Tavsiye Edilen En İyi 10 Ev Tipi Vakum Makinesi

Ürünleri daha dayanıklı hale getirip uzun süre korumak istiyorsanız eğer bir vakum makinesine ihtiyacınız var gibi gözüküyor. Vakum makineleri ambalajların içerisindeki fazla havayı alarak, yiyeceklerin daha uzun süre dayanmasını ve rahatlıkla buzlukta saklanabilmesini sağlıyor. Böylelikle fazla yiyecekleriniz hem israf olmamış hem de dilediğiniz zaman çıkartıp yiyebileceğiniz bir halde durabiliyor.

Sıra MarkaGüçSYblog Puanı
1Vestel100 W10/9.9
2Vacuum Sealer10/9.9
3Sales290 W10/9.8
4Packtech130 W10/9.9
5Cloody120 W10/9.8
6Caso120 W10/9.7
7Inovatifsan150 W10/9.8
8Tefal110 W10/9.7
9Yui10/9.8
10Küchen80 W10/9.8
Vakum Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Ev Tipi Vakum Makinesi Markaları

Yiyeceklerinizi uzun bir süre muhafaza etmek istiyorsanız eğer, evinize alacağınız bir vakum makinesi oldukça işinizi görecektir. 

İşte en iyi ev tipi vakum makinesi markaları…

Vestel Vakum Makinesi

Ergonomik tasarımı ile yer kaplamıyor ve ev içi kullanımlarda konfor sağlıyor. 

KaliteliYok
Uzun süreli kullanım
Sessiz

Ürün Detayı

Birçok ürünü ile adını defalarca duyurmuş olan Vestel, bu sefer de listemizdeki yerini vakum makinesi ile alıyor. 100 watt’lık güce sahip olan ürün, sessiz çalışma ve güçlü performansı ile beğenileri kazanıyor. Üstelik gıdalarınızı uzun süre muhafaza edebilmenizi ve taze kalmalarına yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

Güç100 Watt
Ağırlık1040 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürün başarılı. İçinden rulo poşet çıktı istediğiniz ebatta kesebiliyorsunuz. Hava tutma haznesi genişliği 29cm içinden çıkan torpa genişliği 28cm. Vakumlaması iyi. Ertesi gün elime ulaştı

👤 E** B**: Vestel den son 3 yılda ne aldıysam çok mutlu etti. Bu kadar uygun fiyata gıdaları vakumlayabiliyor olmak çok güzel. Teşekkürler Vestel.


Vacuum Sealer Ev Tipi Vakum 

Gıdalarınızı uzun muhafaza edebilmenizi sağlıyor.

KaliteliYok
Dayanıklı
Sağlam

Ürün Detayı

Vacuum Sealer vakum makinesi, gıdalarınızı uzun süre taze kalacak şekilde muhafaza edebilmenizi sağlıyor. Poşetlerin içerisindeki tüm havayı alarak boşluk bırakmıyor ve böylelikle dondurduğunuz gıdalarda buzlanma veya tat bozulması gibi problemler ile karşılaşmamış oluyorsunuz. Üstelik 10 adet vakumlama poşeti  ve bir adet 5 metrelik rulo vakum poşeti ile beraber gönderilerek, ilk etapta herhangi bir ürünü ekstradan satın almanıza gerek kalmıyor.

Ürün Özellikleri

Garanti süresi24 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Çok güzel bir cihaz kullanımı basit ,kışa gıda hazırlığı yapanlar mutlaka alsın .Kuru her türlü gıdayı (sulu olmayan) vakumlayabilirsiniz.

👤 Z** B**: Oldukca iyi kullanışlı şu dönemde elindekini muhafaza etmek çok önemli tavsiye ederim.


Seles VS-950 Tk

Kaliteli paslanmaz gövdesi ile mutfağınızdaki en büyük yardımcınız oluyor.

Sızdırmazlık sağlayan çift kaynaklı çeneYok
Ayarlanabilir yapıştırma süresi
Güçlü pompa yapısı

Ürün Detayı

290 Watt’lık oldukça güçlü motora sahip olan Seles VS-950 Tk, çift dikişli yapıştırma özelliği ile poşeti vakumlayacak ve içeride hava bırakmayarak gıdalarınızın oldukça uzun süre taze kalabilmesini sağlayacaktır. Üstelik sadece kuru gıdaları değil aynı zamanda marine edilmiş ve soslanmış ürünleri de vakumlayabiliyorsunuz.

Seles vakum makinesi, yedek teflon ve yedek tel, 50 adet poşet, poşet kesici bıçak ile beraber gönderilerek kullanıcıların ihtiyacı olan tüm ürünleri sunuyor. Böylelikle tekrar tekrar ürün satın almanıza gerek kalmadan hemen kullanıma başlayabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Güç290 Watt
Ebat420x280x100 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Efsane bir ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. 

👤 E** B**: Tereddüt ederek aldım ama mükemmel bir ürün.


Packtech Profesyonel Ev Tipi Vakum Makinesi

Çift vakum pompası ile profesyonel vakumlara yapar.

KaliteliYok
Çift vakum pompası
LED gösterge paneli

Ürün Detayı

Endüstriyel makinelere yakın çift vakum pompasına sahip olan Packtech, 130 Watt’lık gücü ile 5 ila 12 saniye arası tüm gıdalarınızı mükemmel bir şekilde vakumluyor. Üstelik LED gösterge paneli ile işlemin bittiğine dair bilgi sahibi olabiliyor ve ürünlerinizi hazır hale getirebiliyorsunuz. 

Sadece poşet ile değil aynı zamanda kavanoz vakumlama, yapıştırma ve 2 ayrı vakum gücü ile fonksiyonel kullanım imkanıyla kullanıcıları buluşturarak, beğenileri kazanıyor.

Ürün Özellikleri

Ağırlık2.8 kg
Güç130 W
Vakum pompası20L / dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Tam anlamıyla bir canavar. Ev ortamında endüstriyel kalite. Daha ucuzlarıyla uğraşmayın, denendi, test edildi.

👤 N** M** : Çift vakum pompası ile muadillerinin iyisi Yurt dışına giden bir akrabama 250 gr lık beyaz peynir çeşitlerinden poşetler yaptık. Sonuçlar mükemmel bence.


Cloody Terazili Otomatik Ev Tipi Vakum Makinesi

Güçlü ve sessiz çalışma özelliği ile kullanıcıların favorisi oluyor.

GüvenliYok
Sessiz çalışma özelliği
Kompakt tasarım

Ürün Detayı

Fonksiyonel kullanım sunan Cloody, dilerseniz vakum makinesi dilerseniz de hassas terazi olarak kullanım gerçekleştirebileceğiniz şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Mutfağınızdaki en büyük yardımcınız olan ürünün ekstradan marine modu da bulunuyor. Bu mod sayesinde soslu gıdalarınızı 20 dakikada tamamen vakumlayabiliyor ve o şekilde saklayabiliyorsunuz. Üstelik yumuşak ve sert ürünler olmak üzere iki ayrı vakum modu ile yiyeceklerinize zarar vermeden nazikçe vakumluyor. 

Ürün Özellikleri

Güç120 Watt
Terazi kapasitesi2 KG
Vakumlama süresi8-11 saniye
Vakum pompası8 L / dk

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: Çok güzel bir ürün 

👤 A** K**: Başarılı ve fonksiyonel bir ürün severek kullanıyorum.


Inovatifsan In1

Gıdalarını uzun süre muhafaza edebilmenize yardımcı oluyor.

Uzun süreli kullanımYok
Kaliteli malzeme
Güvenilir tasarım

Ürün Detayı

Gıdalarınızı uzun süre muhafaza etmek istiyorsanız Inovatifsan In1 vakum makinesi, işinize çok yarayacak demektir. Tüm gıda ürünlerinizin bakteri ve böcek oluşumuna karşı oksijensiz ortamda saklayabilmenizi sağlar. Böylelikle her zaman taze yiyeceklere sahip olabilirsiniz.

Dondurucuda 4 ila 7 derece arası vakumladığınız gıdaları sakladığınız takdirde gıdalarınız 3 ila 5 kat daha uzun süre dayanacaktır. Üstelik sanayi tipi kalın poşetlerden diğer tüm poşetlere kadar rahatlıkla vakumlayabilir ve mühürleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Voltaj100-240 Volt
Güç150 Watt

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : İlgi güzel. Ürün ķullanıslı, tavsiye ederim.

👤 B** E** : cok güzel cok memnun kaldım. 24saat geçmeden elime ulaştı paketleme özenli ve çok başarılı bir makine severek kullanıyorum.


Caso HC170  

Güçlü pompası ile kısa ve hızlı sürede vakumlama işlemlerinizi yapabiliyor.

KaliteYok
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Ürünlerinizi kısa sürede vakumlayabilmenizi sağlayan Caso HC170, güçlü pompası ile ıslak gıdalarınızı bile vakumlayabilmenize yardımcı oluyor. Üstelik vakumlama sonrası hızlı bir temizlik gerçekleştirebilmeniz için çıkarılabilir vakum bölmesine de sahip. Bu sayede hiç olmadığı kadar pratik kullanım gerçekleştirerek, mutfaktaki en büyük yardımcınız olabiliyor.

Ürün Özellikleri

Garanti24 ay
İçindekiler10 adet vakum torbası

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ba yıl dımmm markaya güvenerek aldım o kadar güzel ki Çok begendik çok hızlı geldi teşekkürler

👤 M** A** : Firma ürünü geç gönderdi, kapalı kutu ve sağlam… Henüz kullanmadım bunu yedek olarak almıştım. Sonuçta Alman malı, on numara.


Tefal Vacupack Classic

Paslanmaz çelik kaplamalı tasarımı sayesinde uzun süre sizlere eşlik eder ve her zaman güvenli kullanım imkanı sunar.

Paslanmaz çelikYok
Kaliteli
Sağlam ve dayanıklı

Ürün Detayı

Tefal Vacupack Classic vakum makinesi, fonksiyonel kullanım imkanı ile kullanıcılarını buluşturur. Islak ve kuru vakumlama işlemi sayesinde her türlü gıdayı kısa sürede mühürleyebilir ve vakumlayabilirsiniz. Üstelik sarma silindire ve bıçağı sayesinde de vakum poşetlerin boyutunu dilediğiniz gibi ayarlayarak fazla kullanımdan kaçınabilirsiniz. Böylelikle her anlamda kullanıcıya kolaylık sağlayarak taze gıdalar tüketmenize yardımcı olmaktadır.

Ürün Özellikleri

Güç110 Watt

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok begendim çok hızlı geldi vakumlaması harika.

👤 E** A**: Sorunsuz gelde, tavsiye ederim.


Yui Elektrikli Gıda Paketleme Vakum Makinesi

Uygun fiyatı ve kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Uygun fiyatYok
Kaliteli ve fonksiyonel tasarım
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Yui vakum makinesi, tek bir tuş ile istediğiniz vakumlama ve mühürleme işlemini kısa sürede tamamlıyor. Yüksek kaliteli ABS malzemesi sayesinde mutfağınızda sizlere uzun süre eşlik ediyor üstelik uygun fiyatıyla da beğenilerinizi kazanmayı başarıyor.

Ürün Özellikleri

Garanti süresi2 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çok güzel pratik bir ürün. Rendelediğim havucu vakumlayım dedim bütün suyu hortumladı öğrendimki sulu ürünler vakumlanmayacak. Ama diğer ürünleri çok güzel vakumluyor. Fiyata göre çok çok güzel.

👤 Z** E** : Ürün gayet başarılı tavsiye ederim yalnız sadece poşetlerini bulmakta zorlanıyorsunuz içinden 10 tane poşet çıkıyor ekstra poşette alabileceğiniz bir yer olmalı onun dışında çok güzel bir vakum yapıyor Ben çok memnun kaldım


Küchen Pratic Vakum Makinesi 

Güçlü vakumlama sistemi sayesinde gıdalar sekiz kat daha uzun süre taze kalmayı başarıyor.  

DayanıklıYok
Kaliteli
Uygun fiyat
Güçlü vakumlama

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Küchen vakum makinesi, sebze, meyve, deniz ürünleri ve et gibi tüm ürünlerinizi aroma kaybına karşı koruyarak uzun süre muhafaza edebilmenizi sağlıyor. 80 Watt’lık gücü ile kısa sürede istediğiniz gıdayı vakumlayarak hava almasını sağlıyor. Üstelik vakumladığınız gıdaların lezzeti uzun süre korunuyor, bakteri ve virüs oluşumu engelleniyor ve besin değerleri aynı kalıyor. Böylelikle mutfağınızda hem tasarruf etmiş hem de yiyecek israfı yapmamış oluyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Güç80 Watt
RenkMavi ve turuncu

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok severek kullanıyorum. Ürün içeriğinde belirtilen herşey geldi. Kullanımı basit, pratik.
 
👤 B** A**: Çok pratik ve kullanışlı . çok memnunum


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi vakum makinesi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi ev tipi vakum makinesi markaları arasında; Vestel, Vacuum Sealer, Sales, Packtech, Cloody, Caso, Inovatisfan, Tefal, Yui, Küchen yemeklerinizin daha uzun süre dayanmasını, kolaylıkla muhafaza edebilmenizi ve ürünleri daha dayanıklı hale getirme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih vakum poşetleri arasında yer alıyor.

Vakum makinesinde neler yapılır? 

Ev tipi alacağınız bir vakum makinesi ile sebze, kuruyemiş, balık, tavuk, meyve ve çeşitli gıdaların hava almadan uzun süre dayanabilmesini sağlarsınız. Böylelikle dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz yiyeceklere sahip olursunuz.

Vakum makinesi gerekli mi?

Evde fazla olan yiyeceklerinizi atmak yerine değerlendirmek istiyorsanız veya daha uzun süre dayanan gıdalara ihtiyacınız varsa, ev tipi vakum makineleri oldukça işinize yarayacaktır. 

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın