Aknelere İyi Gelecek En İyi 10 Sivilce Kremi Tavsiyesi

Ergenlikle birlikte hayatımıza giren, özel günlerimizin baş düşmanı sivilceler… Özellikle PMS döneminde çokça can sıkıcı bir hal alan akneler, beraberinde siyah noktaları da getiriyor. Akne ve sivilcelerinizi leke bırakmadan tedavi etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sivilce ve siyah noktaların en kötü yan etkilerinden biri de iz bırakması, basit bir PMS dönemi sivilcesi bile aylarca hatta yıllarca yüzünüzde kalabiliyor, bu yüzden bugün sizler için hem leke bırakmayan hem kısa sürede sivilcelerinize iyi gelecek en iyi 10 akne bakım kremi tavsiye listesi hazırladık. 

SıraModelTaşıma KapasitesiSYblog Puanı
1La Roche PosayLeke Karşıtı10/9.9
2Chamos Repair CicaSivilce Karşıtı10/9.8
3ZDRAVEOnarıcı10/9.8
4Bioderma Sébium SensitiveLeke Karşıtı10/9.7
5PropiaLeke Çıkartıcı10/9.6
6ImexKoruyucu10/9.8
7 Avene Cleanance ComedomedYağlanma Engelleyici10/9.7
8AcnelyseKoruyucu10/9.7
9Yves RocherS ebo VegetalNemlendirici10/9.6
10Shseido WasoAkne Karşıtı10/9.8
Akne Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Akne Kremi Tavsiyesi 

Sivilcelerinize lokal olarak sürebileceğiniz sivilce kremlerinin yanında, yüzünüzün parlaklığını alacak ve makyaj bazı olarak kullanabileceğiniz işlevsel ve doğal içerikli en iyi 10 akne kremiyle karşınızdayız. 

İşte 2024 yılının en iyi 10 sivilce bakım kremi…

La Roche Posay Lokal Bakım Kremi

Içerdiği bileşenleri sayesinde sivilce ve izlerinden kurtulma imkanı sunan La Roche Posay Bakım Kremi 15 ml, temiz içeriği ile gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir krem. 

Leke karşıtıFiyat
Lokal

Ürün Detayı

Cilt yüzeyindeki istenmeyen kızarıklıklara ve kabarmalara tek bir dokunuşla iyi gelen La Roche Posay Lokal Bakım Kremi 15ml, sivilcelerin üzerine lokal bir şekilde uygulanıyor. Cilt bariyerine zarar vermeden cildi arındırmada yardımcı olan bu bakım kremi, içeriğinde bulunan mikro soyucu özelliğe sahip olan Iha ile hasarlı deri yok edilir ve cilt dokusu tazelenir. Akne ve lekelerden şikayetçiyseniz bu kremi mutlaka denemelisiniz.

Hacim1-15 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “ürünü begendim ben gramina dikkat etmemisim keske biraz daha buyuk olsaydi ama begendim tesekkur ederim.”

👤 G h**: “ürün düzenli kullanımda işe yarıyor ve çok minik bir parça yettiği için aslında küçük ama bereketli bir ürün”


Chamos Repair Cica Centella Cream

Atopik ciltlere sahip olanların bayılarak kullanacağı Chamos Repair Cica Centella Cream, cildi nemlendirmesinin yanında tahrişten korur.

Cildi nemlendirirFiyat
Etkili bir içerik 

Ürün Detayı

Hassas ve problemli ciltlerde oldukça etki gösteren Chamos Repair Cica Centella Cream, uzak doğuda sakinleştirici etkisiyle bilinen Centella Asistica bitkisi ile zarar gören ve tahriş olan cildi onarıyor. Özellikle gece uyumadan önce kullanıldığında çok daha etkili olan bu krem, cilt problemlerinizden kısa sürede kurtulmanızı sağlar. %2 oranında Niaciamide bulundurduğu için cildi olduğundan çok daha fazla canlı ve aydınlık göstermesinin yanında cilt tonunuzu beyazlatıyor.

Hacim31-50 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “Yüzümdeki kızarıklığı tamamen aldı. Sivilcelerime çok iyi geldi”

👤 H k**: “Kokusu kötü ama gülü seven dikenine katlanır bayıldım ben bu kreme.”


ZDRAVE Sivilce ve Akne Kremi

İçerdiği mineraller sayesinde sivilce ve akne problemlerine lokal olarak uygulanan Zdrave sivilce ve akne kremi, içeriğinin temizliğiyle de kendinden söz ettiriyor.

Uygun fiyatlıSiyah nokta etkili değil
Temiz içerik

Ürün Detayı

Cilt hassasiyeti gösteren bölgeleri nemlendirerek hassasiyetini gideren Zdrave sivilce ve akne kremi, içeriğindeki bileşenler sayesinde çok kısa bir sürede sivilceyi söndürüyor. Leke ve izleri geçirme özelliğiyle cildin rengini eşitliyor. Çok satanlar listesinin başında yer alan bu sivilce bakım kremi, bebeklerin pişik problemlerini giderme konusunda da oldukça başarılı.

Hacim16-36 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “zdrave sen muhteşem bir ürünsün sivilcelerimi söndürdü ve çok güzel nemlendiriyor kokusu zaten harikulade.”

👤 H k**: “güzel ürün işe yarıyor sivilceleri bi gece de kurutuyor.”


Bioderma Sébium Sensitive 30 ml

Cildi gereğinden fazla tedavi etmek yerine, bağışıklık kazandıran Bioderma Sebium Sensitive 30 ml, kızarıklıklara da birebir. 

İz giderme özelliğiFiyat
Markalı

Ürün Detayı

Ciltteki fazla sebum dengesini düzenleyerek akne ve sivilceye meyilli yüzleri iyileştiren Bioderma Sebium Sensitive 30 ml, sivilce tedavilerinin bıraktığı yan etkileri içeriği sayesinde giderir. Enoksolon sayesinde cildi nem vererek iyileştiren bu sivilce bakım kremi, sivilce oluşmasına sebep olacak durumları ortadan kaldırır. Tıkanan gözenekleri açmakta çok etkili olan Bioderma Sebium Sensitive 30 ml, hafif dokusuyla kolayca emilir.

Hacim30 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Bayılarak kullanıyorum bu kadar kaliteli bir kremle daha önce karşılaşmamıştım.”

👤 P** h: “Süper bir ürün çok kaliteli ve hızlı etkili”


Propia Sivilce Karşıtı Gece Bakım Kremi

Gece uygulanan Propia Sivilce Karşıtı Krem 40 ml, ciltteki nem oranını dengeleyerek yağlı görünümünü azaltır.

Temiz içerikFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Etkili aktif içerikleriyle akneye anında etki gösteren Propia sivilce karşıtı bakım kremi, pürüzsüz bir cilt için gereken bakımı sağlar. Gözenekleri tıkamadan narin bir şekilde cilt bariyerlerini koruduğu için leke görünümü ve siyah noktalarda da oldukça etkili. Cilt tarafından kolayca emilerek yağlı bir his bırakmayan bu bakım kremi, kalitesiyle kendinden söz ettiriyor.

Hacim40 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Çok kaliteli bir krem ben çok beğendim almak isteyenlere tavsiye ederim.”

👤 H v**: “Bayılarak kullanıyorum kesinlikle göz atılması gereken bir ürün.”


Imex krem

Uyumadan önce sivilcelerin üzerine lokal olarak uygulanan Imex krem, özellikle iltihaplı sivilcelerde çok etkilidir. 

Lokal kullanımıFiyat
Hızlı etki

Ürün Detayı

Temiz içeriği sayesinde açık tenli insanlarda makyaj bazı olarak da kullanılan Imex krem, aktif olarak tetrasklin hidroklorür, beyaz vazelin, titanyum oksit ve kırmızı demir oksit içerir. Rengi sayesinde kapatıcı olarak da kullanılabilen bu krem, sivilcelere en iyi gelen kremlerden biri. Kalitesi ve kullanışlılığıyla dermatologların en çok önerdiği bu kremi mutlaka denemelisiniz.

Hacim40 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Uzun yıllardır sivilce problemi çekiyorum bu kremi sivilcesi olan da herkes biliyordur zaten ben çok beğendim.”

👤 H s**: “Kapatıcı özelliğiyle çok daha güzel bir ürün.”


Avene Cleanance Comedomed Anti-Blemishes Concentrate

Düzenli kullanımda siyah nokta görünümünü azaltan Avene bakım kremi, sebum dengesini iyi bir şekilde ayarlar. 

Temiz içerikFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Geniş gözenekleri küçülterek gözenek görünümünü azaltan Avene Avene Cleanance Comedomed Konsantre 30 ml, yağlı ciltler için güzel bir matlık verir. Yapısının hafifliği sayesinde kolay bir şekilde uygulanabilmesinin yanında ciltte ağırlık yapmaz ve hızlı bir şekilde emilir. Termal su ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cilde doğal bir ferahlık sağlar.

Hacim30 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Çok beğendim bu kadar kolay bir kullanım olamaz bayılarak kullanıyorum. .”

👤 K b**: “Çok güzel ve kaliteli bir ürün kesinlikle almalısınız.”


Acnelyse Krem

%0,01 retinolik içeriği ile cildi yenilemeye yardımcı olan Acnelyse krem, sivilceleri ve lekelerini yok etmede en etkili yollardan biri.

Eczane ürünüFiyat
Etkili içerik

Ürün Detayı

Etkin bileşenleriyle cilt bariyerini yenileyen Acnelyse krem, son yıllarda çok fazla en çok kullanılan sivilce kremlerinden biri. Derinin alt ve üstünü uyararak yenilenmesini sağlayan bu krem, sadece sivilce tedavisinde değil egzama ve sedef hastalığında da çok fazla kullanılıyor. Eczaneden alabileceğiniz bu krem, ciltteki fazla kızarıklığı ve sivilceleri düzenli kullanımda iz bırakmadan geçiriyor.

Hacim20 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 I** p: “Eczaneden kendi isteğimle aldım bu kadar kaliteli bir ürün beklemiyordum çok güzel bir şekilde yüzümü yeniledi.”

👤 S k**: ” Sivilcelerime çok iyi geldi artık hap kullanmaya kadar gitmiştim.”


Yves Rocher Sebo Vegetal

Geliştirilen bitki içerikli formülü ile ciltteki fazla sabumu alarak gün boyu istenmeyen parlaklık yapmasını önler. 

LokalFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Slikon içermeyen hafif yapılı kremiyle leke görünümünü en aza indirir ve sivilcelerinizin iltihabını alır. Makyaj bazı olarak da kullanabileceğiniz bu işlevsel ürün, temiz içeriği sayesinde düzenli kullanımda mat ve sağlıklı bir cilt sunuyor. Yağlı ve karma ciltler için biçilmiş kaftan olan Yves Rocher Sebo Vegetal, gündüz bakım kreminin ardından sorunlu bölgeye masaj yaparak, tampon hareketlerle uygulanır.

Hacim30 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Kaliteli bir ürün ama boyutunun bu kadar küçük olmasını sevemedim. Değiştirilmeli”

👤 K b**: “Bunu bulan cennetlik süper bir ürün.”


Shseido Waso Koshirice Tinted Spot Treatmant

3’ü bir arada özelliğiyle sivilceyi iyileştirir, yatıştırır ve gizler. Işlevsel bir kullanım ile karşımıza çıkan bu sivilce kremini çok beğeneceksiniz. 

Etkin maddelerFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Long Lasting Color Technology sayesinde renk pigmentlerini koruyucu bir tabaka ile kaplayıp sebum ve terin dağılmasını önleyecen Shiseido Waso krem, Koshihikari pirinç özü ile cildi dışarıdaki pisliklerden koruyarak harika bir antioksidan görevi görür. Gözeneklerin etrafında biriken yağ ve kirden arındırıcı bu krem, fiyatının hakkını veriyor.

Hacim5 ml
Formkrem 

Kullanıcı Yorumları

👤 V** b* h- “- Alırken ağlamıştım fiyatını görünce gerçekten bu paraya değer mi diye düşündüm çünkü çok az miktarda olduğu için ama gayet kaliteli ve kullanışlı.”

👤 K* h* d*- Az kullanılsa bile çok etki gösteriyor bu krem alın aldırın rica ediyorum. 


Sıkça Sorulan Sorular

Sivilce kremi alırken nelere dikkat etmeli?

Çoğu zaman deneme yanılma yöntemiyle bulunan sivilce kremleri, çok kötü etkiler de gösterebilir. Bunu önlemek ve sizin için en iyi sivilce kremini bulmak istiyorsanız, bileşenlerine bakmalısınız. Böylece cildinizin alerjisi olmayan bir ürün bulabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sivilce kremleri ne kadar süre kullanılmalı?

Sivilce kremleri etkisini en az 2 ayda gösterir, bu yüzden düzenli bir şekilde kullanmalısınız. Ancak kremi direkt bırakma durumunda sivilcelerin tekrar etme olasılığı çok yüksektir, bu yüzden cildiniz alışana kadar haftada birkaç kez sürebilirsiniz.

Sivilce kremi yüzü soyar mı?

İçeriğinde sivilce ve leke karşıtı içerikler bulunan sivilce kremleri, döküntü yapabilir. Bu cildinize zarar verdiği için değil hasarlı deriyi yenileyebilmek için ola bir durum.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın