En İyi 10 Çamaşır Deterjanı Markası Tavsiyesi

​Lekesiz temizlik, parlak ve canlı renkler, en yeni siyahlar… Tüm marketlerde, renkli ambalajları ve iddialı stantlarıyla karşımıza çıkan çamaşır deterjanları arasında en iyisi hangisi diye düşünerek çok vakit harcıyorsanız bu yazımız tam da size göre.

Birbirinden başarılı çok sayıda çamaşır deterjanı markasını değerlendirerek sizlere en yüksek müşteri memnuniyeti olanları sunuyoruz. Çeşitli çamaşır deterjanı ürünlerinin ayrıntılı özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve tavsiyelerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

SıraModelTürüSYblog Puanı
1ArielBeyazlar10/9.6
2OmoBeyazlar10/9.7
3AloBeyazlar ve Renkli10/9.3
4PersilBeyazlar10/9.5
5TursilBeyazlar10/9.1
6BingoBeyazlar ve Renkli10/9.3
7BoronBeyazlar10/9.1
8Duru Doğal GranülBeyazlar ve Renkli10/9.3
9RinsoBeyazlar ve Renkli10/9.2
10AbcBeyazlar ve Renkli10/9.5
Çamaşır Deterjanı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Çamaşır Deterjanı Tavsiyesi

Sektörün en iyi çamaşır deterjanı markalarını sizler için bir araya getirdik. Kolay ulaşılabilirliği de göz önünde bulundurarak öneri listemizi hazırladık. Deterjan seçimi konusunda daha kolay karar verebilmeniz için gerekli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

İşte ultra hijyen ve temizlik sağlayan en iyi çamaşır deterjanları:

Ariel

Ariel markasıyla piyasada yer alan ürünlerin en belirgin özellikleri leke çıkarma gücü diyebiliriz. Ancak bu güçteki bir deterjanı çamaşırın renk ve niteliğine göre kullanmakta önemli bir ayrıntı.

Dağ Esintisi KokuFiyat
Parlak Renkler

Ürün Detayı

Markanın çamaşır deterjanı çeşitleri arasında klasik toz deterjan, jel kapsül deterjan, sıvı deterjan çeşitleri bulunuyor. Renkliler için Parlak Renkler, beyazlar için ise Oxi Gücü veya Dağ Esintisi serilerini tercih edebilirsiniz.

TürüBeyazlar
Yıkama40
Kilo6 kg
KokuDağ Esintisi

Kullanıcı Yorumları

👤 D** G**; “Hem teslimat hızı hemde kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.”

👤 M** K**; “istemiş olduğum ürün güzel paketlenmiş olarak elime ulaştı. Piyasada sahte olan deterjanlardan uzak durunuz. Hepsiburada sitesine güvenerek rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Aldığım bütün ürünlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı.”


Omo

Ülkemizde en çok tanınan çamaşır deterjanı markalarından biri olan Omo, uzun yıllardır tüketicinin beğenerek kullandığı markaların başında geliyor.

Etkili Leke ÇıkartmaFiyat
Geri Dönüştürülebilir Ambalaj
İlk Yıkamada Leke Çıkarma

Ürün Detayı

Markayı özellikle öne çıkardığı “kirlenmek güzeldir” sloganıyla tanımayan yok diyebiliriz. Tüketici bağlılığı yaratmak konusunda da başarılı olan marka, toz, sıvı ve elde yıkama deterjanlarıyla reyonlarda yer alıyor. Beyazlar için Domestos Etkili ürünün, 10 sefer yıkama kapasitesi bulunmaktadır. Bir ölçek kullanarak makinenizdeki çamaşırları tek yıkamada temizler.

TürüBeyazlar
Yıkama10
Kilo1,2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** E**; “Beyazlar için kullandım leke çıkarma konusunda çok etkili baya beğendim.”

👤 H** K**; “Uygun fiyat alabileceğiniz bir ürün ve kaliteli leke çıkartıyor. Bu yüzden beğendim.”


Alo Toz Deterjan

En iyi çamaşır deterjanları arasında yer alan ve geçmişten günümüze evlerimizi ziyaret eden Alo içerdiği enzimler sayesinde kirleri söker atar.

Kirleri TemizlerElde Yıkama İçin Uygun Değil
Ultra Hijyen Sağlar
Renkli ve Beyazlar İçin

Ürün Detayı

Her türlü tekstil ürünü üzerinde etkili olan Alo çamaşır deterjanları özel formülü sayesinde giysileri koruyarak eskime süresini geciktirir. Hem beyazlar hem de renkliler için uygundur. Düşük veya yüksek sıcaklıklarda fark etmeksizin ultra performans gösterir. İnatçı lekeleri tek yıkamada ortadan kaldırır.

TürüBeyazlar ve Renkliler
Yıkama53
Kilo8 kg
Ferah KokuVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D** P**; “Ürün çok güzeldi, eski sevgilim ayrılırken alıp evine götürmüş. Bir tane daha almak zorunda kaldım. Eski sevgilimin varoşluğunu sizin sayenizde anladım. Teşekkürler.”

👤 M** K**; “Kokusunu ve leke çıkarma özelliğini çok beğendiğim bir deterjan. Renkli ve beyazlarda gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Teşekkürler hepsiburada.”


Persil

Alman teknolojisiyle üretilen markalardan biri olan Persil, ülkemizde Henkel tarafından piyasaya sunuluyor. “Çamaşırlarınızda mükemmel parlaklık ve derinlemesine temizlik sağlayan deterjan” cümlesiyle öne çıkan Persil suda direkt aktif hale geçen ilk ürün olarak tanınıyor.

İnatçı Leker İçinElde Yıkama İçin Uygun Değil
Göz Alıcı Parlaklık
Üstün Kumaş Koruma

Ürün Detayı

20 derece üzerindeki ısılarda derinlemesine temizlik iddiası olan marka, beyaz çamaşırlar için uygun çözüm önerileri sunuyor. 66 yıkamada kullanabileceğiniz model, en çok satanlar listesinde yer alıyor.

TürüBeyazlar
Yıkama60
Kilo10 kg
KokuGül Suyu

Kullanıcı Yorumları

👤 N** C**; “Tertemiz mis gibi kutusunda geldi açar açmaz daha koliyi misler gibi koktu çok teşekkür ederim özeniniz ilginiz için tereddüt etmeden alın, aldırın.”

👤 B** U**; “Satıcı hepsi burada ürün orjinal kalitesi iyi mis gibi gül kokulu hem anneme hem kendime aldım annem başka deterjanın çıkarmadığı lekeler çıktı dedi. İndirim olunca yine alacağım.”


Tursil

Bir diğer başarılı deterjan markası olan Tursil, uygun fiyatlı çözümleriyle tüketici takdiri kazanmış ürünlerin de başında geliyor.

Yeni Parfüm TeknolojisiElde Yıkama İçin Uygun Değil
Leke Çıkarıcı
Kirli Çamaşırlar İçin Etkili

Ürün Detayı

“Göz alıcı temizlik ve ferahlık” sloganıyla hem temiz hem de güzel kokan çamaşırlar vaat eden marka, 56 yıkama kapasitesine sahiptir. Beyazlar için uygun olan ürün, ekonomik ambalaj çeşitleriyle de en iyiler arasında kendisine yer buluyor.

TürüBeyazlar
Yıkama56
Kilo8.5 kg
KokuLeylak Bahçesi

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Ş**; “Daha önce farklı bir marka kullanıyorduk. İndirimdeyken fark ettim ve yorumlara güvenerek geçen hafta aldım memnun kaldık. Bunu da gene indirimden anneme aldım. Kısa sürede sorunsuz ulaştıran Hepsiburadaya ve Hepsijet çalışanlarına teşekkürler.”

👤 H** k**; “Fiyatına göre gerçekten çok etkili. Kargolama özenle yapılmıştı. Zamanında teslim edildi. Teşekkürler.”


Bingo Matik Toz Çamaşır Deterjanı

Hayat Kimya’nın ürünü olan Bingo deterjan sektörünün en tanınan ve beğenilen markaları arasında bulunuyor. Sahip olduğu ödüllerin yanı sıra yerli sermayeye sahip olma özelliğiyle de öne çıkıyor.

Leke Tanıma TeknolojisiAroma Yok
Beyaz ve Renkliler İçin Uygun
120 Yıkama

Ürün Detayı

Bingo hem kalıcı parfümleri hem de temizleyicilik başarısıyla tüketici üzerinde etkili olan bir markadır. Çeşitleriyle kaliteli ürünü uygun fiyatlara tüketiciyle buluşturan markalardan biri olmayı başarıyor. Hem renkli hem de beyazlar için kullanabileceğiniz bir deterjandır. Lekeleri derinlemesine temizler. 18 Kg hacme sahiptir. 120 yıkama kapasiteli ürün, en çok değerlendirilen modeller arasında yer alıyor.

TürüBeyazlar Renkli
Yıkama120
Kilo18 kg
KokuLeylak Bahçesi

Kullanıcı Yorumları

👤 U** Y**; “Piyasada bulabileceğiniz en iyi Çamaşır deterjanı Reklamı azdır ama yıllarca güvenle kullanabilirsiniz Beyaz ve Renkliler de Fiyat çok iyi Satıcı hızlı ve titiz kargo daha ne olsun teşekkürler.”

👤 S** B**; “Hızlı teslimat, sağlam kargo, kaliteli ürün. Satıcının küçük hediyesi için ayrıca teşekkürler.”


Boron Doğal Mineralli Temizlik

Eti Maden tarafından piyasaya sürülen ve “Doğal ve sağlıklı temizlik” felsefesiyle öne çıkan Boron tüketicinin yeni tanıştığı halde beğendiği ürünler arasında yer alıyor.

Kireç Çözücü EtkiAroma Yok
Anti Alerjik
Çamaşırları Yumuşatma Özelliği

Ürün Detayı

Her tür yıkanabilir ürün için temizlik iddiası bulunan mineral içerikli Boron fosfat, petrol türevi hammadde, zararlı kimyasal, alerjen parfümler içermiyor. Bu sayede Anti Alerjik ve Antifungal etkisi bulunan ürün renkleri koruyarak temizliyor.

TürüBeyazlar
Yıkama26
Kilo4 kg
KokuDoğal Mineral

Kullanıcı Yorumları

👤 C** G**; “Bu üründe zararlı kimyasal yok, parfüm yok. Dolayısıyla sağlıklı. Temiz yıkama yapması için en az 30-40 derecede program seçimi yapılması gerekiyor. Günlük normal kirleri temizliyor fakat ağır lekelerde illa leke çıkarıcı ister. Makine çamaşırın hareket etmesini engelleyecek kadar aşırı dolu ise zaten hiç bir deterjan işe yaramaz. Son olarak bu ürünü ilk kez kullanacak olanlar çamaşır makinesi gözüne boron koyup, 40 derecede boş çalıştırsın çünkü makineyi temizliyor. İlk kullanımda çamaşır yıkarsanız makine içindeki artıklar çamaşıra yapışır.”

👤 Ö** K**; “ürünü aldım ve siyah çamaşırlarda kullandık. En çok nefret ettiğim çamaşırları makineden çıkarırken eldeki yapışkanlık hissi yok. Çamaşırı çıkardım ve direk astım sonrasında elimi yıkamak zorunda kalmadım. Yumuşatıcı olmamasına rağmen gayet yumuşak. Siyah renklerde herhangi bir solma olmadı. Ayrıca çamaşırların üzerinde kalıntı hiçbir şekilde kalmamış.”


Duru Doğal Granül Matik

Kıyafetlerinizi derinlemesine temizler. Tek yıkamada lekelerden arınmış giysilerinize kavuşabilirsiniz.

Doğal ve BitkiselFiyat
Sentetik Deterjan Değil
Paraben İçermez

Ürün Detayı

Tertemiz ve hijyen dolu çamaşırlar için makinenizin deterjan bölümüne bir ölçek matik koymanız yeterlidir. 25 Yıkama kapasiteli ürün, en çok satanlar toz matiklerden biridir.

TürüBeyazlar, Renkli
Yıkama25
Kilo1 kg
KokuDoğal Granül

Kullanıcı Yorumları

👤 L** A**; “Makinenin çamaşır gözüne direkt bundan yarım kapak koyuyorum, hiç birikme yapmadı. Çamaşırları güzel yıkıyor. Hafif bir sabun kokusu var. Bebeğim için kullanıyorum iki aydır. Memnun kaldım. Ancak burdaki indirimli hali bile markettekinden daha pahalı. O yüzden bundan sonra marketten alacağım. Kargo daha özenli olabilirdi. Patlama riski olan bir paketin sadece poşete sarılı gönderilmesi pek hoş değildi. Yine de puan kıracak kadar kötü bir durumda değildi.”

👤 R** U**; “30 derecede gayet güzel eriyor, temizliğine hiç lafım yok. İndirimde buldukça stoklayın.”


Rinso Toz Çamaşır Deterjanı

Renkli ve beyaz giysileriniz için uygun olan bu ürün, intaçtı lekeleri kolaylıkla temizleyebilmektedir. Gücünü doğadan alan bileşenleriyle derinlemesine temizlik sağlar.

Limon ve Karbonat EtkiliFiyat
Derinlemesine Temizlik
Renkli ve Beyazlar İçin

Ürün Detayı

Beyaz kıyafetler üzerinde güvenilir temizlik performansı gösterir. Sahip olduğu aroma sayesinde kalıcı ferahlık sunar. 40 yıkama kapasitesi bulunmaktadır. Tek bir ölçek ile makinenizin sağlıklı çalışmasına imkan sağlar.

TürüBeyazlar, Renkli
Yıkama40
Kilo8 kg
KokuLimon ve Karbonat

Kullanıcı Yorumları

👤 M** Y**; “Gerçekten mükemmel ötesi bittikten sonra indirimde olan çok bilindik başka deterjanı aldım ama mumla arıyorum rinsoyu.”

👤 C** G**; “Zaten kullandığım bir deterjan lekelerde çok iyi siyahlarda iz bırakmıyor.”


Abc Matik Gül Tutkusu Toz Deterjan

Kıyafetlerinizin kimliğine zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlar. Tek yıkmada inatçı lekelerin kolaylıkla üstesinden gelir.

110 Lekede EtkiliFiyat
Multi Enzim Teknolojisi
Renkli ve Beyazlar İçin

Ürün Detayı

6 kiloluk hacmiyle 40 kapasitesi bulunmaktadır. Renkli ve beyazlar için uygundur. Multi enzim teknolojisiyle kıyafetlerinizi kirden ve tozdan arındırır.

TürüBeyazlar, Renkli
Yıkama40
Kilo6 kg
KokuGül Kokusu

Kullanıcı Yorumları

👤 E** B**; “Her zaman kullandığımız ürün. Fiyatı ve performansı tatmin edici. Herhangi bir aksilik ile karşılaşmadık. Satıcı ürünü hızlı ve özenli paketlenmiş biçimde tarafımıza gönderdi. Teşekkür ederiz.”

👤 K** K**; “Çok iyi bir ürün gerçekten bayıldım. Bundan sonra hep bunu kullanacağım.”


Sorulan Sorular

Toz mu yoksa sıvı deterjan mı?

Toz deterjanların maliyeti sıvı deterjanlara göre daha düşüktür. Sıvı deterjanlar çabuk çözülme özelliklerine sahiptirler. Eğer kaliteli bir toz deterjan almazsanız çamaşırlarınızda ufak lekeler kalabilir. Düşük sıcaklıklarda toz deterjan kullanırsanız etkisi daha düşük olur. Kısacası iki çeşidinde birbirine karşı bazı üstün özellikleri bulunmaktadır.

Renkliler için olan deterjan beyazlarda kullanılır mı?

Renkliler için üretilen deterjanları beyazlar için kullanabilirsiniz. Renkli için kullanılan deterjanlar, kıyafetlerin renklerini korumak için tasarlanmıştır. Beyaz renkli çamaşırlara herhangi bir zararları dokunmaz.

Toz deterjan makineye zarar verir mi?

Aldığınız toz deterjanın kullanım miktarına dikkat edin. Ambalajında yazan ölçeğe göre kullanınız. Gereğinden fazla toz deterjan kullanırsanız makineniz zarar görebilir. Aynı zamanda deterjan haznenizde birikir ve kötü gözükmesine neden olur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın