En İyi 10 Elektrikli Izgara Tavsiyesi

Elektrikli ızgaraları denemek için bu mevsim tam zamanı. Yazın vazgeçilmez deneyimlerinden biri olan elektrikli ızgaralar özellikle apartman sakinlerinin rahatsız olmaması ve doğal bir ortam bulunmasının çok zor olması sebebiyle gerçekten gerekli araçlardan biri oldu. Balkon, teras gibi yerlerde kullanabileceğiniz gibi evin içinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz 10 adet en iyi elektrikli ızgaralardan bahsettik.

SıraModelIsı KademesiSYblog Puanı
1Tefal Optigrill410/9.9
2Fakir Cookwell510/9.7
3Arçelik K2393310/9.9
4Karaca Allure G1001110/9.8
5Luxell Kb-6000510/9.7
6Beko Bkk 2193110/9.8
7Arnica İzgr 03110/9.9
8Premier Pmi 160310/9.6
9Sinbo SBG-7110510/9.7
10Russell Hobbs 18870-56/RH110/9.8
Elektrikli Izgara Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Elektrikli Izgara Modeli

En iyi elektrikli ızgara öncelikle hem iç hem dış mekanda kolaylıkla kullanılabilir olmalıdır. Isı ayarı kolay kontrol edilebilmeli ve özellikle de rahat bir şekilde temizlenebilmelidir. Portatif, taşınması kolay, yapışmaz yüzeyli ve sağlıklı bir tasarıma sahip olmalıdır. Sizin için birkaç model inceledik. İnceleyip daha kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi elektrikli ızgara modeli…

Tefal Optigrill

En çok tercih edilen elektrikli ızgaralardan biri olan aynı zamanda tost da yapabileceğiniz bu ürün, ızgara üzerindeki yemeklerin kalınlığı ve adet sayısına göre otomatik zamanlama ayarı yapar.

Yapışmaz KaplamaYüksek Fiyatlı
Sesli Uyarı
Geniş Izgara Yüzeyi

Ürün Detayı

Listemizin en çok satan modellerinden biri olan Tefal Optigrill elektrikli ızgara tam 6 adet pişirme programına sahip. Aynı zamanda buz çözme özelliği de mevcuttur. İster az pişmiş ister çok pişmiş damak tadınıza göre tüm detayları bu üründe görebilirsiniz. Makinenin üzerindeki renklerden yemeklerinizi ne kadar pişireceğiniz hakkında istediğiniz zamanlamayı yapabilirsiniz. Yemeğini piştikten sonra sesli uyarı veren bu cihaz ile dumansız lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. 4 adet ısı ayarı sayesinde hem et hem de sebze yemeklerini rahatlıkla pişirebilirsiniz.

Özellikleri
6 pişirme programı
6 otomatik program ve pişirme seviyesi göstergesi
Pişirme seviyesi gösterge ışığı
Otomatik sensörlü pişirme
Bulaşık makinesinde yıkanabilir
Ekstra geniş kapasiteli damlalık
Alüminyum döküm plakalar

Kullanıcı Yorumları

👤 HŞ: Yorumları okuyarak aldım. Gerçekten verdiğim tüm parayı hak ettiğini bir haftada kanıtladı. Tostu iyi yapıyor dememe gerek yok sanırım, bu fiyata tostu tabi ki mükemmel yapmalı. Et ve balık da yaptım, ızgara hiç bu kadar kolay olmamıştı. Araştıranlar için düşünmeden alın derim.

👤 MÜ: Mahallemdeki Tefal bayisine göre çok uygun fiyat ile aldım. Çok memnunum. Çok başarılı bir tasarım, herkese tavsiye ederim.


Fakir Cookwell

Oldukça şık bir tasarıma sahip bu ızgara ile mutfaklarınızda ve balkonlarınızda lezzetli et ve sebze yemekleri pişirebilecekseniz. Cam kapaklı özelliği ile pişme durumunu kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz.

Kaymayan AyaklarYüksek Fiyatlı
Cam Kapak
Kolay Temizleme

Ürün Detayı

Yapışmaz tava ve bulaşık makinesinde yıkanabilme özellikleri sayesinde en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Aynı zamanda yağ damlama tepsisi de oldukça kullanışlı. Üründe 5 kademeli ısı gösterge ayarı mevcut. Rezidansı plakanın içinde gömülü. Ek olarak 1800 W gücünde olduğunu belirtelim.

Özellikleri
1800 Watt
Isıya dayanıklı dekoratif cam kapak
5 kademeli ısı ayarı
Güç göstergesi ışığı
Plaka içine gömülü rezistans
Bulaşık makinesinde yıkanabilen plaka
Cam kapak ve tepsi

Kullanıcı Yorumları

👤 HÜ: Yazlık için aldım çok beğendim. Kışlık için ikincisini de aldım. Artık rahatlıkla üşenmeden ızgara yapabiliyorum.

👤 YY: Çok kullanışlı. Duman yok, ateşe temas yok, beklentimin üstünde bir ürün. 3 günde teslim aldım.


Arçelik K2393

Gratine sayesinde pişirdiğiniz ızgara yemeklerini çok daha lezzetli hale getirebileceğiniz bu özellik Arçelik Elektrikli ızgarayı en çok tercih edilenler arasına sokuyor.

Gratine Etme TeknolojisiYüksek Fiyatlı
Yapışmaz Kaplama
Performansı Yüksek

Ürün Detayı

Ürün özellikleri arasında en beğenilen yönlerden biri yapışmaz tavaya sahip olması. Kolaylıkla sebze ve etlerinizi pişirebilir ve kokusuz, dumansız bir şekilde ızgara tadı verebilirsiniz. 1800 W gücündeki bu ürün ağır olması sebebi ile eleştirilse de en çok tercih edilen ızgaralardan birisi. Damlama tepsisi de diğer güzel özelliklerindendir.

Özellikleri
1800 Watt
Pişirme Yüzeyi Yapışmaz Geniş Pişirme Yüzeyi
Çıkarılabilen Pişirme Yüzeyi
Yanmaz Yapışmaz kaplama
Gratine Etme Fonksiyonu
Izgara Özelliği

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇB: Çok beğendik, pişirmesi iyi, temizlemesi kolay, şık. Daha ne olsun.

👤 MA: Çok güzel bir ürün. Teşekkürler Arçelik.


Karaca Allure G1001

Pişirdiğiniz tüm ızgara yemeklerinde etrafa sıçrayan tüm yağlardan sizi kurtaran bu plaka ile en çok tercih edilen elektrikli ızgara olma başarısını almış Karaca Allure, şık tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Gratine Etme TeknolojisiAğır
Yağ Sıçrama Önleyicisi
Fiyat

Ürün Detayı

Kolay kullanımlı bu ürün çizilmelere karşı yapışmaz tava özelliklidir. Mutfakta yer sıkıntısı çekmeyeceğiniz dikey saklama özelliği de oldukça dikkat çekici olan bu ürün, ayarlanabilen pişirme özelliği sayesinde çok sevilmektedir.

Özellikleri
1800 Watt
Çizilmelere karşı dayanıklı yapışmaz granit plakalar
Kolay temizlik için çıkarılabilir plakalar
Ayarlanabilir pişirme sıcaklığı
24×34 cm pişirme alanı

Kullanıcı Yorumları

👤 BÇ: Benim de çekincem vardı sipariş verirken ama hem orijinal hem de çok hesaplı. Üstelik çabuk ısınıyor, çok da şık.

👤 AY: Ürün çok güzel, çok kaliteli malzeme. İşçilik süper, şiddetle tavsiye ediyorum. Zaman kaybetmeden al hem ekonomik hem kaliteli.


Luxell Kb-6000

Ayaklı ızgara olarak da adlandırabileceğimiz bu ürün 2200 W gücünde. Yoğun davet ve eğlencelerinizde oldukça rahat ağırlayabileceğiniz misafirleriniz için tasarlanmış bir ürün.

DumansızErgonomik Olmaması
Kokusuz Pişirme
Fiyat

Ürün Detayı

2200 W gücündeki Luxell KB 6000 geniş pişirme alanına sahip. Güç lambası ile kolay kullanım sağlıyor. Emniyetli rezidansı koku ve dumanı ortadan kaldırıyor. Ayarlanabilir termostat ile istediğiniz ayarda pişirme yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda ısı geçirmeyen konforlu tutuş saplarına sahip. En iyi elektrikli ızgara kategorisindeki Luxell Barbekü hem evde hem de teras ve balkonlarınızda rahatça kullanabileceğiniz bir ürün.

Özellikleri
2200 Watt
Ayarlanabilir termostat
Emniyetli rezistans
Güç lambası

Kullanıcı Yorumları

👤 TB: Evde kokusuz mangal yapmanın en büyük yardımcısı, tavsiye ederim.

👤 AD: Ürün çok güzel geldi, teşekkürler. Mangal tadında pişirdi hem de kısa sürede.


Beko Bkk 2193

Hem oldukça uygun fiyatlı hem de yüksek performanslı olsun dediğiniz ürünlerin başında gelen Beko Elektrikli ızgara tam size göre.

DumansızYavaş Pişirme
Güvenlik Kilidi
Yağ Toplama Haznesi

Ürün Detayı

Çift taraflı kullanılabilen bu ızgara oldukça yüksek bir pişirme kapasitesine sahip. Dumansız ızgara yapabileceğiniz, yağ toplama tepsisi sayesinde sıkıntı yaşamayacağınız, ayarlanabilen termostatlı, kaymaz ayaklı, el yakmayan tutma yerleri ile de tercihinizi onaylayabileceğiniz en beğenilen elektrikli ızgaralardan biri. Fiyatı ile şaşırtan bu ürün 1800W gücündedir.

Özellikleri
1800 Watt
Çift taraflı kullanılabilen, geniş döküm pişirme yüzeyi
Dumansız ızgara yapılabilmesi
Yağ toplama haznesi

Kullanıcı Yorumları

👤 GB: Izgarayı çık beğendim harika ve çok lezzeti pişiriyor. Temizliği de kolay, iyi ki almışım. Tavsiye ediyorum, pişman olmazsınız.

👤 RR: Kesinlikle mükemmel.


Arnica İzgr 03

Oldukça şık ve ergonomik tasarıma sahip Arnica İzgr 03, mutfağınızda kolayca ve pratik bir şekilde kullanabileceğiniz en iyi elektrikli ızgara modellerinden biri.

Geniş Izgara Yüzeyiİlk Kullanımda Koku
Yapışmaz Kaplama
Kolay Temizlik

Ürün Detayı

Yapışmaz yüzeyi ile servis sıkıntısı çekmeyeceğiniz bu ürün geniş pişirme kapasitesi ile pişirme hızınızı bir adım öne çıkarabilen ızgaralardan. 1600W gücünde ve çıkarılabilir parçalarla bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz.

Özellikleri
1600 Watt
Çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir çift taraflı yapışmaz plaka
Ergonomik ısıya dayanıklı tutma sapları
Geniş pişirme yüzeyi

Kullanıcı Yorumları

👤 SU: Bu ürünü indirimden almıştım. Gayet başarılı. Isı ayarı olduğu için yanma vs. olmuyor. Biz memnunuz.

👤 İÖ: Ürün çok güzel pişiriyor. Granit ağır bir malzemesi var bu yüzden temizliği çok kolay oluyor. Şiddetle tavsiye ederim.


Premier Pmi 160

Bu yağ sıçratma engeli olan ızgara modeli alt ve üst tasarımında alüminyum kaplama ile üretilmiş. Bu sayede cihaz en beğenilen elektrikli ızgaralardan biri olmayı başarıyor.

Yağ Toplama Haznesiİlk Kullanım Kokusu
Temizlenebilen Rezistans

Ürün Detayı

1200W gücündeki bu ürün krom nikel kaplamalı çift pişirme teli ile işinizi kolaylaştırıyor. Çıkarılabilir, yıkanabilir alt ve üst kapağa sahip olan elektrikli ızgaranın bu sayede temizlenmesi de oldukça kolaydır. Ek olarak bu üründe yağ toplama haznesi ve kolay çıkarılabilen haznesi mevcuttur.

Özellikleri
1200 Watt
Kolay çıkarılabilir rezistans
On/off elektrik anahtar

Kullanıcı Yorumları

👤 TG: Çok güzel. Evde dumansız ızgara için sürekli kullandığım bir üründür.

👤 GC: Gerçekten çok kaliteli, çok beğendim. Düşünmeden alabilirsiniz.


Sinbo SBG-7110

Ergonomik yapısıyla birçok kişiden tam not alan Simbo elektrikli ızgara şık tasarımı ile de oldukça kullanışlı.

Uygun FiyatKüçük Izgara Yüzeyi
Yapışmaz Kaplama

Ürün Detayı

Ayaklı olması özelliği ile rahat kullanım sunan bu ürün kolay kurulabiliyor ve kolayca temizlenebiliyor. Isı geçirmeyen saplar ile her ortamda kullanıma uygundur. Ayrıca yapışmaz yüzeyi ve kokusuz dumansız özelliği ile de oldukça pratik kullanım sunuyor.

Özellikleri
2000 Watt
Metal Pişirme Yüzeyi
5 Kademli Sıcaklık

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Ürün güzel pişiriyor. Ayakları biraz daha sağlam olsa daha iyi olurdu. Yine de memnunum şimdilik.

👤 SŞ: Ben çok beğendim. Mangal kadar hızlı değil elbette ama kış için güzel alternatif. İs ve kömür kokusu yok. Önceden domates ve biberleri yapmak gerekiyor. Onlar biraz zaman alıyor ama etleri daha hızlı pişiriyor. Özellikle kebabı gayet hızlı pişiriyor.


Russell Hobbs 18870-56/RH

%42’ye kadar yağ azaltma özelliğe sahip eğimli yapısıyla ve yapışmayan kaplaması olan ızgara plakaları, üstündeki hafif baskı ısıtma ile daha fazla yağı dışarı atıyor.

Besin Kalınlığına Göre Esneyen Yapıİlk Kullanım Kokusu
Kolay Temizlik
Uygun Fiyatlı

Ürün Detayı

1600W gücü ile 5 porsiyona kadar pişirme alanına sahip. Izgara yağ kanalları yağ biriktirme tepsisine akan bir şekilde tasarlanmış. Plakaları ise yapışmaz özellikte. Ergonomik ve dikey olarak saklama pratikliğine sahip. Kalın yiyecekler için de ekstra menteşe ayakları mevcut.

Özellikleri
1600 Watt
Yapışmaz Yüzey
3 Kademe
Yağ toplama tepsisi

Kullanıcı Yorumları

👤 SA: Güzel bir marka tavsiye ederim. Kullandığım iki ürünü daha var, çok memnunum.

👤 TB: Fener resimde görüldüğünden daha zarif, ışığı çok güçlü ve kaliteli. Alacak kişiler gönül rahatlığıyla alabilir. Fenere ödediğim ücret helal olsun. Herkese tavsiye ederim. 5 yıldızı hakkıyla hak ediyor.


Sıkça Sorulan Sorular

Elektrikli ızgara kaç watt olmalı?

Et, balık ve tavuk için 1800-2000 watt ve üzeri bir güçte olması özellikle et ve tavukta daha iyi bir sonuç verecektir.

Izgara sağlıklı mı?

Özellikle protein değeri yüksek olan etler, balıklar ve tavuk için en iyi pişirme yöntemlerinden biri fırında ızgaradır. Izgara sayesinde etlerin yağlı kısmından kurtulabilirsiniz. Fırında pişirme de uygun yöntemlerden biridir fakat piştikten sonra su bırakan etin sulu kısmını tabağınıza almamalısınız.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın