En İyi 10 Diş Tozu Tavsiyesi | 2024

Düzenli kullanımlarda daha etkili sonuçlar elde edebileceğiniz diş tozları, lekeleri yok ederek beyazlatıcı bir etki gösterir ve diş minelerinin üzerindeki sararmaları ortadan kaldırır. Aynı zamanda macun görevi görerek, diş temizliğinizi de gerçekleştirir. Bu nedenle diş tozlarını ağız bakım rutininize dahil ederek dişlerinizi beyazlatmak ve lekelerden arındırmak için kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

SıraDiş TozuPuan
1Luis Bien Aktif Karbon10/9.9
2Fresh White Smokers10/9.8
3Dr. Clinic Diş Parlatma Tozu10/9.8
4For You Gold Aktif Karbon 10/9.8
5Guezelle Doğal İçerikli Diş Beyazlatma Tozu 10/9.7
6Dr. Darcey Beyazlatıcı Diş Tozu 10/9.9
7Fe Orjınal Smokers10/9.8
8Xer Tooth Bleaching Active Carbon10/9.7
9Ysabelle Aktif Karbon 10/9.9
10Ocean Natural Diş Beyazlatma Kömürü10/9.8
Diş Tozu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Diş Tozu Detaylı İncelemesi

Dişlerinizin parlak ve beyaz gözükmesini istiyorsanız, sizler için listelediğimiz diş tozlarına göz atabilir, fikir sahibi olabilirsiniz.

İşte en iyi diş tozu önerileri:


Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu

En İyi Yanı
Ağız kokusu önleme
Uzun süreli kullanım
Diş beyazlatma ve parlatma

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Sararmış diş minelerini temizlemeyi hedefleyen Luis Bein diş tozu, aktif karbonlu içeriği sayesinde dişlerinizde istediğiniz beyazlığı elde etmenizi sağlıyor. Beyazlatma özelliğinin yanında bir de ağız kokusunu gidermesi sayesinde gün boyu taze bir nefese sahip olabiliyorsunuz. Uygun fiyatı ve 50 gr’lık ebadı sayesinde popülerliğini koruyarak her daim beğenileri de kazanmayı başarıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Resmen stok yaptığım ürünler arasından. İndirime girince alıyorum düzenli kullanım da etkisini çok fazla gördüm.

👤 E** B**: Sürekli kullanıl stokladığım bir ürün gerçekten dişleri bembeyaz yapıyor.


Fresh White Smokers

En İyi Yanı
3 farklı aroma
Diş çürümelerine karşı maksimum koruma
Derinlemesine temizlik

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • Aroma: Nane, çilek ve muz olmak üzere 3 farklı çeşit aroma seçeneği 

Kahve, çay ve sigara tüketiyorsanız ve dişlerinizde meydana gelen sararmalardan şikayetçiyseniz Fresh White diş tozunu, ağız bakım rutininize dahil etmenizi öneriyoruz. İçerisindeki kalsiyum karbonat ve etken maddeler ile ilk kullanımdan itibaren dişlerinize bakım yapacak ve lekeli görünümü azaltacaktır. Bunun yanı sıra diş çürümelerini ve plak oluşumunu da engelleyerek sağlıklı diş ve diş minelerine sahip olmanızı sağlayacaktır.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G** : Ürün bayağı etkili, mentol tadı tam alınmıyor ama günde 2 kez düzenli kullanımda ciddi etkisi var.

👤 Ö** C**: Yeni kullanmaya başladim hoşuma gitti toz bayağı köpürüyor.


Dr. Clinic Diş Parlatma Tozu

En İyi Yanı
Lekelere karşı koruma
Hızlı etki
Plak ve çürük oluşunu önleme

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Kalsiyum

Nikotin, çay ve kahvenin yarattığı lekeleri yok ederek daha sağlıklı gözüken dişlere sahip olmanıza yardımcı olan Dr. Clinic diş tozu, ilk kullanımdan itibaren dişlerdeki sararmayı önlüyor. Beyazlatıcı etkisi sayesinde lekeleri gün geçtikçe açarak, daha parlak ve beyaz dişlere sahip olmanızı sağlıyor. Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde diş minelerini besliyor ve oluşabilecek plak, çürük gibi problemlerin de önüne geçiyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: İlk kez kullandım. ama beğendim.tavsiye ederim.

👤 M** A**: Eşim için aldım sürekli kullanıyor çok memnun.


For You Gold Aktif Karbon 

En İyi Yanı
Sigara, yemek ve kahve lekelerini giderir
Diş minesini temizler
Doğal içerikli

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Doğal içerikler ve aktif karbondan elde edilen For You Gold diş tozu, dişlerinizdeki plak ve tartarı temizlemenizi sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde hem ağız kokusuna etki ediyor hem de dişlerdeki sararmaların yerini beyazlığa bırakarak gün boyu süren sıcak ve samimi gülüşlerle sizleri buluşturuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünü çok beğendim. İlk kullanımda farkını gösterdi. Bu kadarını beklemiyordum. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

👤 E** B**: Çok sık çay kahve tükettiğim için sararmalar olmaya başlamıştı. Düzenli kullanımda etkisini gördüm. Güzel temizlik sağlıyor ve ferahlık hissi veriyor çok memnun kaldım.


Guezelle Doğal İçerikli Diş Beyazlatma Tozu 

En İyi Yanı
Ağız kokusunu gidermeye yardımcı
Lekeleri giderir
Gün boyu süren ferahlık sağlar

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 gr
  • İçerik: Aktif karbon, limon

Dişlerinizdeki beyazlığı kaybettiyseniz ve hangi ürünü kullanırsanız kullanın istediğiniz sonuca ulaşamıyorsanız Guezelle diş tozu ile daha tanışmamışsınız demektir. Guezelle organik olması sayesinde diş ve diş etlerinizde herhangi bir hassasiyet yaratmadan temizlik işlevini en nazik şekilde gerçekleştiriyor. İlk kullanımdan itibaren şikayetçi olduğunuz lekeler, ağız kokusu ve sararma gibi problemlerdeki azalmayı fark edebiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**: Ben memnunum kullanıyorum ara ara başarılı.Kısa süre beyazlatıyor da. Benim ilk önceliğim ağız kokusuydu onu da giderdi.

👤 A** Ç**: Ağızda kotu koku kalmıyor. Gayet güzel bir ürün, çok memnunum.


Dr. Darcey Beyazlatıcı Diş Tozu 

En İyi Yanı
Kolay temizlenebilme
Florür içermeyen formül
Sigara, çay ve kahve lekelerinde etkili

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Dr. Darcey diş tozu, florür ve gluten içermeyen özel formüle sahip. Bu özel formülü sayesinde düzenli kullanımda çay, kahve ve sigaranın oluşturduğu lekeleri gideriyor ve ağız kokusunu önlemeye yardımcı oluyor. İçerisinde yer alan aktif karbon sayesinde de dişlerde elde etmek istediğiniz beyazlığı sizlere sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: İyi sonuç veriyor tavsiye ederim.

👤 E** B**: Güzel bir ürüne benziyor kullandıkça etkisini anlayacağız.


Fe Orjinal Beyazlatıcı Smokers

En İyi Yanı
Organik
Diş beyazlatmada etkili
Ferahlatıcı etki

Ürün Özellikleri

  • İçerik: Organik beyazlatıcı

Haftada 3 ila 4 kere kullanılması önerilen Fe Smokers diş tozu, çay, kahve ve sigara lekelerine hızlı bir şekilde etki ediyor ve dişlerinizdeki sararmaları ortadan kaldırıyor. Böylelikle daha beyaz dişlere ve parlak gülüşlere sahip olabiliyorsunuz. İçeriğindeki aktif maddelerle dişlere zarar vermeden nazik bir şekilde tartar ve plakları temizliyor. Üstelik nane aroması ile ağızda gün boyu süren ferahlık sağlayarak, ağız kokusu oluşumunu engelliyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Bayıldım bembeyaz yaptı.

👤 E** B**: Çok güzel gerçek. Eşim bayıldı.


Xer Tooth Bleaching Active Carbon

En İyi Yanı
Plak ve çürük oluşumunu önleme
Dişleri beyazlatma
Kaliteli içerik

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Xer Tooth Bleaching diş tozu, dişlerinizi lekelerden arındırmak ve beyazlatmak için sıkça tercih edilen ürünlerden biridir. İçeriğinde bulunan aktif karbon bileşenleri sayesinde ilk kullanımdan itibaren dişlerinizde gözle görülür bir açılma ve parlaklık sağlar. Özellikle düzenli kullanıldığında etkilerinin tamamını 2 hafta gibi kısa bir zamanda görebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: İlk deneme için temizlik hissi verdi. .

👤 T** S****: Her sabah kullanıyorum harika bir ürün.


Ysabelle Aktif Karbon 

En İyi Yanı
Kötü nefes oluşumunu önler
Dişleri beyazlatır
Plak oluşumunu önler

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 50 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Ysabelle diş tozu, aktif karbonlu temiz içeriği sayesinde dişlerinizdeki tartar ve plakları en nazik şekilde temizleyerek dişlerinizdeki lekeleri yok eder. Temizlik sırasında herhangi bir hassasiyete veya ağrıya sebebiyet vermeden güvenli kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlar. Aynı zamanda ağız kokusunu giderici özelliği ile taze bir nefese sahip olmanıza yardımcı olur.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Tadına bir şey diyemem mentol tadı geliyor ama fırçalamadan sonraki o beyazlatma görüntüsü etkileyici.

👤 E** B**: Diş etime zarar vermeyen kullanımı oldukça kolay bir yapısı var.


Ocean Natural Diş Beyazlatma Kömürü

En İyi Yanı
Benzersiz aktif formül
Beyazlatma etkili
Çift etkili koruyucu formül

Ürün Özellikleri

  • Ebat: 30 gr
  • İçerik: Aktif karbon

Ocean Natural diş tozu, dişlerinizi beyazlatmak ve lekelerden arındırmak için özel olarak üretilmiş bir diş tozudur. Benzersiz aktif formülü sayesinde, dişlerinizdeki lekeleri ilk kullanımdan itibaren yumuşatır ve dişlerinizi beyazlatır. Aynı zamanda Ocean Natural diş tozunu, düzenli olarak kullandığınız takdirde dişlerinizi beyazlatırken, ağız sağlığınızı da korumaya yardımcı olur.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Çok başarılı, anında beyazlatıyor. Tavsiye ederim.

👤 E** B**: Çok güzel dişlerim ilk kullanımda harika görünüyor.


Diş tozu alırken nelere dikkat edilmeli?

Diş tozları hem macun görevi görüyor hem de beyazlatma etkileriyle sıklıkla tercih ve tavsiye ediliyorlar. Bizde sizlere etkileriyle kullanıcılarının beğenilerini kazanan en iyi 10 diş tozundan sonra alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsettiğimiz minik bir bilgilendirme yazısı hazırladık.

Klinik Olarak Test Edilmiş Ürünleri Tercih Edin

Etkinliği ve güvenirliğini kanıtlamış olan klinik olarak test edilen ürünleri kullanmaya özen gösterin. Bu sayede etkilerini gerçekten görebilir, leke ve plak oluşumunu önleyebilirsiniz.

İçerik

Diş tozları plak ve lekeleri yok ettiğinden dolayı aktif maddeler içermektedir. Alacağınız diş tozunda abrasif yani dişlerinizi aşındırcı maddeler olmamasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle dişlerinizin zarar görmeden parlamasını ve beyazlamasını sağlayabilirsiniz.

Etkinliği

Diş tozunun etkinliğini göz önünde bulundurmalısınız. Bunun için de almak istediğiniz ürünün kullanıcı yorumlarını okumalı ve bilgi edinmelisiniz. Okuduğunuz kullanıcı yorumları sayesinde işe yarayıp yaramadığı gibi bilgiler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

2024’ün tavsiye edilen en iyi diş tozu markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen diş tozu markaları arasında: Luis Bein, Fresh White, Dr. Clinic, For You Gold, Guezelle, Dr. Darcey, Fe, XER, Ysabelle, Ocean yer alıyor. Diş macunu görevi görürken aynı zamanda beyazlatma, plak ve çürük oluşumunu önleme özellikleriyle beğenileri kazanıyor.

Diş tozu kullanımı nasıldır?

Diş fırçanızı ıslattıktan sonra yeteri kadar diş tozunu diş fırçanıza alın. Daha sonrasında ise 2 ila 3 dakika boyunca dişlerinizi fırçalayın ve ağzınızı çalkalayın. Kullanımını bu şekilde gerçekleştirebilir ve günde 2 defaya kadar dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Diş tozu işe yarıyor mu?

Evet, işe yarıyor. Çay, kahve ve sigara tüketimi ne yazık ki bir süre sonra dişlerimizin üzerinde sararma, plak ve tartar oluşumuna sebep olabiliyor. Diş tozları bu ve bu gibi problemleri evinizde temizleyebilmenizi ve daha parlak, beyaz dişlere sahip olabilmenizi sağlayan ağız bakım ürünleridir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın