Serinliği ve Stili Bir Arada Sunan En İyi 10 Tavan Vantilatörü

Tavan vantilatörleri, ev ve ofislerde kullanıldığı yeri serinleten ürünlerdir. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte, tavan vantilatörleri daha sessiz, enerji verimli ve akıllı özelliklere sahip hale gelmektedir. Artık evinizi veya işyerinizi serin tutmanın yanı sıra tarzınızı da yansıtabileceğiniz birçok farklı tavan vantilatörü seçeneği bulunmaktadır.

Hangi tarzı ve özellikleri tercih ettiğiniz önemli olsa da, en iyi tavan vantilatörünü seçmek bazen zor bir karar olabilir. Endişelenmeyin, sizin için bir araştırma yaptık ve en iyi tavan vantilatörlerini listeledik. Hazırladığımız bu liste, size serinlik, sessizlik, enerji verimliliği ve şıklık sunan üstün modelleri içeriyor.

SıraModelKanat SayısıSYblog
1Hunter Builder’s Elite Çağdaş510/9.9
2Lg Wi-Fi Dual Wing310/9.9
3Klarstein Figo310/9.9
4Raks Pf-42410/9.9
5Alsanfan Profan410/9.8
6Kaşkar L36009610/9.8
7Rubenis Rbta 60410/9.8
8Blyss Eko410/9.7
9Colours Hanki510/9.7
10Vanti KCF282610/9.6
Tavan Vantilatörü Tavsiye Listesi

En İyi 10 Tavan Vantilatörü

Evimizde, ofisimizde veya herhangi bir iç mekânda rahat bir ortam yaratmanın en etkili yollarından biri ise tavan vantilatörleridir. Ayrıca sadece serinletmekle kalmayan tavan vantilatörler kullanıldığı ortama farklı hava katıyor.

İşte en iyi tavan vantilatörü tavsiyesi…

Hunter Builder’s Elite Çağdaş Tavan Vantilatörü

Tavan vantilatörü markaları arasında en dikkat çekenlerden biri olan Hunter, Builder’s Elite Çağdaş modeliyle şık bir görünüm sunuyor. Ahşap detaylarıyla nostalji sunan bu ürün, 15-25 metrekarelik alanları kolayca soğutabiliyor.

TasarımıFiyatı
Sessiz

Ürün Detayı

En iyi tavan vantilatörü arasında yer alan Hunter Builder’s Elite Çağdaş, 132 cm kanat çapına sahip. 15-25 metrekare alanlar için uygun olan bu tavan vantilatörü, 5 adet kanata sahip. Aydınlatma takılmaya müsait olan tasarımıyla kullanışlı hale gelen bu ürün, 3 kademeli dönme hızına sahip. Ayrıca yatak odanızda da kullanabileceğiniz Hunter Builder’s Elite Çağdaş, sessiz çalışma özelliği sayesinde rahat bir uyku deneyimi sunuyor.

Kanat Sayısı5
Kademe Hızı3
Kanat Çapı132 cm
Kullanım Alanı15-25 m2

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** A****; “Çok iyi tavsiye ederim.”

👤 Y*** E****; “Eşim için mutfağa bayport modelini taktırdık. İstediğimiz zaman yaz ayarına alıp altında çayımızı kahvemizi içerken serinliyoruz, yeri geliyor yemek yaparken veya sigara içerken kokuyu ve dumanı alması için kış ayarında kullanıyoruz. Çok memnunuz, kesinlikle tavsiyemdir.”


Lg Wi-Fi Dual Wing Uzaktan Kumandalı Sessiz Tavan Vantilatörü

Akıllı ev sistemleriyle entegre edilebilen LG Wi-Fi Dual Wing, uzaktan kumandasıyla da konforlu kullanım imkanı sunuyor. Modern görünümüyle beğeni toplayan bu ürün, 26 dB ses seviyesinde çalışıyor.

Akıllı Ev Sistemlerine Uyum
Uzaktan Kumanda
Uyku Modu

Ürün Detayı

Aerodinamik çift kanadı sayesinde daha geniş hava akışı sağlayan Lg Wi-Fi Dual Wing, serin havayı ortama homojen şekilde yayıyor. 29 watt gücünde çalışan bu ürün, daha az enerji tüketerek kullanıcılarından tam not alıyor. Uzaktan kumandası sayesinde yerinizden kalkmadan komut verebilme imkanı sunan bu tavan vantilatörü, akıllı ev sistemlerine entegre olabildiği için telefon veya tablet üzerinden de kontrol edilebiliyor. Sürtünmeyi azaltan ”Humpback Whale” tasarımı sayesinde 26 dB ses çıkartıyor.

Güç29 W
Kanat Sayısı3
Ses16 dB
Kanat Çapı120 cm
Hız Ayarı4

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** A***; “Ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı. Orijinal kutusunda tüm parçaları tam olarak geldi. LG servisine taktırdık. Çok sessiz çalışıyor. Serinletmesi gerçekten çok iyi.”

👤 A****PÖ***; “Klima çarptığı için bunu aldım. Çok iyi performans veriyor. Uyku modunda çok sessiz. Neredeyse hiç ses yok gibi. Wifi özelliğini kullanmadım çünkü app hata veriyor. Umarım düzelir.”


Klarstein Figo 3 Kanatlı Lambalı Tavan Vantilatörü

Modern tasarımıyla beğenilen Klarstein Figo, 55 Watt gücünde çalışıyor. Uzaktan kumandası sayesinde konforlu kullanım imkanı sunan bu ürün, 51 dB sese sahip.

Isıtma
Uzaktan Kumanda
Lamba

Ürün Detayı

En iyi tavan vantilatörleri arasında bulunan Klarstein Figo, 3 geniş kanadıyla bulunduğu ortamı kısa sürede ferahlatıyor. 52 dB fan sesine sahip olan bu tavan vantilatörü, üzerinde yer alan lamba ile geceleri çok fonksiyonlu hale geliyor. 3 farklı kademe hızında çalışan bu tavan vantilatörü, uzaktan kumandasıyla da konforlu kullanım sunuyor. Ayrıca saat yönünde döndüğünde de sıcak hava sunan bu ürün, kışları da kullanılabiliyor.

Kanat Sayısı3
Kanat Çapı132 cm
Güç55 W
Hız Ayarı3
Ses52 dB

Kullanıcı Yorumları

👤 K*** İ***; “Ürün fiyatına göre çok çok güzel. Kısa sürede odayı serinletiyor.”

👤 F*** A****; “Ürünü aldığımızdan beri neredeyse hiç kapatmıyoruz o kadar güzel.”


Raks Pf-42 Tavan Vantilatörü

Nostaljik tasarımıyla dikkat çeken Raks Pf-42, çift yönlü motora sahip. 3 kademeli hız sunan bu tavan vantilatörü 50 Watt değerinde çalışıyor.

Motor
Lamba

Ürün Detayı

Çift yönlü motoru sayesinde güçlü performans sunan Raks Pf-42, geniş kanatları sayesinde bulunduğu ortamı kısa sürede serinletiyor. Dayanıklı ve kaliteli malzemeleri sayesinde de uzun yıllar kullanım imkanı sunan bu tavan vantilatörü, ahşap detayıyla nostaljik bir görünüm sunuyor. 50 Watt gücünde çalışan bu tavan vantilatörü, 5 yıl garantisiyle memnuniyet sunuyor.

Güç50 Watt
Hız Kademesi3
Kanat Sayısı4
Kanat Uzunluğu42 İnç

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö**** A***; “Son derece memnunuz. Gayet sessiz ve sıcaklık dağıtmada son derece başarılı. Keşke daha önce alsaydık dedik. Sadece montajı biraz zordu. İyi anlayan bir elektrikçiye ihtiyacınız var”

👤 E*** B***; “Ses yapmıyor kullanışlı tavsiye ederim tek eksiği lambasının camı hemen kırılıyor”


Alsanfan Profan Pilot Tavan Vantilatörü

Sessiz çalışabilme özelliğine sahip olan Alsanfan Profan Pilot, 20-25 m2 alanlar için uygun.120 cm çapa sahip olan bu ürün, uzaktan kumandasıyla da kolay kullanım sunuyor.

Zaman Ayarı
Kademe Hızı

Ürün Detayı

Tavan tipi vantilatör almayı düşünenler için önerebileceğimiz en iyi ürünler arasında yer alan Alsanfan Profan Pilot, 20-25 m2 alanlarda kullanım için uygun. Sessiz çalışabilme özelliğiyle de beğenilen bu tavan vantilatörü, sağa ve sola dönüş ayarı sayesinde ortama eşit serinlik sunuyor. Ayrıca aydınlatma özelliğiyle de ihtiyaca yönelik kullanım sunan Alsanfan Profan Pilot, 4 farklı zaman ayarına sahip.

Kanat Sayısı4
Kanat Çapı120 cm
Kapsama Alanı20-25 m2
Kademe Hızı6

Kullanıcı Yorumları

👤 B*** K*****; “Oldukça sessiz ve etkili”

👤 O**** B***; “Malzeme kaliteli. Paketleme çok iyi. Sadece montajı zor ama arkadaşlar telefonla da yardımcı oluyorlar. İçindeki alıcının ebatı daha küçük olsaymış belki daha kolay toplanırdı. Esinti Birinci kademede bile hissediliyor en üst kademede uçuşa geçiyorsunuz 🙂 kargo çok hızlıydı. Teşekkürler 👍🏻”


Kaşkar L36009 Aydınlatmalı Tavan Vantilatörü

Hem aydınlatma hem de vantilatör görevi gören Kaşkar L36009, yazın serin kışın ise sıcak hava sirkülasyonu sağlıyor.

Sıcak Hava Sirkülasyonu

Ürün Detayı

Estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan Kaşkar L36009, aydınlatma özelliği sayesinde ihtiyaca yönelik kullanım imkanı sunuyor. 6 adet kanata sahip olduğundan dolayı kısa süre içerisinde buz gibi bir ortam sunan bu tavan vantilatörü, ayarlanabilir rüzgar fonksiyonu yönüyle beğeni topluyor. Ayrıca kışın sıcak hava sirkülasyonu yazın ise soğuk hava sirkülasyonu yapan bu tavan vantilatörü 55 Watt değerinde çalışıyor.

Kanat Sayısı6
Kademe Hızı3
Güç55 W
Çap36 inç
Kullanım Alanı13-15 m2

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** E***; “Tam 1 senedir kullanıyoruz ve çok memnunuz. Hem çok sessiz hem de 1.kademede ki serinletmesi bile yetiyor. Serinliği ister aşağı ister yukarı verebiliyorsunuz. Verilen paraya değer diyorum”

👤 E**** G****; “Sessiz ve beklentilerinizi karşılıyor tavsiye ederim.”


Rubenis Rbta 60 Avizeli Tavan Vantilatörü

Çekme zincir mekanizmasına sahip olan Rubenis Rbta 60, 3 farklı hızda çalışıyor. Ahşap görünümü sayesinde nostaljik hava sunan bu tavan vantilatör, 4 kanata sahip.

TasarımıUzaktan Kumanda

Ürün Detayı

3 farklı hız modunda çalışan Rubenis Rbta 60, zarif görünümüyle bulunduğu ortama şıklık katıyor. Hem lamba hem de vantilatör özelliğine sahip olan Rubenis Rbta 60, çekme zincir mekanizmasıyla açılıp kapanıyor. 75 Watt gücüne sahip olan tavan vantilatörü, 4 adet kanata sahip.

Kanat Sayısı4
Kademe Hızı4
Güç75 W
Kanat Çapı107 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 V**** K*****; “Çok güzel serinletiyor. Almak isteyenler zamlanmandan alsın.”

👤 R**** T*****; “Çalışması güzel kurulumu için de servis çağırdık.”


Blyss Eko Tavan Vantilatörü

Sessiz çalışma özelliğine sahip olan Blyss Eko Tavan Vantilatörü, lamba fonksiyonuyla da ihtiyaca yönelik kullanım sunuyor. Tavan arası yüksekliği 42 cm olan bu ürün, 60 Watt gücünde çalışıyor.

Sessiz ÇalışmaUzaktan Kumanda

Ürün Detayı

Sessiz çalışması ve yüksek verimliliğiyle bilinen Blyss Eko Tavan Vantilatörü, bu sebeple konforlu bir ortam sunuyor. Aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle de dikkat çeken bu tavan vantilatörü, 4 kanadı sayesinde kısa sürede bulunduğu ortamı serinletiyor. 3 farklı çalışma hızına sahip olan Blyss Eko Tavan Vantilatörü, 92 cm kanat çapına sahip.

Kanat Sayısı4
Hız Ayarı3
Güç60 Watt
Kanat Çapı92 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** Ç***; “Kesinlikle çok kaliteli, sessiz çalışıyor. Çok da güzel serinlik sağlıyor. Tereddütte kalmıştım ama gayet yeterliymiş.”

👤 N**** D****; “Yaz aylarının vazgeçilmez bir parçası.”


Colours Hanki Uzaktan Kumandalı Tavan Vantilatörü

Uzaktan kumanda ile kolayca kontrol edilebilen Colours Hanki, 5 kanatlı yapısıyla hızlıca serinlik sağlıyor.

Uzaktan KumandaIşık Ayarı

Ürün Detayı

30-40 m2 kullanım alanına sahip olan Colours Hanki, 5 kanatlı yapısıyla ortamı hızlıca serinletiyor. Uzaktan kumandası sayesinde konforlu kullanım imkanı sunan bu tavan vantilatörü, 3 farklı hız ayarında çalışabiliyor. Tavan arası yüksekliği 41 cm olan bu ürün, 60 Watt gücünde çalışıyor. 132 cm kanat çapına sahip olan Colours Hanki, dakikada 160 dönüş hızına sahip.

Kanat Sayısı5
Hız Kademesi3
Güç60 W
Boyut132 x 132 cm
Kullanım Alanı30-40 m2

Kullanıcı Yorumları

👤 G**** G****; “Gayet güzel. Tam beklediğim gibi sessiz ve sağlam”

👤 M*** M****; “Ürün Çin olmasına rağmen harika bir ürün montajını kendim yaptım zorlanmadım ışık yakıp söndürmek kumandadan olmasına rağmen çalışmıyor 4 yıldızı ondan verdim birde makas ayarının nasıl yapıldığını hiç yazmamışlar nasıl yapıldığını anlayamadım”


Vanti KCF282 Tavan Vantilatörü

6 adet kanata sahip olan Vanti KCF282, 60 Watt gücünde çalışıyor. 30 inç kanatlara sahip olan bu tavan vantilatörü, orta büyüklükteki alanlar için uygundur.

AydınlatmaUzaktan Kumanda

Ürün Detayı

En iyi tavan vantilatörü listemizin son sırasında yer alan Vanti KCF282, kullanışlı tasarımıyla dikkat çekiyor. 6 adet kanata sahip olan bu tavan vantilatörü, etkili serinlik sunarken aynı zamanda az enerji harcayarak kullanıcılarını memnun ediyor. 30 inç ölçüye sahip olan bu ürün, 60 watt gücünde çalışıyor.

Kanat Sayısı6
Hız Kademesi3
Güç60 W
Çap30 inç
Kullanım Alanı15 m2

Kullanıcı Yorumları

👤 O**** A***; “Ürün son derece başarılı hele hele Adana’da yaşıyorsanız kesinlikle vazgeçilmez”

👤 İ***** Ö****; “Çok sessiz, Yaklaşık 12 m² lik mutfakta kullanmak için aldım, gayet güzel. Diğer yerler içinde alacağım. m² si büyük alanlarda tek yetersiz kalır.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi tavan vantilatör hangisi?

Sıcak yaz günlerinde serinlemek için alabileceğiniz en iyi tavan vantilatörü arasında; Hunter Builder’s Elite Çağdaş Tavan Vantilatörü, Lg Wi-Fi Dual Wing Uzaktan Kumandalı Sessiz Tavan Vantilatörü, Klarstein Figo 3 Kanatlı Lambalı Tavan Vantilatörü, Raks Pf-42 Tavan Vantilatörü, Alsanfan Profan Pilot Tavan Vantilatörü, Kaşkar L36009 Aydınlatmalı Tavan Vantilatörü, Rubenis Rbta 60 Avizeli Tavan Vantilatörü, Blyss Eko Tavan Vantilatörü, Colours Hanki Uzaktan Kumandalı Tavan Vantilatörü ve Vanti KCF282 Tavan Vantilatörü yer alıyor.

Tavan vantilatörü mü ayaklı vantilatör mü?

Ayaklı vantilatörler serin havayı doğrudan karşı tarafa üflediği için ortamı tamamen serinletmesi zaman almaktadır. Tavan vantilatörü ise havayı ortama yayarak çalıştığı için daha çabuk serinlik sunmaktadır. Bu sebeple tavan vantilatörleri ayaklı vantilatörlerden daha hızlı serinlik sunmaktadır.

Tavan vantilatörü çok elektrik harcar mı?

Tavan vantilatörlerinin elektrik harcaması tamamen modelin tükettiği güce bağlıdır. Fakat ortalama olarak tavan vantilatörlerinin tükettiği elektriğe bakacak olursak 75 ile 100 W seviyesindedir.

Tavan vantilatörü alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Tavan vantilatörü satın alırken bazı faktörlere dikkat etmek gerekir. Her odanın ihtiyaçları farklı olabileceğinden, doğru tavan vantilatörünü seçmek için aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

  • Motor Gücü: Tavan vantilatörlerinin verimliliği ve performansı, motor gücüne bağlıdır. Daha güçlü bir motor, daha fazla hava sirkülasyonu sağlar. Genellikle, odanızın büyüklüğüne bağlı olarak uygun motor gücünü seçmek önemlidir.
  • Kanat Sayısı ve Boyutu: Tavan vantilatörlerinin kanatları, hava akımını sağlamak için ana bileşenlerdir. Genellikle 3 ila 5 kanata sahip modeller yaygındır. Daha fazla kanat, daha fazla hava sirkülasyonu sağlar.
  • Hız Ayarları: Tavan vantilatörlerinin birden fazla hız ayarı olması, kullanıcıya esneklik sağlar. Farklı hava akışı gereksinimlerine uyum sağlamak için ayarlanabilir hız seçenekleri tercih edilebilir. Böylece, vantilatörü istediğiniz hızda çalıştırabilir ve serinlik düzeyini kontrol edebilirsiniz.
  • Gürültü Seviyesi: Sessiz çalışan bir tavan vantilatörü tercih ediyorsanız, gürültü seviyesine dikkat etmek önemlidir. Daha sessiz çalışan modeller, rahatlık ve huzur sağlar.
  • Aydınlatma Seçenekleri: Odanızı aydınlatmanın yanı sıra serinletme işlevini yerine getirmek isterseniz, lambalı bir tavan vantilatörü tercih edebilirsiniz.
  • Uzaktan Kumanda veya Akıllı Kontrol: Kolay kullanım ve erişilebilirlik için uzaktan kumanda veya akıllı kontrol özelliklerine sahip bir tavan vantilatörü tercih edebilirsiniz.
Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın