En İyi 9 Çamaşır Toplama Arabası Tavsiyesi

Yurtlar, oteller ve hastaneler başta olmak üzere çoğu konaklama tesisleri ya da yatılı alanlarda kirli ve temiz çamaşırlar için toplama arabası kullanılmaktadır. Bu şekilde çamaşırlar hem daha hızlı hem de daha hijyen bir şekilde toplanabilmektedir. Çamaşırhanelerde de bu arabaları sıklıkla görebilirsiniz. Kullanım alanına göre ürünlerin birçok farklı boyutta modeli bulunuyor.

SıraMarkaKapasiteSYblog Puanı
1Kat Maid Bsa 172×100 L10/9.8
2Numatic NKT-2ll 2×100 L10/9.8
3Numatic Nb 3002 2×200 L10/9.7
4Kat Maid BSA 22 4×100 L10/9.9
5Fantom Endüstriyel 2×125 L10/9.6
6Fantom Procart1×125 L10/9.7
7Kat Maid BTA 22 2×100 L10/9.7
8Kat Maid BSA 16 1×100 L10/9.8
9Numatic NKS-2 2×100 L10/9.8
Çamaşır Toplama Arabası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Çamaşır Toplama Arabası Modelleri

Çamaşırları tek bir yerde toplayıp taşınmasını sağlayan çamaşır toplama arabaları, genellikle dört tekerlekli olarak tasarlanmaktadır. Pratik bir kullanım ve rahat taşıma için üç tekerlekli modelleri de bulabilirsiniz. Bu modellerde tekerler 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Boyu uzun ve hacmi geniş çamaşır toplama arabalarının yanı sıra minimal boyutlarda olan modelleri de ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Paslanmaz gövdeye sahip, cep tasarımlı ve temizlenebilen kumaş ile üretilen en çok tercih edilen çamaşır toplama arabası modellerini sizler için araştırdık.

İşte 2024 yılının en iyi çamaşır toplama arabaları…

Kat Maid Çamaşır Toplama Arabası Bsa 17

Büyük tekerlekleri ve geniş hacmi sayesinde tek seferde bütün işlerinizi halledebilirsiniz. 3 iç çekmecesi bulunan Kat Maid, en çok tercih edilen ürünlerden.

KapasiteFiyat
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Kat Maid Bsa 17, 2×100 lt kapasiteli kirli toplama torbasına sahiptir. Kullanışlılığı ile ön plana çıkan bu model, özel deri tasarımıyla dikkat çekiyor. Dayanıklı ve paslanmaz yapılı gövdesiyle diğer modelleri gerisinde bırakan Kat Maid Bsa 17, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çamaşır Torbası2 x 100 L
Çekmece3 x 10 Lt
GövdePaslanmaz Boyalı Gövde
Boyut1660 x 610 x 1480 mm
Tekerlekler4 x 200 mm (Çift Rulman)

Kullanıcı Yorumları

👤 ST: Yurt için aldığımız bir ürün. Yurt büyük olduğu için kapasite özelliklerini araştırarak tercih ettik. Beklentimizi fazlasıyla karşıladı. Tavsiye ederim.

👤 GH: Ürünü tüm özellikleri burada anlatıldığı gibi. Koruyucu örtüsünü çok beğendik. Kullanılmayan zamanlarda üzerini kapatıp muhafaza ediyoruz. Güzel ve kullanışlı bir araba.


Numatic NKT-2ll Kat Çamaşır Toplama Arabası

Sınırlı alan söz konusu ise çamaşır toplama arabası seçerken mutlaka Numatic marka ürünlerine bir göz atın. Bu ürün, iyi tasarlanan kompakt görünümü ve rahat dönebilen tekerlekleri ile çok yetenekli.

KapasiteFiyat
Dayanıklılık
Kalite

Ürün Detayı

Asansörlere rahatça sığabilen, dar koridorlarda ilerleyebilen çamaşır toplama arabası, yüksek kapasite ve verimlilik üzerine üretilmiştir. Alandan tasarruf etmenizi sağlayan Numatic NKT-2II, en çok tercih edilen modellerin başında geliyor. Katlanır çamaşır torbaları, Flexi-Front sistemi, 360 derece dönebilen tekerleri ile oldukça kullanışlı bir ürün. İstediğiniz zaman Numatic’in boyunu kısaltarak görüş mesafenizi artırabilirsiniz. Sahip olduğu tamponlar sayesinde duvarlar darbelere ve çarpmaya karşı kendisini korur. Ayrıca büyük kapasiteli, çift taraflı torbası mevcuttur.

Çamaşır Torbası582 x 1783 x 1026 mm
Boyutlar2 x 100 L
Tekerlekler4 x 100 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 DR: Numatic marka ürünlerini çok duymuştuk. Kampanyadan faydalanarak hayır işi için huzurevine aldık. Fiyatı diğer ürünlere göre pahalı ama çok kullanışlı bir ürünmüş. Teşekkürler.

👤 SDC: Oldukça kullanışlı bir çamaşır arabası. Dar alanlara uygun olması bizim ihtiyacımızı karşıladı. Tavsiye edebileceğim bir ürün.


Numatic Nb 3002 Çamaşır Toplama Arabası

Numatic Nb 3002, restoran, hastane, pansiyon, butik otel, yurt ve rezidanslarda kullanmaya uygundur. 300 litre hacmi ile yüksek taşıma kapasitesine sahiptir.

KapasiteYok
Dayanıklılık
Kalite

Ürün Detayı

Numatic Nb 3002 sahip olduğu geniş kapasite ve torbasıyla bir adım daha öne çıkıyor. Tüm torba ölçüleri, modelin taşıma kulpları ile uyumludur. Üründe bulunan Nubag üniteleri, çamaşır yıkama tesislerine hem içerde hem de dışarıda kolayca ulaşılmasını sağlayan temel bir toplama ve ayırma sistemini içerir. Çamaşır bölümleri, modüler bir sistemdedir. Bu ürün rahatlıkla taşınabilir aynı zamanda kolayca sökülüp takılabilir.

Çamaşır Torbası1 x 200 L + 1 x 200 L
Boyutlar665 x 1110 x 1115 mm
Tekerlekler4 x 200 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 OP: Pratik ve kaliteli bir ürünmüş. Kapasitesi ve hacmi de yeterli. Teşekkürler.

👤 YK: Satın almak için çok araştırmalar yaptık. En son uygun olduğu için bu markanın modelini tercih ettik. İş görür nitelikte ve kaliteli.


Kat Maid Çamaşır Toplama Arabası Bsa 22

Ürün, muadili diğer ürünlerine göre çok daha fazla taşıma kapasitesine sahiptir. Çamaşırların çokça kullanıldığı alanlarda pratik çözüm olarak sıklıkla tercih edilmektedir.

KapasiteYok
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Kat Maid Çamaşır Toplama Arabası, 4×100 lt lik kirli toplama torbasına sahiptir. 3 raflı olup 4 katlı bir modeldir. Üçüncü rafı ayrı bir kapama örtüsü ile muhafaza edilebilmektedir. Gerektiğinde kapatılmak üzere kullanılan entegre örtüsü sayesinde tekerlekler de görünmez. Kaliteli yapısıyla profesyonel kullanıcıların bir numaralı tercihi.

Çamaşır Torbası4 x 100 L
Çekmece5 x 10 Lt
GövdePaslanmaz Boyalı Gövde
Boyut1160 x 610 x 1480 mm
Tekerlekler4 x 150 mm (Çift Rulman)

Kullanıcı Yorumları

👤 LG: Oteller için uygun olduğunu öğrenip bu üründen 1 adet sipariş verdik. Memnun kalınca 3 adet daha sipariş ettik. Yoğunluktan kargoda biraz gecikme oldu ama ürün kusursuz.

👤 BN: Kaliteli bir çamaşır toplama arabası. Üstelik fiyatı da uygun. Modelini çok beğendik. Teşekkürler.


Fantom Endüstriyel Çamaşır Toplama Arabası

Tasarımı ve fonksiyonel olması ile sınır tanımayan Fantom, sağlam yapısı, kaliteli malzemesi ve işlevselliği ile pek çok alanda tercih edilmektedir.

KapasiteYok
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Fantom Çamaşır Toplama Arabası, kolayca hareket edebilen tamponlu ve sessiz tekerleklere sahiptir. Tampon sayesinde ürün çarpmalara karşı dayanıklıdır. Frenli tekerlekleri ile eğri düzlemlerde bile kolayca sabitlenerek kullanışlılığı arttırmaktadır. Esnek yapısı sayesinde çamaşırları pratik ve hızlı toplamanızı sağlar. Modüler ve ergonomik bir yapıda olan bu modelin gövde yapısı komple plastiktir. Bu da ürünün daha hafif ve kolay taşınabilir olmasını sağlıyor.

Çamaşır Torbası2 x 125 L
GövdePlastik
Boyut530 x 910 x 1220 mm
Tekerlekler4 x 150 mm (Çift Rulman)
Ağırlık14 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ERD: Portatif ve ergonomik bir tasarımı var. Rahatlıkla kullanım imkanı sağladı. Ürün için teşekkürler.

👤 HB: Ürünü satın aldık. Kısa sürede elimize ulaştı. Parça eksik geldi ancak sorunu hemen çözdük. Yardım ve ürün için teşekkür ederiz. Tavsiye ediyorum.


Fantom Procart Çamaşır Toplama Arabası

Minimal tasarıma sahip Fantom Procart markalı çamaşır toplama arabası, küçük alanlarda kullanım için uygundur. Küçük boyutta olduğu için her yerde rahatlıkla kullanılabilir.

KapasiteYok
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Küçük tasarımlı Famton Procart çamaşır toplama arabası sayesinde alandan tasarruf elde edebilirsiniz. Çamaşır sepeti toplam 125 litre çamaşır alma kapasitesine sahiptir. Ürünün üzerinde kapatıcı örtüsü mevcuttur. Fantom Procart’ın tekerlekleri mavi şeritli olup darbelere karşı koruyucu özelliktedir. Poli propilen malzemeden üretilmiştir, koku yapmaz ve kolayca temizlenebilir.

Çamaşır Torbası1 x 125 L
GövdePlastik
Boyut530 x 1120 x 480 mm
Tekerlekler4 x 150 mm (Çift Rulman)
Ağırlık11 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MÖ: küçük ve pratik olması işimizi kolaylaştırdı. Fiyat olarak da oldukça uygun bir üründür. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

👤 KŞİ: tam bir fiyat performans ürünü. Özellikleri tanımlandığı gibi. Plastik olması kötü olduğu anlamına gelmesin. Severek kullanıyoruz.


Kat Maid Temizlik ve Çamaşır Toplama Arabası

Bir ürün, hem pratik olsun hem de maksimum düzeyde iş görsün istiyorsanız, BTA 22 çamaşır toplama arabası, sizin için en uygun modellerden.

KapasiteFiyat
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Aksesuarsız tasarım isteyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Kat Maid BTA 22, pratik ve rahat bir kullanıma sahiptir. Minimal tasarıma sahip olduğu için her alanda kolayca kullanılabilir. Torbaları kolay temizlenen, koku yapmayan malzemeden üretilmiştir. Ürünün taşıma kulpları mevcuttur ve tekerlekleri 360 derece dönebilmektedir.

Çamaşır Torbası2 x 100 L
GövdePaslanmaz Boyalı Gövde
Boyut1160 x 610 x 1480 mm
Tekerlekler4 x 200 mm (Çift Rulman)

Kullanıcı Yorumları

👤 AE: Hacim bizim için yeterli geldi. Bir bu modelden bir de daha büyük modelinden aldık. Bu ürün çok kullanışlı geldi.

👤 OL: Boyutlarını görerek aldık ancak koridorumuz dar olduğu için sığmaz diye korkuyorduk. Ancak ölçüleri uygun geldi. Tavsiye ediyorum.


Kat Maid Çamaşır Toplama Arabası BSA 16

2 adet büyük, 2 adet küçük olmak üzere toplamda 4 adet tekerleğe sahip işlevsel bir üründür. Çamaşır taşıma arabasında 1 adet çamaşır torbası mevcuttur.

KapasiteFiyat
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Kat Maid BSA 16’nın 3 adet iç çekmecesi bulunmaktadır. Çamaşır torbası, özel tasarım entegre örtülüdür. Örtü sayesinde hem ürün derli toplu görünür hem de koku oluşumu içeri hapsedilir. Paslanmaz gövdesiyle uzun kullanıma uygun bir modeldir.

Çamaşır Torbası1 x 100 L
Çekmece3 x 10 Lt
GövdePaslanmaz Boyalı Gövde
Boyut1380 x 610 x 1480 mm
Tekerlekler4 x 200 mm (Çift Rulman)

Kullanıcı Yorumları

👤 HT: Ürünü satın aldıktan kısa süre içerisinde gönderim sağlandı. İnternetten çok araştırma yaparak bunu tercih ettik. Üründe ekstra raf olması da işimize yaradı. Güzel bir araç.

👤 ŞP: kaliteli malzemelerle üretilmiş. İçerisinden koruma örtüsü de çıkıyor. Malzemesi çok dayanıklı. Aynı zamanda kolayca temizlenebiliyor. Personelimiz severek kullanıyor. Üründen bir adet daha sipariş vereceğim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Numatic NKS-2 Çamaşır Toplama Arabası

Yüksek hareket kabiliyetine sahip olan, dayanıklı şaseli bir çamaşır taşıma arabasıdır. Her türlü alanda rahatlıkla kullanılabilir.

KapasiteYok
Kalite
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Numatic NKS-2 Çamaşır Toplama Arabası’nın köşe tamponları ve tekerleri darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Modelin tekerlekleri 360 derece dönebilmektedir. Bu sayede ürünün manevrası ve kullanımı oldukça kolaydır. Tek kapılı kabin tasarımına sahip olan bu ürün, geniş haznesi sayesinde tek seferde bütün ihtiyacınızı gidermektedir.

Çamaşır Torbası2 x 100 L
Raf3 Adet
Boyut582 x 1420 x 1352 mm
Tekerlekler4 x 100 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 OL: En çok kullanılan ürünlere bakarak bunu tercih ettik. Restoran için kullanıyoruz. İşimizi kolayca hallediyoruz. Sağlam ve dayanıklı bir yapısı var.

👤 SRF: Fiyat olarak daha uygun olmalı. İndirimlere denk gelirseniz de mutlaka bu markayı tercih edin. Kullanışlı bir çamaşır arabası.


Sıkça Sorulan Sorular

Çamaşır toplama arabası alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Pansiyon, otel, pastane ve yurt gibi konaklamalı alanlarda kullanılan çamaşır toplama arabası satın alırken öncelikle kapasiteyi belirlemek gerekir. Kullanılacak alanda çok fazla misafirhane ya da çamaşır olacaksa ona göre kapasitesi geniş ürünler tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra kullanım rahatlığı için arabanın kumaşının kolay temizlenebilir olması, malzemesinin sağlam ama taşınabilir rahatlıkta olması gerekir. Böylece dayanıklı ve konforlu bir ürün yıllarca sorunsuz olarak faaliyet alanlarında kullanılabilir.

Çamaşır toplama arabası fiyatları ne kadar?

Piyasada farklı marka ve modellerin çamaşır toplama arabası modelleri yer alıyor. Çamaşır toplama arabalarının özellikleri fiyatı doğrudan etkileyen bir unsurdur. Plastik modeller, demir ve alüminyumlara oranla daha uygundur. Taşıma kapasitesi fazla olanla az olan arasında da doğru orantılı bir fark mevcuttur. Ürünün kullanılacağı alana göre boyutları, avantajlı tasarımları ve gövde yapısında kullanılan malzeme fiyatı belirler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın