2024’te Tavsiye Edilen 10 Ekmek Kızartma Makinesi

Sabah kahvaltılarında en çok sevilen kahvaltılık yiyeceklerden birisi tartışmasız kızarmış ekmek. Kızarmış ekmek sevenlerin mutfağında kesinlikle olması gereken piyasanın en çok tercih edilen ekmek kızartma makinelerini sizler için inceledik. Hazırlamış olduğumuz bu içerikte kendinize uygun modeli kolayca bulabilir ve satın alabilirsiniz.

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Philips HD2581/902 Dilim10/9.9
2Smeg TSF01PGEU2 Dilim10/9.8
3Russell Hobbs 21680-562 Dilim10/9.7
4Cookplus Rosa2 Dilim10/9.7
5Fakir Ladiva Toaster4 Dilim10/9.8
6NEXT NEXTSTAR Bella2 Dilim10/9.7
7TEFAL Element LS1 Dilim10/9.7
8GoldMaster Gtr-74002 Dilim10/9.6
9Arzum AR20142 Dilim10/9.7
10Karaca 85012 Dilim10/9.8
Ekmek Kızartma Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Ekmek Kızartma Makinesi Modelleri

Kullanıcıların en çok beğendiği, en çok tercih ettiği ve tavsiye ettikleri ekmek kızartma makinelerini özellikleriyle beraber liste haline getirdik.

İşte 2024 yılının en iyi ekmek kızartma makineleri sizlerle…

Philips HD2581/90

Philips ekmek kızartma makinesi, oldukça pratik küçük ve şık görünümlü bir ürün. Makinede, ayarlanabilir kızartma özelliği, otomatik kapanma, güvenlikli ısı korumalı dış yüzey ve iptal düğmesi mevcut. Aynı zamanda bu ürünle buzlu ekmeklerinizi kolaylıkla çözerek kızartabiliyorsunuz.

Buz çözmeFiyat
8 farklı ekmeği kızartabilme

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ekmek kızartma makinesinin başında gelen Philips HD2581/90, 8 farklı ekmek kızartma, buz çözme, poğaça ve çörekleri kızartabilme özelliği ile kullanıcılardan tam not almış bir ürün.

Özellikleri
Ayarlanabilir kızartma
Otomatik kapanma
İptal düğmesi
Isı korumalı dış kaplama
Buz çözme işlevi
Entegre kablo yuvası
Yüksek kaldırma fonksiyonu

Kullanıcı Yorumları

👤 KK: Ürün fotoğraflarda olduğu gibi güzel paketlenip satıcı tarafından hızlı bir şekilde elime ulaştı. Çeyizimiz için aldık, alanında uygun fiyat ve ideal bir ürün almak isteyen olursa alabilir. Biz memnun kaldık. Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim

👤 ÖL: Ürün çok güzel. Sonunda aradığım ekmek kızartma Makinesini buldum. Somun ekmeği uygunca dilimleyip çok rahat kızartabilirsiniz. Makinenin ağız kısmı geniş. Çok kullanışlı.


Smeg TSF01PGEU

Şık görüntüsü ve kalitesi ile kullanıcıların dikkatini çeken Smeg ekmek kızartma makinesi, piyasanın en iyi modellerinden birisi.

Buz çözmeFiyat
Çıkarılabilen tepsi

Ürün Detayı

Ürünün fiyatı diğer ekmek kızartma makinelerine göre biraz fazla olsa da en çok tercih edilen ürünlerin arasında. Yıllarca kullanabileceğiniz Smeg ekmek kızartma makinesi, tek seferde 2 dilim kızartabiliyor. Buz çözme ve ısı ayarı mevcut. Gövdesi paslanmaz çelikten üretilmiş. Ürünün aynı zamanda kırıntı tepsisi kablo sarma yuvası ve tekrar ısıtma özelliği var. 2000 watt gücünde.

Özellikleri
Kapasitesi 2 Bölme 2 Dilim (2×2)
Buz Çözme Var
Durdurma Fonksiyonu Var
Ekmek Dilim Kapasitesi 2

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖÖ: Mükemmel kaliteli cihaz. Teşekkürler.

👤 LK: Yıllardır kullanan annemden özenerek aldım. Şimdi ben de çok memnunum Smeg ürünleri asla şaşmaz. Tavsiye ederim.


Russell Hobbs 21680-56 Retro

Russell Hobbs ekmek kızartma makinesi, diğer modellerden kendisini ayıran en önemli özelliği kalan süreyi gösteren göstergeye sahip olması.

Gösterge paneliFiyat
Kırıntı tablası

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Russel Hobbs 21680-56’nın buz çözme, yeniden ısıtma ve iptal etme gibi fonksiyonları bulunuyor. Aynı zamanda bu ürün, yüzde 65’e kadar daha hızlı ekmek kızartma özelliğine de sahip. Üründe çıkarılabilir kırıntı tepsisi bulunuyor. Bu sayede daha hızlı ve kolay temizlik yapabiliyorsunuz. Ayrıca görüntü olarak etkileyici retro tasarımı da kullanıcı tercihlerinin başında geliyor.

Özellikleri
Paslanmaz Çelik Gövde
Parlak Yüzey
Harika Retro tasarım
Ekmek Dilim Kapasitesi 2
Kalan süreyi gösteren geri sayım göstergesi

Kullanıcı Yorumları

👤 BE: Mükemmel ya ekmeği bu kadar ayarında kızartan bir makine yok. Retro havasına da bayıldım. Paketleme çok iyiydi teşekkürler

👤 ŞG: Aynı tasarım ailesindeki ekmek kızartma makinesi ve su ısıtıcısını satın aldık. Şu ana kadar ikisinden de memnunuz. Tasarımı ve performansından memnunuz.


Cookplus Rosa Ekmek Kızartma Makinesi

En uygun fiyatlı ve en çok tercih edilen ürünlerimizden biri, 2 dilim ekmek kapasiteli olan bu ürün, 7 ısı seviyesi ile istediğiniz sıcaklıkta ekmek kızartmanıza olanak sunuyor.

7 farklı ısı ayarıKüçük hazneli

Ürün Detayı

Cookplus ekmek kızartma makinesi oldukça şirin bir tasarıma sahip. Ürünün yeniden ısıtma fonksiyonu de çıkarılabilir kırıntı tepsisi ev hanımlarının kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda kolay temizlenebilen bu ürün 800 W gücünde.

Özellikleri
800W
Ekmek Dilim Kapasitesi 2
7 ısı seviyeli
İptal butonlu

Kullanıcı Yorumları

👤 EÜ: Fiyat performans çok iyi anneme adlim kendimde alacam çeyize 3-4 ta kızartıyorum çok iyi oluyor.

👤 AA:  Bayıldım çok sık kaliteli tatlı durusu ve rengi mükemmel, çeyizim için aldım ınsallah sorun olmaz kullanacağım zaman herkese tavsiye adarım. Bence küçük de değil en azından fazla yer kaplamaz mutlaka alın teşekkürler karaca


Fakir Ladiva Toaster

En iyi tavsiye ürünlerimizden biri olan Fakir Ladiva ekmek kızartma makinesi, yerleştirdiğiniz ekmekleri süresi geldiği zaman otomatik olarak fırlatma özelliğine sahip olup oldukça kullanışlı ve pratik bir ürün.

Kırıntı tepsisiYüksek enerji tüketimi
4 dilim kızartma kapasitesi

Ürün Detayı

Makinanın başka bir özelliği de ekmek dilimini ortalaması. Üründe kırıntı tepsisi mevcut ve oldukça kolay temizleniyor. Dış yüzeyi ısınmaya karşı koruma sağlayan bir tasarımla kaplanmış. Üründe bir de kablo sarma yuvası var. Fakir ladiva ekmek kızartma makinesi, oldukça geniş ekmek kızartma bölümleri olan 4 dilim ekmek kızartma kapasitesine sahip buz çözme yeniden ısıtma ve kızartma iptal olmak üzere farklı farklı fonksiyonları bulunmaktadır. 7 farklı seçenekli ayarlanabilen ısı kontrol düğmeli ve kapanma fonksiyonlarıyla kullanışlılığı fazlasıyla arttırıyor.

Özellikleri
1350 W
4 dilim ekmek kızartma kapasitesi
Ekmek kızartma, tekrar ısıtma, buz çözme ve iptal olmak üzere 4 farklı fonksiyon
Ayarlanabilir ısı kontrol düğmesi ile 7 farklı seçenek
Otomatik ekmek fırlatma ve kapanma fonksiyonu

Kullanıcı Yorumları

👤 BK: Ürünü 3-4 aydır kullanıyorum. 3. Ayarda kullanıyorum o bile çıtır çıtır yapıyor. 7. Ayara hiç çıkmadım. Ekmeği yakar sanırım. Çünkü ürün çok güçlü. 3 k da ısıtıyor. Neredeyse her gün kullanıyorum. Üründe hoşuma gitmeyen 2 şey var. 1. Si altta kırıntı biriken ızgarayı bazen açamıyorum takılıyor. Çok fazla kırıntı birikmediği için çokta sorun olmuyor. 2.si ekmekleri kızarttıktan sonra atarken acayip bir ses çıkıyor. Biraz daha sessiz sakin olmasını tercih ederdim.

👤 ST: tost makinesinde aranan bütün özellikler var. aynı anda,3 dilim ekmeği kızartabiliyorum. Çok memnun kaldım.


NEXT NEXTSTAR Bella

En iyi fiyat performans ürünlerimizden biri olan Next NextStar Bella ekmek kızartma makinesi, özelliklerinin içinde yok yok. Uygun fiyata istediğiniz tüm detayları bulabileceğiniz bu ürünü gelin birlikte inceleyelim.

Ekstra geniş ekmek yuvalarıGeç ısınma
Fiyat

Ürün Detayı

Ürün, 850 W gücünde. Buz çözme, durdurma, ısı ayarı, kırıntı tepsisi, tekrar ısıtma gibi bir sürü özelliği de mevcut. Ekmek dilim kapasitesi 2 adet olup hanımların en çok aradığı özelliklerden biri olan kolay temizleme özelliği de bulunuyor. Bu ürün, ekmek dilimini ortalayabiliyor ve aynı zamanda otomatik olarak fırlatma yapabiliyor.

Özellikleri
820 w – 980 w
Ayarlanabilir ısı kontrol düğmeleri
Otomatik ekmek fırlatma ve kapanma fonksiyonu
Ekmek dilimi ortalama
Temizlenmesi kolay kırıntı tablası

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖÖ: Ürün sorunsuz bir şekilde elime çok hızlı bir şekilde ulaştı. Ürün çok güzel fiyat güzel herkese tavsiye ederim.

👤 MÖ: Ürün maşallah çok güzel, kullanılması kolay ve pratik. Buz çözücü, kırıntı tepsisi, tutacak isi kademeleri mükemmel. Ortadaki led şerit cihaza renk katıyor. Satıcı güzel paketleme yapmış, kargo bir günde elime geçti. Sabah kahvaltısı ve aralarda vazgeçilmezimiz oldu teşekkürler.


TEFAL Element LS

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Tefal Element ekmek kızartma makinesi, kalınlık ayarına sahip ekmek haznesi ile en ideal sonuçlar almanıza yardımcı oluyor.

7 farklı ısı ayarıAz kapasite
Çıkarılabilen tepsi
Paslanmaz çelik

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden biri olan Tefal, uzun boyutlu tek hazneye sahip. Üründe 4 Özel uyarı ışıklı ayar bulunuyor. Bu ışıklar da baget, buz çözdürme, iptal etme ve yeniden ısıtma seçenekleri mevcut. Farklı bir özelliği de hamur işleriniz için özel tepsisinin bulunması. 1000 W gücündeki bu ürün, paslanmaz çelikten üretilmiş. Hanımların en çok tercih ettiği özelliklerden olan highlife teknolojisi ile çıkarılabilir kırıntı tepsisini kullanımı da oldukça kolay. 7 adet kızartma seviyesini ve kablo sarma yuvasını unutmamamız gerekiyor.

Özellikleri
1000 w
Durdurma
Çözme
Yeniden ısıtma
Çıkartılabilir kırıntı tepsisi
Kablo depolama Var

Kullanıcı Yorumları

👤 UD: Ürün dışarı ısı vermiyor, 2 numarada tam kahvaltılık ekmek çıkarıyor. İki büyük dilim ekmeği rahatça alıyor, ince uzun yer kaplamıyor, ambalaj da çok temiz geldi, teşekkür ederim.

👤 NS: Ürünün rengi büyüklüğü çok ama çok güzel. Üstelik çok da kullanışlı. Kırıntı tablası çok kolay çıkıyor ve takılıyor. İnce ve uzun. Farklı ayarlarının olması da artısı. Almak isteyenlere tavsiye ederim…


GoldMaster Gtr-7400 Rosty

Çelik gövdeli Goldmaster ekmek kızartma makinesi, ısıyı dışarı vermeyen ergonomik bir yapıya ve oldukça sağlam gövdeye sahiptir.

7 farklı ısı ayarıYüksek enerji tüketimi
Paslanmaz çelik gövde

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Goldmaster ekmek kızartma makinesi, gösterdiği performansla kullanıcılardan tam not almış. Ürünün inoks paslanmaz çelik gövdesinin yanında buz çözme ve tekrar ısıtma düğmesi mevcut. Aynı zamanda geniş iki gözlü ekmek haznesi ve çıkarılabilir kırıntı tepsisi bulunuyor. 1600 W yüksek performansı ile 7 kademeli sıcaklık ayar düğmesi var.

Özellikleri
Hazne Sayısı 2
Isı Kademesi 7
Buz Çözme
1600 W

Kullanıcı Yorumları

👤 HA: Gerçekten çok kullanışlı ve kaliteli bir ürün.

👤 ÇD: Ürün göründüğü ve anlatıldığı gibi. Çok çok memnunuz. Ekmek kızardığında havaya atıyor biz de onu engellemek için poğaça ısıtma aparatını kaldırıyoruz. Güvenle alabilirsiniz.


Arzum AR2014 Altro

Kullanıcıların en çok tavsiye ettiği ekmek kızartma makinelerinden biri olan Arzum AR2014, 8 farklı ısınma özelliğiyle fark yaratıyor.

8 farklı ısı ayarıKablo sarma yuvası yok
Çıkarılabilir tepsi

Ürün Detayı

Arzum ekmek kızartma makinesi, 900 volt gücünde 2 dilim ekmek kızartma kapasitesi olan aynı zamanda buz çözme fonksiyonlu bir ürün. Yeniden ısıtma özelliği, kızartmayı durdurma düğmesi ve çıkarılabilir kırıntı tepsisi ile oldukça kullanışlı modellerden bir tanesi.

Özellikleri
900 W
2 dilim ekmek kızartma kapasitesi
8 farklı kızartma kademesi
Kızartmayı durdurma düğmesi
Buz çözme fonksiyonu
Yeniden ısıtma fonksiyonu
Çıkarılabilir kırıntı tepsisi

Kullanıcı Yorumları

👤 Kİ: Yıllar önce sinbo markayı kullandık bize 10 yılı aşkın gitti şimdi arzum markasıyla daha iyi bir ürün olmuş gerçekten piyasanın fiyat olarak en iyisi diyebilirim çok çabuk kızarıyor çok memnunum teşekkürler hepsi burada

👤 HG: ürün gayet kullanışlı ısıtması çok iyi 8 aşamalı derecesi var ufak gibi dursa da tombul bir yapıda ama çok şirin bir ekmek kızartma makinesi alırken acaba demiştim ama hem yer kaplamıyor hem de çok kullanışlı kırıntı çekmecesinin olması çok iyi ben memnun kaldım.


Karaca 8501 Inox

Listenin son ürünü olan ve en çok tercih edilen modellerin arasında yer alan Karaca inox ekmek kızartma makinesi, oldukça şık çelik dış yüzeye sahip.

Paslanmaz çelik gövdeDurdurma fonksiyonu yok
Kablo saklama yuvası

Ürün Detayı

Ürünün 7 farklı kızartma seviyesi bulunuyor. Aynı zamanda buz çözme ısıtma ve kızartma fonksiyonları da mevcut. Çift kızartma bölmesi ile kahvaltıların daha hızlı hazırlanmasına yardımcı oluyor. Üründe kolay temizleme için kırıntı çekmecesi mevcut. 2 adet de ekmek gemi kapasitesi var.

Özellikleri
850 W
Paslanmaz çelik gövde
Çift kızartma bölmesi
Buz çözme, ısıtma ve kızartma fonksiyonları
7 farklı kızartma seviyesi
Kolay temizleme için kırıntı çekmecesi

Kullanıcı Yorumları

👤 BS: Çok şık bir ürün, fakat ekmek indirme asansörünün mandalı gıcırtılı ve sesli çalışıyor. Daha önce, çok daha tok ve yumuşak çalışan modeller kullanmıştım.

👤 MŞ: Ürün gayet güzel alt kısmında ekmek kırıntılarını dökmek için yapılmış bölme çok iyi. Tavsiye ediyorum


Sıkça Sorulan Sorular

Ekmek kızartma makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Ekmek kızartma sonrası makinede biriken kırıntılar zamanla içeride kaldıkça yanmaya başlayacaktır. Bu yüzden, ekmek kızartma makinesinin tabanında kırıntıların düşeceği hazneler olan modeller tercih edilmelidir.

Ekmek kızartma makinesi önerileri 2024 en iyi markalar hangisi?

Philips Daily Collection, Tefal, Arzum, Cookplus Rosa, Fakir Ladiva, Karaca Inox, GoldMaster, NEXT NEXTSTAR, Russell Hobbs ve Smeg gibi markaları tercih edebilirsiniz. Ancak kendi araştırmanızı da yapmayı ihmal etmemenizi öneririz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın