En İyi 10 Rondo Modeli Tavsiyesi

Mutfakların olmazsa olmazı rondolar birçok gıda maddesini parçalayarak yemeklere hazır hale getirebilen ev hanımlarının vazgeçilmez mutfak aletlerinden biri. Hayatı kolaylaştıran rondoların hanımlar için kısa sürede kolay tarifler hazırlayabilmesine fazlasıyla yardımcı olmaktadır. İster yemeklerde ister tatlılarda veya birçok tarifte kullanabileceğiniz rondo modellerini sizler için derledik.

SıraModelGüçSYblog Puanı
1Tefal MB7535200 W10/9.9
2Tefal MB4708TR500 W10/9.8
3Fakir Mr Chef Quadro1000 W10/9.9
4Karaca Rosegold XXL500 W10/9.7
5Korkmaz A460-05 Pro900 W10/9.8
6Korkmaz A447 Mia850 W10/9.6
7Philips Hr1398500 W10/9.7
8Arzum AR-189 Dublex500 W10/9.8
9Fakir Trex Dual500 W10/9.7
10Schafer Welle500 W10/9.6
Rondo Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Rondo Tavsiyesi

Bu yazımızda piyasanın en iyi rondo modellerini tüm özellikleriyle beraber liste haline getirdik. Hazırladığımız listede kendinize en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

İşte 2024’ün en çok tercih edilen rondo modelleri;

Tefal MB7535 Fresh Express Fight

En çok tercih edilen rondo modellerinden biri olan Tefal Fresh, diğer rondolardan çok daha farklı bir tasarıma sahip. Dış görünüşü oldukça sempatik ve şık. Bu rondo da parçaladığınız gıdaları doğrudan servis tabağına alabiliyorsunuz.

Tabağa servisHacim
3 kullanım modu
Güçlü motor

Ürün Detayı

Tefal fresh, 3 farklı kesim modunda doğrama yapabilen, 200 W gücüne sahip performanslı motoruyla dikkat çekiyor. Bu ürünle salata yapabilir, kuruyemiş parçalayabilir ya da farklı ürünleri ince ince dilimleyebilirsiniz. Birçok özelliği bir arada bulunduran Tefal Fresh Express Rondo, kullanıcıların da yüksek puanını almış durumda.

Güç200 W
Fonksiyon Sayısı4
Tabağa ServisVar

Kullanıcı Yorumları

👤 BY: Harika bir ürün. Uzun zamandır takip ediyorum indirimden çeyizim için aldım.

👤 VK: Eşim salata yaparken rende yapmayı hiç sevmediği için bu ürünü aldık, iyi ki almışız. Aldığımız günden beri sık sık kullanıyoruz. Temizliği ve kullanımı çok kolay. Fazla büyük değil, yer kaplamıyor. Parçaların makinede yıkanabiliyor olması da büyük kolaylık. Havuç, turp, kaşar peyniri çok kolay rendeleniyor. Salatalık ve patatesleri halka şeklinde doğramak için de kullanıyoruz. Sadece patatesler büyük olduğunda boyutuna göre patatesleri iki veya dörde bölerek atıyoruz. Salata yapmak bu ürünle daha az zaman alıyor.


Tefal MB4708TR Masterchop

En iyi rondo ve doğrayıcı modellerimizden bir diğeri de Tefal Masterchop 4 bıçaklı Maxi doğrayıcı. 1,5 litrelik geniş haznesi ile birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir ürün.

Geniş HazneFiyat
4 bıçaklı hızlı parçalama

Ürün Detayı

Kullanım sonrası haznesini bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Et doğrama özelliğinden sebze, kuruyemiş ve hatta buz kırma fonksiyonuna sahip. Haznenin içinde 4 adet bıçak bulunuyor. Bu sayede çok hızlı bir şekilde gıdaları parçalaya biliyorsunuz. Ürünün bir diğer özelliği de sızdırmama. Tefal 4 bıçaklı Maxi, Powelix Blades teknolojisi sayesinde diğer modellere göre %30’a kadar daha hızlı performans sağlamaktadır. Ayrıca ürün 500 W gücüne sahip.

Kapasite1,5 L
Bıçak Sayısı4
Sızdırmama ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 ÜT: Bence çok iyi iş görüyor. Tefal olduğunu belli ediyor. Kaliteli, güvenli bir ürün. Hatta iç harcı biraz fazla koyarsanız direk duruyor. Bozuldu zannetmiştim. Ama tekrar azaltarak deneyince çalıştı. Ben çok memnun kaldım, herkese öneririm. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

👤 BA: Yoruma gerek yok mükemmel kalite ve Tefal farkı bir arada. Canavar gibi saniyeler içinde parçalıyor yok ediyor 🙂 temizliği çok kolay. Üstten baskı yapıp yorulmuyorsunuz kapağı koymanızla çalışması bir oluyor. İçinde çorba içecek gibi sıvı şeyler de yapmanız çok kolay. Kocaman ama güzel tasarımlı bir ürün. Plastiği parçaları çok kaliteli. Üst siyah kapağı biraz ağır ve başta tam oturmuyor hissiyatı veriyor ama mekaniği çözdüğünüzde sıkıntı olmuyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi doğrayıcı tereddüt bile etmeyin.


Fakir Mr Chef Quadro

Motor gücü oldukça yüksek olan Mr Chef Quadro ile kısa sürede parçalama, rendeleme ve dilimleme gibi birçok işlemi yapabiliyorsunuz. Ürünün 1000 W gibi turbo fonksiyonu mevcut.

Geniş HazneSes
Turbo

Ürün Detayı

En çok tercih edilen, paslanmaz çelikten üretilmiş Fakir Mr Chef Quadro, ergonomik tutuş özelliğiyle konforlu kullanım sunuyor. 900 ml kapasitesiyle tek seferde birçok malzemeyi parçalayabilen bu model, kaymaz ayaklarıyla istenmeyen durumların önüne geçiyor. Çıkarılabilir başlıklarla rahatça ister makinede ister elinizde yıkayabilirsiniz. Bu üründe soğuk içecek yapmanıza yardımcı buz kırma özelliği de bulunuyor.

Doğrayıcı Kapasite1,5 L
Ölçü Kabı Kapasitesi900 ml
Güç1000 W
Turbo FonksiyonuVar

Kullanıcı Yorumları

👤 RN: Muhteşem bir set, farklı markalara çok çok para vermeye değmez. Çeyizim için aldım ama denedim kullandım. Performans şahane, inşallah ilerleyen süreçte bir şey olmaz. Ben gümüş rengini aldım, mat ve parlak bir görünümü var, çok ağır duruyor, diğer plastikler gibi basit durmuyor.

👤 ÜT: Ürün üç gün sonra hızlı bir şekilde elime sağlam ve eksiksiz olarak geçti. Paketleme idare eder biraz daha köpüklü sağlam ambalajlı olabilirdi. Neyse ürünü kutusundan çıkarttık. Her şeyi ek parçaları tam olarak aldık denemeler yaptık gayet başarılı standart ve hızlı turbo doğraması da var.


Karaca Rosegold XXL

En çok tercih edilen rondo doğrayıcılardan biri de Karaca Rose Gold, turbo ve buz kırma özelliğiyle fazlasıyla dikkat çekiyor.

Buz KırmaFiyat
Tek Elle Kullanım

Ürün Detayı

Karaca Rose Gold Rondo, 1.25 litrelik geniş bir hacme sahip olup 500 W motor gücünde oldukça hızlı şekilde çalışabilmektedir. En çok kullanılan ürünlerden olan Karaca Gold Rondo, tek elle ve tek tuşla kullanılabilmektedir. Hemen hemen tüm gıdaların parçalanmasında size mutfakta en büyük yardımcınız olacak bu Rondo ile geniş yelpazede yemekler hazırlayabilir ve bunu çok kısa bir kısa sürede yapabilirsiniz.

Kapasite1,25 L
Bıçak Sayısı4
Güç500 W
Buz KırmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 EG: Biraz geç kargoya verilmesine rağmen fiyat/performans açısından çok iyi bir ürün.

👤 FD: Ürün süper ren ve performans çok iyi. Kargo ise hemen yapıldı fakat tutma aparatı kırık çıktı. Firma ile görüştüm hemen ilgilendiler ve ertesin gün başka bir kargo firması ile alt hazneyi yeniden gönderdiler. Kırık bölümü göndermemi istemediler yani beni kargo firma ile de uğraştırmadılar. Çok teşekkür ederim ilginizden dolayı bol kazançlar.


Korkmaz A460-05 Pro

Korkmaz Pro Magic, cam kase tasarımıyla oldukça ergonomik ve aynı zamanda içindeki 4 güçlü bıçakla yüksek performans sağlayan, hanımların en çok tercih ettiği doğrayıcılardan biri.

SessizFiyat
Güçlü

Ürün Detayı

Korkmaz Pro Magic, çalışma sırasında 900 W gücünde tüketim yapmaktadır. İçerik kapasitesi tam 1250 ml. Tek tuşla tüm yiyecekleri parçalayabilme özelliğine sahip olan Korkmaz Pro Magic, kolay temizlenebilir haznesi ile mutfağınızın en büyük yardımcısı olmaya aday.

Kapasite1,25 L
Bıçak Sayısı4
Güç900 W
Sessiz ÇalışmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Çok beğendim, haznesi biraz daha büyük olsa mükemmel ötesi olurdu

👤 BM: Çok kullanışlı pratik ve fiyatı da uygun bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.


Korkmaz A447 Mia

En iyi doğrayıcı ürünlerimizden biri de Korkmaz Mia Mega Rondo seti. Bu setin kapasitesi 1500 ml. Oldukça kolay temizlenebiliyor ve kaymaz tabanı ile rahat bir kullanım sunuyor.

Kaymaz TabanZayıf Motor
Kolay Temizleme

Ürün Detayı

Ürün, 4 bıçaklı ve aynı zamanda çırpma teli de kutu içerisinde bulunuyor. Öğütücü özelliğine de sahip olabilen bu model, karıştırma, çırpma, doğrama ve öğütücü fonksiyonlarını başarılı bir şekilde yerine getirebiliyor. Tavsiye ürünlerinden biri olan Korkmaz Mia Mega Blender set ısıya dayanıklı paslanmaz çelik tasarımı ile uzun süre kullanabileceğiniz mutfak yardımcılarından biri.

Doğrama Kapasite1,5 L
Bıçak Sayısı4
Çırpıcı Haznesi1 L
Kaymaz TabanVar

Kullanıcı Yorumları

👤 FG: Çok memnun kaldım zaten bildiğimiz bir marka indirimde kaçmaması gereken bir ürün ben kara cuma indirimden aldım rengi de ayrıca çok tatlı.

👤 EÖ: Birçok modeli inceledim bu fiyat aralığında, kabı gayet büyük ve yeterli, 4 bıçaklı olması çok kolay parçalanmasını sağlıyor. Isınma sorunu gibi bir şey yok ürüne fazla yüklenirsen her makine ısınır. Kek çırpma meyve püresi yapma gibi şeylerde gayet başarılı hiç düşünmeden alın derim. Kıyma et gibi yiyeceklerde kullanacaksa tercih edilmemeli sadece 200 gr eti parçalayabiliyor ev kullanımı için ideal.


Philips Hr1398

500 W gücü ile yüksek performans sağlayan Philips Viva collection rondo, düşük enerji tüketimi ile oldukça kullanışlı bir ürün.

TurboFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Paslanmaz çelikten üretilmiş yapısı 2 bıçaklı kullanımı ile en çok tercih edilen ürünlerin arasında. Kim gıda maddelerinin parçalanmasını yanında soğuk içecek yapabileceğiniz buzlu karışımları da kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Doğrama Kapasite1,5 L
Bıçak Sayısı4
Güç500 W

Kullanıcı Yorumları

👤 NG: Harika bir ürün Philips markadan şaşmayın boyutu ve işlevi harika

👤 EA: Anneme aldım. Çok memnun alacak arkadaşlara tavsiye ederim.


Arzum AR-189

En çok tavsiye edebileceğimiz ve en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Arzum çift hazneli doğrayıcı, kullanıcıya zamandan kazandırırken aynı anda farklı ürünler parçalayabilmektedir.

Buz KırmaDüşük Hazne
Çift Kademeli

Ürün Detayı

Arzum çift hazneli doğrayıcı modelinde üst hazne de 0.2 litre alt haznede de 0.5 litre kapasite var. Üstelik bunu yaparken kokularında birbirine karışmasını önlüyor. Ürün 500W gücünde ve buz kırılabilme özelliği olan çift kademeli tavsiye ürünlerimizden biri.

Kapasite0,7 L
İki Kademeli HızVar
Güç500 W

Kullanıcı Yorumları

👤 TG: Urun çok kullanışlı motoru güçlü parçalar eşit büyüklükte oluyor. Alt üst hazneler ayrılıp kullanılabiliyor. Alt kısımdaki ikinci bıçak çıkarılabilir özellikte. Tüm parçaların ayrı ve yıkanabilir olması, ayrıca motor kısmına herhangi bir şekilde sıçramaması sayesinde temizliği de oldukça kolay. Satıcıya ayrıca teşekkür ederim paketleme özenliydi ve çok katlı bir şekilde sardıkları için urun sağlam bir şekilde elime ulaştı. Üründeki tek problem ki bence çok büyük bir sorun değil, alt kısmında kaydırmaz silikon olmaması. Tezgâh üstünde kullandım herhangi bir kayma durumu olmadı. Islak zeminde altına bez konulması iş görecektir.

👤 SY: İki hazneli olması güzel. Bir tanesinde et bir tanesinde sebze şeklinde kullanıp birbirine değmeden çalışabilirsiniz. Birkaç aydır kullanıyoruz bir sorunla karşılaşmadık.


Fakir Trex Dual

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerin başında gelen Fakir Cam Hazneli Rondo, malzemeleri parçaladıktan sonra mikrodalga fırında ısıtabileceğiniz kadar kolay ve sonrasında da bulaşık makinesinde yıkanabilecek kadar pratik.

SessizFiyat
Paslanmaz Bıçak

Ürün Detayı

Kaymaz tabanlı Fakir Trex, 2 farklı hız ayarına sahip. 500 ml kapasiteli haznesi ile geniş bir kullanım sağlıyor. Oldukça sessiz çalışıyor ve aynı zamanda çıkarılabilen iki tane paslanmaz çelik bıçağı sahip.

Kapasite500 ml
İki Kademeli HızVar
Güç500 W

Kullanıcı Yorumları

👤 EK: Sesi diğer doğrayıcılara göre az. Bu hoşuma gitti. İnsanı hiç rahatsız etmiyor. 4 bıçaklı. Ayrılabiliyor birbirinden ikişerli olarak. Çok kısa sürede incecik doğruyor. Ben çok beğendim. Tavsiye ederim. İyiki almışım.

👤 LA: Annemde plastik hazneli, kırmızı kapaklısı vardı. Beğenince kendime de cam haznelisini aldım. Bas,çek yaparak doğratınca yemeklik bir iki soğanı ideal boyutta doğruyor .Baş çek yapmadan direk basılı tutarsanız soğan püresi gibi sulu doğruyor. Çift bıçağı dikerseniz tekini çıkarabiliyorsunuz. Sağlam paketlenmişti.


Schafer Welle

Birçok özelliği bir arada bulabileceğiniz Schafer doğrayıcı, performansının yanında aynı zamanda en iyi fiyat garantisi ile de sizinle buluşuyor.

2 Farklı KullanımSesli
Paslanmaz Çelik

Ürün Detayı

En çok tercih edilen robot modellerinden olan Schafer Welle, iki farklı kesim moduna sahip. Doğrama ve öğütme işlemi yapabilen ürünle 1 litrelik haznesi sayesinde tek seferde bütün ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tek kademeli hız ayarı mevcut. Aynı zamanda paslanmaz doğrayıcı bıçaklar ve kaymayı önleyen altlıklar çalışmanızı kolaylaştıran nitelikte.

Kapasite1 L
Kaymaz TabanVar
Güç500 W

Kullanıcı Yorumları

👤 PS: Ürün güzel ama cam değil cam olsa daha iyiydi.

👤 İP: Çok kullanışlı çok memnun kaldık.


Sıkça Sorulan Sorular

En Kullanışlı Rondo Hangisi?

Kullanım amacınıza göre değişiyor. Tavsiye edebileceğimiz özellikler ise büyük hazneli ve yüksek w gücüne sahip olması. Aynı zamanda ürünün çok bıçaklı olması fazlasıyla önemli.

Doğrayıcı Rondo Nasıl Seçilir?

Doğrayıcı ve rondo seçiminde öncelikle kullanım sıklığınız ve kullanım şekliniz dikkate alınır. İhtiyacınıza göre iki ya da dört bıçaklı modeller bulabilir, dayanıklı çelik bıçaklara sahip bu ürünleri bulaşık makinesinde de kolayca yıkayabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın