Tavsiye Edilen En İyi 10 Diş İpi

Diş sağlığımız bizi oldukça etkileyen ve özgüvenimizin kırılmasına ya da artmasına neden olan en önemli faktörlerden biri olmayı başarıyor. Çünkü sağlıksız gözüken dişler ve ağız kokusu ile hiçbirimiz gündelik yaşantımıza devam etmek istemiyoruz veyahut ederken de oldukça zorlanıyoruz.

Dişlerimizi ne kadar fırçalarsak fırçalayalım, diş aralarımızda mutlaka fırça kıllarının erişemediği yemek artıkları kalıyor. Onlar da haliyle zamanla ağız kokusu, hassasiyet, diş taşı ve çürümeye neden olabiliyor.

Bizimde bu problemleri giderebilecek harika bir çözümümüz mevcut! Onlar da diş iplerinden geçiyor. Bizde bu yazımızda herkesin kullanabileceği en iyi 10 diş ipini listeledik.

SıraModelAromaSYblog Puanı
1Oral-B EssentialSade10/9.9
2Stop EverNaneli10/9.8
3SensodyneNaneli10/9.9
4Oral-B Pro ExpertNaneli10/9.8
5PurgatioAktif karbon10/9.7
6GlisterSade10/9.8
7Prokudent Çocuk Diş İpiSade10/9.7
8NascitaNaneli10/9.7
9Oral-B SuperflossNaneli10/9.8
10Dr. BlackAktif karbon10/9.8
Diş İpi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Diş İpi Modeli

Ağız kokusundan şikayetçiyseniz eğer diş aralarınızı güzel temizlemiyorsunuz demektir Biz de bu yüzden sizlere en iyi 10 diş ipini listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi diş ipi markaları…

Oral-B Essential Floss

Ağzınızdaki plak ve yemek artıklarını temizleyerek sağlıklı ve temiz nefese sahip olmanızı sağlar.

Kaliteli ipYok
Uygun fiyat
Ferahlık

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan Oral-B Essential diş ipi ile dişlerinizde kalan yemek artıklarını temizlerken, ağız kokusunu da önleyebileceksiniz. Aynı zamanda 50m’lik uzunluğu ile uzun süreli kullanım imkanı sağlamakla kalmayıp, kolayca çantanızda da taşıyabilirsiniz.

Adet50mm
AromaNane
ÇeşitRulo

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Bu ipi seviyorum. Diş ipi unwaxed, ona dikkat edin. Çünkü oral B waxed aynısı var. Daha zor belki kullanım için diğerine göze ama ftor yok – bu bir avantaj benim için
 
👤 B** E** : Aklınızda bulunsun fakat marketlerde çok pahalı olduğu için trendyoldan alıyorum. Kısacası marketlerde vereceğiniz paraya iki tane ürünü alabilirsiniz. Sürekli kullandığım güzel bir ürün. Ayrıca satıcı ve kargo hızlı. Bu sayede beklemenize gerek kalmıyor haftalarca.


StopEver Well Tooth 

İlk kullanımdan itibaren ağzınızdaki temizliği hissedebilir ve gün boyu keyfini çıkartabilirsiniz.

Kullanım kolaylığıYok
Nane ferahlığı
İkili kullanım imkanı

Ürün Detayı

Özel olarak üretilmiş olan StopEver Well Tooth diş ipi kürdanlı oluşu ile kolay kullanım imkanı sunuyor. Dilerseniz yemek sonrasında kürdan dilerseniz de fırçalama öncesi diş ipi olarak kullanımını tercih edebiliyorsunuz.

Adet50 adet
AromaNane
ÇeşitKürdanlı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Oldukça başarılı bundan böyle eşime de alacağız o da çok beğendi. Fakat fiyatı artar diye de korkmuyor değilim en iyisi stoklamak olacak sanırım.
 
👤 Z** B**: Ürünün ipi ince ve çok sağlam. Yoksa ben kullanmazdım kopan iplerden nefret ediyorum çünkü. Hatta kullanımı kolay ve tüm dişlerin arasına rahatlıkla girebiliyor. Çocuğum da rahatlıkla kullanabildi. Ailecek çok beğendik. 


Sensodyne Diş İpi Expanding Floss 

Lifli dokusu ile en derin noktalara dahi kolayca girerek derinlemesine temizlik sağlar.

KaliteliYok
Fiyat
Temizlik

Ürün Detayı

Adını gerek diş macunu gerekse ağız bakım sularında defalarca duyduğumuz Sensodyne, bu sefer de listemizde diş ipi ile yer alıyor. Rulo şeklindeki 30m’lik tasarımı ve nane aromasıyla hem ferahlatıcı hem de uzun süreli kullanım imkanı ile kullanıcıları buluşturuyor, beğenileri toplamayı başarıyor. 

Adet30 adet
AromaNane
ÇeşitRulo

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Her zaman kullandığımız bir ürün. Üstelik indirimde kuponla aldım çok karlı oldu.

👤 E** B**: Paketleme güzeldi cok beğendim. Ayrıca tam vaktinde geldi. Güzel bir ürün.


Oral-B Diş İpi Pro-Expert Clinic Line 

Nane aroması ile gün boyu tazelenmiş ve ferah hissettirir.

Fresh hissettirirYok
Fiyat
Hassas diş etleri ve dişlere uygundur

Ürün Detayı

Oral-B diş ipi kullanıldığı andan itibaren nane aroması ile ferahlık hissetmenizi sağlıyor. Özellikle diş etlerinde hiçbir hassasiyete neden olmaz ve diş plağını etkili bir şekilde temizler. Kaliteli ipi sayesinde de parçalanmadan kullanım imkanı sunar.

Adet25 adet
AromaNane
ÇeşitRulo

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Yalnız İpi naylon tarzda olduğu için takılma ve rahatsızlık hissi olmuyor o konuda çok başarılı. Çok memnunum özellikle nane aroması da gayet dozunda hissedilir alın kullanın derim
 
👤 N** M** : harika ötesi bir alışveriş yapmışım. Hediyeler için teşekkür ederim. çok iyi paketleme ürün zaten çok güzel diğer diş ipleri bunun kadar iyi temizlemiyor.


Purgatio Natural Aktif Karbon Diş İpi

İçerisindeki aktif karbon ile dişlerinizi beyazlatmanıza da yardımcı olacaktır.

BitkiselYok
Beyazlatma etkili
Çevre dostu

Ürün Detayı

Hassas diş etlerine sahip olan kullanıcılara özel olarak üretilmiş olan Purgatio diş ipi, diş aralarındaki kalıntıları nazikçe temizlemesi ile dikkat çekiyor.

Bitkisel öğelerden elde edilmiş olup içeriğinde hiçbir plastik içermemesi ile doğallıktan yana olan kullanıcıların ilk tercihi olmayı başarıyor.

Adet30 adet
AromaAktif karbon
ÇeşitRulo

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Öyleyse gelelim ürünü tercih etme sebebime. Doğal biyobozunur olduğu için çocuklarım kullanırken yutsalar bile birşey olmasın diye aldım. Fakat bende severek kullanıyorum sadece çocuklarım kullanmıyor.

👤 A** K**: Bayılıyorum kaliteli ve kullanışlı güzel bir ürün. Fakat çok da üzüldüm bu kadar kaliteli bir diş ipini bunca zaman nasıl keşfedememişim diye. Artık favorim hep alırım ve çevremdeki herkese de öneriyorum.


Amway Glister Diş İpi

Hem fiyatı hem de kalitesi ile gönülleri kazanmayı başarıyor.

Sık aralıklı dişleri kolayca temizleyebilmeYok
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Amway Glister diş ipi; özel lifli yapısı ile diş aralarındaki yemek artıklarını temizleyerek plak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Aynı zamanda da nane aroması ile kötü kokuyu giderir ve ferahlık katar.

Adet50 adet
AromaNane
ÇeşitRulo

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Severek kullandığım bir ürün. Öncelikle hem yumuşak hem de kopmuyor. Ayrıca kargolama çok iyi yapılmış teşekkür ederim
 
👤 E** B**: Yıllardır kullandığım bir ürün. Neden diye soracak olursanız ve almayı düşünüyorsanız kısacası florürsüz olduğu için tercih ediyorum. Bu yüzden florürsüz arayanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.


Prokudent Çocuk Diş Ipi

Ağız sağlıkları için miniklerin de kullanabileceği Prokudent diş ipi, dişlerine sağlık katacak.

DayanıklıYok
Kaliteli
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizde miniklerimiz için yerini alan Prokudent çocuk diş ipinden bahsedeceğiz. Diş gelişimi ve sağlığı çocuk yaşımızdan itibaren hepimiz için oldukça önemlidir. Bu nedenledir ki dişlerimize oldukça iyi bakmalı ve temizliğine önem göstermeliyiz. Bundan böyle çocukların ağız bakımı oldukça kolay hale geliyor.

Prokudent diş ipi 6 yaş üzeri tüm çocukların kullanımına özel olarak üretilmiştir. Tek yapılması gereken dişleri fırçalamadan önce diş ipi ile temizleyip, diş fırçası ile de adımı tamamlamaktır.

Adet32 adet
AromaSade
ÇeşitKürdanlı

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok iyi ve çocuklar için yumuşak ip. Bundan dolayı artık sıklıkla tercih ediyor ve alıyoruz.

👤 M** A** : Çocuğuma diş ipi kullanma alışkanlığı kazandıran ürün.. Bu yüzden stoklarda kalmadığında ne yapacağız diye geriliyorum. Stoklu alıyorum 🙂


Nascita Nane Aromalı Kürdanlı Diş Ipi 

Diş aralarınızı kolay bir şekilde temizlerken aynı zamanda nane aroması ile de gün boyu süren ferahlık ile sizleri buluşturuyor.

Nane aromalıYok
Fiyat

Ürün Detayı

Önceliği uygun fiyatlı diş ipi olan kullanıcılarımız oldukça mutlu edecek bir ürün ile geldik. O da içeriğinde 50 adet diş ipinin yer aldığı Nascita markasına ait diş ipi oluyor.

Diş aralarındaki kalıntıları nazikçe temizleyerek, diş fırçalama aşamasından tam etki alabilmenizi sağlıyor. Bu sayede hem temiz dişlere kavuşabilmeniz hemde ağız kokusuna veda edebilmeniz için hiçbir yemek artığı kalmamış oluyor.

Adet50 adet
AromaNane
ÇeşitKürdanlı

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Özellikle hediye için teşekkürler. Gelgelelim diş ipine. Nane aroması çok yok bu yüzden çok bir beklentiniz olmasın fakat temizliğine gelecek olursak eğer son derece başarılı. İp kalınlığı ideal bu sayede de güzel temizlik yapıyor ve onu çok net bir şekilde hissedebiliyorsunuz.
 
👤 E** A**: Oldukça başarılı bir diş ipi hatta sık sık stokluyorum hem uygun fiyatlı hemde temizliği gayet güzel yapıyor.


Oral-B Diş İpi Super Floss

İlk olarak 3 özellikli diş ipi sayesinde derinlemesine temizlik sağlıyor. Sonra ise naneli yapısı ile sizleri taze bir nefes ile buluşturuyor.

Kullanım kolaylığıYok
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Oral-B diş ipi, süngerimsi ip, sertleştirilmiş uç ve normal ip dokusu olmak üzere 3 özellikli olacak şekilde üretilmiştir. Bu sayede bir diş ipinden alabileceğiniz maksimum faydayı sağlayabiliyor ve kısa sürede derinlemesine temizlik imkanı ile sizleri buluşturuyor.

Adet50 adet
AromaNane
ÇeşitKürdanlı

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Öncelikle hassas olan dişlerime bile çok iyi geldi ne kanadı ne etti mükemmel bir diş ipi. Son olarak da stoklamadığım ve fiyatı arttığı için oldukça üzüldüğüm bir ürün. Fakat yine de almaya devam.

👤 Z** E** : Demek ki diş ipi çok önemliymiş. Arkadaşlar böyle bir şey olamaz. Sonuçta hepimiz yıllardır ağız temizliği yapıyoruz ama diş ipi ayrı önemliymiş. Gelgelelim nedenine. İlk kullanımdan itibaren diş aralarından bir sürü pislik çıkardı. Bu yüzden de ben kısa bir şok yaşadım meğersem hiç temizlemiyormuşum dişlerimi. Bundan böyle her gün net kullanıcam. Herkese de tavsiye ederim baya baya da kaliteli.


DR.BLACK Kürdanlı Diş Ipi 

Kaliteli yapısı ve kürdan şeklinde olmasından dolayı kolayca taşıyabilir ve ihtiyacınız olan her yerde dişlerinizi temizleyebilirsiniz.

Kullanım kolaylığıYok
Kaliteli hammadde
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında günlük kullanım için uygun olup aynı zamanda kolaylıkla yanınızda da taşıyabileceğiniz Dr. Black diş ipi yer alıyor. Dişlerinizi her yerde temizleyebileceğiniz gibi kaliteli ipi ile de kolay kullanım imkanı sunarak derinlemesine temizlik ve sağlıklı ağız ile kullanıcıları buluşturuyor.

Adet50 adet
AromaAromasız
ÇeşitKürdanlı

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Bundan böyle favori ürünüm. Hem fiyatı uygun hem de ipi kaliteli. Ayıca bayadır bu ürünü kullanıyorum fakat herşeyin fiyatı artmasına rağmen artmadı da. O yüzden benden ekstra puan kapmayı başarıyor. 10/10 bir ürün.
 
👤 B** A**: Ürün çok güzel beğendim. Aynı zamanda kargo da çok hızlıydı hiç beklemedik. Bundan sonra ilk önceliğim bu diş ipi olacak kesinlikle.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi diş ipi modelleri hangisi?

Diş aralarındaki yemek artıklarından kurtulmanızı sağlayacak olan diş ipi markalarına gelecek olursak; Sensodyne, StopEver, Oral-B, Prokudent, Nascita, Colgate, Glister ve Purgatio, Dr. Black, kolay kullanım imkanları ve ferahlatma etkili olma özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi diş ipleri arasında yer alıyor.

Diş ipi ne sıklıkla kullanılmalıdır?

Sağlıklı dişlere sahip olmak ve plak, çürük gibi problemleri en aza indirebilmek için her gün diş ipi kullanmalısınız. Bu sayede problemlerin oluşumunu engelleyebilir ve ağız kokusunu önleyebilirsiniz.

Diş ipinin yerine başka ne kullanılabilir?

Diş ipinin yaptığı temizliği ne yazık ki başka ağız bakım ürünü yapamıyor. Bu yüzden yemeklerden sonra ve fırçalamadan önce mutlaka diş ipi ile dişlerinizi temizlemelisiniz.

Diş ipi kullanmanın faydaları nelerdir?

Ağız bakım hijyeni için oldukça önemli olan diş ipinin faydaları arasında; ağız kokusunu ve diş eti kanamasını önleme, çürük, plak ve bakterilerin oluşumunu engelleme yer alıyor. Düzenli kullanımda bir çok faydasını görebileceğiniz diş ipleri, sağlıklı dişlere sahip olmanız için bir çok fayda sağlıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın