En İyi 10 Epilasyon Aleti Tavsiyesi

Kadınların en önemli sorunlarından biri olan istenmeyen tüyler, özellikle sıcakların başladığı aylarda can sıkıcı olabiliyor. Kadınlar bu istenmeyen tüylerden kurtulmak için pek çok farklı yönteme başvuruyorlar. Kısa süreli çözümlerle zaman harcamak isteyen kadınların ortak kararı ise epilasyon aleti kullanmak. Sizler için hazırladığımız bu listede ihtiyacınıza uygun modeli kolayca seçebilirsiniz.

SıraModelKullanım TipiSYblog Puanı
1Braun Silk Epil Eversoft 1170Kablolu10/9.8
2Philips BRE225/05Kablolu10/9.5
3Philips BRI921/00Kablolu10/9.4
4Arzum AR5029Kablolu10/9.2
5Braun Silk-epil 9 9720Kablosuz10/9.6
6Fakir IPL 200.000+Kablolu10/9.3
7Xiaomi İnfaceKablolu10/9.1
8Braun Silk Expert Pro 5Kablolu10/9.7
9Remington Ipl 6750Kablolu10/9.6
10Arzum AR5043Kablolu10/9.7
Epilasyon Aleti Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Epilasyon Aleti Modeli

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen ve en uzun ömürlü epilasyon aletlerini sizler için liste haline getirdik. Listede yer alan ürünler her bütçeye uygun olup tam bir fiyat performans ürünleridir.

İşte zahmetsiz bir şekilde tüylerinizi almanıza yardımcı olan IPL Lazer ve acısız epilasyon aletleri sizlerle.

Braun Silk Epil Eversoft 1170

Braun Silk Epil Eversoft 1170’in kolay kullanımı sayesinde tüylerinizi basit bir şekilde alarak uzun haftalar pürüzsüz cilde sahip olabilirsiniz.

Uygun FiyatAydınlatma Yok
20 Cımbızlı SistemKablosuz Kullanım Yok
Temizleme Fırçası Var

Ürün Detayı

20 cımbızlı sistemiyle tüylerinizi en etkili şekilde kökünden alan Braun Silk Epil Eversoft 1170, aynı zamanda softlift uçlarıyla yatık tüyleri kaldırarak cımbızlara çeker. Kablolu kullanımıyla kesintisiz çalışabilen bu model, düşük fiyatı ve yüksek performansıyla fazlasıyla beğeniliyor.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak
Hız Ayarı1 Kademe
Cımbız Sayısı20 Adet
Islak KullanımYok

Kullanıcı Yorumları

👤 Bilge D; “Ürün sağlam geldi. Güzel paketleme için teşekkür ederim.”

👤 K E**; “Çok iyi indirimle de baya uygun fiyata denk geldi teşekkürler.”


Philips BRE225/05

Yıkanabilir başlık özelliği sayesinde kolayca temizlenebilen Philips BRE225/05, her kullanımda üst düzey hijyenle epilasyon yapmanıza yardımcı oluyor.

Uygun FiyatIslak Kullanım Yok
Yıkanabilir BaşlıkKablosuz Kullanım Yok
Geniş Uygulama Alanı

Ürün Detayı

Ergonomik tasarımıyla rahat kullanım imkanı sunan Philips BRE225/05, 2 farklı hız ayarıyla hem ince hem de kalın tüyleri alabilmekte oldukça başarılı. Bu uygun fiyatlı epilasyon cihazı, bacak, hassas bölge ve koltuk altı bölgeleri kullanımına uygun olarak üretilmiştir.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge ve Koltuk Altı
Hız Ayarı2 Kademe
YıkanabilirEvet
Islak KullanımYok

Kullanıcı Yorumları

👤 A** A; “Cihaz çok erken geldi, ürün beş yıldızı hak ediyor, en kısa zamanda almanızı tavsiye ederim, teşekkür ederim.”

👤 S A**; “Ürün gayet güzel paketleme iyi ilk defa deneyimim olacak merak ediyorum.”


Philips BRI921/00

Epilasyon uygulamalarını en kolay ve güvenli yoldan yapmanızı sağlayan Philips BRI921/00, uzun kullanım sonrasında aldığı tüylerin yeniden uzamasını engelliyor.

Yüksek Hız KademesiUygulama Gözlüğü Yok
Hassas Bölge Başlığı Var
Cilt Tonu Sensörü

Ürün Detayı

Farklı başlık tipleri sayesinde vücudunuzun belirli bölgelerine uygulama yapabileceğiniz Philips BRI921/00, herkesin hayal ettiği pürüzsüz cildi elde etmenize yardımcı oluyor. Ürünün sahip olduğu cilt tonu sensörüyle cildinizin koyuluğu ölçülür ve duruma göre otomatik kapanır. 14 yıl boyunca dermatologlar tarafından incelenen bu ürün, en güvenli epilasyon aletlerinin başında yer alıyor.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Yüz, Vücut, Hassas Bölge ve Koltuk Altı
Hız Ayarı5 Kademe
UV KorumaVar
Cilt Rengi AnaliziVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** A; “Kullanırken biraz sıcaklık veriyor sadece. Onun dışında acı yok. Kullanmaya devam edivem.3 4 seanstan sonra tekrar yorum yapacağım. Paketleme gayet güzel.”

👤 S K**; “2 aydır kullanıyorum, tüyler gerçekten daha geç çıkıyor ve ciddi bir azalma oldu. Sarı tüyleri asla görmüyor ama ince siyahları (üst bacak) algılıyor. Memnun kaldım, tavsiye ederim.”


Arzum AR5029

Diğer modellere göre çok daha uygun fiyata satılan Arzum AR5029, uzun süreli pürüzsüzlüğün tadını çıkartmak isteyenlere kökten çözüm sunuyor.

Uygun FiyatIslak Kullanım Yok
Temizleme Fırçası VarYıkanabilir Başlık Yok
Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

18 cımbızlı epilasyon başlığıyla tüm tüyleri kolayca toplayarak pürüzsüz cilt elde etmenizi sağlayan model, sadece bacak yüzeyinde kullanımına uygundur. 2 farklı hız ayarı ve kesintisiz çalışmasıyla dikkat çeken Arzum AR5029, ergonomik tasarımıyla kullanımı kolaylaştırıyor.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak
Hız Ayarı2 Kademe
Cımbız Sayısı18
Yıkanabilir BaşlıkYok

Kullanıcı Yorumları

👤 Cumali G; “Ürün parasına göre çok iyi hızlı Kargo ve özenli paketleme için teşekkürler.”

👤 K G**; “Ürün gayet güzel beğendim tavsiye ederim.”


Braun Silk-epil 9 9720

%40 daha geniş başlığıyla tüyleri daha etkili bir şekilde kökünden alan Braun Silk-epil 9 9720, kablosuz kullanımıyla 50 dakika boyunca uygulama yapabiliyor.

Kablosuz Kullanım VarAcı Hissiyatı
Aydınlatma Işığı Var
Masaj Sistemi

Ürün Detayı

Ultra hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlayan Braun Silk-epil 9 9720, sahip olduğu geniş başlıklar sayesinde çok kısa sürede farkını ortaya koyuyor. Su geçirmez yapısıyla duşta bile kullanabileceğiniz bu model, masaj başlığı sayesinde epilasyonu acısız hale getiriyor. Uyguladığınız basıncın doğru olup olmadığını SensoSmart teknolojisiyle öğrenebilirsiniz.

KullanımKablosuz
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge ve Koltuk Altı
Hız Ayarı2 Kademe
Cımbız Sayısı40
Yıkanabilir BaşlıkVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** Ş; “Kesinlikle tavsiye ediyorum. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.”

👤 R G**; “Eşime aldım, özellikle cımbız sayısı fazla olduğu için tercih ettik. Eşim çok memnun başarılı bir ürün.”


Fakir IPL 200.000+

200.000’den fazla atış yaparak pürüzsüz cilde kavuşmanıza yardımcı olan Fakir IPL, kıl köklerine ışık göndererek dökülmesini sağlar. Böylelikle ışık alan kıl köklerinden yeniden tüy çıkmamaktadır.

Otomatik KapanmaUygulama Gözlüğü Yok
Cilt Temas Sensörü
Kaydırma Modu

Ürün Detayı

5 kademeli ayarıyla istediğiniz güçte kullanabileceğiniz bu cihazın, 200.000 adet ışık atma özelliği bulunuyor. Bu atış tükendikten sonra ürünün başlığını çıkararak yeniden epilasyon yapmaya devam edebilirsiniz. Fakir IPL’nin hazır olup olmadığını modelin üzerindeki gösterge ışığına bakarak öğrenebilirsiniz.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak ve Koltuk Altı
Hız Ayarı5 Kademe
Otomatik KapanmaVar
Cilt Temas SensörüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D** A; “Ürün bir gün diyebileceğim sürede güzel bir paketleme ile geldi. Bu paketlemeye rağmen muhtemel taşımaya bağlı kutunun biraz ezildiğini gördük. Eşim için aldım o da beğendi zaten, cihaz resimdekinden büyük, güzel bir taşıma çantası var, iş göreceğini düşünüyorum, Zamanla olumlu-olumsuz yorum güncelleyeceğim. Teşekkürler.”

👤 B O**; “Ürünü alalı 1.5 ay oluyor daha 3 defa kullandım %50 azalma oldu bile. Batıklarım bitti ve uzaması da yavaşladı. Daha önce hiç lazer vb. uygulama yaptırmamıştım ve alırken çok tereddütteydim ancak iyi ki almışım harika bir ürün herkese tavsiye ediyorum.”


Xiaomi İnface IPL Epilasyon

5 kademeli hız ayarıyla 900.000 adet işlem yapabilen Xiaomi İnface IPL, büyük boy ve otomatik olmak üzere 2 farklı flaş moduna sahiptir.

Uygulama Gözlüğü VarCilt Rengi Analizi Yok
Geniş Uygulama AlanıCilt Temas Sensörü Yok
LCD Ekran
Yüksek Hız Ayarı

Ürün Detayı

Vücudunuzun her yerinde kullanabileceğiniz Xiaomi İnface IPL, pembe ve yeşil renk seçeneklerine sahiptir. LCD ekranı üzerinden size işlem hakkında bilgi verebilen bu model, 900.000 kez flaş atışı yapabilmektedir. 5 kademeli hız ayarıyla kullanıcının ağrısız bir şeklide epilasyon yapmasına yardımcı olmaktadır.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge, Yüz ve Koltuk Altı
Hız Ayarı5 Kademe
Cilt Rengi AnaliziYok
Cilt Temas SensörüYok

Kullanıcı Yorumları

👤 T** B; “Arkadaşlar sizin için bacağımı feda edip test yaptım. Lazer siz kısım bariz kıllar çok daha uzun ve tahrişli. Gerçekten işe yarıyor, üstelik sadece 1-2 defa uyguladım.”

👤 S K**; “Çok hızlı ve özenli bir şekilde elime ulaştı. İşe yarayacağını umuyorum. Kullandıkça yorumumu güncelleyeceğim.”


Braun Silk Expert Pro 5 PL5124

Güzellik merkezlerinde kullanılan cihazlarla neredeyse aynı özeliklere sahip olan Braun Silk Expert Pro 5 PL5124, tüylerinizi kalıcı olarak ortadan kaldırır.

Kaydırma ModuUygulama Gözlüğü Yok
Dahili UV Koruması
Cilt Rengi Analizi
Yüksek Hız Ayarı

Ürün Detayı

Cilt tonunuzu algılayarak ışık gücünü otomatik bir şekilde ayarlayan Braun Silk Expert Pro 5 PL5124, SensoAdapt özelliğine sahip tek IPL cihaz unvanını taşımayı başarıyor. Bir önceki seriye göre 2 kat daha hızlı olan bu model, cildinize zarar vermeden epilasyon işlemini gerçekleştirir. 400.000 flaş atımıyla nerdeyse tam 22 yıl boyunca bakım yapabilirsiniz.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge, Yüz ve Koltuk Altı
Hız Ayarı10 Kademe
Cilt Rengi AnaliziVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Güler A; “Ürün çok güzel güzel paketleme atışımı yaptım hiç acı olmadı ilerleyen zamanlarda yorumumu güncellerim tekrardan.”

👤 A S**; “Ürün gayet kullanışlı ve güçlü ışın atımı var. Bir erkek olarak aldım kullanıyorum. Daha İlk seansımı yaptım. Sonuç için İleri seanslar da yorumu mu güncelleyeceğim.”


Remington Ipl 6750

Sadece 3 uygulama sonrasında aradaki farkı rahatça görebilmenizi sağlayan Remington IPL 6750, sahip olduğu uzun ömürlü ampülü sayesinde değiştirme gibi sorunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Cilt Temas SensörüUygulama Gözlüğü Yok
Geniş Kullanım AlanıIslak Kullanım Yok
Hassas Bölge BaşlığıYıkanabilir Başlık Yok
Dahili UV Koruması

Ürün Detayı

İstenmeyen tüylere kalıcı olarak çözüm bulan Remington IPL 6750, FDA ve dermatologlar tarafından onay almış bir üründür. Vücudunuzun her bölgesine uygulama yapmanızı sağlayan bu epilasyon cihazı, 5 farklı kademede çalışabilmektedir. Dilerseniz hem çoklu hem de tekli flaşla epilasyon yapabilirsiniz.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge, Vücut, Yüz ve Koltuk Altı
Hız Ayarı5 Kademe
Cilt Temas SensörüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** Y; “Ürünü 5 aydır kullanıyorum ve sonuç baya iyi gözle görülür şekilde fark var bazı yerler uzun zamandır çıkmıyor ama tabi tam sonuç için devam ediyorum harika bir cihaz.”

👤 H S**; “Ürünü daha öncede kullanmıştım memnundum. Kargo ile sorunsuz elime ulaştı.”


Arzum AR5043

5 farklı enerji ayarıyla tüylere kalıcı çözüm sunan Arzum AR5043, cilt temas sensörü sayesinde vücudunuza temas etmeden atış yapmaz.

Otomatik KapanmaCilt Rengi Analizi Yok
Uygulama Gözlüğü
Cilt Özellikleri
Dahili UV Koruması

Ürün Detayı

Ergonomik tasarıma sahip olan Arzum AR5043, en iyi epilasyon teknolojisini ayağınıza kadar getiriyor. Çalışma sırasında ister enerji seviyesini sabitleyin ister değiştirerek kullanın. Düzenli olarak bakıma başlanıldığı zamanlarda etkili ve kesin sonuç veren bu model, birçok kullanıcıdan olumlu puan almayı başarıyor.

KullanımKablolu
Uygulama AlanlarıBacak, Hassas Bölge, Yüz ve Koltuk Altı
Kullanım Ömrü300.000 Atım
Cilt Temas SensörüVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** O; “Dün sipariş verdiğim ürün bugün elime ulaştı. Paketleme gayet iyiydi, hiçbir sorun yaşamadım. Ürünü henüz deneme fırsatım olmadı fakat daha önce lazere gittiğim için işime yarayacağını düşünüyorum.”

👤 P O**; “Fiyatına göre iyi ürün. Ancak düzenli kullanımda faydalı olacaktır. Şu an pek bir faydasını göremedim.”


Sıkça Sorulan Sorular

Epilasyon aleti alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Epilasyon aletlerinin işlem sırasında acı vermemesi oldukça önemli bir unsurdur. Aksi taktirde aldığınız ürünü verdiği acı nedeniyle kullanamayabilirsiniz. Daha sonra ise tüyleri yeterince iyi aldığından emin olup bütçenize uygun olan modeli satın alabilirsiniz. Ek olarak cihazın uzun ömürlü ve kullanışlı olması gerekmektedir.

Lazer epilasyon cihazı nasıl kullanılır?

Hangi bölgenize işlem yapacaksanız oraya uygun başlığı cihazınıza takın. Ardından istediğiniz hız kademesini ayarlayarak epilasyona başlayabilirsiniz. Uygulama sırasında duruma göre hız ayarını değiştirebilirsiniz.

Epilasyon aleti kılları yok eder mi?

Epilasyon aletleri, tüyleri kökünden alır ve bir sonraki sefere daha ince uzamasını sağlar. Bu sayede vücudunuzda uzayan tüyler fazla göze batmaz ve yumuşacık olur. Epilasyon aletleri tüyleri azaltmasa da kısa sürede en etkili çözümlerden bir tanesidir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Epilasyon Aleti Tavsiyesi” üzerine 2 yorum

  1. Biz bayanların sürekli kullandığı aletlerden biridir epilasyon aleti her marka satış yapabilmek için bin bir yalan söyler acıtmaz efendim bir aldığınız yerden 3 hafta çıkmaz çıkarsa azalarak çıkar veya soğutuculu epilasyon cihazları acıtmaz vs örnekleri arttırabiliriz sonuçta uzun süre kullanacağımız bir cihaz alacağız hem fazla para verip hem de randıman alamamak çok koyar insana bu yüzden acı tecrübe yapıp bir çok markayı denedim ve hem zaman kaybettim hem de para acılar da cabası onun için sizler doğru cihazı almanız açısından sizlere 3 cihaz sayacağım bu cihazlar en iyisi
    1. Braun
    2. Philips
    3. Arzum

    Cevapla
  2. Malesef ülkemizde insanlara yalan söylemek çok kolay o nedenle etkililigi kanıtlanmış ürünleri kullanmak gerekiyor. Philips ve Braun dan şaşmamak lazım. GERHAU isimli marka ulkemizde satisa basladi ancak cihaz hic bir etki yapmiyor. Paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız lütfen almayın.

    Cevapla

Yorum yapın