En İyi 10 Eyeliner Tavsiyesi | 2024

Gözlerinizi dikkat çekici hale getirmek ve makyajınızı mükemmel kılmak istiyorsanız eyeliner kullanarak istediğiniz derin bakışlara sahip olabilirsiniz. Her ne kadar sürümü zor olsa da birçok kadının vazgeçilemez kozmetik ürünlerinden olmayı başarıyor. Kendi içlerinde de farklı yapılara ayrılsa da en çok tercih edilenler sırasıyla likit, kalem ve jel eyeliner oluyor. Biz de bu yazımızda daha kolay sürebileceğiniz ve sürdüğünüz andan itibaren istediğiniz görünümü yakalayabileceğiniz en iyi 10 eyeliner markasını listeledik.

SıraEyelinerPuan
1Maybelline New York Lasting Drama10/9.9
2Mac Brushstroke Eyeliner10/ 9.8
3NYX Professional Makeup Siyah Eyeliner10/ 9.8
4Lykd Ink Liner 100 Black10/ 9.8
5Flormar Ultra İnce Uçlu Likit Kalem Eyeliner10/ 9.7
6Deborah Extra Eyeliner Pen10/ 9.9
7Beaulis Glide It Fırça Uçlu Eyeliner10/ 9.8
8Pastel Artliner Eyeliner10/ 9.7
9L’Oreal Paris Jel Siyah Eyeliner 10/ 9.9
10Missha Suya Dayanıklı Likit Eyeliner 10/ 9.8
En İyi Eyeliner Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Eyeliner Detaylı İncelemesi

Göz makyajınızı daha güzel hale getirmenize ve gözlerinizi belirginleştirmenize yardım edecek en iyi 10 eyeliner marka ve modelini sizler için listeledik.

İşte en iyi eyeliner önerileri:

Maybelline New York Lasting Drama Mat Siyah Eyeliner

En İyi Yanı
Sürüldüğü gibi kurur
Hassas göze ve kontak lens kullananlara dahi uygundur
Yüksek pigmentli

Ürün Özellikleri

  • From: Likit
  • Görünüm: Mat
  • Renk: Siyah
  • Suya Dayanıklı: Evet

Maybelline New York Lasting Drama eyeliner, suya dayanıklı formülü ve yüksek pigmentli yapısı sayesinde uzun saatler kalıcılık sağlamayı başarıyor. Özellikle yaz aylarında nemden ve terden dolayı oluşabilecek dağılmaların oluşmasını önleyerek her zaman dikkat çekici gözler ile sizleri buluşturuyor.

Eyeliner sürmekte zorlananlar için özenle hazırlanmış formülü, kremsi dokusu ve ince ucu ile kolayca sürülebiliyor ve sürüldüğü gibi kuruyarak makyajınızı tamamlamanızı sağlıyor. Üstelik hassas gözlere ve kontak lens kullanıcılarında da herhangi bir reaksiyona sebep olmaması sayesinde yıllardır popülerliğini korumaya devam ediyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Ürünü indirimdeyken aldım, daha önce kullanmıştım, rengi çok siyah tam istediğim gibi, maskara ile birlikte aldım, düşünmeden alabilirsiniz.

👤 E** B**: Her zaman kullandığım bir ürün. Daha önce aldığımda içi biraz kuru gelmişti. Hoş olmamıştı. Bir daha şansımı denemek istedim. İndirimde aldım gayet iyi bu sefer sanırım bir öncekinde ben açıp uzun süre kullanmamıştım o yüzden kurumuş.


Mac Brushstroke Eyeliner

En İyi Yanı
Suya dayanıklı formül
İnce fırça ucu
Yoğun renk pigmentleri
Kolay sürüm imkanı

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Renk: Siyah

Mac Brushstroke Eyeliner, gözlerinizde dikkat çekici bir görünüm kazanmanıza yardımcı olması için yoğun pigmentler kullanılarak elde edilmiştir. Yoğun pigmentlerinin yanı sıra 24 saat kalıcılık sunması sayesinde ”acaba eyeliner’ım bozuldu mu?” gibi sorularınızın oluşmasını engeller ve gün boyu süren konfor sağlar.

İnce ve esnek uçlu yapısı, net çizgiler çekmenize yardımcı olurken aynı zamanda farklı genişlikteki çizgileri de kolay bir şekilde elde edebilmenizi sağlamaktadır. Böylelikle makyajınızla ve göz tipinizle uyumlu olacak şekilde eyeliner’inizi çekebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Kaçıncı alışım bilmiyorum tek kelimeyle mükemmel bir ürün tavsiye ederim.

👤 Ö** C***: Mac kalitesi tartışılmaz.


NYX Professional Makeup Siyah Eyeliner

En İyi Yanı
Yumuşak ve kolay uygulanabilir formül
Uzun süreli kalıcılık
Yüksek siyah pigment

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Görünüm: Mat
  • Renk: Siyah
  • Özellik: Suya ve tere dayanıklı

Mat ve suya dayanıklı eyeliner arayışındaysanız, yıllardır kalplerde taht kuran NYX Professional Makeup eyelinerı makyaj çantanıza eklemenin zamanı gelmiş demektir. Yumuşak ucu sayesinde saniyeler içerisinde istediğiniz eyeliner görünüm ile sizleri buluşturacak olan NYX, yüksek siyah pigmentli yapısıyla da gözlerinizi belirginleştiriyor. Üstelik kalem şeklinde oluşu sayesinde de kolay ve zahmetsiz bir şekilde gittiğiniz her yere sizinle geliyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 E** S***: Dünyanın en güzel eyelinerı olabilir! Teşekkürler…

👤 C** D**: Eyeliner süremem diyen birinin bile kolaylıkla kullanabileceği bir ürün. Bildiğiniz kalem. Oldukça kullanışlı.


Lykd Liner 100 Black

En İyi Yanı
Yüksek pigment
Kolay sürülebilir
Uzun süreli kalıcılık

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Görünüm: Mat
  • Renk: Siyah

LYKD eyeliner, gözlerinizin daha canlı gözükmesine yardımcı olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Tasarımında kullanılan renk pigmentleriyle istediğiniz göz makyajını elde edebilmenizi ve istediğiniz yoğun siyahlığı yakalayabilmeniz sağlamıştır. Esnek ucu sayesinde göz kapaklarınıza veya göz altlarınıza dilediğiniz gibi uygulayabilir ve eyeliner’ın görünümünü inceltip kalınlaştırabilirsiniz. Nasıl kullanmak istediğiniz tamamen sizin zevkinize kalmış!

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Tavsiye üzerine aldım bayıldım, beklentinin çok üstünde emin olabilirsiniz.

👤 M** A**: Beğendik arkadaşımla birlikte aldık, harika valla diyecek bir şeyim yok.


Flormar Ultra İnce Uçlu Likit Kalem Eyeliner 

En İyi Yanı
İnce kalem ucu
Kolay uygulanabilir
Yoğun pigment

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Renk: Siyah

Eyeliner çekmekte zorlanıyorsanız ve bir türlü istediğiniz görüntüyü elde edemiyorsanız Flormar Ultra İnce kalem eyeliner esnek ve ince ucu sayesinde kolay kullanım sağlayacaktır. Ucu sayesinde ister ince görünümlü eyeliner çekerken isterseniz de makyajınıza göre yoğunluğunu artırabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: İndirimdeyken aldım çok memnun kaldım tekrar alıcam herkese tavsiye ederim.

👤 E** B**:  Güzel zaten kullandığım üründü, indirimde tekrar aldım.


Deborah 24 Ore Extra Eyeliner Pen

En İyi Yanı
24 saate kadar kalıcı
Kolay uygulanabilir formül
İnce uçlu

Ürün Özellikleri

  • From: Likit
  • Renk: Siyah

24 saate kadar kalıcılık sağlayan Deborah 24 Ore Extra Eyeliner Pen, gözlerinizde akma yapmaz ve makyajınızın bozulmasına sebep olmadan, istediğiniz bakışları elde edebilmenizi sağlar. Üstelik ince yapılı ucu sayesinde saniyeler içinde sürebilmenize yardımcı olurken, anında kuruyarak makyajınız için ihtiyacınız olacak rötuşları da yapabilmenizi için de size ekstra zaman sağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G****: İndirimde almıştım sorunsuz elime ulaştı, gayet başarılı.

👤 A** Ç**: 5 yıldır kullanıyorum indirimden aldım çok güzel.


Beaulis Glide It Fırça Uçlu Eyeliner

En İyi Yanı
Dayanıklılık
Kolay sürülebilirlik
Yüksek siyah renk pigmentleri

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Renk: Siyah

Beaulis Glide It eyeliner, suya dayanıklı yapısı sayesinde yazın sıcaklarında, kışın ise yağmurlu günlerde dahi rahatlıkla kullanabilmenize imkan tanımaktadır. Böylelikle hiçbir koşulda göz makyajınız bozulmaz ve gün boyu görünümünüzü koruyabilirsiniz.
İnce uçlu yapısı sayesinde kolayca eyeliner’inizi çekebilir ve dilerseniz de kolayca kalınlık kazandırabilirsiniz. Bu özelliklerinin yanında uygun fiyatı ile de beğenileri kazanmakta ve listemizdeki yerini almaktadır.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Bir haftadır kullanıyorum resmn aşk yaşıyorum. Bu fiyata bu kalite inanılmaz tabi ki stokladim ve çevremede aldırdım bu ürün kaçmaz.

👤 E** B**: İndirimdeyken almıştım kullandığım tek eyeliner diyebilirim çok iyi performans.


Pastel Artliner Eyeliner

En İyi Yanı
Keçe uçlu tasarım sayesinde kolay uygulama
Gün boyu dağılmayan yapı
Dermatolojik ve oftalmolojik onaylıdır

Ürün Özellikleri

  • From: Likit kalem
  • Renk: Siyah

Keçe uca sahip Pastel Artliner Eyeliner, kolay uygulanabilir oluşu sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilmektedir. Sürdüğünüz andan itibaren uzun süre kalıcılık sağlayarak, makyajınızdaki bütünlüğü korumaya devam edecektir. Böylelikle tüm dikkatler üstünüzde olurken, sizde günün keyfini çıkartabileceksiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Güzel ürün.

👤 E** B**: Daha önce de kullanmıştım memnun kaldığım için kampanyadan faydalanmak istedim tavsiye ederim.


L’Oreal Paris Jel Siyah Eyeliner

En İyi Yanı
Plastik kanca
Şeffaf gövde
Dökülmeye karşı dayanıklı kapak kilidi

Ürün Özellikleri

  • From: Jel
  • Renk: Siyah
  • Özellik: Suya dayanıklı

L’Oreal Paris jel eyeliner, suya dayanıklı formülü sayesinde 24 saate kadar kalıcılık sağlar. Jel formülü yanında gelen özel fırçayla dakikalar içerisinde uygulanabilir ve istediğiniz çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz. Üstelik yoğun karbon siyah rengiyle gün boyu kalıcılığını korur ve istediğiniz makyaja sahip olmanıza yardımcı olur.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: Sürekli kullandığım bir ürün indirimdeyken aldım stokladım. Sürümü kolay kalıcılığı iyi.

👤 T** S****: Hala kullanıyorum indirime girse bir daha alacağım.


Missha Suya Dayanıklı Likit Eyeliner

En İyi Yanı
Suya dayanıklı
Doğal siyah renk
Göz hatlarını belirginleştirme

Ürün Özellikleri

  • From: Likit
  • Görünüm: Mat
  • Renk: Siyah

Listemizin son sırasında bulunan Missha eyeliner, suya dayanıklı formülü ile yaz ve kış aylarında kullanıma uygundur. Yazın nemden dolayı akmazken, kışın da yağmurdan etkilenmez. Böylelikle her zaman çarpıcı bakışlara sahip olabilirsiniz. Esnek fırçası sayesinde kolay ve pratik uygulama ile kullanıcılarını buluşturur. Böylelikle istediğiniz netlikte çizgiler elde edebilir ve göz atlarınızı dilediğiniz gibi belirginleştirebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Sürekli kullanıyorum, indirimdeyken iki tane birden aldım. Sürer sürmez sabitleniyor. Siyahlığı gayet güzel. Akma ya da kaşıntı yapmadı.

👤 E** B**: Arkadaşıma hediye olarak aldım. Missha kalitesine bayılacak.


Eyeliner alırken nelere dikkat edilmeli?

Kadınlar olarak makyaj yapmayı ve kendimizde farklılıklar yaratmayı seviyoruz. Sıklıkla kullandığımız makyaj ürünlerimizin yanında bir de eyeliner modelleri yer alıyor. Peki eyeliner alırken kendimiz için en doğrusunu nasıl alabiliriz, nelere dikkat etmeliyiz?

Formül

Eyeliner seçerken mutlaka Foamline dikkat etmelisiniz. Likit, krem, jel ve toz formülleri bulunan eyelinerlardan hangisini daha kolay sürebiliyorsanız mutlaka onu tercih edin. Genellikle jel formüllü eyelinerlar daha kolay sürülebilir olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir.

Marka

Piyasada birçok farklı eyeliner modeli bulunmaktadır. Eyelinerınızın kaliteli olmasını ve uzun saatler dayanmasını istiyorsanız mutlaka kaliteli bir marka seçmelisiniz. Biz de bu markaları sizler için yukarıda listeledik.

Uç Tasarımı

Eyelinerlardan en önemlisi de uç tasarımıdır. İnce uçlu eyelinerlar sayesinde daha net çizgiler elde edebilir ve göz çizginizi rahatlıkla takip edebilirsiniz ve dilediğiniz kalınlığı da elde edebilirsiniz. Fırça uçlu eyelinerler ise daha doğal bir görünüm elde edebilmeniz açısından sizlere yardımcı olmaktadır.

Maskara TavsiyesiMakyaj Sabitleyici Tavsiyesi
İlginizi Çekebilir

2024’ün tavsiye edilen en iyi eyeliner markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen eyeliner markaları arasında Maybelline, MAc, NYX, Lykd, Flormar, Deborah, Beaulis, Pastel, L’Oreal Paris, kalıcılıkları, yoğun pigmentleri, kolay sürülebilir olması ve kaliteli fırça uçlarıyla kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen eyeliner arasında yer alıyor.

Yeni başlayanlar için eyeliner nasıl sürülür?

Eyeliner sürmeye yeni başlıyorsanız eğer eyeliner çekerken, ince bir çizgi belirleyip çizgiyi takip edin. Daha sonra kalınlaştırmak istediğiniz kadar kalınlaştırın. Eğer ki çizgi çekmekte zorlanıyorsanız, kağıt veya bantlardan yardım alarak çizgilerinizi oluşturabilirsiniz.

Eyeliner göz altına sürülür mü?

Tamamen sizin tercihinize bağlı. Eğer ki göz altlarınızda eyeliner olmasından hoşlanırsanız sürebilirsiniz fakat eyeliner koyu renkleri sayesinde göz altlarına sürüldüğü takdirde gözlerin ekstra küçük gözükmesine sebep olacaktır. Daha iri gözüken gözlere sahip olmak istiyorsanız göz kapaklarınızın üstlerine sürmenizi öneririz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 9 Ortalama: 4.8]

Yorum yapın