En İyi 15 Koşu Ayakkabısı Tavsiyesi

Spor yaparken farklı ayakkabılara ihtiyaç duyarız. Özellikle koşu sırasında bu ayakkabı ihtiyacımız daha da artar. Çünkü koşu esnasında esnek ve hafif ayakkabılar daha rahat bir şekilde hareket etmemize yardımcı olur. Peki en iyi koşu ayakkabısı modelleri nelerdir?

SıraModelTabanSYblog Puanı
1Nike Air Monarch IVKauçuk10/9.7
2Puma 19280501 InterflexPhylon10/9.6
3Adidas RUNFALCON 2.0Phylon10/9.5
4Nike T-Lite XL 616544-007Kauçuk10/9.3
5Lumberjack ConnectPoliüretan10/9.2
6Adidas Runfalcon G28971Kauçuk10/9.3
7Reebok LITE PLUSKauçuk10/9.1
8Adidas DURAMO LITE 2.0Kauçuk10/9.2
9Lumberjack SWORD 1FXPhylon10/9
10Puma Turin IıKauçuk10/9.1
11Lumberjack STEFANKauçuk10/9.2
12Slazenger ZAFIRAEVA10/9.3
13Reebok LITE PLUS KadınKauçuk10/9.4
14Slazenger Atomıc SneakerEVA10/9.2
15HUMMEL CaracasPoliüretan10/9.1
En İyi Koşu Ayakkabısı Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Koşu Ayakkabısı Modelleri

Koşu yapmak istediğimiz zaman her zaman kullandığımız ayakkabıyı maalesef giyemiyoruz. Çünkü günlük ayakkabımızı koşu sırasında kullanırsak sakatlanmalar yaşayabiliriz. Koşu ayakkabıları darbelere karşı koruyucu tabakaya sahip olduğu için bizi istenmeyen sakatlanmalardan koruyor. Bu içeriğimizde yeni sezonda en çok tercih edilen koşu ayakkabısı modelleri hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik. Yazımızda modellerin artı eksi yönlerini, kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve detaylı incelemesini bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi koşu ayakkabısı modelleri…,

Nike Air Monarch IV

Üst kısmında yer verdiği deri malzemesi sayesinde daha rahat bir antrenman imkanı sağlayan ürün, bu sayede koşu ayakkabısı önerileri listemizde ilk sıraya girmeyi başarıyor.

Şık TasarımYüksek Fiyat
Sportif Dizayn
Üst Düzey Konfor
Yüksek Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

Hafif köpükten üretilen orta tabanıyla uzun yürüyüşlerde yastıklama sağlayan koşu ayakkabısı, üst kısmında bulunan delikleri sayesinde yüksek miktarda hava akışı oluşturuyor. Tam boy kapsüllü Air-Sole birimi sayesinde rahatlık ve destek sağlayan ürün, kauçuk dış tabanıyla farklı zeminlerde bile üst düzey tutuş sağlıyor. Bu sayede koşunuz birbirinden farklı yüzeylerde devam etse dahi performansınız düşmez.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Taban TeknolojisiAir Zoom
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 S* O*; “Eşime aldım hem renginden hem de rahatlığından çok memnun kaldı. Kendi bedeninizden 0.5 beden büyük tercih etmenizi öneririm.”

👤 C* D*; “Kesinlikle 1-.1.5 numara büyük alın. Her zaman 41 numara giyen babama yorumları okuyup 42 aldım. İyi ki de 42 almışım. Çok güzel ve rahat bir ürün.”


Puma 19280501 Interflex

Oldukça hafif yapıda olmasıyla yürüyüş ve koşu için ideal olan ürün, bu sayede en iyi koşu ayakkabıları listemize girmeye hak kazanıyor.

Şık TasarımYüksek Fiyat
Malzeme Kalitesi
Üst Düzey Konfor

Ürün Detayı

Soft Foam özellikli iç tabanı sayesinde konforu arttırmasının yanı sıra ayağınızın yapısına uygun hale gelen ürün, bu özelliğiyle daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir rahatlık sunuyor. Dokumadan üretilen dışı sayesinde daha üstün konfor sağlayan bu ayakkabının taban malzemesi ise Phylon’dur. Bu malzeme sayesinde ayakkabı koşu sırasında daha yüksek performans sergilemenizi sağlıyor.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Taban TeknolojisiSoftfoam
Taban MateryaliPhylon

Kullanıcı Yorumları

👤 M* G*; “Gerçekten çok rahat ve şık bir ürün. Ben indirimdeyken almıştım aldığıma kesinlikle değdi. 37 numara giyiyorum. Ayaklarım taraklı yapıda olmasına rağmen sıkma gibi bir durum yaşamadım. Tavsiye ederim, çok güzel bir ürün.”

👤 B* S*; “Çok hafif ve rahat bir ayakkabı. Erkek arkadaşım için aldım severek kullanıyor. Hediye etmek için ideal.”


Adidas RUNFALCON 2.0

Yoğun bir şekilde deliklerle kaplı olması ile daha fazla hava girişi olan ayakkabı, bu sayede spor yaparken daha yüksek performans elde etmenizi sağlıyor.

Yüksek Hava SirkülasyonuMevsimlik
Dayanıklı
Üst Düzey Konfor

Ürün Detayı

EVA orta tabanı ile ayağınızı ideal şekilde yastıklayan ayakkabı, bu sayede rakiplerine göre daha yüksek konfor sunuyor. Destekleyici ve dikişsiz topuk kısmı ile spor yaparken daha üstün performans elde etmenize yardımcı olan ürün, nefes alabilen yapısı sayesinde terlemeyi engelliyor. Böylelikle spor yaparken bile konfor ve rahatlığınızdan ödün vermezsiniz.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Taban TeknolojisiCusshioning
Taban MateryaliPhylon

Kullanıcı Yorumları

👤 E* K*; “Eşime aldım. Gerçekten fiyat performans ürünü. Hem hafif hem rahat. Kalıbı tam. Ayakkabıların fiyatları uçmuşken ihtiyacı olanın kaçırmaması gereken bir ürün.”

👤 A* P*; “Çok beğendim. Babam için aldım. Normalde 41 numara giyiyor fakat yorumlara bakarak 41,5 aldım tam oldu. Çok rahat bir ayakkabı, tavsiye ederim.”


Nike T-Lite XL 616544-007

Hafif köpükten üretilen orta tabanı sayesinde ayağınızın yapısını taklit eden ayakkabı, hafif yastıklama sağlayarak çok yönlü rahatlık sunuyor.

Hava Alan YapıYüksek Fiyat
Mükemmel Tutuş
Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

Dış tabanında bulunan üçgen bölümler sayesinde mükemmel tutuş sağlayan ürün, bu özelliğiyle yürüyüş ve koşularda daha yüksek performans almanızı sağlıyor. Özel olarak geliştirilen delikleri sayesinde hava sirkülasyonunu arttıran ayakkabı, bu sayede daha az terlemenizi sağlıyor. Böylece sporunuzu daha rahat ve konforlu bir şekilde yaparsınız.

Bağlama ŞekliBağcıklı
MateryalDeri, Sentetik Deri
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 S* S*; “Normalde kalıplara göre 44-45 numara giyiyorum. 44.5 numara tam oldu. Hızlı geldi, görüntüsü ve rahatlığı harika.”

👤 M* B*; “Tam kalıp kendi numaranızı alın. Oldukça hafif ve rahat bir ayakkabı. Ayakta da kibar duruyor, eşim çok beğendi.”


Lumberjack Connect

Ön ve yan kısmı komple fileli olması sayesinde üstün havalandırma imkanı sunan ürün, bu sayede yaz için en iyi koşu ayakkabısı olmayı başarıyor.

Şık TasarımKolay Yıpranır Dış Yüzey
Fileli Yapı
Sağlam Taban

Ürün Detayı

Sadece 424 g ağırlığında olan Lumberjack Connect, oldukça hafif olması sayesinde yürüyüş ya da koşu sırasında oldukça iyi bir deneyim elde etmenizi sağlıyor. Memory Foam hafızalı tabana sahip olmasıyla konforu en üst düzeye çıkartan ayakkabı aynı zamanda kaliteli malzemeden üretilmesiyle muhteşem bir rahatlık sunuyor. Bu sayede ayakkabı giyerken daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir rahatlığa ulaşırsınız.

Bağlama ŞekliBağcıklı
İç MateryalKumaş Astar ve Walk Memory Foam Hafızalı Taban
Taban MateryaliPoliüretan

Kullanıcı Yorumları

👤 M* A*; “Ayakkabı çok rahat gerçekten, sanki ayakta yok gibi. O kadar güzel bir ayakkabı ki hem rahat hem şık. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ben normalde 39 giyiyorum ama 38 aldım rahat oldu.”

👤 H* H*; “Güzel ve rahat bir ayakkabı. Tam numaranızı alabilirsiniz. Fiyatı da çok iyi. Beyaz aldım. Çok şık duruyor.”


Adidas Runfalcon G28971

Yumuşak yastıklaması ile daha rahat kullanımı destekleyen ayakkabı, bu sayede hem koşu bandında hem de sokaklarda mükemmel performans sağlıyor.

HafifÇabuk Kirlenir
Destekleyici Yapı
Havalandırmalı

Ürün Detayı

Hava alan yapıya sahip olması sayesinde terlemeyi en düşük seviyeye indiren ayakkabı, şık tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Orta kısmında denge sağlayan kafes yapısına sahip olan ürün, bu sayede koşularınızın daha konforlu geçmesini sağlıyor. Ek olarak günlük kullanım için de uygun olan yapıya sahip bu ayakkabının her türlü kombinin altına yakışacağını söyleyelim.

Bağlama ŞekliBağcıklı
MateryalDeri, Sentetik Deri
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 O* A*; “Fiyat performans ürünü. Ürün gayet güzel. İndirime girdiğinde aldım. Hafif, ayak numarama göre istedim tam oldu. Tavsiye ederim.”

👤 B* D*; “Beklediğimden güzel. Tam ayak numarama göre geldi. Çok hafif ve iç tabanı yumuşacık. Not: ayaklarınız taraklı ise yanlardan azcık sıkabilir bilginize. Teşekkürler.”


Reebok LITE PLUS

Düzenli olarak koşu yapan kişilerin ihtiyaçları belirlenerek özel olarak tasarlanmış olması sayesinde yüksek tabana sahip olan ayakkabı, bu özelliğiyle daha az enerjiyle daha yüksek performans elde etmenizi sağlıyor.

Yüksek KonforYüksek Fiyat
Malzeme Kalitesi
Yüksek Taban

Ürün Detayı

Kauçuk tabanıyla daha yüksek kavrama hassasiyeti sunan ürün, sportif tasarımıyla her yerde kullanıma uygundur. İster yürüyüş ve koşu, isterseniz de günlük olarak kullanın bu ayakkabı asla sizi yarı yolda bırakmayacak. Hafif yapısı sayesinde oldukça rahat ve konforlu kullanım imkanı sunan ayakkabı aynı zamanda şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Böylece ürünü güzel kobinlerinizin altına giyebilme imkanınız da olur.

Bağlama ŞekliBağcıklı
MateryalSentetik Deri
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 Y* E*; “Gayet rahat bir ayakkabı, 45 numara tam oldu. Kendi numaranızı sipariş edebilirsiniz. Daha önce kullandıklarım daha pahalı olmasına rağmen ayağıma çok zarar vermişti.”

👤 H* E*; “Gayet kaliteli. Rahat ve hafif bir ayakkabı ama büyük beden almayın, tam numaranızı alın.”


Adidas DURAMO LITE 2.0

Nefes alabilen file sayası sayesinde daha yüksek hava akımı oluşturan ayakkabı, bu sayede konforu arttırarak daha iyi bir koşu performansı elde etmenizi sağlıyor.

Yüksek KonforMevsimlik Olması
Malzeme Kalitesi
Daha Düşük Baskı Oluşturması

Ürün Detayı

Yumuşak bilek kısmı sayesinde bilek üzerindeki baskıyı azaltan ürün, antrenmanlarda istikrar kazanmanız için özel olarak geliştirilmiştir. Fileli yapısı sayesinde daha yüksek hava sirkülasyonu oluşturan ayakkabı, bu sayede spor yaparken terlemenizi engelliyor. Ek olarak EVA orta taban yastıklama ile her adımınızı destekleyen ürünün dayanıklı dış tabanıyla darbelere karşı korumalı olduğunu söyleyelim.

Bağlama ŞekliBağcıklı
İç MateryalKumaş ve Sentetik Saya
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 B* A*; “Bu fiyata Adidas muhteşem. Hafif ve rahat, herkese tavsiye ederim. Adidas’ta 44 giyiyordum, yorumlara bakıp 44.5 aldım, tam oldu.”

👤 A* A*; “Ürün çok güzel. Eşime hediye aldım. Çok beğendi. Rahatlığı, kalitesi, hafifliği tam istediğimiz gibi. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ayakkabının kalıbı dar olduğu için bir numara büyük almanızı tavsiye ederim.”


Lumberjack SWORD 1FX

Tabanın kalınlığı ve malzemesinin kalitesiyle büyük konfor sağlayan Lumberjack SWORD 1FX, bu sayede en iyi koşu ayakkabısı önerileri listemize girmeyi başarmıştır.

Şık TasarımYüksek Fiyat
Malzeme Kalitesi
Hafif

Ürün Detayı

Estetik yapısı sayesinde yürüyüş, koşu gibi sportif faaliyetlerde kullanılabildiği gibi günlük olarak da giyilebilen ayakkabı, bu özelliğiyle kullanıcısının favorisi olmuş durumda. Memory Foam özellikli iç tabanı sayesinde ayağınıza daha iyi uyum sağlayan ürün, bu sayede rahat bir kullanım sunuyor. Son olarak bu ayakkabının hafif yapısı sayesinde koşu performansınızı en üst düzeye çıkartacağını belirtelim.

Bağlama ŞekliBağcıklı
İç MateryalTekstil
Taban MateryaliPhylon

Kullanıcı Yorumları

👤 T* A*; “Çok rahat ve hafif bir ayakkabı. Özellikle taraklı ayağı olanlar için kalıbı çok iyi. Kendi numaranızı alabilirsiniz.”

👤 D* B*; “Harika ve çok rahat bir ayakkabı. Ayakta yok gibi, tam numaranızı alın.”


Puma Turin Iı

Kauçuk dış tabanıyla maksimum zemin tutuş özelliği sağlayan ayakkabı, bu sayede yürüyüş ve koşu sırasındaki performansınızı arttıracaktır.

Yüksek KonforMevsimlik Olması
Malzeme Kalitesi
Günlük Kullanıma Uygun

Ürün Detayı

EVA orta taban yapısı ile kusursuz yastıklama imkanı sağlayan ayakkabı, bu sayede herhangi bir şekilde ayağınızdan çıkma gibi bir problemle karşılaşmanızı engelliyor. Alçak profilli tasarımı sayesinde hareket özgürlüğü sunan ürün, sportif yapısı ile oldukça şık bir görünüme sahiptir. Bu sayede ayakkabıyı spor yaparken kullanabileceğiniz gibi günlük olarak da giyebilirsiniz.

Bağlama ŞekliBağcıklı
İç MateryalTekstil
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 B* Z*; “Modeli, duruşu, kalitesi çok güzel. Tabanı soft foam. Kalıbı kesinlikle küçük. Bir numara büyük almanızı tavsiye ederim.”

👤 O* S*; “Gayet memnum kaldım. Kalıp olarak ayağım taraklı olmadığı halde bilerek yarım puan büyük aldım. Tam oldu. Sizde buna göre değerlendirin.”


Lumberjack STEFAN

Fileli tasarıma sahip olması sayesinde yürüyüş ya da koşu sırasında daha az terlemenizi sağlayacak olan model, bu özelliğiyle daha iyi performans elde etmenizi sağlıyor.

Uygun FiyatTekstil Kalitesi
Şık Tasarım
Hava Alan Yapı

Ürün Detayı

Özel yapısı sayesinde sadece koşu ve yürüyüş sırasında değil günlük kullanımlarda da iyi performans gösteren ayakkabı, her türlü kombinin altına giyilebilmesiyle öne çıkıyor. Şık tasarımı sayesinde farklı giysilerin altına bile uyum sağlayan ürün oldukça rahat olan tabanı sayesinde günlük kullanımda bile konforu düşürmüyor. Bu sayede ürün en iyi koşu ayakkabı tavsiyeleri listemize girmeyi başarıyor.

Bağlama ŞekliBağcıklı
İç MateryalTekstil
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 C* E*; “Ürün kesinlikle çok şık ve çok rahat. Kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ve tam ayağınızın numarasına göre alın.”

👤 D* G*; “Kesinlikle fiyatına göre güzel ürün, tavsiye ederim. Çok rahat. Kendi numaranızı alın, kalıpları iyi.”


Slazenger ZAFIRA

Hafif yapısı ve yumuşak yastıklaması ile konforu en üst düzeye çıkartan Slazenger ZAFIRA, bu sayede en iyi koşu ayakkabısı modelleri arasına girmeyi başarıyor.

HafifTaban Malzeme Kalitesi
Şık Tasarım
Yüksek Konfor

Ürün Detayı

İster koşu bandında olun isterseniz sokakta hiç fark etmeksizin konforunuzun düşmesini engelleyen tasarıma sahip Slazenger ZAFIRA, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Fileli yapısı sayesinde terlemeyi engellemenin yanı sıra dengeyi arttıran ürün, destekleyici özelliğiyle daha yüksek performans sağlıyor. Böylece yürüyüş veya koşu sırasında daha iyi bir performans gösterirsiniz.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Saya MalzemesiSuni Deri, Tekstil
Taban MateryaliEVA

Kullanıcı Yorumları

👤 M* O* “Ürün çok güzel, çok rahat. Kalıbı büyük gözüküyor ama değil. Ayakta çok güzel, küçük duruyor. Tavsiye ediyorum, verdiğiniz paraya değiyor.”

👤 U* G*; “Çok kaliteli bir dokusu var. Tam numara almanızı tavsiye ederim. Rahat ve kullanışlı.”


Reebok LITE PLUS

Konfor denince akla ilk gelen markalardan birisi olan Reeder, üretmiş olduğu bu ayakkabı ile yürüyüş ve koşu yaptığınız zamanlarda bile rahatınızdan ödün vermemenizi sağlıyor.

Fiyat PerformansKalıbı Küçük
Şık Tasarım
Yüksek Konfor

Ürün Detayı

Rahat ve kullanışlı yapısı sayesinde çok fazla kişinin tercihi olmayı başaran Reebok LITE PLUS, sizlere hayatın her alanında avantaj sağlıyor. Sadece spor salonlarında değil aynı zamanda yürüyüşte, koşuda, ofiste ya da özel davetlerde de bu ayakkabıyı giyebilirsiniz. Şık tasarımı sayesinde bu ayakkabı girdiği her alana kolayca adapte olacaktır.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Saya MalzemesiSentetik Deri
Taban MateryaliKauçuk

Kullanıcı Yorumları

👤 Z* V*; “Çok rahat bir ayakkabı, çok hafif. Normalde 38.5 giyiyorum yorumlara bakarak 39 aldım tam oldu.”

👤 E* E*; “Çok rahat, hafif ve yumuşak bir ayakkabı. Kalıpları tam. Normalde kolay kolay 36 numara olmaz, büyük gelir ama bu çok güzel oldu. Tavsiye ederim.”


Slazenger Atomıc Sneaker

Yepyeni bir yapıya sahip olması sayesinde ayağınızı destekleyen Slazenger Atomıc Sneaker, bu sayede her adımda daha yüksek koşu ve yürüyüş performansı sağlıyor.

HafifÇabuk Kirlenir
Sportif Tasarım
Hava Alan Yapı

Ürün Detayı

Nefes alabilir yapısı sayesinde spor yaptığınız zamanlarda terlemenizi engelleyen koşu ayakkabısı, farklı malzemelerden üretilmesi sebebiyle estetik bir görünüme sahiptir. İşlevselliği sportif şıklıkla birleştirmesiyle öne çıkan ürün, ister koşu bandında olun isterseniz sokaklarda maksimum konfor sunuyor. Ek olarak bu ayakkabının sahip olduğu ergonomik orta tabanıyla ayağın şekline ve hareketlerine uyumlu olduğunu söyleyelim.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Saya MalzemesiTekstil
Taban MateryaliEVA

Kullanıcı Yorumları

👤 M* Y*; “Yürüyüş için ideal, çok hafif çok rahat bir ayakkabı. Kendi numaramı aldım, büyük değil ama hafif bol, rahat oluyor. Bağcıkları sıktığınızda tam olur. Kendi numaranızı alabilirsiniz.”

👤 A* A*; “Çok hafif ve çok rahat bir ayakkabı. File olduğu için yazlık. Eşime aldım, çok beğendi.”


HUMMEL Caracas

Sahip olduğu şık ve sportif duruşuyla öne çıkan HUMMEL Caracas, bu sayede hem koşuda hem de günlük kullanımlarda kullanılabilmektedir.

Uygun FiyatDış Malzeme Kalitesi
Şık Duruş
Hava Alan Yapı

Ürün Detayı

Şık tasarımı sayesinde gün içerisinde yapacağınız kombinlere anında adapte olan HUMMEL Caracas, bu sayede günlük kullanımlarda da işinize yarıyor. Sportif yapısı sayesinde spor yapacağınız zamanlarda yardımınıza koşan ayakkabı, hava alan file yapısıyla terlemenizi engelliyor. Böylece daha iyi bir koşu deneyimi elde edersiniz.

Bağlama ŞekliBağcıklı
Dış MateryalSentetik
Taban MateryaliPoliüretan

Kullanıcı Yorumları

👤 U* C*; “Çok hafif, çok rahat bir ayakkabı. Üstelik 45 numara giymeme rağmen çok güzel görünüyor. Tam bedeninizi alabilirsiniz.”

👤 Ş** D* G*; “Tam numaramı aldım, çok güzel oldu. Harika bir ayakkabı, aşırı rahat ve çok hafif.”


Sıkça Sorulan Sorular

İyi koşu ayakkabısı nasıl olmalı?

İyi bir koşu ayakkabısı bulunduğu yüzeyde en yüksek performansı elde edendir. Dolayısıyla en iyi koşu ayakkabısı değişmektedir. Asfaltlarda kalın topuklu ve dayanıklı olan ayakkabılar daha iyidir. Kum, çakıl olan zeminlerde ise ağır ve kalın ayakkabılar tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Yol ve koşu alanlarında ise hafif, esnek olan ayakkabıları öneriyoruz.

Koşu ayakkabısı günlük hayatta giyilir mi?

Koşu ayakkabıları hafif ve esnek yapıda oldukları için günlük hayatta kullanmaları önerilmez. Her ne kadar bazı modeller kullanılabilse de genel olarak koşu ayakkabıları günlük hayatta kullanılmamalıdır. Bu tür aktiviteler için sneaker ayakkabı tercihi yapılmalıdır.

Koşu bandında hangi ayakkabı giyilir?

Koşu bandında koşarken esnek ve hafif bir ayakkabı tercih etmeniz gerekiyor. Bu ayakkabılar arasında yer alan koşu ayakkabılarından birini kullanabilirsiniz.

Koşu ayakkabısı ile yürüyüş ayakkabısı arasındaki fark nedir?

Koşu ayakkabılarında topuklarda daha fazla yastıklama, darbe noktası yer alırken daha az ise topuk boyunca koruma oluyor. Koşu sırasında vücudumuzun ürettiği ısı miktarı yüksek olduğundan bu ayakkabılarda daha fazla gözeneğe yer veriliyor. Koşu ayakkabıları ile yürüyüş ayakkabılarının arasındaki fark budur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın