En İyi 10 Gazlı Mangal Barbekü Tavsiyesi

Barbekü keyfinizi güvenilir bir şekilde evinizde ya da bahçenizde geçirmek için gazlı mangal barbekü kullanabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz ve önerdiğimiz en iyi barbekü modelleri ile eğlencenize kaldığınız yerden güvenilir bir şekilde devam etmenize yardımcı oluyoruz.

SıraModelBoySYblog Puanı
1Simline42,5x29x40 cm10/9.5
2Gürsaç35×45 cm10/9.3
3Mizan30x42x40 cm10/9.5
4Simkor30×40 cm10/9.6
5Simline Barbekü42,5×29,5 cm10/9.7
6Eskişehir45×30 cm10/9.2
7Campingaz 4 Series160x142x66 cm10/9.9
8Cemre C7 Emaye50×32 cm10/9.4
9Cadac Safari Chef30×30 cm10/9.8
10Açan T246×32 cm10/9.1
Gazlı Mangal Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Gazlı Barbekü Modeli

2024 yılında en çok tercih edilen gazlı mangal barbekü modellerini merak eden ziyaretçilerimize özel araştırdık ve derledik. Evde, dışarda, piknikte, balkonda, kısacası her yerde kullanabileceğiniz gazlı mangallar aşağıda listelendi.

İşte ailenizle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak 10 gazlı mangal modeli:

Simline Kırmızı Lav Taşı Hediyeli, Cam Fırınlı Tüplü Mangal

Ürünün fırınlı olması özellikle farklı amaçlarla kullanılmasını etkin kılıyor. Domates, patlıcan, soğan, sarımsak, biber gibi garnitürleri pişirebileceğiniz Prado Simline ile ailece barbekü yapmanın keyfini yaşayacaksınız.

Kaliteli ve SağlamDuman Yapıyor
Kibar, Modern Tasarım
Tahta Kulp

Ürün Detayı

Açık hava kullanımına uygun şekilde tasarlanarak güvenilir şekilde kullanabileceğiniz Prado Simline barbekü modeli, ihtiyacınızı en iyi şekilde çözecek mangal önerilerinden biridir. Kömür ve elektrikle çalışan mangallara göre daha ekonomik ve daha güvenilir olan bu mangal, piknik tüpü ile kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır.

En29cm
Boy42,5cm
Yükseklik40cm
Ayaksız yükseklik22cm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** K** “Ürün hakkında tereddüdüm vardı sipariş verirken, bayramın 2. günü denedim tavuk ve köfte harika pişti. Kömür kokusu ve is kokusuna son veren bir ürün. Çok kolay, çok pratik zaman kaybı da yok. Herkese tavsiye ederim.”

👤 M** A** “Balkonda kullandım çok iyi. Bu mangalı kömürlü mangal yerine kullanmak için aldım. Kokusuz bir mangal için tercih edilebilir. Çok pratik ve kullanışlı bir ürün. Bu ürün sayesinde evde mangal keyfi bizim için keyifli bir hale geldi. Tavsiye ederim.”


Gürsaç Tüplü Mangal

Ürün CE belgeli olup, tüm kullanıcı hakları koruma altına alınmıştır. Güven içinde sevdiklerinizle bir arada barbekü keyfi yaşamanıza yardımcı olan Gürsaç tüplü mangal modeli, tercihleriniz arasına alabileceğiniz en iyi gazlı barbekü mangal modelleri arasında yer almaktadır.

Yıkaması KolayUzun Kullanımda Boyası Kalkıyor
Fiyat Performans

Ürün Detayı

Krom saçtan üretilerek paslanmaya karşı korumalı olan Gürsaç Tüplü mangal, güven içinde ailenizle barbekü keyfi yapmanıza yardımcı olacak en iyi gazlı mangal barbekü modelleri arasında yer almaktadır. Kömür zehirlenmesi, elektrik sorunları ile karşı karşıya kalmadan açık hava ve balkonda kolaylıkla kullanabileceğiniz tüplü mangal üzerinde aynı zamanda çay pişirebilir, farklı yemekler de yapabilirsiniz.

Izgara ölçüsü35x45cm
HammaddePaslanmaz 430 Kalite Çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 A** A** “Hem pratik hem temiz hem hızlı gayet iyi bir ürün. Çok duman çıkarmaması (sadece ilk koyduğunuzda pişirme dumanı ve yağ damlası vs. olursa beyaz duman hariç çıkarmıyor. O kadar yoğun rahatsız edici bir duman yok.), pratik olması lezzetinin de tatmin ediyor olmasından dolayı tavsiye edilir. Özellikle kömürle odunla uğraşmak istemeyen veya anlamayan varsa alsın, tüpü açıp yaksın koysun pişirsin, her yerde pratik çıkarsın yapsın. Tavsiye ederim.”

👤 K** B** “Ürün gerçekten kullanışlı, kömür eziyetinden kurtulmak istiyorsanız aradığınız ürün bu, tavuk, ciğer, kırmızı et, köfte hepsinde başarılı, alt gözünde de biber domates patlıcan soğan ı başarılı şekilde pişirmekte. Gayet güzel, sağlam bir ürün.”


Mizan Lav Taşlı Tüplü Mangal

En iyi gazlı mangal barbekü modelleri arasında yer alan Mizan tüplü mangal, kullanıcılarından da olumlu yorumlar alan bir üründür. Fiyatını kesinlikle hak eden ürün krom saçtan üretilmiştir. Kesinlikle paslanmaz, açık havada kullanım sunar.

Kolay KurulumAyakları Zayıf
Portatik Ayaklar
Krom Şık Gövde

Ürün Detayı

Sevdiklerinizle bir arada güzel vakit geçirirken barbekü yapmak ister misiniz? En güvenilir şekilde barbekü keyfi yapmanıza yardımcı olan Mizan tüplü mangal ile güven içinde mangal partisi düzenleyebilirsiniz. Açık havada ve balkonda kullanıma uygun şekilde tasarlanan gazlı mangal barbekü modeli, kömür ve elektrik kullanmaya gerek kalmadan piknik tüpü ile daha güvenilir bir şekilde eğlencenize devam etmenizi sağlayacak bir modeldir.

Izgara ölçüsü30x42x40cm

Kullanıcı Yorumları

👤 E** A** “Orta kısmının pişirmesi güzel, sağ ve sol köşeleri biraz yavaş pişiriyor ama o da sıkıntı değil. Ortada pişenleri sağa sola çekin az pişmiş olanları ortaya alın iş tamam. Güzel ürün tavsiye ederim.”

👤 M** Ö** “Bugün elime geçer geçmez ilk denemeyi yaptık ve sonuç sanki odun kömürüyle yapılmışçasınaydı. Kömürlü mangala göre çok pratik mangalı yaktıktan 5 dakika sonra pişirmeye başlayabilirsiniz. Dumansız harika bir mangal tavsiye ederim.”


Simkor Lav Taşlı, Cam Fırınlı Tüplü Mangal

Kömür ve elektrikli mangal tiplerine göre hem daha ekonomik, hem daha sağlıklı hem de daha güvenilir bir şekilde tasarlanarak evinizde ya da bahçenizde güven içinde kullanabileceğiniz Simkor Lav taşlı cam fırınlı tüplü mangal ile en güzel anlara imza atacaksınız.

Kaliteli Tutma YeriKüçük Olması
Portatif Tasarım
Cam Fırınlı Olması

Ürün Detayı

DKP sacdan üretilerek paslanmaya karşı dayanıklı hale getirilen mangal, lav taşları ile detaylandırıldığı için pişen etler direkt olarak gaz ile temas etmemektedir. Bu da sağlığınızı koruma altına almasını sağlamaktadır. En iyi gazlı mangal barbekü modelleri arasında yer alan bu ürünün taşınması kolay olduğu için her yere kolaylıkla götürebilirsiniz.

Izgara ölçüsü30x40cm

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** T** “Beklediğimin üzerinde bir performans, balık tavuk köfte et sucuk mantar aklınıza ne geliyorsa her şeyi yapabilirsiniz. Tam bir f-p ürünü.”

👤 F** T** “Tat olarak normal kömürlü mangaldan hiçbir farkı yok. O yüzden temizlik ve kolaylık açısından bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum.”


Simline Tekerlekli Kırmızı Lav Taşlı Tüplü Mangal Barbekü

DKY sacdan yapılmış, emaye kaplı Simline tüplü mangal barbekü, tekerlekli olmasıyla kolaylıkla yerini değiştirmenizi sağlamaktadır. Artık Simline ile dilerseniz mangalınızı dışarda, dilerseniz de balkonda yapabilirsiniz.

Pratik KullanımAğır Olması
Fiyat Performans
Tekerlekli Olması

Ürün Detayı

İster evinizin bahçesinde, ister balkonda isterseniz de piknik alanında güven içinde barbekü keyfi yapmanıza yardımcı olacak Simline tekerlekli tüplü mangal barbekü, en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Güvenli kullanım, uzun süreli dayanıklı olma özelliği ile yaz ve kış aylarında kullanabileceğiniz tüplü mangal modeli, elektrik ve kömür tehlikesine maruz kalmadan ve daha az maliyetle barbekü keyfi yapmanızı sağlayacak bir modeldir.

Izgara ölçüsü29,5×2,50cm

Kullanıcı Yorumları

👤 A** K** “Gayet güzel kömürlü mangaldan bir farkı olmuyor. 10 dakika kadar ısıttıktan sonra gazı kısarak ya da açarak sıcaklık ayarını yapabildiğiniz için istediğiniz yiyeceği istediğiniz kıvamda pişirebilirsiniz.”

👤 C** Y** “Evde parkta piknikte her yerde kullanılabilecek ideal bir mangal. Pişirimi gayet güzel, fırın yeri biraz dar. Patlıcan, biber, soğan, sarımsak közledik çok güzel pişirdi. Ben yıkaması kolay diye ızgara tel kullandım düşünmeden alabilirsiniz tavsiye ederim.


Eskişehir Tüplü Mangal

Aksesuar tutucu ve alt kısımdan ayarlanabilir kömür haznesine sahip olan barbekü modeli, hava koşullarına dayanıklı yapıya sahiptir. Her yerde güven içinde kullanabileceğiniz Eskişehir tüplü mangal sayesinde sevdikleriniz ile bir arada kalmanın keyfini çıkartın.

Çabuk IsınmasıÇekmece Küçük
Küçük Tüplerle Uyumlu
Çekmece Bölmesi

Ürün Detayı

Dayanıklı, paslanmaz çelik kullanılarak tasarlanan Eskişehir tüplü mangal modeli ile aile boyu mangal keyfini ister bahçenizde isterseniz evinizin balkonunda yaşayabilirsiniz. Kullanıcı güvenliği en üst düzeyde tutularak tasarlanmış tüplü mangal modelleri arasında yer almaktadır.

Izgara ölçüsü45x30x30cm

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** K** “Muhteşem bir icat. Kor oldu mu olmadı mı, tüttü mü tütmedi mi, iş bittikten sonra kül nereye boşalacak dertlerinin hiçbiri yok. Kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 E** D** “Çok beğendik süper tertemiz mis gibi ızgara keyfi veriyor. Kömür vs. ile uğraşmak istemeyenler için aynı tadı alabileceğiniz bir ürün. Fiyatına göre gayet güzel, çok da kolay monte ettik. Balkon için de gayet kullanışlı ve iyi bir ürün.”


Campingaz 4 Series Classic Wld Gazlı Mangal

Şık ve modern bir görünüme sahip olan Campingaz 4 Series gazlı mangal, döküm demir pişirme yüzeyiyle etlerinizi sağlıklı bir şekilde pişirmenizi sağlar. InstaClean tasarımıyla ızgaranın iç panallerini bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz.

Dahili TermometreYüksek Ağırlık
Büyük Tekerlek
Alüminyum Panel

Ürün Detayı

Paslanmaz çelik brülörler, döküm demir pişirme yüzeyi ile güven içinde ister bahçenizde isterseniz açık hava pikniklerinizde güven içinde kullanabileceğiniz Campingaz 4 Series Classic Wld Gazlı Mangal, sevdiklerinizle bir arada zaman geçirirken en büyük yardımcınız olacak. Elektrik ya da kömür kullanma ihtiyacı duymadan, piknik tüpü ile kullanabileceğiniz mangal, en iyi gazlı barbekü mangal modelleri arasında yer almaktadır.

Izgara ölçüsü78×45cm
Pişirme Kapasitesi12-16 kişilik
Ağırlık57 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** K** “Bu mangalı bir arkadaşımızda görüp tecrübe etmiştik ve çok iyi, o sebeple tereddütsüz aldık. Çok iyi bir ürün eti asla kurutmuyor, kullanımı çok pratik, kömürlü mangal gibi koku yapmıyor. Fiyatını hak eden kaliteli bir ürün.”

👤 D** A** “Gerçekten fiyatının hakkı, malzemesi kaliteli, sağlam bir ürün. Sadece kılavuzu tam takip ederek monte etmeye dikkat edin. Zor değil ama zaman alıyor. Bunun dışında etleri güzel pişirmesi ve pratik olmasıyla oldukça kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.”


Cemre C7 Emaye Tüplü Mangal Lav Taşlı

Evinizin balkonunda, piknik alanlarında ya da bahçenizde barbekü keyfini güven içinde yapmanızı sağlayan Cemre C07 emaye tüplü mangal modeli, kullanıcılarından olumlu yorum alan modellerden biridir.

Hafif OlmasıAyakları Sağlam Değil
Ergonomik Tasarım
Sıcak Tutma Özelliği

Ürün Detayı

Kullanımının basit olması ve küçük ebatlı olması, kolaylıkla taşımanıza ve kullanmanıza yardımcı olacaktır. Lav taşlı olarak tasarlandığı için gazın direkt olarak ete sinmesini engelleyen gazlı barbekü mangal modeli ile sevdiklerinizle bir arada vakit geçirmenin keyfine varacaksınız.

Izgara ölçüsü50×32cm

Kullanıcı Yorumları

👤 O** K** “Fiyat-performans oranına bakıldığında son derece verim alınabilecek bir ürün. Kömürlü mangalın dumanından, isinden sonra çok iyi geldi. Üründen memnun kaldım, almayı düşünenlere tavsiye ederim.”

👤 M** D** “Ürün pratik bir şekilde mangal yapmanıza olanak sağlıyor. Hızlı olması en büyük avantajı. Koku ve duman yok. Çok memnunuz mangaldan. Apartmanda oturup mangala hasret kalanlar için tek çözüm. İyi ki almışız. Başarılı bir ürün, tavsiye ederim.”


Cadac Safari Chef (Kartuş) Gazlı Mangal

Kullanışlı ve pratik taşıma özelliğine sahip olan Cadac Safari Chef (Kartuş) Gazlı Mangal, kompakt depolama ve katlanabilir ayakları ile dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz en güzel mangal modellerinden biridir.

5 Farklı Pişirme OlanağıPahalı Olması
Pratik Taşıma Çantası

Ürün Detayı

Sevdiklerinizle bir arada vakit geçirirken mangal keyfini yaşamak için kömür ya da elektrikle uğraşmanıza gerek bırakmayan Cadac Safari gazlı mangal, güven içinde kullanabileceğiniz ve barbekü keyfinizi profesyonel anlamda gerçekleştirebileceğiniz bir üründür. En iyi gazlı mangal barbekü modelleri arasında yer alan beş farklı şekilde pişirme olanağı sağlayan çok amaçlı ızgara sistemi olarak tasarlanmıştır.

Taşıma ÇantasıVar
Garanti Süresi24 Ay

Kullanıcı Yorumları

👤 O** S** “Ürün beş farklı şekilde pişirme olanağı sağlayan çok amaçlı bir ızgara sistemine sahip. Ayrıca, kullanışlı ve pratik taşıma çantası da mevcut. Bu oldukça güzel düşünülmüş.”

👤 B** K**; “Wok tavası (sac) ile kavurma, ızgarasıyla lezzetli kanatlar, biftekler ve köfteleri hazırlayabileceğiniz, kompakt depolama için katlanır bacaklara sahip olan ve her an her yerde mangal keyfini yaşayabileceğiniz kullanışlı bir ürün. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.”


Açan T2 Tüplü Mangal

Bahçe, balkon, piknik ve açık hava kullanımına uygun olan ürün altına yerleştirilmiş lav taşları sayesinde hızlı pişirme sağlar. Sağlığa bir zararı olmamakla birlikte kaliteli malzemeden üretilmiştir. İçerisindeki lav taşları uzun süreler dayanır.

Uzun Süre Kullanılabilir Lav TaşlarıHer Yeri Eşit Isınmıyor
3 Kademeli Pervaz
Kolayca Kapanan Ayakları

Ürün Detayı

Üstün tasarımı ve güçlü kadro malzemesiyle dikkat çeken Açan T2 tüplü mangal, çelikten üretilmiş olup brülörü sayesinde en iyi ısı performansını sunmaktadır. Dahili termometre, tüp saklama dolabı ve ek yemek veya çay demleme aparatı ile kullanım kolaylığı sağlayan cihaz sağlam olması nedeniyle güvenlik sağlamakta. 10 kişiye kadar pişirme kapasitesi sunan ürün hafif bir ağırlığa sahiptir.

Boy460 mm
En320 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** O** “Pişirme tam istediğim gibi. Lezzet kömür mangalından daha güzel isi dumanı yok. Yemeğin kabul edilebilir bir dumanı var sadece o da mecbur olacak. Kömür derdi duman derdi diye bir şey yok. Müşterilere tavsiyem alın pişman olmazsınız.”

👤 M** R** “Ayaklar katlanır al götür istediğin yere. Yakması çok kolay uzun çakmakla yanma deliğinden ateşliyorsunuz. Pişirme sırasında güzel koku ve pişirdiğiniz şeyin ufak dumanı oluyor sadece kesinlikle rahatsız edici değil. Taşların üzerine yağ damladığında ateş çıkıyor ama saniye sürmüyor ve kısık ateş çözümü de olabiliyor. Mangalı aratmayan, fiyat performans ürünü, gayet iyi tavsiye edilir.”


Sıkça Sorulan Sorular

Tüplü Barbekü Mangal Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kömür ya da elektrikle uğraşmaya gerek kalmadan dilediğiniz her an, evinizin balkonunda, terasında ya da bahçenizde kullanabileceğiniz tüplü barbekü mangallar, seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken ürünlerdir. Kullanıcı güvenliğini üst düzeyde tutan ve kolay kullanılabilir olan modelleri tercih etmeniz en sağlıklı sonuçları almanızı sağlayacaktır. Buna göre tüplü mangal seçerken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır;

Garantili olmasına,
Ev içinde kullanacaksanız piknik tüpü ile çalışıyor olmasına,
Taşınması kolay olmasına,
Farklı yemekleri pişirebilir olmasına,
Paslanmaz çelikten imal edilmesine dikkat etmeniz gerekmektedir.

En İyi Tüplü Barbekü Mangal Önerisi

Ürün seçiminden önce pazaryerlerinde ya da çevrenizde kullanıcısı olan ürünleri tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Sizlere önerdiğimiz en iyi tüplü barbekü mangal modellerini kullanıcıların gözünden inceleyerek siparişinizi daha güvenilir bir şekilde verebilirsiniz. Listemizdeki tüplü barbekü mangallar, tüm kullanıcıların yorumları ve görüşleri dikkate alınarak hazırlamıştır. Çoğu kişinin severek ve beğenerek kullandığı ürünlerdir.

Tüplü Mangal mı Kömürlü Mangal mı?

Kömürlü mangallar çok geç ısınırlar. Genç ısınmasına rağmen hem elektrikli hem de tüplü mangallara göre daha güçlüdürler. Tüplü mangal ile kömürlü mangal arasındaki lezzet farkı çok azdır. Tüplü mangalların kömürlü mangallardan tek farkı pratik olmasıdır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın