Tavsiye Edilen En İyi 10 No Frost Buzdolabı

Biliyoruz ki buzdolapları evimizin en önemli ögelerinden biri. Çünkü o olmazsa tüm yiyecek ve erzaklarımız bozuluyor, hiçbirini muhafaza edemiyoruz. Yaz kış demeden tüm ürünlerimizin tazeliklerini korumasını sağlıyor ve geniş bir depolama alanı ile ailemiz kaç kişilik olursa olsun ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyor.

Bizde bu yazımızda buzdolaplarını ele aldık, fakat bu ürünler no forst buzdolabı olarak geçiyor. ”No forst” yani derin dondurucularda bulunan son derece gelişmiş olan teknoloji, buzdolabının içindeki nem ve sıcaklık oranını sabit tutmasını sağlayarak besinlerin uzun süre bozulmamasını sağlıyor.

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Siemens KG76NAIF0N 578 L10/9.9
2Profilo BD3076WFVN 578 L10/9.8
3Bosch KGN76AIF0N578 L10/9.9
4Arçelik 283720720 L10/9.8
5Samsung RF85K90127F850 L10/9.7
6Electrolux LLI9VF54X0617 L10/9.8
7LG GC-Q257CSFS 655 L10/9.7
8Vestel Retro NFK37101331 L10/9.7
9Bosch KGN56LBF0N559 L10/9.8
10Silverline R12051B03 482 L10/9.8
No Frost Buzdolabı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 No Frost Buzdolabı Modeli

Geniş iç kapasiteleri ve düşük enerji tüketimleri ile kullanıcıları etkilemeyi başaran en iyi 10 no frost buzdolabı modelini listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi no frost buzdolabı modelleri…

1. Siemens KG76NAIF0N 

Listemizin birinci sırasında yer alan Siemens no frost buzdolabı, freshsense özelliği ile meyve ve sebzelerin uzun süre sağlıklı kalmasını sağlıyor. Üstelik yiyeceklerinizin donma ve buz tutma riski olmadığı için buz çözdürme ile uğraşmanıza da gerek kalmıyor. Siemens, kalitesi, şık tasarımı ve özellikleri ile de kullanıcılarını etkilemeyi başarıyor.

Artıları
  • Kaliteli
  • Uzun süreli kullanım imkanı
  • Paslanmaz çelik düğmeler
Eksileri
  • Ortalama fiyatı

Kolay temizlik konforlu kullanım

Parmak izi bırakmayan çelik dış yüzey kolay bir şekilde temizlenerek size hijyen sunar

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 578 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 84 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Ürünü çok beğendim. Özellikleri çok iyi kurulumda da tekrar üzerinden geçtiler. İçinin derinliği ve genişlik tam istediğim gibi. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
 
👤 E** F** : Mağaza son derece ilgili, ürün güzel, fiyat uygun teslimat istenilen gün gerçekleşti,teşekkürler

2. Profilo BD3076WFVN 

Profilo buzdolabı, farklı mod ve seçenekleri ile kullanıcılara konfor sağlıyor. Ekonomi modunda soğutucu derecesini +8’e, tatil modunda ise +14’e çıkararak enerji tasarrufu ve ürünlerin dayanıklılığının artmasını sağlıyor.

Artıları
  • Şık tasarım
  • Dayanıklı
  • Kullanım kolaylığı
Eksileri
  • Fiyat

Kullanışlı iç bölmeler

Raf çeşitliliği ile ürünlerinizi rahatlıkla yerleştirebilir ve istediğiniz durumda rafları hareket ettirerek daha geniş bir alan sağlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 578 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 84 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Ürün sorunsuz olarak teslim edildi teslime getiren ekip son derece başarılıydılar.n11 ede teşekkürler.İnternetten yüksek fiyatlı ürün almaya çekiniyordum fakat başarılı olunduğundan mutlu oldum.
 
👤 Y** B**: Ürün anlatıldığı gibi. depodan sıfır ambalajinda teslim edildi.urunle ilgili yorumları kullandıkça yapacağım.tskler.

3. Bosch KGN76AIF0N

Bosch buzdolabının üzerinde yer alan akıllı kapı sayesinde, ekrandan sıcaklık takibi yapabilmek ve dereceyi değiştirebilmek artık oldukça kolay hale geliyor. Üstelik sadece bu kadarla da kalmayıp üst derece koku filtresine de sahip. Bu sayede gıdaların yaydıkları kötü kokuları gidererek buzdolabınızın her zaman temiz ve taze kokmasını sağlıyor.

Artıları
  • Dayanıklı
  • Kullanım kolaylığı
  • Mekanik tuşlar ile kolay yönetim
Eksileri
  • Ortalama fiyat

Her zaman taze

Meyve ve sebzeler için gerekli saklama alanını sizlere sunarken aynı zamanda nem dengesini koruyarak, yiyeceklerin ve temel gıdaların taze kalmasını sağlıyor.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 578 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 80 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Ölçüleri bir çok buzdolabının çıktığı yere girecek ölçülerde. Yinede almadan önce ölçüm yapın. Dondurucu altta ve çekmece tipi, eğer tercihiniz bu değilse (ki bu bence avantaj, erişimi çok kolay) üstten kapaklıya yönelmelisiniz. Hacim oldukça geniş, soğutucuda en üst rafta derinlere ulaşmak kısa boylular için sorun olabilir ancak rafları istediğiniz gibi yerleştirerek çözebilirsiniz. En önemli özelliği kapı yönü değişebiliyor.
 
👤 E** B**: ürün gerçekten harika ve tek kapılı buz dolaplarına göre çok büyük ve kullanışlı tek kusuru meyve ve sebzelerin konulduğu bölüm bazen çok soğuk olabiliyor buda eşyaları donduruyor onun dışında kusursuz çalışıyor

4. Arçelik 283720

Oldukça şık tasarıma sahip Arçelik buzdolabı, gıdalarınızın sağlıklı ve taze kalmasını sağlarken mutfağınızda da modern bir görüntüye sahip olmanıza yardımcı oluyor. Üründe bulunan mavi ışık teknolojisi ile meyve ve sebzelerinizin doğadaymış gibi fotosentez yapmalarını sağlıyor. Böylelikle tat ve aromaları uzun süre taze kalıyor ve vitaminleri kaybolmuyor.

Artıları
  • Şık tasarımı
  • Kaliteli malzeme
  • Kolay kullanım
Eksileri
  • Fiyat

Odour Fresh koku giderme teknoloji

Özel koku önleme teknolojisi ile buzdolabınızda oluşan veya oluşabilecek kokuları %90 oranında engeller.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 720 L
Enerji sınıfı: A++
Kapı sayısı: 2

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Beklediğimden güzel ve kaliteli.. Aşırı da şık valla bayıldım.
 
👤 N** M** : Buradan mağazaya teşekkür ediyorum. Sipariş verdikten 1 gün sonra teslim edildi. Ürüne gelince ceyiz için aldım mutfağımla çok uyumlu tasrımı da harika.

5. Samsung RF85K90127F

Samsung no frost buzdolabı, geniş iç hacmi ile kullanıcılara çok sayıda raf sunuyor ve kolay açılan kapıları sayesinde rahat kullanım imkanı veriyor.

Üründe bulunan LED aydınlatma sistemi, enerji tasarrufu ve geniş iç hacmi ile kullanıcıların beğenisini toplamayı başarıyor.

Artıları
  • Kullanım kolaylığı
  • Kaliteli
  • Güçlü performans
Eksileri
  • Fiyat

Geniş depolama alanı

850 litrelik geniş iç kapasitesi ile tüm ürünleriniz kolaylıkla saklayabilmenize yardımcı oluyor.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 850 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 87.1 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürüne söylenecek laf yok, ancak almadan önce iyi araştırın. Dolap çok büyük, hiçbir yerden geçmiyor. Servis dolap kapaklarını sökmesine rağmen, bazı noktalardan geçmedi. Kiracıysanız veya ev değiştirme niyetiniz varsa, sakın düşünmeyin bile. Servis çok iyi niyetliydi, sabırla kapıları / kasaları sökmemizi beklediler. Bütün kurulum işlemi yaklaşık 3 saat sürdü.

👤 A** K**: Çıktığından beri,eşim bu ürüne hep sahip olmak istemişti bende uygun fiyat fırsatı kaçırmadım aldım,herkese tavsiye ediyorum

6. Electrolux LLI9VF54X0

Dört kapılı buzdolapları arasında oldukça sevilen ve tercih edilen ürünlerden biri olan Electrolux LLI9VF54X0 no frost buzdolabı, oldukça akıllı bir tasarıma sahip. Wifi ve My Electrolux Kitchen uygulaması ile uzaktan dahi buzdolabınızı kolayca kontrol edebilir, sıcaklığını ayarlayabilir ve kapısı açık kaldıysa bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Artıları
  • Uzun süreli kullanım imkanı
  • Kalitesi
  • Akıllı kontrol sistemi
Eksileri
  • Fiyat

TwinTech teknolojisi

Akıllı soğutma sistemi ile malzemelerin nemini içinde tutar. Karlanma ve buzlanmaya neden olmadan yiyeceklerin taze kalmasını sağlar.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 617 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Performans ürünü diyebilirim Özellikleri yeterli alışabilmek için sürekli bir şeyler deniyorum çok başarılı.
 
👤 E** B**: Başarılı bir buzdolabı olmuş çünkü uzaktan kontrol etme sistemi ile evde dahi olmasanız en çok korktuğumuz şeyin yani elektriklerin gitmesini buzdolabı bağlantısı olmadığında anlayabiliyoruz.

7.LG GC-Q257CSFS 

Tasarımı ile dikkat çeken LG GC-Q257CSFS buzdolabı, dalgınlık anında unutulan açık kapı için sizlere bildirim göndererek haberdar olmanızı sağlıyor. Üstelik kapısında bulunan View Door teknolojisi ile kapıya iki kere tıklattığınızda içeriyi size göstererek kapıyı açmanıza gerek kalmadan bilgilenmenize yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, Linear Cooling teknolojisi ile sıcaklık dalgalanmalarını azaltarak yiyeceklerin tazeliğini uzun süre korumayı başarıyor.

Artıları
  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Ergonomik tasarım
  • Dilediğiniz her yerden dolabınızı kontrol edebilirsiniz
  • Sesli yanıt sistemi ile konuşmanız yeterlidir
Eksileri
  • Yok

Optimum nem özelliği

Optimum nem özelliği sayesinde meyve ve sebzelerini daha uzun süre taze tutabilir ve nemi koruyabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 655 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 73.5 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Güzel ve ayni resimlerde servis geldi kurdu .iyi ben sevdim urunu tüm odalardan rahatlıkla kontrol edebiliyorum oldukça estetik bir görünüme sahip.

👤 M** A** : Tavsiye ederim. Söylendiği ve resimlerdeki gibi.

8. Vestel Retro NFK37101

Retro tasarım seven kullanıcılarımız için Vestel Retro NFK37101, listemizde yerini alıyor. 331 litrelik ebatı ile iki kişilik aileler için ideal ve yeterli depolama alanı sunuyor. Üstelik oldukça sessiz çalışma özelliği ile sizleri rahatsız etmiyor, konforlu kullanım imkanı sunuyor. Üründe bulunan tekerlek ile temizlik sırasında hiç zorlanmadan buzdolabını dilediğiniz gibi hareket ettirebilme imkanını da kullanıcılara sunarak kalplerini kazanmayı başarıyor.

Artıları
  • Kaliteli
  • Dayanıklı
  • Şık tasarım
  • Uygun fiyat
Eksileri
  • Yok

Kolay temizleme hijyenik kullanım

Hareket edebilen yapısı sayesinde temizliği sizler için kolay hale getiriyor.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 331 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 68.1 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: ürünü beğendim, ilk defa kullandık bugün gayet güzel başarılı
 
👤 E** A**: İçerine programları ve özelliklerini sevdim.

9. Bosch KGN56LBF0N

Bosch no frost buzdolabı 559 litrelik geniş iç hacmi ile bir çok gıda ürününü ve içeceği muhafaza edebilmenizi sağlıyor. Kolaylıkla çekilebilen rafları ile hiç zorlanmadan temizliği yapabiliyor ve kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Artıları
  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli özellikler ve tasarım
  • Geniş iç hacim
Eksileri
  • Ortalama fiyat

Şık tasarım, üstün performans

Şık tasarımı ile dikkat çekerken üstün soğutma performansı ile de yiyeceklerinizi taze tutuyor.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 559 L
Enerji sınıfı: A++
Derinlik: 80 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ön cephenin cam olması ve büyük olması bu ürünün başlıca özellikleri.

👤 Z** E** : Cam kapılı güzel bir ürün, biz çok sevdik.

10. Silverline R12051B03 

Listemizin son sırasında yer alan Silverline buzdolabı, gardrop tipi tasarımı ile hem soğutucu hem de dondurucu bölümüne kolay bir şekilde erişebilmenizi sağlar. Üstelik şık tasarımının dışında süper soğutma teknolojisini tek bir tuşla kolayca aktifleştirebilir ve dondurucunun sıcaklığı düştüğü gibi sesli ikaz ile ısı düşüşünden haberdar olabilirsiniz.

Artıları
  • Kaliteli
  • Tasarım
  • Süper soğutma
  • Sesli ikaz
Eksileri
  • Fiyat

Buzlanmanın oluşmasını önler

Buzlanmanın oluşmasını engelleyen özelliği ile sorunsuz bir kullanım sağlar.

Teknik Özellikler

Toplam kapasite: 482 L
Enerji sınıfı: F enerji (yeni nesil enerji)
Derinlik: 65 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Her şey yazıldığı gibi valla. Ürünü çok beğendik tavsiye ediyorum.
 
👤 B** A**: Buzdolabı alıyosunuz sonucta bır tedırgenlik yasamamız oldukca normal ama gayet basarılı teslımat kesınlkle tereddut etmeyın


No Frost Buzdolabı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi no frost buzdolabı modelleri hangisi?

Meyve ve sebzelerinizin tazeliğini korumasını sağlayacak ve muhafaza edecek en iyi no frost buzdolabı markaları arasında:Siemens, Profilo, Bosch, Arçelik, Samsung, Electrolux, LG, Vestel, Silverline geniş iç hacimleri, yeni nesil teknolojileri, meyve ve sebzeleri uzun süre taze tutma özellikleri ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği buzdolabı modelleri arasında yer alıyor.

No frost buzdolabı özelliği nedir?

No frost buzdolabı normal buzdolaplarına göre daha fazla enerji tasarrufu sağlar ve ısıyı tüm bölgelere eşit olarak ilettiği için yiyeceklerinizin uzun süre güvenle kalmasına yardımcı olur.

Low frost ve no frost buzdolabı arasındaki fark nedir?

Low frost, elektrik kesintilerinde yiyecekleri 48 saat kadar korurken, no frost buzdolabı 12 saate kadar koruma sağlarlar. Ayrıca low frostta hava kanalı ve fan olmadığı için enerji tüketimi de oldukça düşüktür.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın