En İyi 20 Çay Makinesi Tavsiyesi

Güne çayla başlayıp her sohbeti demlendiren bir millet olarak tiryakiliğimiz aşikar. Şöyle iyi demlenmiş, tabiri caizse tavşankanı bir çay ile sonlandırmadığımız öğünlerin ardından hep bir eksiklik hissettiğimiz de tecrübeyle sabit. Sabah kahvaltılarının baş kahramanı ince belli bardakta, dumanı tüten demli çayın lezzetli olması için iyi demlenmesi gerekiyor. İyi bir demleme için oldukça iyi sonuçlar veren çay makineleri yardımımıza koşuyor.

SıraModelMalzemeSYblog Puanı
1Sinbo STM5827Çelik10/9.5
2Grunding TM4961Cam/Plastik10/9.6
3Fakir Tea N MoreCam/Plastik10/9.7
4Philips Hd 7301Cam/Plastik10/9.7
5Korkmaz A369 DemtezÇelik10/9.8
6Arzum AR3051 ÇaycıÇelik10/9.8
7Homend 1709 RoyalteaÇelik10/9.7
8Emsan Magic MasterCam10/9.9
9Vestel Sefa 3000Cam/Plastik10/9.8
10Tefal Magic Tea XLÇelik10/9.9
11Karaca Tea BreakÇelik10/9.8
12Arzum AR3069Çelik10/9.8
13Sinbo STM-5831Çelik10/9.7
14Karaca ÇayseverPlastik10/9.6
15Grundig CM 4020 IÇelik10/9.7
16Korkmaz A359-07Çelik10/9.8
17Sinbo STM-5812Plastik10/9.5
18Tefal Tea Expert DeluxeÇelik10/9.8
19Homend RoyalteaÇelik10/9.7
20Fakir ChaizenÇelik10/9.8
Çay Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 20 Çay Makinesi

En çok satan modelleriyle yüksek tüketici puanı alan markaların elektrikli çay makinelerinden oluşan tavsiye listemizi bu başlık altında görebilirsiniz. En iyi çay makinesi tavsiyeleri bölümümüzde, cihazları daha detaylı incelemenize imkan sağlayabilmek için hepsinin teknik özelliklerini ve karar vermenize faydası olacağını düşündüğümüz yorumlarını da eklemeyi unutmadık.

İşte tavşankanı bir bardak için en iyi çay makineleri…

Sinbo STM5827 Çay Seti

Enerji tasarrufu yapan Sinbo, çayın her zaman sıcak olmasını sağlarken aynı zamanda özel kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor.

Otomatik KapanmaGizli Rezistans
Enerji Tasarrufu
Kireç Filtresi
Paslanmaz Çelik

Ürün Detayı

Dual ısıtma sistemine sahip olan Sinbo, %90 enerji tasarrufu sağlayarak kullanıcı memnuniyetini üst düzeye çıkarıyor. 1,7 L paslanmaz su ısıtıcı ve 0,7 L paslanmaz demliği bulunan bu ürün, özel kapak tasarımı sayesinde su ısıtıcısı olarak kullanılabiliyor. Aşırı ısınmayı engelleyen özel teknolojisi sayesinde çayı kıvamında demleyen ve sürekli sıcak tutan bu makine, suyu bittiğinde kendisini otomatik kapatarak olası kazalara engel oluyor. İçerisinde bulunan süzgeç ile çay tanelerinin bardağa gelmesine engel olurken aynı zamanda çıkabilen özelliği sayesinde kolayca temizlenebiliyor.

Aynı zamanda su filtresi özelliği ile kireç oluşumuna engel olarak daha kaliteli çay içmeye yardım ediyor. 360 dönebilme özelliği bulunan bu makine, kabloları sarmak için saklama yuvası barındırıyor. Ürün bu sayede fazla yer kaplamıyor.

Güç2200 W
MalzemeÇelik
Demlik Hacmi0,7 L
Su Isıtıcı Hacmi1,7 L
Kaynama GöstergesiVar
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** Ç** ”Ürün çok güzel Kendi duruyor ve yavaş yavaş kaynıyor ben çayı çok sevdiğim için harika.”

👤 Mehmet Can Ö* ”Fiyat performans ürünü plastik kokusu vs. gibi bir şey yoktu kullanmadan önce yıkadık içerisinde su kaynattık sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz 200-400 vermeye gerek yok hem su ısıtıcı hem çay makinesi.”


Grunding TM4961 Cam Demlikli Çay Makinesi

Grundig markasının çıkarttığı bu makine, cam demliği sayesinde çayın rengini ve kıvamını kolayca kontrol edebilme imkanı sunuyor. Ayrıca susuz çalışmayan bu ürün olası kazaların önüne geçiyor.

Otomatik KapanmaKireç Filtresi
Isı Koruma
Su Isıtıcısı
Cam Demlik

Ürün Detayı

Oldukça kullanışlı olan Grunding çay makinesi, aynı zamanda ara kapağı sayesinde su ısıtıcı olarak kullanıldığından kullanıcıya ürün tasarrufu sağlıyor. Cam demliği bulunan bu makine, çayın rengini ve kıvamını dışarıdan kontrol etmenize yardımcı olurken aynı zamanda sıcak tutma fonksiyonu ile her zaman içime hazır şekilde çalışıyor. Su haznesi 1,8 L ve demlik kısmı ise 0,8 L olan bu ürünün içerdiği filtre ile çay taneleri bardağa süzülerek dökülüyor. Su olmadan çalışmayan bu makine, içinde sıvı seviyesi düşünce otomatik kapanarak kazalara karşı tedbir alıyor.

Güç1650 W
MalzemeCam ve Plastik
Demlik Hacmi0,8 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Susuz Çalışma EmniyetiVar
Sıcak Tutma ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 ABDULLAH P* ”Ürün görseldeki gibi. Kullanılan malzeme kaliteli ve şık. Buradaki yorumlar önemli ben ürün alırken yorumlara dikkat edelim. Sessiz ve kısa sürede kanama ya ulaşıyor. Memnunum.”

👤 İ** O ”Ürün çok güzel ve kullanışlı. Beyaz rengi çok hoş. Sessiz ve hızlı su kaynatıyor. Markasız ürünlere yönelmeye gerek yok. Gerek servis gerek marka belli. Midemize gidecek şeyleri düşünmek lazım.”


Fakir Tea N More Çay Makinesi

1,1 litrelik hacmi ile geniş ve çay sever ailelerin rahatlıkla kullanacağı Fakir Tea N More, üst demlik kısmının cam olmasından dolayı lezzetin kaybolmasına engel oluyor.

Otomatik KapanmaSu Isıtma Haznesi Plastik
Susuz Çalışma Emniyeti
Cam Demlik

Ürün Detayı

1,1 litre ve 0,7 litre ile geniş hacme sahip olan bu Fakir Tea N More, çayın daha lezzetli olması için cam demlik içerdiğinden kapak açmadan dışardan kontrol edebilmeyi sağlıyor. Demliğin içerisinde bulunan süzgeç sayesinde tanelerin bardağa akmasına engel olan bu makine, ayrıca çayı sürekli sıcak tutarak içime hazır hale getiriyor. Aynı zamanda su ısıtma haznesi kettle görevi gören bu cihaz, ürün tasarrufu yaptığından mutfaklarda yeterli alan açılmasına yardım ediyor. İçerisinde kireç önleyen filtre barındıran bu makine, kablosuz kullanım imkanı sağlıyor. Tüm bunların yanında susuz çalışmayan bu ürün ayrıca içi boşaldığında kendisini otomatik kapatıyor.

Güç1600 W
Kaynama GöstergesiVar
Demlik Hacmi0,7 L
Su Isıtıcı Hacmi1,1 L
Otomatik KapanmaVar
Susuz Çalışma EmniyetiVar
Kireç FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Orhan A*** ”Gayet iyi biraz fazla buhar yapıyor ama hazne ve demleme 10 numara.”

👤 M** Ç** ”Ürün gayet güzel, demleme haznesi büyük. Sıcak tutma ve kaynatma fonksiyonları var. Hediye olarak almıştım çok beğenildi, rengi de çok güzel.”


Philips Hd 7301 Çay Makinesi

Cam demliği ve şık tasarımı ile her mutfağa, masaya farklı hava katan Phips HD 7301, otomatik sıcak tutma fonksiyonu ile her zaman çay keyfi yaşatıyor.

Yayvan Isıtma SistemiOtomatik Kapanma
360 Dönen YapıSusuz Çalışma Emniyeti
Cam Demlik

Ürün Detayı

Tek ayak üstünde 360 dönebilen tabanı sayesinde kolay kullanım sağlayan Philips, geniş hacmi sayesinde kalabalık masaların vazgeçilmez ürünü oluyor. Cam demliğe sahip olan bu makine çayın daha lezzetli olmasına yardım ederken şık tasarımı sayesinde bulunduğu ortama farklı bir hava katıyor. Suda bulunan kireci engellemek için filtre içeren bu cihaz, her zaman daha kaliteli ve sağlıklı çay içemeye yardım ediyor. Yayvan ısıtma sistemi sayesinde içinde bulunan su çabuk ısınarak fazla bekletmeden çay keyfi yapmanıza yardım ediyor.

Güç1700 W
MalzemeCam ve PP
Demlik Hacmi0,9 L
Su Isıtıcı Hacmi1,9 L

Kullanıcı Yorumları

👤 Tugay K* ”Müthiş ürün ablamın çeyizine hediye olarak aldım çok memnun kaldı.”

👤 E* B** ”Ofisim de vardı. Yılların emektarı aynısından eve de aldım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.”


Korkmaz A369 Demtez Elektrikli Çaydanlık

Geniş iç hacmi sayesinde tek seferde 20 bardak çay sunan Korkmaz A369 Demtez, ayrıca enerji tasarrufu yaparak kullanıcılardan tam not alıyor.

Otomatik KapanmaSüzgeç
Çelik MalzemeKireç Filtresi
Geniş Hacim

Ürün Detayı

Ergonomik tasarımı sayesinde her yere ayak uydurabilen Korkmaz A369 Demtez, 1,1 ve 1,6 litre olan geniş hacmi sayesinde 20 bardak çay çıkardığından geniş ailelere oldukça fazla tercih ediyor. Ayrıca sürekli sıcak tutma fonksiyonu bulunan bu ürün sohbete dalsanız bile taze ve sıcak çayı içmeye yardım ediyor. Haznede su olmadığında çalışmadığı gibi seviye azalınca otomatik kendisini kapatarak emniyetli kullanım sağlıyor. ısınmayan malzemeden üretilen kulpları sayesinde kolay tutuş sağlayan bu makine, çelik olduğundan uzun yıllar kullanılabiliyor.

Güç1600 W
MalzemeÇelik
Demlik Hacmi1,2 L
Su Isıtıcı Hacmi1,7 L
Otomatik KapanmaVar
Susuz Çalışma EmniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C* Ş** ”Ben 5 senedir zaten kullanıyorum çok da memnunum bunu da hediye olarak aldık almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler.”

👤 K* A* ”Çok kullanışlı portatif. İşyeri için aldık memnunuz. Korkmaz kalitesi başka..”


Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi

Arzum AR3051, enerji tasarrufu yapan şalteri sayesinde bastığınızda çayı daha çabuk yaparak enerjiden ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor.

Otomatik KapanmaAğır
Enerji Tasarrufu
Susuz Çalışmama

Ürün Detayı

Çay tiryakilerinin seveceği Arzum AR3051, 1,8 ve 0,7 litrelik geniş hacmi sayesinde tek seferde daha fazla çay yapmaya imkan tanıyor. İçerisinde su olmadan çalışmayan bu cihaz, aynı zamanda çay bitince kendini otomatik kapatıyor. Işıklı göstergesi sayesinde çayın durumunu gösteren ürün, kırmızı yandığında demlenme aşamasında yeşil yandığında ise içilebilir olduğunu söylüyor. Ayrıca 360 derece dönebilen yapısı ve ısınmayan kulpları sayesinde kolay kullanım sağlayan bu makine, içinde barındırdığı çıkabilen çay filtresi sayesinde ekstra ürün kullanmayan gerek kalmadan süzüyor.

Güç1800 W
Demlik Hacmi0,7 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Kaynama GöstergesiVar
Kireç FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D* Ö*** ”Önce resimdeki gibi küçük diye düşünmüştüm ama baya baya büyük ayrıca çayı çok güzel ve acımıyor kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel. 😀 Teşekkürler.”

👤 Cem K* ”Ürün harika çok işimize yaradı. Her evde kesinlikle olması gereken bir ürün. 3+1 Yıl garanti, kaliteli malzeme. Hızlı gönderi için Hepsiburada’ya çok teşekkürler.”


Homend 1709 Royaltea

Üzerinde barındırdığı tuş sayesinde yapacağınız ürüne göre sıcaklık ayarı yapan Homend; mama, bitki ve yeşil çayın ısılarını kendisi ayarlıyor. Mama için ısıyı önce 100 derece daha sonra 40 dereceye indirerek suyu bakterilerden arındıran bu makine, hazır olduğunda konuşarak haber veriyor.

Otomatik KapanmaKireç Filtresi
Konuşması
Gizli Rezistans

Ürün Detayı

Özellikle çocuklu ailelerin seveceği Homend 1709 Royaltea, mama, bitki ve siyah çayı farklı derecelerde hazırlıyor. Tek tuşla kolayca çalışan bu özellik, mama yaparken önce suyu 100 derece çıkartarak mikropları öldürüyor daha sonra 40 dereceye indirerek bebeğinize uygun sıcaklığı sunuyor. Üstelik hazır olduğunda konuşarak kullanıcıya haber veren bu ürün, soğutmayan özelliği sayesinde mama suyunu 5, bitki çayını 1 ve siyah çayı 2 saat ideal sıcaklıkta sabit olarak bekletebiliyor. İçerisinde çelik çay filtresi bulunan bu makine, taneleri süzerek kolaylık sağlıyor. Tüm bunların yanında özel kapağı sayesinde kettle görevi gören bu cihaz, ürün tasarrufu sağladığı için mutfakta yer açmaya yardım ediyor.

Güç1800 W
Demlik Hacmi1 L
Su Isıtıcı Hacmi1,9 L
Otomatik KapanmaVar
Kaynama GöstergesiVar
Susuz Çalışmama ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M* Ü ”Muhteşem ötesi bir ürün. Daha önce Arçelik cam çay makinasını 10 yıldır kullandım. Arçelik aldığım 2. Ay termik arızası yaptı. Kaynatma suyu sıcaklığı olarak kesinlikle Homend çok üstün. Tavsiye ederim.”

👤 G*** U ”Harikaaa🤩 Kendim için daha önce siyahını almıştım anneme de beyazını aldım ve beyazını daha çok beğendim☺️ Yan yana getirince model beyaz olanında daha belli oluyor almayı düşünenlere fikir olsun diye belirtmek istedim.”


Emsan Magic Master Çay Makinesi Beyaz

Su ısıtıcı ve demlik bölümü camdan oluşan Emsan Magic Master, şık tasarımı ile mutfağa farklı bir hava katıyor. Ayrıca Emsan, çay hazır olduğunda minimum seviyede enerji harcadığı gibi uzun süre aynı sıcaklıkta kalmasına yardım ediyor.

Otomatik KapanmaKireç Filtresi
Hacmi
Cam Tasarım

Ürün Detayı

Şık tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Emsan, cam olmasından dolayı içinde olup bitenleri dışarıdan rahatça kontrol edebilmeye olanak tanıyor. 1 litre demlik ve 2 litre su kaynatma haznesi olan bu makine geniş hacmi sayesinde kalabalık ortamların kurtarıcısı oluyor. Hazır olduğunda sıcak tutma moduna geçerek fazla buharlaşmayı önlediği gibi aynı zamanda çayı her zaman içilebilir tutuyor. Ayrıca Emsan’nın ergonomik kulpları sayesinde rahatça kavranarak kolay dolum sağlanıyor. İçerisinde su olmadan çalışmayan bu cihaz, aynı zamanda boşaldığında da otomatik kendisini kapatıyor. Tüm bunların yanında ürünün özel kapağı sayesinde kettle olarak kullanılabiliyor.

Güç1900 W
Demlik Hacmi1 L
Su Isıtıcı Hacmi2 L
Otomatik KapanmaVar
Sıcak TutmaVar
Susuz Çalışmama ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Esra A* ”Tek kelime ile harika bir kere çok şık demliği geniş kolay kavranıyor sesi yok desem yeridir hızlı kargo daha ne olsun 👍”

👤 M* O* ”Ürün çok güzel. Kendi kutusuyla gönderilmiş ekstra kutuya koyulmamış ama herhangi bir hasar vs. yok.”


Vestel Sefa 3000

Cam demliği ve şık tasarımıyla göz dolduran Vestel Sefa 3000, ergonomik kulplarıyla da kolay kullanım sağlıyor. Geniş hacmi ile 8-10 kişilik bir aileye rahatlıkla çay hazırlayabiliyor.

Otomatik KapanmaKireç Filtresi
Kaynatma Göstergesi
Cam Tasarım

Ürün Detayı

Tiryakilerin sevdiği Vestel Sefa 3000, şık tasarımı ve cam demliği ile göz doldurmasının yanı sıra çayın acı olmasına engel oluyor. Cam demliği 0,9 ve su ısıtıcı bölümü 1,9 litreyle hacmi oldukça geniş olan bu makine, kalabalık aile veya sofralara yeterli geliyor. Vestel’in demlik kapağı aynı zamanda su ısıtıcısına uyduğu için kettle olarak kullanılabiliyor. Bu sayede ürün tasarrufu sağlayan bu makine aynı zamanda az enerji tüketerek kullanıcıları memnun ediyor. Susuz çalışmayan bu cihaz göstergeler sayesinde de suyun kaynadığını veya kaynamadığını söylüyor.

Ayrıca ısınmayan kulpları sayesinde kolay tutum sağlayan bu makine, içerisinde su bittiğinde otomatik kapanarak olası kazalara karşı kendi önlemini aldığından gönül rahatlığıyla kullanım sağlıyor.

Güç1700 W
Demlik Hacmi0,9 L
Su Isıtıcı Hacmi1,9 L
Otomatik KapanmaVar
Kaynatma GöstergesiVar
Susuz Çalışmama ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Ç** ”Tasarımı performansı ve fiyatı gayet güzel ben çok beğendim.”

👤 G* Y**** ”Çok güzel bir ürün. Anneler günü için hediye aldım. Hepimiz çok sevdik. Ben indirimli aldım ama normal fiyatına da değecek bir ürün. Bence alınmalı.👍👍”


Tefal Magic Tea XL Çay Makinesi

Geniş hacmi sayesinde tek seferde daha fazla çay demleme imkanı sunan Tefal Magic Tea XL, kalabalık aile, arkadaş ve ofis ortamlarında rahatça kullanılabiliyor. Tefal, çayı sürekli sıcak ve taze tutmasından dolayı yeniden demlemeye gerek kalmıyor.

Otomatik KapanmaPlastik Kapak
Çelik Malzeme
Kireç Filtresi

Ürün Detayı

Paslanmaz çelik malzemeden üretildiği için son derece dayanıklı olan Tefal Magic Tea XL, 1,2 ve 1,8 litreyle geniş hacimli olduğundan tek seferde daha fazla çay demlemeye yardım ettiği için ofis ve kalabalık ortamlarda kurtarıcı bir ürün oluyor. 360 derece dönebilen taban ve ısınmayan ergonomik kulpları sayesinde rahatça kullanılan bu çay makinesi, ışıklı göstergesi sayesinde kolay takip sağlıyor. Ayıca gösterge su kaynadığında kapanarak kendisini sıcak tutma özelliğine alan bu makine, her zaman taze çay içmenizi sağladığından yeniden demlemeye gerek kalmıyor. Tefal, su filtresi sayesinde kireç oluşumunu engellediği için daha lezzetli çay yapıyor. Ayrıca içerisinde su bittiği zaman otomatik kapanan bu cihaz, susuz çalışmıyor.

Güç1650 W
Demlik Hacmi1,2 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Susuz Çalışmama ÖzelliğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Yunus Emre D* ”Çay konusunda gözünüz kapalı alabilecek olduğunuz marka ve çay makineleri içinde ilk üçe girer kesinlikle. Tavsiye ederim. Daha önce Arçelik marka kullanıyordum. Tefal kesinlikle daha iyi.”

👤 MELEK Ü**** ”Tek kelimeyle harika, uzun zamandır araştırıyordum. Boyut olarak çok ideal misafiriniz için bile kullanılabilir. Çayın lezzeti de şahane oldu, teslimat çok hızlı.”


Karaca Tea Break Cam Demlikli Çay Makinesi

Paslanmaz çelik gövdesi sayesinde oldukça sağlam olan Karaca Tea Break cam demliği sayesinde çayın daha lezzetli olmasını sağlıyor. 360 derece dönebilen tabanı sayesinde daha rahat kaldırılan ürün su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor.

Otomatik KapanmaKireç Filtresi
Çelik Malzeme
Cam Demlik

Ürün Detayı

Hem su ısıtıcısı hem de çay makinesi olarak kullanılan Karaca Tea Break zamandan ve üründen tasarruf yapmanızı sağlıyor. 0,95 litre demlik ve 1,8 litre su haznesine sahip olan bu ürün paslanmaz çelik gövdesi sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor. Otomatik olarak sıcak tutma fonksiyonu sayesinde her zaman taze çay içmenizi sağlayan bu ürün cam demliği ile demi kontrol edebilmenizi sağlıyor. Ayrıca 360 derece dönebilen tabana sahip olan bu ürün daha konforlu kullanım sunuyor.

Güç1650 W
Demlik Hacmi0,95 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiYok
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** Ç*** ”Bence gayet sağlam, şık ve güzel bir ürün. Kesinlikle küçük değil ideal boyutta. En önemlisi içerisinde plastik aksam yok demlik dahil. Kapağı tam kapanmıyor diyenler muhtemelen yanlış kapatıyor delikli olan kısım arka sap kısmına gelecek. Ben beğendim bu fiyata inox çelik gövde ürün yok.”

👤 N** İ*** ”Merhabalar, ürün fiyatına göre çok kaliteli, biz 4 kişilik bir aileyiz gayet yeterli çok küçük değil ayrıca alt kısmı da plastik değil Çelik, hızlı ve özenli kargo için de teşekkürler.”


Arzum AR3069 Inox Çay Makinesi

Geniş kapasitesi sayesinde kalabalık ortamların kurtarıcısı olan Arzum AR3069 Inox Çay Makinesi aynı zamanda su ısıtıcısı olarak kullanılabildiği için mutfaklarda yer açıyor. Işıklı göstergesi sayesinde suyun kaynadığını söyleyen bu ürün 1650 watt değerinde çalışıyor.

Kireç FiltresiOtomatik Kapanma
Susuz Çalışmama
360 Derece Dönebilme

Ürün Detayı

Susuz çalışmama özelliği sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan Arzum AR3069 Inox Çay Makinesi 360 derece dönebilen yapısı sayesinde yerinizden kalkmadan dolum yapabilmenizi sağlıyor. Ayrıca geniş hacme sahip olan bu ürünün 1,8 litre su ve 1,2 litre demlik kapasitesi bulunuyor. Bu sayede her ortama yetecek kadar çay yapabilmenizi sağlayan bu ürün ışıklı göstergesi sayesinde kolaylık sunuyor. Tüm bunların yanı sıra su ısıtıcısı olarak kullanabileceğiniz bu makinenin %90 enerji tasarrufu özelliği ise oldukça dikkat çekiyor.

Güç1650 W
Demlik Hacmi1,2 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaYok
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** Ö*** ”Ürün gayet güzel ve büyük. Çeyiz için aldım. Sadece çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Hiçbir sorun, çizik vs yok. Satıcıya teşekkürler.”

👤 Z** Ö** ”👏👏👏👏 Hem uygun hem kaliteli bi ürün kesinlikle düşünmeden alabilirsiniz.”


Sinbo STM-5831

Çay olduktan sonra kablosuz şekilde kullanıma olanak tanıyan Sinbo STM-5831 %90 enerji tasarrufu sağladığı için oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Kireç FiltresiHacmi
Otomatik Kapanma
Sıcak Tutma

Ürün Detayı

1,7 litre su ısıtıcı ve 0,7 litre dem haznesi ile ortalama sayıda ailelerin kullanabileceği Sinbo STM-5831 çelik yapısı sayesinde oldukça sağlam. Gizli rezistansa sahip olan bu çay makinesi çıkabilen ve kolayca yıkanabilen süzgeçleri sayesinde her zaman hijyenik olmayı koruyor. Özel tasarlanan kapağı sayesinde kolayca su ısıtıcısına dönüşebilen bu makine aynı zamanda aşırı ısınmalara karşı kendisinin güvenliğini sağlıyor. Otomatik kapanma özelliği bulunan ürün çay olduktan sonrada sıcak tutarak taze içmeye yardımcı oluyor.

Güç1000 W
Demlik Hacmi0,7 L
Su Isıtıcı Hacmi1,7 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M** T ”Ben bu çaycıyı beğendim sizlere tavsiye ederim sıcaklık ısıtma konusunda gayet başarılı.”

👤 M* E** ”Bu fiyata alınabilecek en iyi çay makinelerinden. Kargo da sipariş verdikten bir gün sonra sorunsuz şekilde geldi. Teşekkürler.”


Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi Chrome

Karacanın bu konuşabilen çay makinesi sayesinde daha pratik ve kolay şekilde demleme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca çayı 15 dakika içinde demleyen bu ürün aniden gelen misafirler için oldukça rahatlık sunuyor.

Kireç FiltresiSu Isıtıcısına Dönüşmeme
Otomatik Kapanma
Konuşması

Ürün Detayı

Konuşabilme özelliğine sahip olan Karaca Çaysever 1700 watt gücünde çalışıyor. 0,8 litre cam demlik ve 1,5 litre su haznesi ile yeterli kapasiteye sahip olan ürün otomatik olarak suyu sıcak tutuyor. Bu sayede her zaman taze tüketim sağlamanıza yardımcı olurken aynı zamanda 15 dakika da çay demliyor. Çay bayatladığında 40 dakika sonra ikaz vererek yeniden demlemenizi söyleyen bu ürün aynı zamanda mama suyu hazırlamaya yardım ediyor.

MalzemePlastik
Demlik Hacmi0,8 L
Su Isıtıcı Hacmi1,5 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H* Y**** ”İlk defa içtik eşimle beraber lezzetine doyamadık desem yeri Çayı çok seven çok tüketen bir aileyiz iyi ki almışım.”

👤 Cansel Ç**** ”Arkadaşlar tereddütsüz alın bizde fakirin en pahalısını aldık güzeldir diye ama çalışırken uçak kalkıyor sanki öyle sesi var bunda çıt bile çıkmıyor çeyizime aldım mükemmel 🥳”


Grundig CM 4020 I Çay Makinesi

Ergonomik tutma kulpları sayesinde oldukça konforlu olan Grundig CM 4020 I Çay Makinesi çelik gövdesi ile de uzun yıllar sorunsuz kullanılabiliyor.

Kireç Filtresi360 Dönebilme Özelliği
Otomatik Kapanma
Sıcak Tutma

Ürün Detayı

Demlik kapasitesi 0,7 litre su kapasitesi 1,7 litre olan Grundig CM 4020 I Çay Makinesi Çelik gövdeye sahip bir ürün. İçerdiği su kireç filtresi sayesinde daha sağlıklı çay içmeye yardım eden bu ürün 1650 watt değerinde güçle çalışıyor. Ayrıca otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli kullanım sunan ürün sıcak tutma özelliği sayesinde de her zaman taze çay içmeye olanak tanıyor.

MalzemeÇelik
Demlik Hacmi0,7 L
Su Isıtıcı Hacmi1,7 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Fatma Nur F**** ”Plastik aksanları açık gri tonlarında büyüklüğü gayet güzel deneme amaçlı az miktarda su ile çalıştırdım saniyeler içerisinde ısınmaya başladı bile bayıldım ben. Yalnız alt kısmında parçaların birleşme noktasında ayrık vardı umarım sorun yaratmaz 😊”

👤 V** A**** ”Ürün gayet iyi. Fiyat performans ürünü. İlk başta kaynama esnasında biraz sesli ama sonrasında sessiz çalışıyor. Renk olarak da gayet iyi.”


Korkmaz A359-07 Demkolik Elektrikli Çaydanlık

Oldukça şık görünen ve farklı renk seçenekleriyle her ortama ayak uydurabilen Korkmaz A359-07 Demkolik Elektrikli Çaydanlık tek seferde 20 bardak çay yapabiliyor. Isınmayan ergonomik kulpları sayesinde kolay tutuş imkanı sunan bu ürün 18/10 çelik malzemeden üretiliyor.

Çelik MalzemeKireç Filtresi
Otomatik Kapanma
Sıcak Tutma

Ürün Detayı

1600 watt değerinde çalışan ve oldukça şık görünüme sahip olan Korkmaz A359-07 Demkolik Elektrikli Çaydanlık çelik malzemeden üretiliyor. Tek seferde 20 bardak çay demleyebilme özelliği sayesinde kalabalık ortamların vazgeçilmezi olan bu ürün susuz kaldığında çalışmayı durdurarak güvenli kullanım sunuyor. Ayrıca 360 derece dönebilme özelliği sayesinde masadan kalmadan dolum yapma imkanı sunan bu makine otomatik sıcak tutma fonksiyonu barındırıyor.

MalzemeÇelik
Demlik Hacmi1,2 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiYok
Çay FiltresiYok

Kullanıcı Yorumları

👤 M*** K*** ”Kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir ürün, deyim yerinde ise tam bir çay manyağıyız günde 3 demlik çay tüketiyoruz.. soğuk oluyor diyenler olmuş, soğuk olmuyor.. çay yanmasın diye alt kısım kaynadıktan sonra diğer ısıtıcılar gibi sürekli kaynamıyor.. kaynamış suyu sıcak tutuyor.. bu da ciddi bir elektrik tasarrufu ve çay kalitesi artırımı sağlıyor. Biz çok memnunuz.. paketleme güzel, kargo hızlı 2 günde teslim edildi.”

👤 F*** E*** ”Bu fiyata en iyisi. Teşekkürler…”


Sinbo STM-5812 Elektrikli Çay Seti

Sinbo markasının çok satan modelleri arasında yer alan STM-5812 Elektrikli Çay Seti cam demlik kısmı sayesinde kapağı açmadan kolayca kontrol etme imkanı sunuyor. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu ürün 1800 watt gücünde çalışıyor.

Cam DemlikAğır Yapısı
Otomatik Kapanma
Kaynama Göstergesi

Ürün Detayı

0,9 litrelik demlik ve 1,7 litrelik su hacmine sahip olan Sinbo STM-5812 20 bardak çay yapabilmeye olanak tanıyor. Kullanış açısından oldukça konforlu olan bu ürün ergonomik kulpları sayesinde kolay tutuş sağlıyor. 1800 watt gücünde çalışan bu çay makinesi cam demlik kısmı sayesinde daha lezzetli çay içebilmeyi sağlıyor. Ayrıca özel kapağı sayesinde kolayca su ısıtıcısına dönebilen bu ürün 360 derece dönebilen yapısı ile kolayca kaldırılabiliyor. Susuz çalışmama özelliği sayesinde de olası tehlikelere karşı güvenli ortam yaratıyor.

MalzemePlastik
Demlik Hacmi0,9 L
Su Isıtıcı Hacmi1,7 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Cenk Ç**** ”Çay içmeyen biri olarak sadece misafirlerim için bile olsa bir çay makinesi almam gerektiği için artık bir adım atıp aldım ama görüntüsü, kalitesi o kadar hoşuma gitti ki yıllar sonra çay bile içtim bu sayede 😍teşekkürler …ürünü paketleme ve gönderimindeki titizliğiniz in de ayrıca teşekkür ederim.”

👤 H*** S*** ”Çok hızlı geldi ve piyasadaki en uygun çaycı 2 kutu yapılması çok hoşuma gitti teşekkür ederim hız ve sağlam alışveriş için.”


Tefal Tea Expert Deluxe

Bordo, inox, kırmızı, siyah, şampanya ve yeşil olmak üzere 6 farklı renk seçeneği sayesinde her mutfağa ayak uydurabilen Tefal Tea Expert Deluxe 360 derece dönebilen yapısı sayesinde masadan kalkmadan dolum yapabilmeyi sağlıyor.

Renk SeçeneğiGösterge
Otomatik Kapanma
Kireç Filtresi

Ürün Detayı

1650 watt gücünde çalışabilen Tefal Tea Expert Deluxe paslanmaz çelik gövdesi sayesinde darbelere karşı dayanıklılığını koruyor. Ayrıca farklı renk seçenekleri bulunan ürünün 1 litre demlik 1,8 litre ise su haznesi sayesinde kalabalık ailelerin tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Su kireç filtresi bulunduğundan daha hijyenik çay içebilmeyi sağlayan bu ürün otomatik kapanma özelliği sayesinde de güvenli kullanım sunuyor.

MalzemeÇelik
Demlik Hacmi1 L
Su Isıtıcı Hacmi1,8 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Y*** ”TEFal kaliteli bi marka zaten ideal kullanılabilecek bi ürün indirimli şekilde aldım çeyizim için, çay tiryakisi olup bu çaycıyı aldım 🤗”

👤 Ş* A** ”Filtresi var. Çok sağlam bir ürün. Hızlı kargo. Altına gayet güzel oturuyor sallanma vs yok.”


Homend Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi

Çay süzgeci sayesinde hem çay hem de bitki demleyeme yardımcı olan Homend Royaltea 1711h geniş hacmi sayesinde kalabalık ortamlarda kolayca kullanılabiliyor. Susuz çalışmama özelliği sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan ürün 2000 watt değerinde çalışıyor.

Susuz ÇalışmamaKireç Filtresi
Otomatik Kapanma
360 Derece Dönebilme

Ürün Detayı

Hem su ısıtıcısı hem de çay demleme makinesi olarak kullanabileceğiniz Homend Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi 2000 watt güç değerine sahip. 1 litre demlik ve 1,9 litre su kapasitesi ile tek seferde daha kalabalık ortamlara çay demleyebilen bu makine su sızdırmaz akıtma kısmı ile daha konforlu kullanım sunuyor. Ayrıca kolayca bitki de demlenebilen bu ürün 360 derece dönebilen özelliği ile konforlu kullanım sağlıyor.

MalzemeÇelik
Demlik Hacmi1 L
Su Isıtıcı Hacmi1,9 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiYok
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Y*** K** ”Ürün çok kullanışlı. Tasarımı çok güzel. Özellikle kapak kısmına bayıldım. Açılma gibi bir ihtimali yok. Tam oturuyor ve sabit kalıyor. Açmak istemediğiniz sürece açılmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 E**** Y*** ”Ürünü çok beğendim özellikle çelik olması sebebiyle aldım. Evet üst kapak kısmında sorun var ama onunda çözümü basit. Kapağın kenar kısımlarındaki tırnaklara biraz içeri doğru bastırınca kapak için rahatlama oluyor. Yeni olduğu için kapak kenarlarındaki plastikte esneklik yok haliyle.”


Fakir Chaizen Çay Makinesi Rouge

Çok kısa sürede çay yapabilen Fakir Chaizen Çay Makinesi Rouge tek tuşla kolayca çalışabildiği gibi aynı zamanda uzun saatler sıcak tutabildiğinden çayı bayatlatmıyor. Çelik malzemeden üretilen yapısı sayesinde dayanıklı olan bu ürün otomatik kapanarak güvenli kullanılıyor

Susuz ÇalışmamaSu Haznesinin Hacmi
Otomatik Kapanma
Kireç Filtresi

Ürün Detayı

Saatlerce sıcak tutabilme özelliğine sahip olan Fakir Chaizen Çay Makinesi Rouge tam tersine çok hızlı şekilde çayın tadını bozmadan demleme işlemi yapıyor. Otomatik kapanabilen bu ürün gösterge ışıkları ile durumunu bildiriyor. Susuz kaynamaya karşı güvenlikli olan bu çay makinesinin 1 litre demlik hacmi ve 1 litre su hacmi bulunuyor. Ayrıca renk seçeneği sunan bu ürün tek tuşla kolayca çalışabildiği gibi süzgeci sayesinde rahatlıkla yıkanabiliyor.

MalzemeÇelik
Demlik Hacmi1 L
Su Isıtıcı Hacmi1 L
Otomatik KapanmaVar
Kireç FiltresiVar
Çay FiltresiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** N*** ”En güzel çaycıyı aldığımı düşünüyorum. Rengi, kalitesi mükemmel. Akıtma yapmıyor, leke tutmuyor.”

👤 İ** U** ”Harika bir ürün. İlk görüşte kalitesini anlıyorsunuz. Bu makineden önce uygun fiyatlı diye yaklaşık 4 makine eskittik ve bu makinenin fiyatını çok aştı. Bir kere alıp uzun ömürlü almak en iyisiymiş. Satıcıya çok teşekkür ederim.”


Sıkça Sorulan Sorular

Çaycı alırken nelere dikkat edilmeli?

Özellikle tiryakilerin sevdiği çay makineleri, daha hızlı ve pratik olduğundan son yıllarda oldukça fazla tercih ediliyor. Bu makineleri alırken ihtiyaç duyulan litre göz önünde bulundurularak hacmi uygun ürün alınması gerekiyor.

Bir diğer önemli nokta ise su filtresinin olması. Bu filtre sayesinde kireç oluşumu engellendiği için çay daha lezzetli olurken makine tertemiz ve hiçbir kalıntı olmadan yıllarca kullanılabiliyor.

Bir diğer önemli noktalardan biri ise suyu sıcak tutma özelliğinin bulunması. Bu sayede çay uzun süre taze ve içilebilir durumda olduğundan yeniden demlemeye gerek kalmıyor.

Dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise makinenin susuz çalışmaması ve içi boşaldığında otomatik kapanması. Bu sayede daha emniyetli ve kullanışlı olan bu makineler olası kazalara karşı kendi önlemini almış oluyor.

Susuz çalışma emniyeti nedir?

Çay makineleri demleme süresini hızlandıran pratik aletlerden biridir. Özellikle kalabalık aileler ve çay severlerin tercihi olan bu makineler, enerji tasarrufu sağlamalarıyla da oldukça kullanışlı oluyorlar. Suyu çok çabuk ısıtan bu makinelerde de normal demleme usulü uygulanıyor. Isıtıcıdaki su kısa sürede kaynadıktan sonra ihtiyaç kadar çay ve suyu demleme haznesine koyduktan 5- 10 dakika sonra içilmeye hazır hale geliyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 20 Çay Makinesi Tavsiyesi” üzerine 3 yorum

  1. Ben firmadan aldım aldığım üründen çok memnunum maraton çay kazanları olarak gerçekten büyük dertten kurtardılar beni 2li ürünü öneriyorum arkadaşlar

    Cevapla
  2. eve alınan çay makinasında en önemli şey uzun ömürlülük… Çay makinalarında alt ve ust kısımda bulunan açma kapama dügmeleri zamanla yüksek ısıdan dolayı bozuluyor…. ya atmıyor yada kaynatmak için tutunamıyor atıyor.. yani bu düğmeler yüksek ısıdan nekadar uzak konumlandırılmışsa okadar uzun ömürlü oluyor. hatta tutma kolunun kalınlığı artınca gövdeden 1 cm bile uzaklaşma o düğmenin ömrünü çok arttırıyor… 3- 4 makina kulandım korkmaz da var bunların içinde 2 yılda bozuldular. beko 2110 15 yıldır kullanıyorum alt ve üst düğmeler bozulmaya yüz tuttu…nisbeten en iyisi buydu..

    Cevapla
  3. ben farklı ürün tipi aldım bir firmadan bakır işlemli çay kazanı aldım hediye olarak sinbo geldi ve sinbo da gayet iyiydi çay makinesi olarak

    Cevapla

Yorum yapın