En iyi 10 Lazer Epilasyon Aleti Tavsiyesi

İstenmeyen tüyler birçoğumuzun hoşnut olmadığı ve vücut kalitesini bozduğunu düşündüğümüz estetik problemler arasında yer alır. Neyse ki lazer epilasyon sistemi ile istenmeyen tüy probleminin önüne geçmek mümkün. Önceden yalnızca ilgili estetik merkezleri ve kliniklerde uygulanan bu sistem, şimdi iyice küçülerek evlerimize kadar geldi. Kişinin rahatça kullanabileceği uygun tasarımları ile son derece modern bir görüntü sunan ev tipi lazer epilasyon aleti, herhangi bir güzellik merkezine gitme ihtiyacınızı sonlandıracak!

Ev tipi lazer epilasyon aleti ile siz de dilediğiniz yerden, dilediğiniz zaman aralığında lazer epilasyon işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. En iyi lazer epilasyon aleti seçerken size rehber olacak bu yazımızda, birbirinden farklı ev tipi lazer epilasyon aleti bulabilirsiniz.

SıraModelAtımSYblog Puanı
1Philips Lumea Prestige250.00010/9.6
2Philips Lumea BRI921/00250.00010/9.8
3Braun Silk Expert Pro 5400.00010/9.5
4Philips Lumea SC1997/00250.00010/9.2
5Braun SilkExpert Pro5400.00010/9.1
6Tria 4X Hair Removal900.00010/8.0
7Mioji Lano990.00010/9.0
8Yasomi AI17600.00010/9.4
9Rowenta EP9600150.00010/9.2
10Braun SilkExpert Pro3300.00010/9.4
Lazer Epilasyon Aleti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Lazer Epilasyon Cihazı

İstenmeyen tüylere kalıcı olarak elveda diyeceğiniz en iyi 10 lazer epilasyon aleti önerileri.

İşte 2024 yılının en iyi lazer epilasyon cihazları…

Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL

Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL lazer epilasyon aleti, evde kullanım için en etkili sonuç alınan lazer epilasyon aleti olmasıyla ön plana çıkmaktadır. SenseIQ teknolojisine sahip bu ürün, kullanışlı yapıdaki akıllı başlıkları sayesinde vücudunuzun her bölgesinde aynı etkiyi gösterir ve vücudunuzda kolayca gezinerek konforlu bir lazer epilasyon deneyimi sunar.

SenseIQ teknolojisiUygulama gözlüğü bulunmuyor
Hem kablolu hem kablosuz kullanıma uygun

Ürün Detayı

Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL lazer epilasyon aleti, vücudunuzun hassas bölgelerinde bile rahatlıkla kullanılabilen bir yapıdadır. Bu lazer epilasyon aleti, uzman dermatologlar ile birlikte geliştirilmiş ve klinik olarak test edilmiştir. Güvenle kullanabileceğiniz bu ürün, düzenli kullanımda tüylerinizde ciddi bir azalma sağlar. Hemen hemen tüp cilt tiplerinde ve tüy türlerinde etkili olan bu lazer epilasyon aleti, cilt tonunuzu algılayarak size en uygun ışık ayarlamasını yapar. Kaliteli başlıkları, işlevsel yapısı ve hassas bölgelerde bile sorun çıkarmayan tasarımı ile bu lazer epilasyon aleti evde kullanım için en etkili cihazlardandır.

Atım Sayısı250.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
Uygulama AlanlarıTüm vücut
UV FiltresiVar
Güç100-240 V

Kullanıcı Yorumları

👤 P** T: Evde kullanım için en uygun lazer epilasyon aleti. Philips bu alanda çığır açmış durumda. Hiç düşünmeden alın derim.

👤 K Y**: Daha ilk kullanımda tüylerimde ciddi bir azalma yaptı. Cilt rengi analizi yapması da ürünü son derece kullanışlı kılıyor. Benim gibi güzellik merkezlerine para bayılmak istemeyenler için önerilir.


Philips BRI921/00 Lumea Advanced IPL

Philips BRI921/00 Lumea Advanced lazer epilasyon aleti, en az 3 ay boyunca etki süresi devam eden konforlu bir lazer epilasyon deneyimi sunar. Vücudun çeşitli bölgelerinde kullanıma uygun olan bu lazer epilasyon aleti, yüz için hassas bölge başlığına sahip.

Hızlı uygulama için geniş pencere özelliğiKablosuz kullanım özelliği bulunmuyor
Satin Compact kalem düzelticiye sahip olması

Ürün Detayı

Philips BRI921/00 Lumea Advanced lazer epilasyon aleti, 3 kez kullanım sonrası tüylerde %85’e varan bir azalma sağlıyor. Dermatologlar ile geliştirilmiş IPL teknolojili bu ürün, klinik olarak test edilmiş ve güvenliği kanıtlanmış bir lazer epilasyon aleti. Birçok cilt tipine ve tüy yapısına yanıt veren bu cihaz, çok koyu ciltlerde önerilmemektedir. 2 haftalık periyotlar halinde düzenli bir şekilde kullanıldığında ilk seanslardan itibaren tüylerde gözle görülür bir azalma sağlar. Geniş bölgelerde hızlı uygulama sağlayan geniş pencere aralığına sahip olan bu lazer epilasyon aleti, yüz tüylerine özel satin compact tüy düzeltici kaleme de sahip.

Atım Sayısı250.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
Uygulama AlanlarıBacak, Bikini/Hassas Bölge, Koltuk Altı, Vücut, Yüz
UV FiltresiVar
Güç100-240 V

Kullanıcı Yorumları

👤 B** M**: 3 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Tüylerimde gözle görülür bir azalma sağladı. Tavsiye edeceğim bir lazer epilasyon aleti.

👤 K** H**: Daha önce yakın çevremde kullananları görünce ben de denemek istedim ve sonuç muhteşem. Kesinlikle öneriyorum.


Braun Silk Expert Pro 5 PL5124

Braun Silk Expert Pro 5 PL5124 yeni nesil IPL lazer epilasyon aleti, SensoAdapt teknolojisine sahip olan tek IPL lazer epilasyon aleti olma özelliği taşıyor. 400.000 atış gücü ile oldukça etkili sonuç veren bu ürün, markanın daha önceki IPL cihazlarına kıyasla 2 kat daha hızlı performans sergiliyor.

SensoAdapt teknolojisiKablosuz kullanım özelliği bulunmuyor
2 kat daha hızlı kullanım
400.000 atış gücü

Ürün Detayı

Braun Silk Expert Pro 5 PL5124 yeni nesil IPL lazer epilasyon aleti, Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı Birliği) tarafından onaylanmış bir cihazdır. Bu lazer epilasyon aleti, dermatologlar eşliğinde geliştirilmiş olmakla birlikte klinik olarak test edilmiş ve güvenliği kanıtlanmış bir üründür. 10 yoğunluk seviyesine sahip olan bu lazer epilasyon aleti, kişinin cilt rengine en uygun ışık ayarını yaparak kaliteli bir lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır.

Atım Sayısı400.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
Uygulama AlanlarıTüm vücut
UV FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 O** Ş**: Müthiş bir ürün. Özellikle kollarımda ve bacaklarımda daha ilk kullanımda yüksek performans gösterdi. Şiddetle tavsiye ediyorum.

👤 K** L**: Bu ürünü alalı iki ay oluyor. Henüz yeni uygulama başladım ancak şimdiden etki ettiğini gördüğüm. Kaliteli bir lazer epilasyon aleti olduğunu düşünüyorum.


Philips SC1997/00- SC1997/61 Lumea Advanced IPL

Philips SC1997/00- SC1997/61 Lumea Advanced IPL, ödüllü bir lazer epilasyon aleti olmasıyla ön plana çıkıyor. Hem yüzde hem de tüm vücutta kullanıma uygun olan bu cihaz, yalnızca tüyleri azaltmakla kalmıyor aynı zamanda ipeksi ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza da olanak tanıyor.

250.000’den faza atış gücüYalnızca kablolu kullanım için uygun
Ekstra uzayan kablo
Hızlı epilasyon için geniş pencere seçeneği

Ürün Detayı

Philips SC1997/00- SC1997/61 Lumea Advanced IPL lazer epilasyon aleti, evde kullanım için oldukça etkili sonuçlar veren bir cihazdır. Güzellik merkezlerinde uygulanan profesyonel lazer teknolojisini hedef alarak tasarlanan yapısıyla hem zahmetsiz hem de yüksek bir performans sunan ürünlerden. Uzman dermatologlar tarafından geliştirilmiş olan ve klinik olarak test edilmiş olan bu ürün güvenilirliğini kanıtlamıştır. Pürüzsüz bir cilt vaat eden bu lazer epilasyon aleti, 250.000’den fazla atış yaparak cilt tipinize göre ayarlanabilir ışık enerjisi ayarına sahiptir.

Atım Sayısı250.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
Uygulama AlanlarıTüm vücut
UV FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 J** Y**: Ürünün kullanımı çok rahat. Kablosuz olması sıkıntı olabiliyor ancak böyle de oldukça kullanışlı bir lazer epilasyon aleti olduğunu söyleyebilirim. Ben kullanmaya devam edeceğim.

👤 H** M**: Başta tereddüt etmiştim ancak şu an keşke daha önce alsaydım diyorum. Kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeden alın. Kaliteli bir performansı var.


Braun Silk·expert Pro5 PL5347

Braun Silk·expert Pro5 PL5347 Yeni Nesil Ipl 400.000 atımlı IPL 3 başlıklı lazer epilasyon aleti, yalnızca 4 hafta gibi bir sürede tüylerin azalmasında etkili bir performans sergilemesiyle ön plana çıkıyor. 400.000 atış gücüne sahip olan bu lazer epilasyon aleti, yumuşacık ve ipeksi bir cilt yüzeyi yaratıyor.

Hızlı etkiFiyat
SensoAdapt teknolojisi
Tüm cilt tonlarına uyum sağlar

Ürün Detayı

Braun Silk·expert Pro5 PL5347 Yeni Nesil Ipl 400.000 atımlı IPL 3 başlıklı lazer epilasyon aleti, UV korumalı ve SensoAdapt teknolojili son derece güvenilir bir cihazdır. Skin Health Alliance (İngiltere Cilt Sağlığı Birliği) tarafından da önerilen bu lazer epilasyon aleti, vücudunuzdaki tüylerin tamamında etkili olan kullanışlı bir üründür. Düzenli kullanımda ilk 1 ayda tüylerde ciddi bir azalma meydana getiren bu lazer epilasyon aleti, sarı veya beyaz gibi açık renk tüylerde koyu renk tüylere göre daha az etkili performans sergileyebilmektedir. 10 yoğunluk düzeyine sahip olan bu ürün, kısa zamanda hızlı bir geri dönüş almanıza yardımcı olacaktır.

Atım Sayısı400.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
Uygulama AlanlarıTüm vücut
UV FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M** L**: İlk kullanımda bu kadar etki edeceğini tahmin etmemiştim. Piyasadaki diğer lazer epilasyon aleti fiyatları ile kıyaslandığında daha pahalı olsa da, kesinlikle almanıza değecek bir ürün.

👤 U** Y**: Çok kullanışlı ve rahat bir kullanımı var. Öneriyorum.


Tria 4x Lazer Epilasyon Aleti

Tria 4x lazer epilasyon aleti, 900.000 atış gücüne sahip olmasıyla piyasadaki diğer ürünlere bu özelliği ile fark atan bir ürün. Kullanımı oldukça basit olan bu ürün, FDA onayına sahip olmasıyla son derece güvenilirdir.

FDA onaylıCilt rengi analizi özelliği yok
Kablosuz tasarım
900.000 atım gücü

Ürün Detayı

Tria 4x lazer epilasyon aleti, evde lazer epilasyon yapmak isteyen kullanıcıların sık tercih ettiği ve memnuniyet garantisi yüksek cihazlar arasında yer alır. Tüm vücutta etkili olan bu ürün, istenmeyen tüyleri kalıcı bir şekilde yok etmektedir. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış olan bu lazer epilasyon aleti, profesyonel güzellik merkezlerinin de kullanmakta olduğu diyot lazer teknolojisine sahiptir. Kılların tekrardan çıkma riskini en aza indiren bu cihaz, sadece 2 uygulama sonrası gözle görülür bir etki yaratır.

Atım Sayısı900.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziYok
Uygulama AlanlarıTüm vücut

Kullanıcı Yorumları

👤 G** H**: Daha önce hep Braun kullanıyordum fakat daha sonra buna geçiş yaptım. Pek farkları olmadığını söyleyebilirim. Kullanışlı bir lazer epilasyon aleti.

👤 Y** G**: Annem için aldım. Daha ilk kullanışta süper bir etki yarattı. Açıkçası biz oldukça memnunuz.


Mioji Lano IPL Lazer Epilasyon Aleti

Mioji Lano IPL lazer epilasyon aleti, hem otomatik hem manuel destekli olma özelliğiyle kullanıcılarına geniş kapasiteli bir kullanım olanağı sunuyor. 6 enerji seviyesine birden sahip bu ürün, uygun fiyatı ile ön plana çıkıyor.

Uygun fiyatCilt rengi analizi ve cilt temas sensörü yok
990.000 atım gücü
IPS HD ekran

Ürün Detayı

Mioji Lano IPL lazer epilasyon aleti, yalnızca siyah tüyler için etkili olan bir üründür. Hafif darbelere sahip başlıklı yapısıyla cildinize zarar vermeden kıl köklerini kalıcı olarak dökmeyi amaçlar. Hem HR hem de SR moduna sahip olan bu lazer epilasyon aleti, entegre güvenlik sistemine de sahiptir. Mioji Lano IPL lazer epilasyon aleti sadece tüyleri azaltmak amaçlı kullanılmaz, aynı zamanda cilt gençleştirmeye de yarar. Cildin elastikiyet düzeyini artıran bu lazer epilasyon aleti kan damarlarının işlevini güçlendirir.

Atım Sayısı990.000 atım
Cilt Temas SensörüYok
Cilt Rengi AnaliziYok
Uygulama AlanlarıTüm vücut

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** T**: Bu kadar uygun bir fiyata böyle bir etki beklemiyordum. Kesinlikle işe yarıyor.

👤 T** S**: Fiyat performans ürünü. Buna göre değerlendirirsek oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum.


Yasomi AI17 Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Aleti

Yasomi AI17 buz başlıklı lazer epilasyon aleti, 360 derece buz hissi ve buzlanma senkronizasyonuna sahip son teknolojili lazer epilasyon ürünü olarak öne çıkıyor. 9 enerji kapasitesi ile konforlu bir buz lazer deneyimi yaşamanız için üretilmiştir.

Cilt gençleştirme etkiliUV koruması yok
Buz lazer özelliği

Ürün Detayı

Yasomi AI17 buz başlıklı lazer epilasyon aleti, piyasadaki ev tipi buz lazer epilasyon aleti arasında yer alan en etkili cihazlardan biridir. 600.000 atış gücüne sahip olan bu ürün, yaklaşık 8 hafta içerisinde ipeksi bir cilde kavuşmanızı sağlar. İstenmeyen tüylerin azalmasında etkili olmasının yanı sıra, cilt gençleştirme özelliği ve sivilce karşıtı olmasıyla da geniş bir kullanıcı kapasitesine sahiptir. Kahverengi ten rengi üzerinde olumlu bir etki bırakmayabilir. Küçük ve taşınabilir yapısı ile oldukça kullanışlı bir formattadır.

Atım Sayısı600.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
UV KorumaYok
Uygulama AlanlarıTüm vücut

Kullanıcı Yorumları

👤 U** O**: Doğrusunu söylemek gerekirse alırken epey şüpheliydim ancak birkaç kullanım sonrası olumlu etkilerini görünce bu şüphem yerini memnuniyete bıraktı. Herkese öneririm.

👤 T** G**: Kaliteli bir lazer epilasyon aleti. Üstelik fiyatı da piyasaya göre uygun.


Rowenta EP9600 IPL Instant Soft

Rowenta EP9600 IPL Instant Soft lazer epilasyon aleti, değiştirilebilen başlık yapısı sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sunan uzun ömürlü bir üründür. Yalnızca ilk seansta gözle görülür sonuç almanızı sağlar.

Uygun fiyatAtım gücü az
Değiştirilebilen başlık özelliği
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Rowenta EP9600 IPL Instant Soft lazer epilasyon aleti, konsantre ışık atışları yaymasıyla oldukça etkili bir performans gösterir. Patentli özel başlıklara sahip yapısıyla bir bölgede tek seferde kullanım için uygundur. Aynı bölgede 2.defa kullanılmamaktadır. Kablolu kullanım yapısı ile sizi işlem esnasında yarı yolda bırakmaz. UV koruma filtresi sayesinde yüksek verim almanızı sağlayan bu lazer epilasyon aleti, cilt ve tüy rengine bağlı olarak farklı 5 adet yoğunluk ayarına sahiptir.

Atım Sayısı150.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
UV KorumaVar
Uygulama AlanlarıTüm vücut

Kullanıcı Yorumları

👤 R** G**: Ben ve annem son derece memnun kaldık.

👤 E** Ş**: Aşırı etkili bir lazer epilasyon aleti diyemem ama iş görür. Fiyat performans ürünü


Braun Silk·Expert Pro3 PL3012

Braun Silk·Expert Pro3 PL3012 yeni nesil IPL lazer epilasyon aleti, oldukça hızlı yapısı ile daha etkili sonuçlar almanıza yardımcı oluyor. 300.000 atış gücü ve 3 yoğunluk seviyesi bulunan bu ürün, İngiltere Cilt Sağlığı Birliği tarafından onaylanmış.

SensoAdapt teknolojisiYüz kullanımı için önerilmez
Hızlı kullanım

Ürün Detayı

Braun Silk·Expert Pro3 PL3012 yeni nesil IPL lazer epilasyon aleti, daha çok koltuk altı, bacak, bikini ve hassas bölge kullanımında ön plana çıkıyor. Dermatologların fikirleri doğrultusunda geliştirilen bu ürün, SensoAdapt sensörü sayesinde etkili bir bakım sağlıyor. Cildinize karşı nazik ve hassas yapısıyla öne çıkan bu lazer epilasyon aleti, yoğun bir atış gücü sağlayarak tüylerin azalmasında oldukça etkili bir performans ortaya çıkarıyor. Güvenilirliği klinik olarak test edilmiş bu ürün, cildinizi koruyarak kaliteli bir bakım sunuyor.

Atım Sayısı300.000 atım
Cilt Temas SensörüVar
Cilt Rengi AnaliziVar
UV KorumaVar
Uygulama AlanlarıBacak, bikini / hassas bölge, koltuk altı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** H**: Braun markasını evde kullanım için lazer epilasyon aleti seçimi yapan herkese şiddetle öneriyorum. Müthiş etki!

👤 Ş** B**: Ben çok memnun kaldım. Fiyatına göre oldukça iyi bir performans çıkarıyor.


Sıkça Sorulan Sorular

En etkili lazer epilasyon aleti hangisidir?

En etkili lazer epilasyon aleti, genellikle kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Hemen hemen piyasada bulunan tüm lazer epilasyon aletleri oldukça etkili bir kapasiteye sahip olan ürünlerdir. Kişinin kendisini için en etkili lazer epilasyon aleti seçimi yaparken dikkat etmesi gereken kritik noktalar ise kendi kıl yapısı hakkında bilgi sahibi olması ve cihaz seçimi yaparken ten rengini göz önünde bulundurmasıdır.

Lazer epilasyon sonrası tekrar kıl çıkar mı?

Lazer epilasyon düşünen hemen herkesin en merak ettiği konulardan biri, birçok seanstan meydana gelen bu sürecin sonunda tekrar bir kıl çıkma durumu meydana gelip gelmeyeceğidir. Öncelikle lazer epilasyon yaptırmadan önce lazer epilasyon aleti hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olmanız gerekir. Herkesin cildi biricik ve özeldir. O nedenle lazer epilasyon aleti seçimi yaparken kendi kıl türünüzü ve ten renginizi göz önünde bulundurarak doğru bir ürün seçmeniz önemlidir. Lazer epilasyon aleti Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahiptir. Eğer hormonal olarak bir sıkıntınız yoksa ve doğru ürün tercih ettiyseniz lazer epilasyon sonrası tekrar kıl çıkma ihtimali oldukça düşüktür. Lazer epilasyon sisteminde asıl amaç, kıl köklerinin gücünü azaltmaktır. Uzun sürede meydana gelen, meydana gelse de bu kılların seyrek yapıda olan tüycüklere evrilmesi lazer epilasyonun asıl işlevi olarak adlandırılmaktadır. Kısaca, etkili bir lazer epilasyon tedavisi ve lazer epilasyon aleti ile tekrar kıllanma yaşamanız çok düşük bir olasılıktır.

Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır?

Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır sorusuna yanıt vermek gerekirse, ilk kez başlayan bir kişinin iki haftalık periyotlar halinde seanslarını gerçekleştirmesi gerekir. Bu iki hafta süren periyotlar esnasında epilasyonunuzu 3 veya 4 kere tekrarlamanız önemlidir. Her lazer epilasyon aleti kutusu içerisinde bir adet kullanma kılavuzu yer alır. Bu kılavuzda cihazınızı ne kadar süre boyunca kullanmanız gerektiği bilgisi bulunmaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın