En İyi 10 Elektrikli Tırpan Modeli Tavsiyesi

Elektrikli tırpanlar artık bahçelerin olmazsa olmazı diyebiliriz. El tırpanları rafa kalkalı elektrikli tırpanlarda oldukça gelişen teknoloji eşliğinde kolaylıklar da sağlandı. Artık engebeli ya da düz tüm arazilerde kullanabileceğiniz en iyi elektrikli tırpan modellerini sizin için inceledik.

SıraMarkaÖlçüSYblog Puanı
1Hyundai Hyx439500 W10/9.9
2Sturdy 48 V2100 W10/9.8
3Eisenn Alman Turbo Red2100 W10/9.7
4Bosch Afs 23-37950 W10/9.9
5Xyanling 8000 RPM1300 W10/9.7
6Makita UR3000450 W10/9.8
7Oleo-mac TR-61E230 W10/9.7
8Catpower 20311200 W10/9.8
9Energy Sf-7A1200 W10/9.8
10Stiga Smt 226700 W10/9.6
Elektrikli Tırpan Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Elektrikli Tırpan Tavsiyesi

Bahçenizde büyüyen istenmeyen otları ve bitkileri kökünden ortadan kaldıran en çok tercih edilen elektrikli tırpan modellerini inceledik ve liste haline getirdik.

İşte 2024 yılı için en iyi elektrikli tırpan modelleri…

Hyundai Hyx43 Motorlu Yan Tırpan

En çok tercih edilen elektrikli tırpan modellerinden biri olan Hyundai Motorlu yan tırpan, geniş alanlarınız için uzun süreli enerji sağlayan bir üründür.

Kolay KurulumFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Otomatik başlık, 48 Diş Elmas Uç Daire Testere ve siperlik ile yüksek performans sağlayan bu ürün, ağaç budamada da kullanılabilmektedir. Kurmalı otomatik başlık sayesinde zaman kazanabileceğiniz cihaz, misina takılmasını kolaylaştırır.

Güç1.8 Hp
Ağırlık5.9 kg
Hız9500 dev
Bıçak Ölçüsü230 x 25.4

Kullanıcı Yorumları

👤 MÜ: Tecrübem olmamasına rağmen 5 dk da kurdum.15dk rodaj için rölantide çalıştırdıktan sonra 2 donum taşlı ve düz olmayan arazi biçtim gayet sorunsuz. En çok duyduğum misina kopması. Ama ilginçtir 50 kez tasa oduna vurdum sadece 1 kez ip koptu. İçinden çıkan misinanın kalitesindendir deyip ayni markanın misinasını sipariş veriyorum.

👤 ES: Ürün elime 3 gün içinde ulaştı ama tırpan motoru 2 parça olduğu için 1 parçasını İstanbul daki dağıtım merkezinde unutmuşlar evet doğru unutmuşlar.2 gün sonra geldi. Paketleme düzgün idi satıcı firmaya teşekkür ediyorum. Tırpan motorunu denedim f/p olarak gayet verilen parayı hak ediyor. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Yaklaşık 10 depo yakmışımdır Sadece 1 eksiği otomatik misine kafası çok kalitesiz.


Sturdy 48 V 6 Amp Çim Biçme Tırpanı

En çok satan Elektrikli Tırpan modellerinden biri olan Sturdy çim biçme tırpanı, çift aküsüyle uzun süreli çalışma sağlıyor.

Kolay KurulumKalite
Hafif
Ayarlanabilen Açı

Ürün Detayı

2100 W ile yüksek performansta çalışan Sturdy çim biçme tırpanı, lityum pili sayesinde oldukça düşük enerji tüketimi yapmaktadır. Çim koruma sistemi olan WeedSs WeedSing ile çimlerin etrafa sıçramasını önlüyor. Çim trimer özeliği ile de kabloları toplayıp dağınık görüntüden kurtarıyor. Düz zemindeki ve yamaçlardaki çimleri hızlıca düzeltebiliyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay olan bu cihaz ile çim biçme yanında ağaç da budayabilirsiniz.

Güç2100 W
Pil6000 Ah
Hız2100 dev
Bıçak Ölçüsü14.7cm/5.79 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 BÇ: Aküler 25 dakikada bitiyor ama görevini yapıyor.

👤 ET: Fiyat/performans ürünü, İşimi hızlıca bitirdi.


Eisenn Alman Turbo Red Samsung Lion Ot Biçme Tırpan

Bir bahçe için aradığınız tüm yedek parçaya sahip bu elektrikli tırpan, bahçeniz için oldukça ideal özelliklere sahip.

Kolay KullanımKalite
Çift Şarj
Geniş Alan

Ürün Detayı

Kolay temizlenebilen Eisen, 2100 W’lık yüksek gücü ile etkili bir biçme deneyimi sunuyor. Su geçirmeyen sessiz kafa özelliği bulunan cihazın çim sıçramasını önleyen özelliği de mevcut. Kısa sürede şarj edilebilen 88 V lityum pilli ürünün ayarlanabilir çalışma açısı ile istediğiniz alanda çalışabilirsiniz. Tüm bölgelerde çukurlu, dalgalı arazi, çim kenarı, çiçek yatağı gibi yerlerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Ergonomik yapılı ürünle aynı zamanda ağaç da budayabilirsiniz.

Güç2100 W
Pil10000 Ah
Hız2100 dev
Bıçak Ölçüsü14.7cm/5.79 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖÖ: Küçük yerler için çok iyi, benzinli kadar güçlü değil ama fiyatı uygun, ses yok, hafif ve kullanışlı, ben 2.yi sipariş verdim, bahçede kullandım iş görüyor.

👤 ŞG: yani parasına göre güzel. Küçük bahçeler için ideal. Büyük bahçesi olanlara yetersiz gelebilir.


Bosch Afs 23-37

En iyi elektrikli tırpan modellerinden biri olan Bosch Afs, geniş bahçelerin en ideal tırpanı diyebiliriz. Önemli ve aranan tüm özelliklere sahip.

KaliteliFiyat
Sessiz

Ürün Detayı

En çok tercih edilen güçlü ve çok yönlü bir elektrikli tırpan olan Bosch Afs 23-37, 950 W gücünde bir motora sahip. Her türde biçme işinizde kullanabileceğiniz, normal çimlerden yabani çalılara kadar tüm işlerinizi yapabileceğiniz, makara ile bıçak arasında oldukça kolay geçiş yapabileceğiniz, ayarlanabilir kayışlı bir üründür. Çok yönlü bu ürün, bıçakları ve kesici misinaları değişen parçalara sahiptir. Bu sayede birçok işinizde kullanabilirsiniz.

Ürün Boyutu 92.6 x 24 x 6.3 cm
Ağırlık5.4 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MA: Daha önce benzinli tırpan ile biçtiğim bahçeyi gayet rahat biçim yaptım. Sadece biraz daha uzun sürdü o kadar. Ama artıları daha fazla. Çalıştı çalışmadı derdi yok ve daha az yoruyor. Orijinal misinası pahalı olduğu için alternatif çözüm üretebilir. Misinalı ve üçlü bıçaklı kesimi çok güzel. Firmaya ve Hepsi Buraya teşekkürler.

👤 MH: Gücü fazlasıyla yeterli. Misina ucuyla parmak kalınlığında otu alıp götürüyor. Yaşadığım tek sıkıntı uzun otların boynuna dolanıp dönüşünü yavaşlatması. 3-5 saniye boşta çalışınca genellikle kendi kendine temizleniyor. Uzun süreli kullanımda ağırlığı yorabilir. 1 saat kadar kullandıktan sonra misina uçlarının yıprandığını gördüm. Aletle beraber 2 yedek misina geliyor, daha fazla yedek almakta fayda var.


Xyanling Ot Bahçe Çim Kesme Makinası

En çok tercih edilen Elektrikli Tırpan modellerinden biri olan bu ürün, sessiz çalışması ile fazlasıyla tercih ediliyor. Güvenilir ve ekonomik olması sebebi ile tercih edilen bu bıçak özelliği son zamanlarda oldukça revaçta.

Şarj SüresiFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Keyfi ayar yapabileceğiniz bu ürün, esnek yapılı bir bıçağa sahip. Kablosuz şekilde kullanabileceğiniz lityum pil tasarımı ile üretilmiş ve aynı zamanda oldukça sessiz çalışıyor. Tüm alanlarda yani çukurlar, dalgalı araziler, çim kenarları, çiçek tarlaları gibi yerlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca çim sıçramasını önleyen özel koruması da mevcut.

Voltaj20V
Pil1300 Ah
Hız8000 dev
Kesme Çapı260 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 OÖ: Büyük alanlarda ideal. Çok sessiz çalışıyor metal bıçaklara nazaran.

👤 YA: Kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.


Makita UR3000

Elektrikli tırpanlar performansın yanında aynı zamanda kolay kullanımlı olmaları özelliği ile de tercih konusu oluyor. Bu ürün de tam anlamıyla böyle diyebiliriz. Teleskopik kullanım koluyla sizi yormayacak.

PratikFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Makita elektrikli yan tırpan, bahçe kenarları çimleri için oldukça ideal bir ürün. Teleskopik kolu ile kullanıcısının boyuna göre ayarlanarak rahat bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. Kesme işlemlerini yapan misina kısaldığı zaman dışarı çekerek istediğiniz kadar uzatabiliyorsunuz. Diğer pahalı ve detaylı tırpanlara nazaran oldukça verimli. Ayrıca koruyucu gözlük ile birlikte geliyor.

Ses Seviyesi96 dB
Hız9000 dev
Ağırlık2.6 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 UI: Makita bu işlerin ağa babası benzinli birçok modelden daha kuvvetli daha hızlı ve daha sessiz. İçinden kayışına kadar her şey çıkıyor. 35 ya da 50 mt uzatma ile birlikte almayı unutmayın. Tavsiye ederim

👤 KA: Oldukça kullanışlı. Tavsiye ederim.


Oleo-mac TR-61E

En çok tercih edilen elektrikli tırpan modellerinden olan Oleo-mac, amatör kullanıcılar için tasarlanmış oldukça kullanışlı ve kaliteli bir ürün.

SessizFiyat

Ürün Detayı

Üründe bulunan HomePlus simgesi, amatör ve hobi amaçlı kullanım için tasarlanmış anlamına geliyor. Eğer işinizde uzmanlık gerektirmeyen detaylar varsa size göre diyebiliriz. Küçük bahçe bakımı ve küçük çaplı tarım uygulamaları için kullanımı ve bakımı kolay bir makinedir. Oldukça sessiz çalışan Oleo-Mac’da hararet önleyici termik devre kesici özelliği var. Kendinden yağlamalı ve yataklamalı güç aktarım mili bulunuyor. Kenar köşe ot ve çim temizliği için oldukça uygun.

Güç120 – 230 V
Ağırlık3.2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤AT: Ben gücünde de bir sorun görmediğim bu makineden memnunum. Misinalı çim biçmelere nazaran çok daha hızlı ve yorulmadan çalışılıyor. En hassas parçası olan başlığı sağlam gözüküyor. Geriye kalan mil ve motor dayanıklı mı değil mi, zamanla göreceğiz. Bir sorun görürsem tekrar yazarım.

👤 NC: Çim kesmek için aldım ekonomik ve çimleri gayet iyi kesiyor ama çim makinası gibi düzgünlük beklemeyin ama ekonomik olsun yeter diyorsanız iyi kesiyor


Catpower 2031

En iyi elektrikli tırpan modellerinden biri olan Catpower, ergonomik yapısı ile kolay kullanım sağlıyor. Ulaşılması zor alanlar için tasarlanmış eğil şaftı bu makineyi değerlerinden farklı kılıyor.

Kolay KullanımFiyat
Ergonomik

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Catpower, Elektrikli yan tırpan kolay kullanımının yanında güçlü motora sahip. 1200 W gücündeki bu araç ile çimlerinizi, yabani otlarınızı kolayca biçebilecek hatta ağaçlarınızı budayabileceksiniz.

Güç1200 W
Bıçak Kapasitesi430 mm
Hız7500 dev
Ağırlık4.7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 HM: ürünü 3 gündür kullanıyorum. Daha önce komşudan benzinli tırpan ödünç alarak bahçemi biçmiştim. Şimdi kendi makinamla biçiyorum. Aydın sıcağında günde 4-5 saat çalıştırıyorum, henüz ısınma sorunu yapmadı. Benzinli tırpanı nasıl kullandıysam bunu da aynı şekilde kullandım. Makine gerçekten güzel. Bahçem biraz bakımsız kaldığı için yabani otlar biraz büyümüştü, işaret parmağımdan daha ince otları fena biçiyor. Daha kalın otları da biçer de misinası 1.6 mm olduğu için kopuyor. Buradaki tarım aleti satıcısına 3 mm takabilir miyim buna dedim, hayır takma, cihazı yakarsın dedi. 2 mm misina kullanmayı düşünüyorum o yüzden. Bahçenizde elektrik varsa benzinliye nispeten tavsiye ederim. Benzinlide ben ortalama 100 m2 için 1 lt benzin harcıyordum, benzin masrafından kurtuldum en azından. Ayrıca kullanma kılavuzu çok yetersiz, onu belirteyim, elektrikli ürün diye eğer daha önce hiç kullanmadıysanız, azcık bu işten anlayan biriyle kurulumunu yapınız, gerçi kurulumu basit aslında. Eğer bahçenizde kenger gibi çok kalın bitkiler varsa işe yaramaz, ama normal çimen, ayrık otu ve 1 cm yi pek geçmeyen otlar çoğunluktaysa o zaman alet mükemmel iş görür. Ben parmakla bilek arası kalınlıktaki otlar için bir tane de çapa bulunduruyorum yanımda, mesele halloluyor. Sonuçta ben bu ürünü almadan önce yüzlerce ürün inceledim, sayısız benzinli-elektrikli karşılaştırması yapan forum okudum, o yüzden tavsiye ederim bu ürünü, iyi ki almışım.

👤 IA: Bu fiyata çok iyi güçlü kullanması kolay yalnız servisine kurdurun ayrıca misinası hassas ben kullanırken misina kapağını düşürdüm bulamadım yeniden misina başlığını almak zorunda kaldım


Energy Sf-7A 204S

1200W yüksek devirle çalışan bu ürün, en iyi fiyat performans ürünlerinden biri. Tek seferde en güzel sonucu veren Energy, en iyi modellerimiz arasında.

Kolay KullanımSüre
Ergonomik
Kalite

Ürün Detayı

Alanında en iyilerden biri olan bu elektrikli tırpan, 1,2 kg ağırlığı ile sizi yormadan çalışmanızı sağlıyor. Ayrıca ergonomik tasarımı ile oldukça rahat. 1,6 mm kafa yapısı daha geniş alan taramanıza olanak sağlıyor. 3 bıçaklı metal disk ile de kusursuz kesim yaparsınız.

Güç1200 W
Kafa1,6 mm
Ağırlık1,2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Ürün gayet güzel harika bir ürün alın ve kullanın

👤 YN: Yüksek wattlı motoru ve kaliteli yapısı sayesinde motorlu tırpan kadar işe yarar bir makine


Stiga Smt 226 5’İ Bir Arada Tırpan

Kesme, biçme, testere, düzeltme ve tüm bahçe işlerini tek motorda ama çok başlıkla yapabilirsiniz.

Kolay KullanımFiyat
5 Başlık Tek Motor

Ürün Detayı

Bu elektrikli tırpan, beş farklı alet ile aynı motorla çalışıyor. Hızlı ve son derece rahat kullanım sağlıyor. Aklınıza gelen tüm detayları tek makinede bulabilirsiniz.

Güç0.7 kW
Ses Seviyesi160 dB
Yakıt Tankı0.65 L

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Ürünü tavsiye üzerine aldım tüm parçalar eksiksiz geldi orijinal kutusunda en kısa surede deneyeceğim firma güvenilir ve ilgililer teşekkürler

👤 YB: Beğendim 1 derecede bile baya sıcak buda Aralık ocak aylarında o soğuk havalarda rahat ısıtır 3 derecede tavsiye ederim 1 haftalık kullandım şu an iyi ilerde ne olur göreceğiz.


Sıkça Sorulan Sorular

Tırpan motoru ile neler yapılır?

Motorlu tırpanlar, ucundaki testere veya misina yardımıyla otları kesmeye yarayan aletlere deniyor. Basit, mekanik bir sistemle çalışan aletler, çim, çalı, yabani ot kesmek için kullanılabiliyor.

Ot biçme makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

• Geniş alanlarda kullanım sağlanacaksa güçlü motora sahip ürün kullanılmalıdır.
• Arazi yapısına göre bıçak boyutu tercih edilmelidir.

En iyi elektrikli tırpan nasıl olmalıdır?

Elektrikli tırpanların kendi içlerinde birçok çeşidi bulunmaktadır. İhtiyaca göre belirlendikten sonra tırpan alınmalıdır. Alanınızın genişliği de enerji açısından oldukça önemlidir. En çok tercih edilen ve alıcılarından tam not almış elektrikli tırpan modellerini birlikte inceleyelim.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın