En Lezzetli ve Sağlıklı 10 Yavru Kedi Maması Tavsiyesi

Küçük ve sevimli dostlarımızdan biri olan yavru kediler, büyüme aşamasında oldukça zor ve sıkıntılı yollardan geçebiliyor. Bu durumları ortadan kaldırmak, içeriğindeki protein, vitamin, mineral gibi kedinizin gelişimini tamamlayacak içeriklere sahip olan yavru kedi mamaları, kedileriniz için daha uzun ve sağlıklı bir hayat sunuyor. Bugün sizler için hazırladığımız yazımızda birbirinden lezzetli ve sağlıklı en iyi 10 yavru kedi mamasını bir araya getirdik.

SıraMarkaAromaSYblog Puanı
1Trendline AdvanceTavuk10/9.9
2Hills Science PlanTon Balığı10/9.8
3N&D Tavuk10/9.8
4Royal CaninKümes Hayvanları10/9.7
5Econature Tavuk10/9.7
6Pro Line Tavuk10/9.7
7Acana First Feast Tavuk10/9.8
8Purina Cat Chow Tavuk10/9.7
9La Vital CatSomon10/9.7
10AppetiteTavuk10/9.8
Yavru Kedi Maması Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yavru Kedi Mama Markası

Kedinizin afiyetle yerken gelişimini destekleyeceği birbirinden sağlıklı yavru kedi mamalarını siz değerli okuyucularımızla bir araya getirdik.

İşte en lezzetli ve sağlıklı yavru kedi mamaları…

Trendline Advance Junior Sterilized Tavuklu

Büyüme evresindeki kediler için ideal vitaminleri ve proteinleri sağlayan Trendline Advance Junior Sterilized genç kedi maması, en çok tercih edilen mamalar arasında yer alıyor.

SağlıklıFiyat
Lezzetli

Ürün Detayı

Kedinizin gelişimini tamamlamak, sağlıklı bir hayat geçirmesini sağlamak için %39 protein %13 yağ oranlarına sahip olan bu yavru kedi maması, bağışıklık sistemi destekleyen yapısıyla ön plana çıkıyor. Kalp ve göz sağlığını koruyan, olan sorunları iyileştiren taurin katkısıyla en çok tercih edilen yavru kedi maması haline gelen Trendline Advance Junior Sterilized yavru kedi mamasının farkını göreceksiniz.

Gramaj10 kg
AromaTavuk

Kullanıcı Yorumları

👤 P* O*: Kedim yediği anda kendine geldi çok kaliteli ve çok iyi.

👤 A* K*: Tadının güzel olduğunu kedimin yüzünden anlayabiliyorum, pahalı ama güzel.


Hills Science Plan Hills Kitten Ton Balıklı Yavru Kedi Maması

Yavru kedinizin sağlıklı bir hayata başlaması için gereken tüm önlemleri alan Hilss Science Plan Hills Kitten yavru kedi maması, listemizin 2. sırasında yer alıyor.

SağlıklıYok
Lezzetli
Etkili

Ürün Detayı

Yeni doğan kedilerde en önemli unsurlardan biri olan beyin ve göz gelişimini destekleyen bu yavru kedi maması, ton balığının lezzetiyle kedinize kendini sevdirecek. Bir paket mama aldığınızda sadece sahip olduğunuz kediye değil sokak hayvanlarına da destek olma imkanı sağlayan Hills Science Plan Hills Kitten yavru kedi maması, lezzetiyle de kendini çok sevdirecek.

AromaTon Balığı

Kullanıcı Yorumları

👤 O* L**: Çok kaliteli, severek kullanıyorum.

👤 E* K**: Baya sevdi benim kedim tadı güzel herhalde.


N&D Yavru Kedi Maması

Yüksek protein kaynakları içeren N&D yavru kedi maması, taze etten almış olduğu protein ve vitaminlerle ön plana çıkıyor.

Yüksek besin değerleriYok
Lezzetli
Kaliteli
Sağlıklı

Ürün Detayı

Kedinizin sağlıklı bir başlangıç yapması için mutlaka göz atmanız gereken N&D yavru kedi maması, kalitesiyle kendini belli ediyor. Lezzeti sayesinde kedinizin yemekten vazgeçemeyeceği bu yavru kedi maması, taze meyve ve sebzeden aldığı vitamin ve mineralleri lezzetli bir şekilde kedinize sunuyor. Kedisinin sağlığını düşünenlerin bir numaralı tercihi N&D yavru kedi mamasını tavsiye ediyoruz.

AromaTavuk

Kullanıcı Yorumları

👤 L* K**: Çok kaliteli yediği an kedimdeki değişimi anladım.

👤 R* E**: Çok severek yiyor kedim, kaliteli de baya.


Royal Canin Fhn Kitten Yavru Kedi Maması

Yeni doğan kedilere gereken bakımı ve sağlığı sağlayacak Royal Canin Fhn Kitten yavru kedi maması, çok satanlar listesinin başında.

LezzetliFiyat
Bağışıklığı destekler
Sağlıklı

Ürün Detayı

En çok tercih edilen yavru kedi mamalarından biri olan Royal Canin Fhn Kitten, içeriğindeki vitamin ve minerallerle kedinizin sağlıklı bir hayata başlamasını sağlıyor. Kedinizin enerji ihtiyacını en doğal yollarla karşılayacak bu yavru kedi maması, dengeli bir sindirim sistemi sağlıyor. Obeziteden koruyan içeriğiyle ön plana çıkan Royal Canin Fhn kitten yavru kedi mamasını tavsiye ediyoruz.

AromaKurutulmuş Kümes Hayvanları

Kullanıcı Yorumları

👤 N** M**: Kedimin sağlığı iyiye gitmiyodu özellikle aldım gerçekten çok işe yaradı.

👤 E** R**: Baya kaliteli ve bereketli bir ürün iki ay gidiyor.


Econature Yavru Kedi Maması

Uzmanlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilen Econature yavru kedi maması, lezzeti ve içerdiği vitaminlerle kendini sevdiriyor.

LezzetliYok
Sağlıklı

Ürün Detayı

Irk fark etmeksizin rahatlıkla kullanılabilen Econature yavru kedi maması, kedinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını karışılıyor. Sağlıklı bir kedi vücudu için gereken tüm vitamin ve yararlı enzimleri bünyesinde bulunduran bu yavru kedi maması, lezzetli olmasıyla da ön plana çıkıyor. Dengeli tavuk proteini ile kedinizin enerji ihtiyacını karşılayan Ecanoture yavru kedi maması, kalitesiyle kendini belli ediyor.

AromaTavuk

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** M: Kaliteli gerçekten baya iyi bir lezzeti var denemedim ama

👤 A** E: Kedim severek yiyor, almak isteyenlere tavsiye ederim.


Pro Line Tavuklu Yavru Kedi Maması

Yavru kedi sağlığı için ideal özellikler taşıyan Pro Line Tavuklu kedi maması, uygun fiyatlı olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

LezzetliYok
Sağlıklı

Ürün Detayı

Özel tasarlanmış formülü ile kedinizin sağlıklı bir hayat yaşaması için ideal ortam oluşturan Pro Line yavru kedi maması, lezzetli olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Büyüme dönemini hızlandıran vitaminleri ile parlak tüyler, güçlü dişler ve sağlam bir bağışıklık sistemi sağlıyor. Ciğer aroması ile kedinizin damak zevkine uygun bu yavru kedi maması listemizin 6. sırasında yer alıyor.

AromaCiğer
Gramaj3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 G** M**”: Kaliteli ve lezzetli bir mama, kedim yerken çok mutlu oluyor.

👤 A** K**”: Severek yiyor kedim.


Acana First Feast Kitten Yavru Kedi Maması

Uyumlu tatları ve dengeli vitaminleriyle ön plana çıkan Acana Fist Feast Kitten yavru kedi maması, en iyi yavru kedi maması listemizin 7. sırasında yer alıyor.

LezzetliFiyat
Sağlıklı

Ürün Detayı

İyi sonuçlar ortaya çıkarmak için balıkçı ve çiftçilerle iş birliği yapan Acana First Feast Kitten yavru kedi maması, sadece en iyi malzemelerden oluşuyor. Kedinizin sağlığı için en önemli etkenleri içeren bu yavru kedi maması, lezzetiyle de kendini sevdiriyor. Zengin ve besleyici içeriğinin yanında kolay sindirilebilmesiyle de kendini belli ediyor, en çok tercih edilen yavru kedi maması haline geliyor.

AromaTavuk

Kullanıcı Yorumları

👤 B** K**”: Kedim severek yiyor, çok kaliteli…

👤 A** E**”: Kesinlikle kedimin büyümesinde etkili oldu, lezzetli.


Purina Cat Chow Kitten Chicken Yavru Kedi Maması

Kedinizin ihtiyaçlarını tek bir mamayla karşılayabilme imkanı sağlayan Purina Cat Chow Kitten Chicken yavru kedi maması, kediniz tarafından çok sevilecek.

LezzetliYok
İşlevsel
Dengeli

Ürün Detayı

Yavru kedilerin hızlı ama gelişmeden büyümelerini önleyerek, hızlı ve gelişerek büyümesini sağlayan bu yavru kedi maması, lezzetli olmasıyla da ön plana çıkıyor. Dengeli vitamin ve proteinleri sayesinde oldukça dengeli bir beslenme sağlayan Purina Cat Chow Kitten Chicken yavru kedi maması, uzun süre bitmemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

AromaTavuk

Kullanıcı Yorumları

👤 T** K**: Kedim severek yiyor, baya beğendi.

👤 A** E**: Kesinlikle yavru kedi sahiplerinin alması gereken bir mama.


La Vital Cat Kitten Somonlu Yavru Kedi Maması

Kalitesiyle ön plana çıkan La Vital Cat Kitten yavru kedi maması, bağışıklık sistemini dengelemesiyle ön plana çıkıyor.

Kolay sindiriliyorYok
İşlevsel
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Yavru kedilerin damak tadına uygun bir lezzetle karşımıza çıkan bu yavru kedi maması, somonun iyileştirici etkisini kedinizin üzerinde görmenizi sağlıyor. GDO ve kedi sağlığına zararlı maddeler içermeden güvenli bir beslenme imkanı sağlıyor. Bağışıklık sistemini destekleyen içeriğiyle de kendini sevdiren La Vital Cat Kitten yavru kedi mamasından çok memnun kalacaksınız.

AromaSomon

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** Ş: Kedim severek yiyor, yüüzne kan geldi.

👤 B** E: Baya iyi bir kedi maması.


Appetite Yavru Kedi Maması

Lezzetiyle kedinizin midesini bayram ettiren Appetite yavru kedi maması, kedinizin göz ve kas sağlığını destekleyici içerikleriyle ön plana çıkıyor.

Bağışıklık sistemini desteklerYok
Sağlıklı
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş içeriği sayesinde kedinizin kalp gelişimini destekleyerek daha sağlıklı bir hayat sunan Appetite yavru kedi maması, içeriğindeki taurin sayesinde göz sağlığı için de önemli bir rol oynuyor. Kedisinin sağlığını ve damak zevkini düşünenlerin en çok tercihi ettiği bu yavru kedi mamasını tavsiye ediyoruz.

AromaTavuk
Gramaj1,5 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 O* I: Çok kaliteli ve uygun fiyatlı çok beğenndim.

👤 Ş* H: Kedim severek yiyor teşekkürler.


Sıkça Sorulan Sorular

Yavru kedi maması alırken nelere dikkat edilmeli?

Yavru kedi mamaları lezzetinden ziyade içeriğindeki mineral, vitamin, proteinlere göre alınmalı. Kedinizin gelişimini destekleyecek içeriğiyle ön plana çıkan bir mama tercih etmelisiniz.

Yavru kedi maması protein oranı kaç olmalı?

Kedilerin bağışıklık sistemi için çok önemli bir rol oynayan proteinler, fazla oranda olduğunda zararlı etkilere sahip olabiliyor. %15 oranındaki protein yavru kediniz için yeterli olacaktır.

Kedi maması neye göre seçilir?

Kedi mamaları ırk, cinsiyet, yaşı ve kısırlaşma durumuna göre birbirinden ayrılır. Mama bu faktörlere göre seçilmeli.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın