerin ele yapışan tohumları ile savaşır. En nihayetinde bir polisiye romanı kahramanı gibi her bir yanımız kırmızıya bürünür. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte hayatımızı kolaylaştıran ürünler tüm bu dertlere son verecek. Kıyafetinizde tek bir leke kalmadan evin her köşesini mis gibi salça kokutmak artık mümkün.

Profesyonel olarak gıda sektöründe çalışan emekçiler, sizleri de elbette unutmadık! Her biri birbirinden fonksiyonlu, en çok tercih edilen kaliteli sanayi tipi salça makinelerini bu içeriğimizde sizlerle buluşturduk!

İşte 2024 yılının en iyi salça makineleri…

Hassel Ev Tipi Salça Makinesi

Hassel ev tipi salça makinesi, evinizde veya bahçenizde salça yaparken size çok yardımcı olacak! Uygun fiyatı ile öne çıkan bu ürünün performansı karşısında şaşkına dönmeniz mümkün.

Uygun fiyatFiyat performans ürünü
Ev tipi kullanımPlastik malzeme
Kolay ve pratik

Ürün Detayı

Hassel ev tipi salça makinesi, bütçe dostu fiyatı ve yüksek performansı ile listemizin ilk sırasına yerleşmiş durumda. En çok satan ev tipi salça makineleri arasında yerini koruyan bu ürün, komple polipen malzeme kullanılarak üretilmiş. Hassel salça makinesi, tezgâha sabitlenme özelliği ile oldukça kullanışlı. Salçanın yanı sıra, portakal veya üzüm gibi meyvelerin suyunu da çıkarmak mümkün. Son olarak oldukça kolay bir kurulumu olduğu için müşterilerin hiçbir pürüz çıkarmadığını da belirtelim.

Salça Makinesi Ölçüsü (Y-G)26 x 35-40 cm
Et Kıyma AparatıVar
Sosis ve Sucuk AparatıVar
Kapasite5+L
MalzemePlastik
Garanti2 Yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 M** T: Alıp alabileceğiniz en iyi ev tipi salça makinesi. Bu fiyata böyle bir performans her üründe bulunmaz.

👤 K S**: Çok ucuz ve çok iş görüyor. İlk kullanımda kol kısmını çevirirken fazla güç uygulamanız gerekebilir ama zamanla normale dönüyor. Tavsiye ederim.


HARLEM Gurme 2200w

HARLEM gurme elektrikli sosis sucuk kıyma ve salça makinesi, uygun fiyatlı ev tipi salça makineleri arasında kalitesiyle ön plana çıkıyor.

Uygun fiyatSesli çalışma
Ev tipi kullanım
Kolay temizlenebilir

Ürün Detayı

HARLEM gurme sosis sucuk kıyma ve salça makinesi, elektrikli olma özelliği ve yüksek kalitedeki paslanmaz bıçaklarıyla sizi yarı yolda bırakmayacak bir performans gösteriyor. 2200 W gücündeki motoruyla güçlü ve hızlı bir şekilde işinizi halletmenize yardımcı oluyor. Kolay temizlenebilir özelliği ve pratik kullanımıyla öne çıkan bu salça makinesi, et kıyma ve sucuk / sosis aparatlarına da sahip.

Güç2200 W
Et Kıyma AparatıVar
Sosis ve Sucuk AparatıVar
Kapasite5+L
Garanti2 Yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 S** C: Annem salça yaparken çok yoruluyor diye onun için aldım. O kadar pratik ve kolay bir kullanımı var ki kesinlikle herkesin evinde olmalı.

👤 T N**: Salçayı da kıymayı da çok iyi yapıyor. Öneririm.


TuğraÇelik Tuğra Alüminyum Salça Makinesi

TuğraÇelik Tuğra alüminyum salça makinesi, basit kurulumu ve kolay kullanımı ile sizlere konforlu bir salça üretimi vaat ediyor.

Uygun fiyatFiyat performans ürünü
Ev tipi kullanım
Basit kurulum özelliği

Ürün Detayı

TuğraÇelik Tuğra alüminyum salça makinesi, hem uygun fiyatlı olup hem de çok fonksiyonlu olmasıyla ön plana çıkıyor. Manuel kullanıma sahip bu ürün, evinizde oldukça lezzetli domates ve biber salçaları yapmanız için tasarlanmış. Salça üretimi ile öne çıksa da, bu makine reçel, jöle, meyve suyu ve sebze suyu gibi lezzetler yapmak için de oldukça kullanışlı. Büyük bir hazneden oluşması ve ergonomik tutma sapı ile hızlı ve kolay bir şekilde salçanızı yapabilirsiniz.

Kullanım TipiManuel
Reçel-Jöle-Meyve Suyu AparatıVar
Ağırlık1.7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Ş: Posasını çıkarırken biraz zorlanabilirsiniz ama bu fiyata iş görür.

👤 K B**: Gayet kullanışlı ve ihtiyacınızı giderecek bir salça makinesi.


Mr.Knife Mrmg-8121 Salça Makinesi

Mr.Knife Mrmg-8121 kıyma ve salça makinesi, hem uygun fiyatlı olması hem de kalitesinden ödün vermemesiyle kullanmaya başladığınızdan itibaren konforu hissedeceğiniz bir ürün.

Uygun fiyatFiyat performans ürünü
Ev tipi kullanım
Kaymayan ayak yapısı

Ürün Detayı

Mr.Knife Mrmg-8121 kıyma ve salça makinesi, birden fazla fonksiyonu ve kullanışlı yapısı ile listemizde kendine yer edinmeyi başarıyor. Aşırı yüklenince uyarı veren komuta sahip olan bu ürün, 2 farklı kıyma plakasına sahip. Bu sayede kıyma çekmek için de son derece uygun. Bünyesinde kaymaz ayaklar barındıran bu salça makinesi ile işleminizi yaparken oldukça rahat etmeniz mümkün.

Güç1500 W
Kaymaz AyakVar
Et Kıyma AparatıVar
Sosis ve Sucuk AparatıVar
Kıyama Plakaları Boyutları5-7 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** Ö: Evde kullanmak için son derece ideal bir salça makinesi.

👤 L Ö**: Henüz kıyma için kullanmadım ancak salça yapımında başarılı bir ürün.


Kiwi Kmg-2603 700w

Kiwi Kmg-2603 700w kıyma ve salça makinesi, gösterdiği yüksek performansı ile müşterilerden tam puan almayı başarıyor.

Uygun fiyatFiyat performans ürünü
Ev tipi kullanım
Yüksek müşteri memnuniyeti

Ürün Detayı

Kiwi Kmg-2603 700w kıyma ve salça makinesi, geniş besleme ağzına ve 1.sınıf kalite paslanmaz çelik bıçaklara sahip olan kaliteli ürünlerden. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu salça makinesi, kullanıcılarını hüsrana uğratmayan bir performans sergiliyor. Sucuk yapma ve içli köfte yapma aparatıyla bu alanlardaki hünerlerini göstermekten de çekinmiyor.

Güç700 W
İçli Köfte AparatıVar
Et Kıyma AparatıVar
Sosis ve Sucuk AparatıVar
Kıyama Plakaları Boyutları5-7 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Ö: Çok memnun kaldım. Çok sağlam bu fiyata göre.

👤 Y N**: Hem ekonomik fiyatlı hem de iyi performans gösteren salça makinesi arıyorsanız bu ürünü kaçırmayın. Ancak profesyonel kullanıma uygun değil.


Hoogar Alman Uzman Chef Salça Makinesi

Hoogar et kıyma sosis sucuk salça makinesi, üstün Alman teknolojisi ile üretilmiş profesyonel bir salça makinesi.

Hem ev hem iş yeri için uygunYüksek Fiyat
10 yıl yedek parça desteği
Üstün Alman teknolojisi

Ürün Detayı

Hoogar et kıyma sosis sucuk salça makinesi, A+ plus enerji tasarrufu kalitesi ve Alman teknolojisi özellikleriyle öne çıkıyor. Daha çok endüstriyel alanda kullanıma müsait olan bu ürün, evde kullanım için de tercih ediliyor. %85 oranında elektrik tasarrufu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çalışma esnasında hiçbir şekilde ısı ve güç kaybetmiyor. 2 yıl garanti ve 10 yıl yedek parça desteği sağlıyor. Tartışmasız yüksek kaliteye sahip bu salça makinesi ile lezzetli ürünler yaratmaya hazır olun.

Güç2500 W
İçli Köfte AparatıVar
Et Kıyma AparatıVar
Sosis ve Sucuk AparatıVar
Kıyama Plakaları Boyutları5-7 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** İ: Süper kalite. Kaçırmayın.

👤 S N**: Çok fonksiyonlu olmasıyla birçok işe yarıyor. Salça yapma performansı cidden başarılı.


Montini Guerino Spremy Salça Makinesi

Montini GuerinoSpremy salça makinesi, güçlü motor özelliği ve kaliteli malzemeden oluşmasıyla birçok müşterinin gözdesi.

Profesyonel kullanımYüksek Fiyat
Kolay temizlenebilir
Hem ev hem iş yeri için uygun

Ürün Detayı

Montini GuerinoSpremy salça makinesi, profesyonel kullanım için daha çok tercih edilse de evinde salça üreten kişiler için de oldukça müsait bir yapıdadır. Sağlam motor yapısı, paslanmaz çelik kalitesi ve pratik kullanımı ile oldukça kullanışlı bir performans gösteriyor. Saatte 50 kg domatesi radarından geçiren bu salça makinesi, reçel, jöle ve meyve suyu yapmak için de kullanılıyor.

Güç225 W
Ağırlık3.3 kg
Ölçü160 x 310 x 195 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 S** V: Kolay temizleniyor olması bir salça makinesi için çok önemli bir ayrıntı. Bu ürün de bunu yapabilmenize olanak sağlıyor.

👤 F D**: Yüksek kalite ve üstün performans. Tavsiye ederim.


Tre Spade Üç Kılıç Kıyma ve Salça Makinesi

İtalya’dan topraklarımıza kadar gelmiş olan Tre Spade üç kılıç kıyma ve salça makinesi, şimdi evinize ve işletmenize de girmeye hazır!

Profesyonel kullanımYüksek Fiyat
Kolay ve pratik
Hem ev hem iş yeri için uygun

Ürün Detayı

Tre Spade üç kılıç kıyma ve salça makinesi, hem evde günlük kullanım için hem de restoran gibi işletmelerde kullanım için son derece uygun. Yalnızca salça için değil; aynı zamanda reçel, jöle ve meyve suyu üretimi için de kullanılabilmektedir. Filtre haznesinin büyük olması ve yüksek standartlara sahip olması bu salça makinesini tercih edilir kılmaktadır.

Güç300 W
Reçel-Jöle-Meyve Suyu AparatıVar
Ağırlık10 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 M** P: Her yıl salça yapma derdinden beni kurtaran ürün. Hiç yorulmadan onlarca kavanoz çıkıyor. Çok memnunum.

👤 K K**: Salça makinesi çok hızlı çalışıyor.


BARTECH Domates-Biber Salça Makinesi

BARTECH domates-biber salça makinesi, kolay taşınabilme özelliği ile sizi hiçbir mekânda yalnız bırakmayacak!

Profesyonel kullanımYüksek Fiyat
Tarhana yapma özelliği
Yüksek kalite

Ürün Detayı

BARTECH domates-biber salça makinesi, oldukça iddialı ürünlerden. “Taşı sıksak, onun bile suyu çıkar” sloganı ile ilerleyen bu model ile birbirinden leziz salçalar yapmaya hazır olun. Salçanın yanı sıra; tarhana, kuşburnu, armut, üzüm, elma gibi yiyeceklerin de posasını ayırmanız mümkün. Hem pratik bir kullanım sağlaması hem de her yere rahatça taşınabilme özelliği gösteren bu salça makinesi, memnuniyet garantisi olan ürünlerden.

Voltaj220 V
Motor Gücü3 HP 2.2 kw
Motor Devir Gücü2800 devir / dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 B** C: Ürünün motor gücü harika! Çok kolay kullanılıyor ve inanılmaz hızlı salça yapıyor. Bence profesyonel kullanım için en iyi salça makinesi.

👤 İ N**: İşletmem için aldım. Tereddüt etmiştim ancak iyi ki almışım diyorum.


Rema Tmt 1000 Salça Makinesi

Rema Tmt 1000 salça makinesi, ergonomik ve şık tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Profesyonel kullanımYüksek Fiyat
Ergonomik tasarım
Kolay ve pratik

Ürün Detayı

Rema Tmt 1000 salça makinesi, saatte 1000 kiloya kadar domatesi işleme kapasitesine sahip geniş fonksiyonlu bir ürün. Tekerlekli bir yapıda piyasaya sunulan bu salça makinesi ile oldukça kolay ve pratik bir salça yapma deneyimi yaşamanız kaçınılmaz!

Voltaj220 V
Motor Gücü4 HP
Motor Devir Gücü28000 devir / dakika
Salça Makinesi Ölçüsü (G-Y)65 x 127 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Z: Eğer birçok müşteriye sunmak üzere salça yapıyorsanız almanız gereken salça makinesi kesinlikle bu.

👤 İ Ö**: Ürün çok şık! Aşırı iyi çalışıyor tavsiye ederim.


Sıkça Sorulan Sorular

Salça makinesi nedir? Ne işe yarar?

Salça makinesi, ister ev ortamında ister endüstriyel alanda salça üretmenizi sağlayan ürünlerdir. Bu pratik makineler, sizi hiç yormadan işin %90’ını halleder. Yapımında polipen malzemeden yararlanıldığı için insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Kolay kurulum özelliği ve basitçe monte edilebilen yapısı ile son derece kullanışlıdır. Salçanın yanı sıra, üzüm ve erik gibi malzemeler için de kullanılır. Salça makinesi ile salça üretiminde profesyonel olabilirsiniz.

Salça makinesi özellikleri nelerdir?

Salça makinesi özellikleri aşağıda sıralanmıştır:

Manuel ve elektrikli olmak üzere farklı çeşitlerde kullanıcılara sunulur.

İnsan sağlığına elverişli yapısıyla hijyenik salça üretimi yapılmasını sağlar.

Pratik kullanımı ve basit kurulumu sayesinde kullanıcılarına zorluk yaratmaz.

Temizliği kolay olan bu ürünlerin bazıları elde yıkamaya, bazıları ise bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Genellikle küçük boyutlara sahip olan salça makinesi, çok yer kaplamayan özelliğe sahiptir.

Hem ev ortamında kullanıma, hem de endüstriyel alanda kullanıma müsaittir.

Sucuk ve sosis yapabileceğiniz özel aparatları da bulunur.

Kısa süreli ve hızlı kullanım imkânı sunar.

Salça makinesi çeşitleri nelerdir?

Salça makinesi çeşitleri, ev tipi ve sanayi tipi olmak üzere ikiye ayrılır. Ev tipi salça makinesi, daha küçük boyutta olmakla beraber sanayi tipi ürünlere kıyasla daha az fonksiyona sahiptir. Bu ürünler evinizin konforunda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ev tipi salça makinesi daha sesli çalışma özelliği gösterir. Plastik ve çelik malzemeden üretilmiştir. Mutfak tezgâhı üzerinde rahatlıkla konumlandırma imkânı sunar. Evinizde iyi derecede motor kapasitesine sahip salça makinesi tercih etmeniz gerekir.

Sanayi tipi salça makinesi, ev tipi salça makinesine kıyasla daha geniş fonksiyonlara sahiptir. Ürüne göre değişmekle birlikte, 200 ila 400 kg arasında çekim kuvveti gösterir. Hızlı çalışma imkânı sunarak işinizi kısa sürede halletmenize yardımcı olur. Sanayi tipi salça makinesi, genellikle sehpa ile birlikte verilir. Bu sayede salça yapımında ihtiyacınız olan tüm malzemeleri belli bir alanda toplamış olursunuz. Sanayi tipi salça makinesi, daha geniş kapsamlı bir model olduğundan fiyatları da daha yüksektir.

Salça makinesi fiyatları ne kadar?

Salça makinesi fiyatları, kullanıldığı alana ve üretiminde yararlanılan malzemeye göre değişiklik gösterir. Endüstriyel alanda kullanılan sanayi tipi salça makinesi, daha profesyonel kullanım sağladığından yüksek fiyatlarda satılmaktadır. Ancak ev tipi salça makinesi daha basit bir kullanıma sahip olduğundan ücretleri daha uygundur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın