En İyi 10 Siyah Nokta Maske Tavsiyesi

Hem kadın hem de erkelerin ortak sorunlarından biri olan siyah noktalar için en iyi çözümleri sizler için araştırdık. En iyi siyah nokta maskesi markaları arasından kullanıcı memnuniyetiyle öne çıkanları bir araya getirdiğimiz yazımızda, siyah noktalardan kurtulmak için ayrıca nelere dikkat etmeniz gerektiğini de bulabilirsiniz.

Siyah nokta sorunu yaşayanların mutlaka okumasını tavsiye ettiğimiz yazımızda akne ve siyah nokta gibi çok rastlanan cilt sorunlarına dair uzman görüşlerini de eklemeyi unutmadık.

SıraMarkalarHacimSYblog Puanı
1Garnier Siyah Maske100 Ml10/9.8
2Bonhair Kil Maskesi500 Ml10/9.7
3L’Oreal Paris Saf Kil50 Ml10/9.9
4Dr. EA Siyah Maske150 Ml10/9.7
5Dermokil Maske75 Ml10/9.8
6Farmasi Siyah Maske20 Ml10/9.8
7L’Oréal Şeker Peeling150 Ml10/9.8
8Avon Siyah Maske75 Ml10/9.7
9Caudalie Mask75 Ml10/9.6
10Black Red Maske250 Ml10/9.6
Siyah Nokta Maskesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Siyah Nokta Maske Önerisi

Evde çözüm üretmek için aşağıdaki ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler sağlık tavsiyesi niteliğinde değildir. Yaptığımız araştırma sonucunda kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ve memnun kalınan siyah nokta maskelerini sizin için listeliyoruz.

İşte 2024 yılının en iyi siyah nokta maskeleri:

Garnier Kömürlü Siyah Nokta Karşıtı

Siyah noktalarla etkin bir şekilde mücadele etmek için geliştirilen bu ürün, içerdiği bileşenler sayesinde yüzünüzü kısa süre içerisinde temizler.

Cildin Yağlanmasını EngellerCildi Kurutuyor
Gözenekleri Açar
Nemlendirir ve Besler
Besleyici

Ürün Detayı

Kronikleşmiş siyah noktaların açılmasında önemli rol oynar. Düzenli olarak kullanılması durumunda gözle görünür bir fark elde edeceksiniz.

Hacim150 Ml
AromaKömür
Nemlendirici ÖzellikYok
Cildi KurutmaVar
Yağlanmayı EngellerVar
Asit ve Yaban MersiniVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H** A**; “Ürün cidden güzel kaliteli soyulmuyor ama cildi yumuşak ve pürüzsüz yapıyor sivilce azaltıyor ve kurutuyor azaltıyor siyah noktada az azaltıyor ama zamanla düzelir yağlı ciltler için kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 B** A**; “Maske amacıyla aldım uygulandığında ciltte bi mentol ferahlığı oluyor bence artı bir yön ardından yumuşak bir cilt bırakıyor güzel ürün fiyat uygun.


Bonhair Profesyonel Doğal Kaya Kili Maskesi

Cildinizin fazla yağ miktarından arındırarak temizler. Sivilce ve siyah noktaları ortadan kaldırır. Düzenli olarak kullanılması durumunda etkin fark ortaya çıkacaktır.

Sivilceleri GiderirFiyat
Cildin Yağ Oranını Dengeler
Siyah Nokta Giderici

Ürün Detayı

Yorgun deriyi temizleyerek yüzünüzün nefes almasını sağlar. Doğal içeriği sayesinde cildinize pürüzsüz bir sağlık kazandırır. Parfüm ve gliserin gibi zararlı maddeler içermez. Güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Hacim500 Ml
AromaKaya
Nemlendirici ÖzellikYok
Yağlanmayı EngellerVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** K**; “Ürün güzel kargolanmış emeğinize sağlık. Kalitesini kullanınca göreceğiz. Ürün gösterildiği gibi aynı ürün. Gramajını çok merak ediyordum onun için özel olarak gram bölümünün resmini çekip yükledim. Hepsi burada ekibine de ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı kazançlar dilerim.”

👤 U** B**; “İlk yorumları okuduğunda tereddüt ettim ama iyiki de almışım harika bir ürün 6’cı kullanımda sonra yüzümde gözle görünür etki etti mutlaka alın bu fiyata bu ürün kaçınılmaz.”


L’Oreal Paris Saf Kil Siyah Nokta

Cildinizi temizler ve mat bir görünüm kazandırır. Gözeneklerinizi açar ve sivilce oluşumunu büyük ölçüde engeller. Cildi kurutmadan besler ve siyah noktaları ortadan kaldırır.

Cildi Yağdan ArındırırFiyat
Mineral Bakımından Zengin
Cildi Temizler

Ürün Detayı

Haftada iki kere göz çevresi ve dudak bölgeleri hariç yüzünüze uygulamanız gerekmektedir. Kısa süre içerisinde gözle görünür bir fark elde edebilirsiniz. Maskeyi kullandıktan sonra 5-10 dakika kurumasını bekleyin ve ılık suyla yıkayın.

Hacim50 Ml
AromaSaf Kil
Nemlendirici ÖzellikYok
Yağlanmayı EngellerVar
MineralVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Y**; “Fiddy metodunda kullanıyorum. Method ise yaradı. Beraberinde başka ürünlerde kullandığım için bu ürünün ne kadar etkili olduğunu bilmiyorum. Ürünün beni rahatsız eden hic bir özelliği yok gerek kokusu gerek yapısı.”

👤 Ü** K**; “On numara beş yıldız. Sorunlu bir cildim var hiç yan etki yapmadı. Her ay cıkan sivilcelerde ciddi oranda azalma oldu. Kullanma talimatına mutlaka uyulmalı. Haftada 2 kez kullanıyorum, tertemiz ve yumuşak yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.”


Dr. EA Soyulabilir Siyah Maske Siyah Nokta

Parlak ve temiz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildi yoğun yağ oranından kurtarır ve sivilce oluşumunu engeller. Hiçbir yan etkisi bulunmayan ürün, en çok satanlar listesinde bulunmaktadır.

Cildi Yoğun Yağdan ArındırırAromasız
Cildi Temizler
Besleyici

Ürün Detayı

Kan dolaşımını hızlandırır, cildin sağlıklı görünmesine katkıda bulunur. Aynı zamanda uygulama sonrasında ciltte kadifemsi ve yumuşak bir etki bırakır. Siyah nokta, akne ve sivilce gibi cilt problemlerine karşı etkili bir üründür.

Hacim150 Ml
AromaYok
Nemlendirici ÖzellikYok
Yağlanmayı EngellerVar
MineralVar

Kullanıcı Yorumları

👤 A** H**; “Ürün gayet güzel yeni kullanmaya başladım ve yanında hediye gelen el kremi için çok teşekkür ederim uzun vade de ne gibi sonuçlar verdiğini sizlerle paylaşacağım.”

👤 M** D**; “Eşime aldım. Çok beğendi. Hızlı kargo ve güzelce paketlenmiş şekilde geldi. Yanında da hediye olarak gönderdiği kreme eşim bayıldı çok güzel kokuyor ve kaliteli çok teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.”


Dermokil Siyah Nokta ve Pürüz Karşıtı Maske

Akneye müsait ciltler için önerilen ürün sarı kil içeren bileşimiyle ciltteki sebum miktarını dengeleyerek, buna bağlı ortaya çıkan siyah noktalara karşı etkili sonuçlar veriyor.

Cildi NemlendirirAromasız
KoruyucuTürkçe Seslendirme
Tahriş Yapmaz

Ürün Detayı

Göz çevresi hariç yüz ve boyun için kullanıma uygundur. Cildi nemlendirerek canlı gözükmesini sağlar. Yüzdeki ölü deriyi uzaklaştırır ve nefes almasını sağlar. Hafta 2-3 kere kullanılması uygundur. Uygun ve düzenli şekilde kullanılması durumunda farkı görmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Hacim75 Ml
AromaYok
Nemlendirici ÖzellikVar
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** A**; “Kargo, paketleme gayet güzeldi. Ürünü Henüz kullanmadım yorumlara göre aldım umarım çok iyidir ve lekelere iyi gelir. Bu arada hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim böyle küçük şeylerde bile çok mutlu olan biri olduğum için bunda da çok mutlu oldum.”

👤 S** A**; “Ben indirimdeyken aldım haftada bir kullanıyorum memnunum güzel ferahlık veriyor cildime alabilirsiniz.”


Farmasi Dr. C. Tuna Aktif Karbon Siyah Maske

Siyah aktif karbon içeren maske sayesinde cildinizin nefes almasını engelleyen yağ, kir, siyah nokta ve ölü hücre kalıntılarından kurtulabilirsiniz.

Cildi TemizlerNemlendirici Özellik Yok
Ölü Hücreleri Yok Eder
Tahriş Yapmaz

Ürün Detayı

Cildi derinlemesine temizleyerek siyah nokta oluşumunu ortadan kaldırır. Temiz bir cilt sağlayarak siyah nokta oluşumunu da azaltan maskeyi, haftada 1 veya 2 defa düzenli olarak kullanmanız öneriliyor.

Hacim20 Ml
AromaYok
Nemlendirici ÖzellikYok
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** S**; “Çok beğendim ve etkisini gördüm aşırı iyi bir ürün.”

👤 P** T**; “Bayadır kullandığım bir ürün herkese tavsiye ederim. Çok memnun kaldım diyebilirim.”


L’Oréal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı

Loreal Paris’in üretmiş olduğu 3 şekerli peeling maskesi, siyah noktalara karşı mücadele eder ve yeni akne oluşumunun önüne geçer.

Limon Yağı İçerirFiyatı
Cilt Kusurlarını Yok Eder
Duru ve Temiz Cilt Sağlar

Ürün Detayı

Cildi kurutmadan nemlendiren, ölü deriyi ortadan kaldıran ve cildin bebeksi bir görünüm kazanmasını sağlayan bu ürünün içerisinde esmer, sarı ve beyaz şeker bulunmaktadır. Ürünün ana etken maddeleri ise kivi tohumları, nane yağı ve limon yağıdır.

Hacim150 Ml
AromaNane Yağı, Limon Yağı, Kivi Tohumu
Nemlendirici ÖzellikVar
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 A** P**; “Ürünü henüz test etmedik ama satıcının işe olan saygısı harika. Özel bir hediye paketinde içine çam sakızı çoban armağanı çikolatalarla birlikte göndermiş. Teşekkür ederiz.”

👤 Ö** T**; “İnanılmaz bir kokuya ve dokuya sahip. Uygulaması çok kolay, rahat sürülüyor. İlk kullanımlarda bile kendini hissettiren bir ürün. Sürerken yeme isteğine engel olmak biraz zor.”


Avon Clearskin Siyah Noktalar için Maske

Avon tarafından özellikle siyah nokta ve akneler için üretilmiş olan ürün, cildinizi yenileyerek sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm almasına destek veriyor.

Cildi TemizlerFiyatı
Akne Oluşumunu Engeller
Duru Bir Cilt Sağlar

Ürün Detayı

Yağlı ciltler için özel olarak üretilmiştir. Yüzünüzde bulunan ölü derileri anında temizler. Tahriş etmez ve güvenli kullanım imkanı sunar. Tertemiz ve aydınlık bir cilde sahip olmanızı sağlar. Düzenli olarak kullanılması durumunda etkin farkı görmeniz mümkün.

Hacim75 Ml
AromaPapatya Özü
Nemlendirici ÖzellikVar
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 T** E**; “Herkese tavsiye ederim yüzümü canlı gösteriyor ve siyah noktalarımı gideriyor.”

👤 O** K**; “İlk aldığım günden beri kullanıyorum gerçekten harika bir ürün çok beğendim herkese de şiddetle tavsiye ederim yani.”


Caudalie Purifying Mask

Normal ve karma ciltler için önerilen Caudalie Arındırıcı Kil Maskesi, cildi kir ve gözeneklerden arındırır. Cildin matlaşmasına neden olan sebepleri de en aza indirerek canlı ve parlak olmasını sağlar.

Vegan FormülFiyatı
Sentetik Parfüm İçermez
Cildi Temizler

Ürün Detayı

Yağ dengesini düzenleyen, gözenekleri sıkılaştıran ürün aynı zamanda siyah noktalar için de etkilidir. Doğal türevli içeriklerden oluşan ürün, herkes tarafından övgü ile yorumlanmıştır. Aynı zamanda en çok satan siyah nokta maskelerinden bir tanesidir.

Hacim75 Ml
AromaAdaçayı
Nemlendirici ÖzellikVar
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 I** E**; “Öncelikle gerçekten güzel bir ürün anneme de aldım çünkü baya işe yarıyor.”

👤 L** Ş**; “Tavsiye üzerine aldığım bir ürün ve faydasını fazlasıyla gördüm.”


Black Red Soyulabilir Siyah Maske Arındırıcı

Cildinizde bulunan ölü hücreleri temizler. İpeksi ve taze görünmenize olanak sağlar. Düzenli bir şekilde kullanılması durumunda fark yaratır.

Cildi BeslerAroma Yok
Akne Oluşumunu Engeller
Cildi Temizler

Ürün Detayı

İnce tabaka halince göz ve dudaklar hariç yüzünüze uygulayabilirsiniz. Haftada 1-2 kez kullanılması uygundur. Cildi nemlendirerek sağlıklı görünmesini sağlar. Aynı zamanda akne ve sivilce oluşumunu engeller.

Hacim250 Ml
AromaYok
Nemlendirici ÖzellikVar
Yağlanmayı EngellerVar
Sivilceler İçin ÖnlemVar

Kullanıcı Yorumları

👤 F** Y**; “Hızlı teslimat yapıldı kokusu güzel fiyatı da iyi ürün de sürekli kullanılırsa işe yarar geçici kullanım fayda etmez alınabilir.”

👤 P** E**; “Çok iyi bir ürün gerçekten öneririm. Sürdüm ve bekledim ardından yüzüm yumuşadı ve parladı.”


Sıkça Sorulan Sorular

Siyah Nokta Nedir? Neden Olur?

Siyah noktalar ciltte bulunan gözeneklerin tıkanmasıyla ortaya çıkan bir cilt sorunudur. Folikül içinde yer alan ve Sebum diye bilinen yağ cildin beslenmesine de destek veren bir maddedir. Ancak ölü derilerle birlikte fazla yağlar havanın da etkisiyle siyahlaşarak siyah noktalar olarak cilt gözenekleri arasında birikir.

Cildin noktalı bir görüntüye sahip olmasına neden olan bu sorunu çözmek için öncelikle uzman bir dermatologdan destek alabilirsiniz.

Siyah Noktalar Nasıl Temizlenir?

Cildinizi günde en az iki defa cildinize uygun tipte bir temizleyici ile yıkayın. Tavsiyeler sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce yıkanması yönünde. Akneler için üretilmiş hassas ürünleri kullanmayı deneyebilirsiniz. Cilt bakımınız için kullandığınız güneş koruyucu veya kremlerin yağ bazlı olmamasına özen gösterin. Makyaj ürünleriniz arasında bu tip ürünler varsa onları da mutlaka eleyin.

Hassas peeling ürünlerini ve siyah nokta maskelerini düzenli olarak kullanın. Bu sayede ölü hücrelerden kurtulup siyah noktaların da oluşmasına engel olabilirsiniz. Cildinize değen tekstil ürünlerini sık sık değiştirin ve yıkayın. Yastık kılıfları, maskeler, atkı ve eşarplar gibi.

Burundaki Siyah Lekelere Ne İyi Gelir?

Öncelikle evinizde buhar banyosu yapabilirsiniz. 1 litre kaynamış suyun üzerine başınızı getirin. Kafanızı fazla yaklaştırmadan 10 dakika boyunca buharın yüzünüze işlemesine izin verin. Böylelikle gözeneklerinizin açılmasını sağlayarak siyah nokta oluşumunu engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda siyah nokta oluşumunu engelleyen maskeler tercih edebilirsiniz. Elbette her şeyden önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ediyoruz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın