Çay Tiryakileri İçin 10 En İyi Elektrikli Semaver

Çay demlemeyi pratik hala getiren elektrikli semaverler, özellikle kalabalık ortamlarda kolaylık sunuyor. Çayı kısa sürede tavşankanı olarak demlemenin yanı sıra sıcak tutma özellikleriyle de uzun saatler boyunca çayın taze kalmasına yardımcı olan elektrikli semaverler, sadece kalabalık sohbet ortamlarının değil ofislerinde tercihi oluyor.

Çay tiryakilerinin tercih ettiği elektrikli semaverler, tam kıvamında demleme sağladığı için tıpkı odunlu semaverler gibi lezzet sunuyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, hem kalabalık ortamlarda hem de ofislerde kullanılabilecek en iyi elektrikli semaverlerden oluşuyor.

SıraModelDemlik KapasitesiSYblog
1Arçelik K 3285 B1 L10/9.9
2Beko 2111-C1,2 L10/9.9
3Vestel Sefa 4500 x1 L10/9.9
4Schafer Teedel1,4 L10/9.9
5Karaca1,2 L10/9.8
6Korkmaz Çayşef1,8 L10/9.8
7Arzum AR30831,2 L10/9.8
8Stilevs4 L10/9.7
9Sinbo Jasper STM-58341 L10/9.7
10Cvs Dn 1509 Premium1 L10/9.6
Elektrikli Semaver Tavsiye Listesi

En İyi 10 Elektrikli Semaver Markası

Çayınızı tavşankanı olarak demlerken pratiklik sunan en iyi elektrikli semaverleri bir araya getirdik. Eğer sizde ”hangi marka elektrikli semaver alınır?”, ”En kaliteli elektrikli semaver hangisi?” diye merak ediyorsanız içeriğimizi okuyabilirsiniz.

İşte en iyi elektrikli semaver tavsiyesi…

Arçelik K 3285 B Semaver

Şık tasarımıyla dikkat çeken Arçelik K 3285 B Semaver, 2000 watt gücünde çalışıyor. 3 litrelik çelik su ısıtıcısına sahip olan elektrikli semaver, 1 litrelik de porselen demliğe sahip.

Sıcak TutmaFiyat
Otomatik Kapanma

Ürün Detayı

En iyi elektrikli semaver modelleri arasında yer alan Arçelik K 3285 B Semaver, su seviye göstergesiyle pratik kullanım imkanı sunuyor. 3 litre çelik su ısıtıcısının yanı sıra 1 litre demlik kapasitesine sahip olan bu ürün, 360 derece dönebilme özelliği sayesinde de rahat kullanım imkanı sunuyor. 2000 watt güce sahip olan bu elektrikli semaver, otomatik kapanma özelliğiyle de güvenli kullanım sunuyor. Son olarak sıcak tutma özelliği sayesinde çayınızın her zaman taze kalmasına yardım eden Arçelik K 3285 B, bakır ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor.

Güç2000 W
Demlik Kapasitesi1 L
Su Isıtıcı Kapasitesi3 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** T****; “Gerçekten güzel bir semaver hanıma uygun olana bak demiştim ben bunu beğendim dedi emrin olur dedim ama güzel”

👤 A*** S****; “Çok uygun ve çok güzel”


Beko 2111-C Semaver

1800 Watt gücünde çalışan Beko 2111-C Semaver, ikili ısıtma sistemine sahip. Otomatik kapanma özelliğiyle güvenli kullanım sunan Beko 2111-C Semaver, kireç filtresi sayesinde uzun ömürlü oluyor.

Hacmi
Otomatik Kapanma

Ürün Detayı

Büyük aileler ve misafirler için ideal olan Beko 2111-C Semaver, uzun süre sıcak kalabilme özelliğiyle çay keyfinizi daha da uzun yaşamanızı sağlıyor. 2,5 litre su, 1.2 litre demlik kapasitesine sahip olan bu elektrikli semaver, 1800 watt gücünde çalışıyor. Ayrıca su ve kireç filtresi sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunan Beko 2111-C Semaver, susuz kaldığı zaman otomatik kapanarak olası kazaların önüne geçiyor.

Güç1800 W
Su Kapasitesi2.5 L
Demlik Kapasitesi1.2 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** Ö***; “Bu ürünü daha önce de kullandım, tam 9 yıl hizmet etti. Yenisini de hemen aldım. Çay tiryakileri için çok güzel bir ürün. Porselen demlik daha iyi olurdu (önceki öyle idi). Cam demlikte iç parçaların dem renginin almış görünmesi hoş olmayabilir.”

👤 E**** K***; “ürün güzel paketlenmiş bir biçimde geldi. Fiyat olarak da uygun.”


Vestel Sefa 4500 x Semaver

Susuz çalışmama özelliği sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan Vestel Sefa 4500 x Semaver, 2175 watt gücünde çalışıyor.

Sıcak TutmaOtomatik Kapanma

Ürün Detayı

Hangi elektrikli semaver alınır diye merak edenlere önerebileceğimiz Vestel Sefa 4500 x Semaver, 2175 watt gücünde çalışıyor. 1 litre demlik, 3.2 litre de su ısıtıcı kapasitesine sahip olan bu elektrikli semaver, susuz çalışma emniyeti sayesinde güvenli kullanım imkanı sunuyor. Malzeme olarak çelikten üretildiği için uzun yıllar kullanım sağlayan bu elektrikli semaver, sıcak tutma özelliğiyle de her zaman taze çay içmenizi sağlıyor.

Güç2175 W
Demlik Kapasitesi1 L
Su Kapasitesi3.2 L
Otomatik KapanmaYok

Kullanıcı Yorumları

👤 B*** P***; “Gayet memnunum. Kaliteli bir ürün. Çelik olması , musluk damlatma sorunu yaşatmaması benim için önemliydi. Tavsiye ederim.”

👤 K*** S****; “Ürün gayet sağlam ve kokusuz kaynatma hızı iyi”


Schafer Teedel Elektrikli Semaver

Susuz çalışmayı önleyen termostat sistemine sahip olan Schafer Teedel Elektrikli Semaver, 4 litre su, 1.40 litre demlik kapasitesine sahip.

Hacmi
Susuz Çalışmama

Ürün Detayı

Çayın lezzetli bir şekilde demlenmesine yardımcı olan Schafer Teedel Elektrikli Semaver, 4 litre su, 1.40 litre demlik kapasitesiyle kalabalık ortamların kurtarıcısı oluyor. Susuz çalışmayı önleyen termostatı sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan elektrikli semaver, 1200 watt ısıtma gücüne sahip. Paslanmaz çelik demlik süzgeciyle pratik kullanım imkanı sunan bu ürün, kablo saklama yuvası sayesinde kullanılmadığı zaman fazla yer kaplamıyor.

Güç1200 W
Demlik Kapasitesi1.4 L
Su Kapasitesi4 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** B***; “Ürün çok kaliteli elektrikli semaver almayı düşünenlere öneririm.”

👤 A*** P***; “Ürün kaliteli kalabalık misafirim geldiğinde kullanıyorum.”


Karaca Mor Cam Semaver

Akıllı sensör sistemine sahip olan Karaca Mor Cam Semaver, ikaz ışıklarıyla suyun durumu hakkında bilgi sunuyor.

Cam Olması
Akıllı Sensör
İkaz Işığı

Ürün Detayı

Zarif ve modern tasarımıyla beğeni toplayan Karaca Mor Cam Semaver, dayanıklı cam malzemesiyle çayın daha lezzetli olmasını sağlıyor. Akıllı sensör sistemine sahip olan bu elektrikli semaver tek bir tuşla kolayca kontrol edilebiliyor. 1.2 litre demlik, 3 litre su kapasitesine sahip olan bu elektrikli semaver, kaynatma anında kırmızı, sıcak tutma anında mavi ikaz ışığı veriyor. 1500 watt gücüne sahip olan Karaca, paslanmaz çelik çay filtresine sahip.

Güç1500 W
Demlik Kapasitesi1.2 L
Su Kapasitesi3 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Y*** Y*****; “Çok beğendim harika yalnız bizim evde günde 4 kez çay demlenir o yüzden porselen demlik aldım onunla kullanıyorum satıcıya ayrıca teşekkür ederim hemen gönderim yaptığı için”

👤 B**** S***; “Harika ürün. Benim gibi bir çay tiryakisiyseniz, gün boyu çayınızı sıcak ve taze içmenize yardımcı olacak! tereddüt etmeden satın alın!”


Korkmaz Çayşef Semaver

5 litre çaydanlık, 2 litre demlik kapasitesine sahip olan Korkmaz Çayşef Semaver, kalabalık aileler ve çok misafir ağırlayanların tercihi oluyor. 2000 watt gücünde çalışan bu elektrikli semaver, susuz kaldığında otomatik kapanıyor.

Damlalık Tabaka
Sesli Uyarı

Ürün Detayı

En iyi elektrikli semaverler arasında yer alan Korkmaz Çayşef Semaver, 5 litre çaydanlık, 2 litre demlik kapasitesi sayesinde kalabalık ortamlarda kurtarıcı görevi görüyor. Kaynama noktasında sesli uyarı veren bu elektrikli semaver, ergonomik bakalit kulpları sayesinde konforlu kullanım imkanı sunuyor. Paslanmaz çelik musluğa sahip olan bu elektrikli semaver, susuz kaldığında otomatik kapanarak kendisini güvene alıyor. 75 bardak çay çıkarabilen bu semaver, çayı rahat doldurmak için damlalık alt tabakaya sahip.

Güç2000 W
Su Kapasitesi5 L
Demlik Kapasitesi1.8 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 İ**** E***; “Çok beğendik. Çayı çok güzel yapıyor, elektrikli çaycı gibi değil, sanki ocakta demlenen çay gibi. Demliği ve su haznesinin büyük olması çok iyi. Su haznesinin musluklu olması da ayrıca kullanışlı. Su kaynadığında otomatik olarak sıcak tutma moduna alıyor; kaynadı altını kapat soğumasın aç, derdi yok…”

👤 E**** A****; “İşyeri için aldık çok kullanışlı çok beğendik suda hemen ısınıyor”


Arzum AR3083 Ehlikeyf Semaver

Şık tasarımıyla dikkat çeken Arzum AR3083 Ehlikeyf Semaver, 3,5 litre su haznesine sahip. Kaynattığı suyu otomatik olarak sıcak tutma özelliğine sahip olan bu elektrikli semaver, susuz kaldığında kapanıyor.

Sıcak TutmaPlastik Malzeme
Damlalık Tabaka

Ürün Detayı

Su seviyesi göstergesine sahip olan Arzum AR3083 Ehlikeyf Semaver, paslanmaz çelik çay filtresi sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 1,2 demlik, 3,5 litre su kapasitesine sahip olan elektrikli semaver, su seviye göstergesi sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. Kaynattığı suyu akıllı bir şekilde sıcak tutma özelliğine sahip olan elektrikli semaver, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde güvenle kullanım imkanı sunuyor.

Güç2200 W
Demlik Kapasitesi1.2 L
Su Kapasitesi3.5 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** Ö*****; “Çok çok iyi baya geniş ama plastiği çok ağır değil çeyizlik aldım kullanmadım denedim sadece ama sadece misafir için alacaksanız harikaa”

👤 E**** Y*****; “Başarılı çayı gayet güzel oluyor💫”


Stilevs Çelik Lux Semaver

Modern görünümüyle mutfaklara farklı bir hava katan Stilevs Çelik Lux Semaver, 1250 watt gücüne sahip. 4 litre su ısıtıcısı, 1.5 litre ise demlik kapasitesine sahip olan elektrikli semaver, kaynama göstergesine sahip.

Otomatik Kapanma

Ürün Detayı

En kaliteli elektrikli semaverler arasında yer alan Stilevs Çelik Lux Semaver, kaynama göstergesi sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. 4 litre su, 1.5 litre ise demlik kapasitesine sahip olan bu elektrikli semaver, 1250 watt kaynama gücüne sahip. Susuz kaldığında otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan elektrikli semaver, çelik malzemesinden dolayı uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sağlıyor. Son olarak damlalık tabakası sayesinde bardağı elinizde tutmadan doldurma imkanı sunan bu ürün, 3 yıl garantiye sahip.

Güç1250 W
Su Kapasitesi4 L
Demlik Kapasitesi1,5 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** Ö***; “Malzemesi kaliteli uzun zamandır kullanıyorum”

👤 G**** Ö****; “Ürün kullanışlı güzel şiddetle tavsiye ediyorum”


Sinbo Jasper STM-5834 Elektrikli Semaver

Sıcak tutma özelliği sayesinde çayın her zaman taze olmasına yardım eden Sinbo Jasper STM-5834, 3,5 litre çaydanlık kapasitesine sahip.

Otomatik Kapanma
Su Göstergesi

Ürün Detayı

Aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde beğeni toplayan Sinbo Jasper STM-5834 Elektrikli Semaver, çelik malzemeden üretildiği için uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 3,5 litre su, 1 litre demlik kapasitesiyle dikkatleri üzerine geçen bu elektrikli semaver, sıcak tutma özelliği sayesinde uzun saatler boyunca çayın taze kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca kaynadığında ışıklı göstergesiyle uyarı veren bu ürün, tek tuşla açılıp kapanabiliyor.

Su Kapasitesi3,5 L
Demlik Kapasitesi1 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** B****; “Ürünü kullanıyorum gayet iyi bir sıkıntısı yok suyu sıcak tutma özelliği var tekrar kaynatma özelliği var”

👤 S*** A****; “Sağlam bir şekilde geldi bir tek üstteki siyah plastik birazcık yamuk ama şuanda damlatma falan yok”


Cvs Dn 1509 Premium Çay Semaver

18/10 paslanmaz çelikten üretilen Cvs Dn 1509 Premium Çay Semaveri, ikili emniyet sistemine sahip. 4,5 litre çaydanlık, 1,3 litre demlik kapasitesine sahip olan bu ürün, ergonomik kullanıma sahip.

İkili Emniyet SistemiHacmi

Ürün Detayı

En iyi elektrikli semaver listemizin son sırasında bulunan Cvs Dn 1509 Premium Çay Semaveri, küçük aileler için ideal seçenekler arasında bulunuyor. 18/10 paslanmaz çelik malzemeden üretilen bu elektrikli bu semaver, 4,5 litre su, 1.3 litre demlik kapasitesine sahip. İkili emniyet sistemi sayesinde susuz çalışmayan ve otomatik kapanan Cvs Dn 1509 Premium, ısı kontrol elemanı sayesinde enerjiden tasarruf ederek çalışıyor.

Güç1200 W
Su Kapasitesi1 L
Demlik Kapasitesi0,8 L
Otomatik KapanmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** Ç***; “Çok kullanışlı, pratik, hem şık tasarım herkese tavsiye ederim…”

👤 E***** M****; “Gayet kaliteli ve kullanışlı. Çeyizim için aldım ama elektrikli ev aleti olduğu için bir kere deneme yaptım.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi elektrikli semaver hangisi?

Çayınızı tavşankanı demleyecek en iyi elektrikli semaverler arasında; Arçelik K 3285 B Semaver, Beko 2111-C Semaver, Vestel Sefa 4500 x Semaver, Schafer Teedel Elektrikli Semaver, Karaca Mor Cam Semaver, Korkmaz Çayşef Semaver, Arzum AR3083 Ehlikeyf Semaver, Stilevs Çelik Lux Semaver, Sinbo Jasper STM-5834 Elektrikli Semaver ve Cvs Dn 1509 Premium Çay Semaveri en kaliteli elektrikli semaverler arasında yer alıyor.

Elektrikli semaver Nedir?

Elektrikli semaver, geleneksel semaverlerin modern versiyonudur ve çay demlemeyi elektrik enerjisiyle sağlayan bir cihazdır.

Elektrikli semaverler kaç watt?

Elektrikli semaverlerin watt değeri her marka ve modele göre değişiklik gösterebilir. Elektrikli semaverlerde ortalama watt değeri, 1800 ile 2500 arasında değişmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın