En İyi 10 Tv Ünitesi Tavsiyesi

Evin olmazsa olmazlarından biri de televizyonlar. Genel olarak salonda konumlanan cihazlar bir sehpanın üzerinde ya da duvara monte bir şekilde duruyorlar. Bu görüntü sade ve boş göründüğü için, dekoratif aksesuarlar ile süsleyebileceğiniz, eşyalarınızı koyabileceğiniz ve daha rahat bir kullanım sunacak tv üniteleri, son yıllarda oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Bu içeriğimizde sizler için en iyi televizyon ünitelerini inceledik.

SıraModelBoyutSYblog Puanı
1Ferniso30×35 cm10/9.9
2Moonlife35×135 cm10/9.7
3interGO30×43 cm10/9.6
4Rani Mobilya Raflı44×150 cm10/9.6
5Rabi Buse40×45 cm10/9.7
6Engince Mobilya52×280 cm10/9.8
7Rani Mobilya35×45 cm10/9.7
8Monte Sehpa Lotus30×40 cm10/9.6
9Modatte84×185 cm10/9.7
10TE-HOME35×180 cm10/9.8
TV Ünitesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Televizyon Ünitesi Modeli

Televizyonun sade görüntüsünden sıkıldınız mı? O zaman doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel, kaliteli ve fonksiyonel tv ünitelerini sizler için derledik.

İşte 2024 yılı için en iyi 10 tv ünitesi…

Ferniso Mermer Desenli Raflı Tv Ünitesi

Diğer tv ünitelerine göre çok daha kolay bir kuruluma sahip olan Ferniso mermer desenli tv ünitesini çok beğeneceksiniz.

TasarımFiyat
KaliteliRenk

Ürün Detayı

Mermer ve gold detaylarıyla tasarımını modernleştiren Ferniso mermer desenli tv ünitesi, sahip olduğu 2 rafla eşyalarınızın düzenli görünmesini sağlıyor. 18 mm kalınlığında 1. sınıf yonga levhanın sağlam kullanımı sayesinde uzun yıllar salonunuzda yerini almaya hazır. PVC kenar bantları ile çizilme ve soyulmalara karşı bu tv ünitesi, sarkma ve eğilme yapmaz.

MateryalAhşap
Yükseklik35 cm
Derinlik30 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K* a- “sipariş verirken aklımda soru işaretleri vardı ama ürünüm sorunsuz hasarsız teslim edildi çok güzel bir ürün gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz”

👤 H* b*- “Biz çok beğendik fiyatına göre çok güzel sık ve sade kolaylıkla da kurdu eşim kargo da çok hızlıydı teşekkürler”


Moonlife İstanbul Dolaplı Tv Ünitesi

Beyaz renginin en doğal haliyle karşımıza çıkan Moonlife İstanbul dolaplı tv ünitesi, ferah bir görüntü ile sizleri buluşturuyor.

ŞıkFiyat
Dolaplı

Ürün Detayı

18 mm suntalam malzemeden üretilmiş olan Moonlife İstanbul dolaplı tv ünitesi, eğilme ve sarkma yapmadan uzun süreli bir kullanım sağlıyor. 6 adet raf ile farklı dekorlarla süsleyebileceğiniz bu tv ünitesi, mekana şık ve ferah bir görüntü kazandırıyor. 3 farklı renk seçeneği ile seçimi sizin zevkinize bırakan bu ürünü çok seveceksiniz.

MateryalSuntalam
Yükseklik135 cm
Derinlik35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 A b- “Harika bir ürün kullanışlı ve şık hızlı kargo kurulumu basit teşekkürler.

👤 B** n**- “ürün sapasağlam geldi resimde göründüğü gibi güzel paketleme”


interGO Tv Sehpası Raflı Tv Ünitesi

Ahşap görünümü sevenlerin ilk tercihi olacak bu tv ünitesini çok beğeneceksiniz.

ŞıkDuvar Rafı Yok
Kaliteli

Ürün Detayı

Suntalam malzemeden üretilen İntergo tv ünitesi, sahip olduğu raf sayesinde kitap ve dekor eşyalarınızı çok şık ve modern gösterecek. 43 cm yüksekliğinde olan bu tv ünitesi, çok fazla alan kaplamadan minimalist bir görüntü oluşturur. 4 farklı rengi ile evinizin rengine ve temasına göre tercih imkanı sunan bu tv ünitesi, dekor ve kullanım açısından çok fonksiyonel.

MateryalSuntalam
Yükseklik43 cm
Derinlik30 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 Y p- “kurulumu inanılmaz kolay. hicbi malzeme kullanmadan elinizle yapboz yapar gibi kurulum yapıyorsunuz. paketleme de çok iyiydi. Ve ürün fiyatına göre gayet sağlam gayet güzel. teşekkür ederim”

👤 Ü* k- “Ürün çok kullanışlı ve güzel 50 ” inç 127 cm. Televizyon tam ona göre oldu. Kurulumu çok kolay sehpa gözlerinin açık olması her şey üzerine konulabilir ve rahatlıkla kullanılabilir.”


Rani Mobilya Duvar Raflı Tv Sehpası

Yonga levhalardan üretilmiş suntalam malzemesi ile sağlığa zararsız ve çok kaliteli.

Duvar RafıFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Üst düzey bir koruma ile paketlendiği için kırılma ve deforme olmayacak Rani Mobilya tv ünitesi, aksesuarlarınızı daha şık gösterecek duvar rafları ile harika bir dekor alanı oluşturuyor. Arkasındaki kablo çıkışları ile tüm kabloları bir araya toplar ve dağınık görüntüden evinizi kurtarır. Geniş ama fazla yer kaplamayan bu tv ünitesi, 1. sınıf kalitedeki malzemelerde üretildiği için bozulma yapmadan kullanım imkanı sunuyor.

MateryalSuntalam
Yükseklik44 cm
Genişlik150 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 H** y- “Ürün gayet kaliteli çok beğendim kurulumu çok basit şiddetle tafsiye ederim. Teşekkürler rani mobilya. 1 puan kırdım oda kargo çok gecikti”

👤 B b*- “Ürün hassasiyetle paketlenmiş vaziyette ulaştı. Herhangi bir sorununu görmedim. Teşekkür ederim.”


Rabi Buse Lüx Tv Ünitesi

Diğer tv ünitelerine göre farklı bir tasarıma sahip olan Rabi Buse tv ünitesi, farklı tarz sevenlerin ilk tercihi.

TasarımRenk
Kaliteli

Ürün Detayı

Birinci sınıf kalitedeki suntası ile oldukça dayanıklı ve sağlam bir kullanım sağlayan Rabi Buse tv ünitesi, uzun ve ince dikdörtgen yapısı ile çok şık bir görüntü oluşturuyor. Ahşap rengi rafları, siyah renkteki kapaklarıyla harika bir uyum yakalayan bu ürün, dört tarafı pvc bantlarıyla kaplandığından dolayı neme ve rutubete karşı çok dayanıklı.

MateryalSuntalam
Yükseklik45 cm
Genişlik40 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K* g- “indirimlerden aldık kurulu kolay ürün kullanışlı almak isteyen tereddüt etmesin”

👤 O g***- “herkesin hayranlıkla baktığı unitem tabi ben indirimi yakalamıştım çok uyguna almıştım bence alınmalı yeni evleneceklere tavsiyem”


Engince Mobilya Glorya Tv Ünitesi

Modern ve şık bir görüntü sunan bu tv ünitesi, en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

ŞıkFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Ahşap detaylı kırık beyaz renge sahip Engince Mobilya Glorya tv ünitesi, 4 adet rafı sayesinde tüm aksesuarlarınızı dekoratif bir şekilde koyup şık bir görüntü oluşturmanızı sağlıyor. MDF kalitesi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlayacak bu tv ünitesi, evinize yeni bir hava katacak. Aynı zamanda genişliği sayesinde duvarınızı büyük gösterecek.

MateryalMDF
Yükseklik280 cm
Genişlik52 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 E** b* “Evet fiyatı çok yüksek olabilir ama o kadar kaliteli ve güzel ki bayıldım ben.”

👤 A* g*- “Bence bir kez alıp ömürlük kullanılacak bir ürün. O yüzden kesinlikle alınması gerekiyo.”


Rani Mobilya Rani Tv Ünitesi

Çok şık ve modern bir tasarımla karşımıza çıkan bu tv ünitesi, evinize çok yakışacak.

ŞıkFiyat
Kaliteli
Geniş Raf

Ürün Detayı

Geniş kullanım alanı sayesinde sadece tv ünitesi olarak değil, ortalıkta karışıklık yaratan eşyalarınızı da içine koyabileceğiniz dolabı ile çok geniş ve kullanışlı bir tv ünitesi. Kitaplık olarak da kullanabileceğiniz Rani Mobilya tv ünitesi, çok kolay ve pratik bir kuruluma sahip. Evinize hem şık hem de fonksiyonel bir tv ünitesi almak istiyorsanız bu ürüne mutlaka göz atmalısınız.

Derinlik45 cm
Genişlik35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 M** d* “Çok kaliteli ve ço şık. Çok ciddi söylüyorum ben bu tv ünitesini ömür boyu kullanırım.”

👤 A* D*- “Kalitenin de bu kadar! Hakikaten o kadar iyi ve önerek bir iş çıkarmışlar ki ben hayran kalım.”


Monte Sehpa Lotus Tv Sehpası Beyaz

Modern tasarımı ile oldukça şık bir görüntü sağlayacak bu tv ünitesi, beyazlığı ile evlerinize ferah bir hava katacak.

ŞıkRenk
Tasarım

Ürün Detayı

Ahşap ayakları ile modern bir görüntü sunan Lotus tv ünitesi, kayın ağacı kullanılarak sağlamlaştırılmış uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ünite. Sağlığa zararlı maddeler içermeyen, doğal ve uzun ömürlü malzemeleri sayesinde çocuklar için bir tehlike oluşturmuyor. Doğal koruyucu cilası ile ahşabın doğallığını bozmadan formunu koruyabiliyor.

MateryalAhşap
Yükseklik30 cm
Genişlik40 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K* d- “Bu kadar kaliteli ve kullanışlı bir ürün beklemiyordum bayıldımm.”

👤 A* g- “Bayılarak kullanıyoruz ailecek. Çok şık çok modern bir ürün.”


Modatte New Tenon Tv Ünitesi

Mekanı olduğundan çok daha büyük gösterecek bir tv ünitesi arıyorsanız bu ürün tam size göre.

ŞıkFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Ceviz ve mermeri harika bir şekilde buluşturan Modatte New Tenon tv ünitesi, 6 adet rafı sayesinde hem kitaplarını koyabileceğiniz, hem de dekoratif aksesuarlarınızı koyabileceğiniz çok şık bir görüntü ile sizleri buluşturuyor. Oldukça büyük ve geniş bir kullanım alanı sağlarken, 2 adet geniş dolabı sayesinde de eşyalarınızı tek bir yerde toplama imkanı sunuyor.

MateryalSuntalam
Yükseklik185 cm
Derinlik84 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 A s- “Evet diğer tv ünitelerine göre çok daha pahallı ama bunu hak ediyor.”

👤 A v****- “Çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Bayılarak kullanıyorum.”


TE-HOME Ceviz Kare Yat Tv Ünitesi

İçerdiği malzemelerin doğallığı ile sağlığa zararsız bir kullanım sunan bu tv ünitesini çok beğeneceksiniz.

ModernFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Melamin kaplı yonga levhadan oluşan Te-home ceviz tv ünitesi, çok kolay bir kuruluma sahip olduğu için rahat bir kullanım sağlıyor. Toplamda 8 adet duvar rafı bulunduran bu ünite, çok geniş ve kullanışlı bir alan yaratmanıza imkan sağlıyor. Kalitesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz, evinize şıklık katacak bu tv ünitesini, fonksiyonel bir kullanım ve şık görüntü tercih edenler çok sevecek.

MateryalYonga Leha
Yükseklik180 cm
Derinlik35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 A* b- Bayılarak kullanıyoum gerçekten çok kaliteli ve şık bir ürün.”

👤 B* a- “Çok kaliteli çok şık bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum.”


Sıkça Sorulan Sorular

Tv ünitesi alırken nelere dikkat etmeli?

Tv ünitesi seçerken televizyonunuzun ölçüsünü bilerek bir seçim yapmalısınız. Televizyonunuzdan çok daha küçük bir ünite tercih ederseniz kullanma imkanınız olmayacağı gibi, büyük seçerseniz de şık durmayacaktır.

Tv ünitesi malzemesi ne olmalı?

Genel olarak mobilyalarda kullanılan MDF ve suntalam malzemeleri, ahşap ürünlerinin en kaliteli ve dayanıklı olanlarıdır. Uzun ömürlü bir kullanım istiyorsanız mutlaka bu iki malzemeden seçmelisiniz.

Tv ünitesi hangi renk olmalı?

Duvarınızla zıt ya da aynı renk seçerseniz kötü bir görüntü oluşturabilir. Duvar renginizin bir ton açığını ya da koyusunu seçmekte fayda var

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın