En İyi 6 Buharlı Vantilatör Marka & Modelleri

Sıradan vantilatörlerin bir adım ötesinde olan buharlı vantilatörler, içindeki suyu buharlaştırarak havayı nemlendirirken, aynı zamanda serin ve ferah bir ortam yaratıyorlar. Hem açık hem de kapalı alanlarda etkili ferahlık sunan buharlı vantilatörler, tasarımlarıyla da farklılaşıyor.

Yazın kuru sıcağında serinlerken aynı zamanda nem verme sayesinde rahat nefes almanıza yardımcı olan buharlı vantilatör, sessiz çalışma özellikleriyle de beğeniliyor. Birçok farklı marka ve modelde üretilen buharlı vantilatörler, tercih edilmesi en zor eşyalar arasında bulunuyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, en iyi buharlı vantilatör modellerini içeriyor.

SıraModelGüçSYblog
1Ufo ATSFI-0100 W10/9.9
2Dlc TSP40-EA90 W10/9.9
3Goldmaster Gm 7924 Alaska75 W10/9.9
4Airking Cool120 W10/9.8
5King KV1816 Oya80 W10/9.8
6Raks Sf 16 Oli100 W10/9.7
Buharlı Vantilatör Tavsiye Listesi

En İyi 6 Buharlı Vantilatör Modelleri

Yaz sıcaklarından kaçmak ve kendinizi ferah bir ortamda bulmak istiyorsanız, buharlı vantilatörler tam size göre! Farklı model ve özellikler arasında doğru seçimi yaparak, serinlemenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. En iyi buharlı vantilatörleri keşfetmek ve kendinizi serinletmek için şimdi içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

İşte en iyi buharlı vantilatör tavsiyesi…

Ufo ATSFI-01 Buharlı Vantilatör

Uzaktan kumandalı buharlı vantilatör modellerinden biri olan Ufo ATSFI-01, 3 farklı üfleme seçeneğine sahip. Bulunduğu ortamı serinletirken nemlendiren bu vantilatör, 1,5 litrelik su haznesine sahip.

Uzaktan Kumandası

Ürün Detayı

En iyi buharlı vantilatör modelleri arasında bulunan Ufo ATSFI-01, uzaktan kumandası sayesinde konforlu bir kullanım sunuyor. 7,5 saatlik zaman ayarına sahip olan bu vantilatör, ayarlanan süre dolunca otomatik olarak kapanabiliyor. Bu sayede enerji tasarrufu sağlayan buharlı vantilatör, normal, naturel ve sleep olmak üzere 3 farklı üfleme seçeneğine sahip. 100 watt gücünde çalışan buharlı vantilatör, nemlendiricili çalışma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Güç100 W
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi1,5 L
Yükseklik AyarıVar
Kontrol SistemiUzaktan Kumanda

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** K****; “Kullanışlı bir ürün. Beğendik. Tavsiye ederim.”

👤 B*** K****; “Soğuk buhar işe yaramıyor diyenlere çok şaşırıyorum. Nasıl işe yaramıyor gayet güzel bana göre.. bugün hava 32 dereceydi ve camları kapayıp UFO’yu buharlı çalıştırdığımda evin içerisinde çok güzel bir serinlik sağladı üstelik salonum 20 metrekare.. Buharı kapadığımda normal vantilatör gibi fakat buharlı çalıştırdığımda %50 serinlik sağlıyor.. Lütfen ürüne haksızlık etmeyelim…”


Dlc TSP40-EA Buharlı Vantilatör

İyonizer sisteme sahip olan Dlc TSP40-EA, yüksek performansıyla beğeni topluyor. İkili buhar sistemine sahip olan buharlı vantilatör, sinek kovucu özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Sinek Kovucu Hazne
Koku Haznesi
İyonizer Özellik

Ürün Detayı

Serinlemek için buharlı vantilatör almayı düşünenlere önerebileceğimiz ürünler arasında yer alan Dlc TSP40-EA, ikili buhar sistemine sahip. Bu sayede ortamda bulunan sıcaklığı su buharı gücüyle hapsederek serinleten bu vantilatör, sinek kovucu haznesi sayesinde bulunduğu ortamdan sinekleri yollamaktadır. Ayrıca iyonizer özelliği sayesinde havada bulunan partikülleri yok eden bu ürün, daha hijyenik ortam sunarken koku esansı haznesi sayesinde de olduğu odanın mis gibi kokmasına yardımcı olmaktadır. Son olarak zaman ayarı sayesinde konforlu kullanım sunan buharlı vantilatör, gece modu özelliğiyle de rahat uyumaya imkan tanıyor.

Güç90 W
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi3,1 L
Yükseklik136 cm
Kontrol SistemiUzaktan Kumanda

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** T***; “Ürün çok fonksiyonlu. Hem serinletiyor, hem ortamı temizliyor, hem koku veriyor hem de sinekleri uzaklaştırıyor. Daha ne olsun. “

👤 Ç**** A***; “Bu markayı ilk defa kullanıyorum ürün şimdilik güzel sorun çıkarmadı sadece kurulumu zordu.”


Goldmaster Gm 7924 Alaska Buharlı Vantilatör

12 saate kadar ayarlanabilen Goldmaster Gm 7924 Alaska, 75 watt gücünde çalışıyor. 3 farklı hız moduna sahip olan bu vantilatör, 2,2 litre su haznesine sahip.

Bakır Motor
Zamanlayıcı

Ürün Detayı

En kaliteli buharlı vantilatörlerden biri olan Goldmaster Gm 7924 Alaska, yüksek çalışma performansıyla dikkat çekiyor. 75 watt gücünde çalışan bu ürün, uyku modu sayesinde konforlu uyuma sunuyor. 12 saate kadar zamanlayıcı özelliğine sahip olan buharlı vantilatör, 16 inç pervane çapına sahip. 2,2 litre su haznesine sahip olan buharlı vantilatör, sessiz çalışma özelliğiyle de konfor sunuyor. %100 bakır motoru sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan buharlı vantilatör, 3 farklı hız modunda çalışıyor.

Güç75 W
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi2,2 L
Kontrol SistemiUzaktan Kumanda

Kullanıcı Yorumları

👤 O*** Ö***; “Ürün gayet güzel ve şık kullanışlı herkese tavsiye ederim bir klima beklentisine girmeyin tabii satıcı firmaya da teşekkür ediyorum sağlam bir şekilde elime ulaştı”

👤 M*** B****; “Gerçekten çok güzel kullanışlı ve soğuk su koyduğunuz zaman buz gibi serinletiyor”


Airking Cool Soğuk Buharlı İyonizerli Vantilatör

15 saatlik zaman göstergesiyle dikkat çeken Airking Cool, otomatik kapanma özelliğine sahiptir. 3 farklı üfleme saçeneğine sahip olan bu ürün, 1,5 litrelik su kapasitesine sahip.

Negatif İyon
Zaman Ayarı

Ürün Detayı

Buharlı vantilatör almayı düşünenlere önerebileceğimiz bir diğer ürün, Airking Cool. 9,20 kilo ağırlığa sahip olan buharlı vantilatör, şık tasarımıyla dikkat çekiyor. 3 ayrı hız kademesine sahip olan buharlı vantilatör, uzaktan kumandası sayesinde kolayca kullanılabiliyor. 15 saatlik zaman göstergesi sayesinde saat ayarlayarak çalıştırabileceğiniz bu ürün, süre bittiğinde otomatik kapanarak enerji tasarrufu sağlıyor. Negatif iyon özelliğiyle havada bulunan partikülleri yok eden bu ürün, 1,5 litrelik su kapasitesine sahip.

Güç120 W
Hız Kademe Sayısı3
Hazne Kapasitesi1,5 L
Boyut670 x 335 x 460 cm
Kontrol SistemiUzaktan Kumanda

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** K***; “Sağlam geldi. Kurulumu biraz uğraştırıcı sadece ama iyi soğutuyor diyebilirim”

👤 K*** C***; “Genel olarak bu fiyata alınabilecek bir ürün ama özellikle kurulumu çok uğraştırdı. İçinden çıkan kullanma kılavuzundaki anlatımı anlamak zor. Kafesi monte etmek için vida çıkmadı paketten mesela. Bir de malzemesi plastik ve dayanıklı görünmüyor. Uzaktan kumandası olması çok iyi.”


King KV1816 Oya Soğuk Buharlı Vantilatör

Nemlendirme ve soğutmayı bir arada sunan King KV1816 Oya, bu sayede cildi kurutmadan ferahlama sunuyor. 6 tekerleğe sahip olduğundan dolayı kolayca hareket ettirilebilen bu ürün, 3 farklı modda çalışıyor.

TekerlekUzaktan Kumanda

Ürün Detayı

Tekerlekleri olmasından dolayı kolayca istenilen yere taşınabilen King KV1816 Oya, bakır motoru sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 3 farklı çalışma hızına sahip olan bu ürün, sağa ve sola doğru salınım yapabiliyor. Soğuk havayla birlikte buhar çıkışı da yaptığından dolayı ortamı nemlendiren ürün, 3,3 litrelik su tankına sahip. 80 watt gücünde çalışan buharlı vantilatör, 18 inç pervane çapına sahip.

Güç80 W
Hız Kademe Sayısı3
Boyu120-130 cm
Su Kapasitesi3,3 L

Kullanıcı Yorumları

👤 İ*** K*****; “Ürün çok güzel bayıldım.”

👤 S**** A***; “Sapa sağlam elime ulaştı çok güzel serinletiyor. Tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü.”


Raks Sf 16 Oli Buharlı Ayaklı Vantilatör

8 saate kadar zaman ayarı yapabilme imkanına sahip olan Raks Sf 16 Oli, 3 farklı hız ayarına sahip. Aşırı ısınmaya karşı korumalı motara sahip olan bu ürün, izyonizer özelliğiyle havayı temizliyor.

İyonizer
Uzaktan Kumanda

Ürün Detayı

En iyi buharlı vantilatör tavsiye listemizin son sırasında yer alan Raks Sf 16 Oli, 3 farklı rüzgar moduna sahip. Aşırı ısınmaya karşı korumalı motora sahip olan buharlı vantilatör, 8 saat zaman ayarı yapabilme imkanı sunuyor. 100 watt değerinde çalışan Raks Sf 16 Oli, iyonizer özelliği sayesinde ortamda bulunan partikülleri temizleyerek daha sağlıklı bir alan sunuyor.

Güç100 W
Hız Kademe Sayısı3
Kontrol SistemiUzaktan Kumanda

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** G***; “Raks marka bir vantilatör zaten, kalitesi belli üstelik çok havalı dijital göstergeler uzaktan kumandası olsun süper bir alet”

👤 M**** K****; “Şık ve zarif ve en önemlisi güçlü bir makine”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi buharlı vantilatör markası hangisi?

Sıcak havalarda ortamı buz gibi yapan en iyi buharlı vantilatör markası arasında; Ufo, Dlc, Goldmaster, Airking, King ve Raks yer almaktadır.

Buharlı vantilatör iyi mi?

Buharlı vantilatör, hem açık alanlarda hem de kapalı alanlarda etkili serinlik sunmaktadır. Bu sebeple buharlı vantilatör, normal vantilatörlere göre daha iyi performans sergilerler.

Buharlı vantilatör soğutuyor mu?

Ortamdaki sıcak havayı su buharına hapsederek ısıyı düşüren buharlı vantilatör modelleri, bu sayede hızlıca soğutuyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın