En İyi 10 Uydu Alıcısı Tavsiyesi

Son zamanlarda televizyon teknolojilerinde yaşanılan gelişmeler, doğrudan uydu alıcıları da etki altına almıştır. Analog yayınlara veda edilirken, artık tamamen dijital yayınların hâkim olduğu bir kullanım gözlemlenmeye başlamıştır. Kendiliğinden uydu alıcısına sahip olmayan televizyonlar için kullanılan bu ürünler, görüntü kalitesini etkilemektedir. Bu sebeple ne olursa olsun izlemekten kendimizi alamadığımız televizyonların daha iyi görüntü sunmasını sağlayan uydu alıcılarını inceleyerek en iyi ürünlerden liste oluşturduk.

SıraModellerÇözünürlükSYblog Puanı
1Redline G501080P10/9.8
2Next 20001080P10/9.7
3Botech Piko 5021080P10/9.6
4Dreamstar DreaMini1080P10/9.7
5Next 2023 HD1080P10/9.5
6Hiremco Impala4K10/9.9
7Goldmaster Ranger Plus1080P10/9.7
8Next 64 Hd1080P10/9.8
9Magbox Exclusive Mini Scart1080P10/9.8
10Goldmaster Netta 26K10/10
Uydu Alıcısı Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Uydu Alıcısı Önerisi

Günlük hayatta izleme tabanlı vakit geçirme aktivitelerinin artmasıyla birlikte en iyi uydu alıcısı arayışında olanların sayısı bir hayli fazla. Eğer sizde görüntü bakımından daha kaliteli izleme yapmak istiyorsanız içeriğimize göz atabilirsiniz.

İşte son teknoloji en iyi uydu alıcısı tavsiyeleri listemiz:

Redline G50

Yüksek çözünürlükte görüntü sunan Redline G50, 5000 kanal ve 64 uydu kapasitesine sahip. Ayrıca harici antenle Wi-Fi ile internete bağlanabilmeye olanak tanıyan bu ürün, multimedya desteği sayesinde Youtube’a girebilmenizi sağlıyor.

Wi-Fi BağlanmaScart
Multimedya
Pvr/timeshift Teknolojisi

Ürün Detayı

Çoklu dil desteği sunan bu ürün global kullanım için oldukça ideal olurken minimal tasarımı sayesinde fazla yer kaplamıyor. 1080p Full HD görüntü sunan bu ürün, 5000 kanal ve 64 uydu kapasitesine sahiptir. Bu cihaz; USB, tkgs, ftp ve http ile kolayca güncellenebiliyor. Ayrıca harici anten sayesinde Wi-Fi ile internete girebileceğiniz bu cihaz, Youtube gibi sosyal ağlara kolayca erişebilmenizi sağlıyor. Pvr/timeshift teknolojisi bulunan bu ürün, yayınları kaydettiği gibi ileri ve geri sarmanıza olanak tanıyor.

BağlantılarHDMI ve Wi-Fi
Kanal Sayısı5000
USB GirişVar
Pvr/timeshift TeknolojisiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H* B* ”Cihaz fiyatına göre çok iyi. 1 yıllık Dsmart platformu, 1 aylık iptv hizmeti, youtube sıkıntısız çalışıyor.”

👤 Serkan E**** ”Ürün gerçekten tam bir fiyat/perf. Ürünü 🤙 ip tv ve YouTube özelliği olması çok büyük artı. Yalnız internet bağlantısı için kablosuz USB Wi-Fi aparatı almanız lazım. Menü geçişleri çok hızlı. Yani bu fiyata bu özelliklerde böyle bir cihazdan fazlasını istemek saçmalık olur. Alın işinizi fazlasıyla görür. 🤙”


Next 2000 Full HD

Hem uydu alıcısını hem de televizyonu kolayca kontrol etmeye yardım eden kumandası sayesinde Next, konforlu bir kullanım sağlıyor. Dahili Wi-Fi desteği sayesinde kolayca internete girmeye yardım eden ürün, hız bakımından da oldukça tatmin edici.

Kanal SayısıScart
Dahili Wi-Fi
IPTV Desteği

Ürün Detayı

10000 uydu kanalına sahip olan Next 2000; 8 MB Flash, 128 MB ise RAM hafızası barındırıyor. USB girişli olan bu cihazın HDMI ve RCA (analog) çıkışları bulunuyor. 2.4 GHz dahili Wi-Fi özelliği bulunan bu ürün, kolayca internette gezinmenize Youtube ve IPTV izleyebilmenizi sağlıyor. Tüm bunların yanında programlanabilir kumandası sayesinde kargaşalara son veren ürün, hem televizyonu hem de uydu alıcısını kontrol etmenizi sağlıyor.

Wi-FiVar
Kanal Sayısı10000
USB GirişVar

Kullanıcı Yorumları

👤 O* Y ”Yorumlara bakarak aldım. Çok da memnun kaldım. Tak ve çalıştır bir ürün. Uydu sinyalini bağladığınız anda kanallar hazır bir şekilde geliyor. Tavsiye ederim.”

👤 Nazım K**** ”Çok kaliteli, kullanışlı bir ürün. Akıllı kumanda ile geliyor, diğer cihazları tanıtıp tek kumandadan kontrol edebiliyorsunuz. Kanallar yüklü geldi, teşekkürler.”


Botech Piko 502 Mini Full HD

Ebeveyn kontrolü sunan Botech, çocuğunuzun yaşına uygun programlar izlemesini sağlıyor. Ayrıca 16 adet favori kanal grubu yapabileceğiniz bu cihaz sayesinde en çok izlediğiniz kanalları hep elinizin altında tutuyor.

Ebeveyen Kontrol DesteğiTürkçe Yok
USB Giriş

Ürün Detayı

Televizyon ve radyo olarak 5000 kanala sahip olan Botech, Timeshift desteği sayesinde USB takarak film izleme, müzik dinleme ve fotoğraf bakmaya olanak tanıyor. 1080p çözünürlüklü bu uydu alıcısı, ebeveyn kontrol desteği sayesinde çocuğunuzun yaşına uygun kanalları izlemesine ve bunu denetlemenize olanak tanıyor. Ayrıca 16 adet favori kanal grubu oluşturmanıza olanak tanıyan cihaz, kolayca sevdiğiniz kanallara erişebilmenizi sağlıyor.

Çözünürlük1080p
Kanal Sayısı5000
USB GirişVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M* B** ”Aldığım uydu alıcısı gayet iyi HD görüntü süper cihaz gerçekten iyi tavsiye ederim.”

👤 S** S** ”Bu üründen üç adet aldım bu zamana kadar problem olmadı gayet memnunum kanal geçişleri olsun görüntü kalitesi olsun cihazın ısınma problemi yok. Yer kaplamıyor malzeme kalitesi de bana göre gayet iyi.”


Dreamstar DreaMini USB Media Player

Küçük alanlarda bile yer kaplamadan konumlandırabileceğiniz Dreamstar DreaMini, çoklu kanal hafızası sayesinde yerli ve yabancı kanalları istenildiğiniz gibi izlemenize olanak tanıyor.

TasarımKumanda Çekim Gücü
USB Giriş

Ürün Detayı

1920 x 1080 piksel çözünürlükte olan Dreamstar, izlenilen yayın içeriklerinin daha gerçekçi görünmesini sağlıyor. HDMI desteği sayesinde kesintisiz yayın izlemenizi sağlayan bu cihaz, 4K UHD TV’ler ile uyumlu olarak çalışabiliyor. USB girişi sayesinde film izleyebilir, müzik dinleyebilir ve fotoğraflara bakabilirsiniz. Bu cihazda bulunan dahili Youtube uygulaması sayesinde kanala girerek yüklenen videoları izleyebilirsiniz.

Çözünürlük1920x1080p
HDMIVar
USB GirişVar

Kullanıcı Yorumları

👤 H*** E** ”Üründen memnun kaldığım için 2. Defa iş yerim için satın aldım, gayet yeterli. Uzun zamandır kullanmaktayım, sorun yaşamadım.”

👤 R**** Ö** ”Kanal geçişleri çok güzel. Ürün kaliteli.”


Next 2023 HD

Kanal ayarları hazır olarak gelen Next, ayarlama yapmanıza gerek kalmadan kolayca takarak hemen kullanmanızı sağlıyor. Ayrıca basit arayüzü sayesinde herkesin kolayca kullanabileceği bu cihaz, Türk yapımı.

Kolay KurulumBluetooth
USB Giriş

Ürün Detayı

5000 kanal kapasiteli Next 2023, 600MHz işlemci hızı sayesinde yayın değiştirirken oldukça hızlı performans gösteriyor. 4 MG Flash, 64 MG RAM hafızası bulunan bu ürün, kutudan çıkarıldığı gibi kolayca kurularak kullanmanızı sağlıyor. Bu sayede herhangi bir kanal ayarı yapmadan izleyebileceğiniz bu ürün, basit arayüzü sayesinde de herkesin rahat kullanmasını sağlıyor. USB ve Wi-Fi desteği bulunan bu ürün, farklı içerikler izlemenize de yardım ediyor.

BağlantılarHDMI
Kanal Sayısı5000
USB GirişVar
Skart ÇıkışVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Şafak G* ”Fiyat performans ürünü, içinden HDMI kablosu da çıkıyor 1 metre civarı. Kanallar hazır yüklü geliyor pratik bir cihaz kanal geçiş hızları normal. Yaşlı ebeveynlerime aldım memnun kaldılar komplike değil, tavsiye ederim.”

👤 O* P ”Eski televizyonu HD görüntü kalitesi ile seyrediyorum. Bunu 3. Kez aldım kendinden uydulu olmayan TV’ler için harika.”


Hiremco Impala 4K Android 9.0

Bluetooth özelliği bulunan Hiremco Impala, istediğiniz cihaza kablosuz olarak kolayca bağlanabilmenizi sağlıyor. Ayrıca Android 9.0 versiyona sahip olan bu cihaz, Google Play Store’a bağlanarak istediğiniz uygulamayı indirmeye kullanmanıza olanak tanıyor.

Wi-FiScart
Bluetooth

Ürün Detayı

Özellikleri bakımından kullanıcıları tarafından sevilen Hıremco, Bluetooth özelliği sayesinde başka cihaza kablosuz bağlanmanızı sağlıyor. Netflix, Amazon Prime, BluTv gibi uyguların üyeliğini aktifleştirerek kolayca kullanabileceğiniz bu cihaz, USB bellek üzerinden de istediğiniz APK’ları yüklemenize olanak tanıyor. Ayrıca Google Play Store’a giriş yaparak istediğiniz uygulamayı indirmeye olanak tanıyan uydu alıcısı, Google ve Youtube gibi mecraları kullanmanızı sağlıyor.

Ram2 Gb
BluetoothVar
Wi-FiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D* A*** ”Hem uydu Alıcı hem TV box çok güzel bir ürün. Kanal geçişleri hızlı. İçinden IPTV de çıktı. Akıllı kumanda ile birlikte geldi. Alın pişman olmazsınız.”

👤 Ö* T* ”Hibrit cihaz android ve uydu alıcı tek cihazda, mükemmel.”


Goldmaster Ranger Plus Full Hd

Kompakt tasarımı sayesinde TV arkasına gizlenerek hem fazla yer kaplamayan hem de dekorasyonu bozmayan Goldmaster Ranger, 1080p görüntü kalitesi içeriyor.

USBWi-Fi
Kaydet ve Durdur

Ürün Detayı

USB girişi sayesinde müzik dinleyebilir, film izleyebilir ve fotoğraflarınıza bakabilirsiniz. Teletext desteği olmayan televizyonlara gerekli desteği sağlayan Goldmaster, çoklu giriş paneli sayesinde de istediğinizi yapabilmeye olanak tanıyor. HDM1 girişi ile bilgisayar üzerinden film izlemenize olanak tanıdığı gibi 1080p görüntü kalitesi ile gerçekliği arttırıyor. Kaçırılan programları sonradan izlemenize olanak tanıyan bu cihaz, kaydet durdur özelliği ile işlerinizi program akışına göre halletmenize gerek kalmıyor. Oldukça işlevsel iki adet kumandası bulunan bu cihaz, kompakt tasarımı ile TV arkasına gizlenebiliyor.

DiseqcVar
Kanal Sayısı2300
USB GirişVar
Görüntü1080p

Kullanıcı Yorumları

👤 E* B* ”Gayet net görüntü, tak çalıştır. Hiçbir kurulum, sorun yaşamadan izlemeye başlıyorsunuz. İki kumanda vermeleri de çok güzel.”

👤 Mustafa B** ”Ürün çok iyi. Çok araştırdım. İyi ki bunda karar vermişim. Her açıdan beklentimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.”


Next 64 Hd

Odanızda uydu kablosu olmadığı için TV izleyemiyorsanız eğer bu sorununuzu çözen Next 64, Wi-Fi üzerinden kanalları görebiliyorsunuz. Hiçbir takılmaya uğramadan kolayca kanal atlayan bu ürün, 1080p çözünürlükte görüntü kalitesi sunuyor.

Wi-Fi ÖzelliğiScart
Kolay Kurulum

Ürün Detayı

Tak çalıştır şeklinde gelen Next 64, hiçbir kurulum ve ayarlama yapmanıza gerek kalmadan kolayca kullanabilmenizi sağlıyor. Çanak anten veya uydu kablosu olmayan evinizde kolayca kullanabileceğiniz bu ürün, Wi-Fi üzerinden televizyon izlemenizi sağlıyor. 10000 kanal kapasiteli bu cihaz, 594 MHz işlemci ve 8 MG Flash, 128 MG RAM hafızası ile kullanıcılar tarafından tam not alıyor.

Wi-FiVar
Kanal Sayısı10000
USB GirişVar

Kullanıcı Yorumları

👤 D** K*** ”Ürün gayet Ufak ve güzel. Anten kablosuna gerek kalmadan internet üzerinden izliyorum PC monitörüne taktım TV oldu 😀 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.”

👤 D* Y** ”Yorumlara değer verip ürün alıyoruz o yüzden yazıyorum. Ürün on numara bir ürün orijinal kutusunda eksiksiz geliyor, kurulumunu benim gibi bilmeyen biri için bile basit çünkü Youtube’da videoları var ben oradan izleyerek kurdum, çanak anteniniz yoksa ve evde internetiniz varsa almanızı tavsiye ederim. Teşekkür ederim hepsiburada ve firmaya🙏🏻👏🏻”


Magbox Exclusive Mini Scart

Ne izleyeceğinize karar veremediyseniz ekranı 9’a bölebilen Magbox, birini canlı olarak izlemeye olanak tanıyor. En son izlediğiniz kanala kolayca dönebilmenizi sağlayan bu cihaz, scart SD girişi sayesinde yer kaplamıyor.

Recall ÖzellikWi-Fi Özelliği
Ekranı 9’a Bölme

Ürün Detayı

Çoklu dil desteği bulunan Magbox Exclusive Mini, scart SD giriş sayesinde kolayca takıldığı gibi yer kaplamıyor. Sinyal seviye göstergesi bulunan bu cihaz, kolayca anten kurulumu yapmanızı sağlarken 6 adet favori listesi yaparak sevdiğiniz kanallara kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Elektrik kesintisinde bile hafızasını koruyabilen bu cihaz, 2000 kanal içeriği ve merkezi sisteme kolayca ayak uydurabilmesi ile kullanıcı odaklı bir üründür.

Wi-FiYok
Kanal Sayısı2000
Çoklu DilVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N* K* ”Babam için aldım. Memnun kalmış. Satıcı da gayet hızlı bir şekilde kargoladı ve de sorularıma hızlıca cevap verdi. Çok teşekkürler.”

👤 Nevzat E ”Kullanım ömrü biten cihazım da MagBox marka idi. Aynı marka yeni gelen cihaz daha gelişmiş bir yazılıma sahip. Kendim söktüm taktım gayet güzel çalışıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”


Goldmaster Netta 2 Android 9

Sesli komut özelliği sayesinde ellerinizi kullanmadan komut vermenize yardımcı olan GoldMaster, klavyeli kumandası sayesinde de rahatça arama yapacağınız kelimeyi yazmanızı sağlıyor.

Sesli Komut ÖzelliğiScart
Wi-Fi Özelliği
Klavyeli Kumanda

Ürün Detayı

Andorid uyumlu bütün uygulamaları Google Play Store üzerinden indirerek kullanmanıza yardım eden GoldMaster Netta 2, 6K HD kalitesi sayesinde yüksek çözünürlüklü görüntü izlemenizi sağlıyor. Bilgisayar veya telefonlarınızın ekranını TV’ye yansıtabilmenize imkan tanıyan bu cihaz, daha rahat kullanım elde etmenizi sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra yerinizden kalkamadan ve ellerinizi kullanmadan sesli komutla arama yapmanızı sağlarken oval tasarımlı ve klavye bulunan kumandası sayesinde kelime yazmayı kolaylaştırıyor.

Wi-FiVar
Uygulama İndirmeVar
Sesli KomutVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Kübra Bakak ”Şahane bir ürün çok memnun kaldım ilgilenenlere tavsiye ederim.”

👤 Mesut Yapar ”Çok memnun kaldım fiyatını hak ediyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

Uydu çeşitleri nelerdir?

İzleyici profiline uygun olarak uydu alıcıları üç temel kategoriye ayrılıyor. Aralarından seçim yapmak sadece beklentilerin ne seviyede olduğuyla alakalı olduğundan herhangi bir satın alma eğilimine girişmeden bütün çeşitlere göz gezdirmeniz mantıklı olacaktır.

Düz ve Mini Cihazlar:
Amatör düzeyde kullanıcılar için fiyat bakımından en cazip olan ürünler düz ve mini cihazlardır. Geçmişten süregelen canlı yayın alışkanlıklarında kendilerinin yeri önemlidir. Sahip olunan televizyon modeli düz ya da mini olmasında etkileyici kriterdir. Gözden uzak bir görünüm isteyerek, televizyonun arkasında saklı tutmaya karar verenler için mini cihazlar sıklıkla tercih edilmektedir.

Android Tabanlı Cihazlar:
Profesyonel kullanıcı profilleri için Android tabanlı uydu alıcıları tercih edilmektedir. Bu tür cihazlar bir yandan uydu görevi görürlerken, diğer yandan da Android Box hizmeti vermektedirler. Yani kendilerine ait uygulama marketlerinin yanında Google Play gibi popüler marketlerin de uygulamalarını desteklemektedirler. İnternette sörf yapmak, Youtube videoları izlemek, Android oyunlar oynamak ve bir nevi bilgisayar tadında bir deneyim yaşamak için tercih edilirler. Harici olarak eklenecek klavye ve fare ekipmanlarıyla bütün ihtiyaçlara cevap verebilmekteler.

Enigma2 Tabanlı Cihazlar:
Donanım yönünden biraz daha elit olarak kabul edilen Enigma2 tabanlı uydu alıcıları, yazılım genişliğiyle de tercih edilmektedirler. Bu tür alıcılarda donanım özelliklerinden çok kendilerine ait yazılım destekleri öne çıkmaktadır. Sürekli güncellemeler alması ve kendi yazılımını kullanması alternatiflerine göre daha kararlı bir kullanım imkânı sunmasını sağlamaktadır.

Uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Uydu alıcısı seçiminde yazılım güncelleme desteğine önem duyulmalıdır. Çünkü bu tür güncellemeler cihazın kullanım süresi boyunca sürekli güncel kalmasını sağlamaktadır. Kararlı bir seyir zevki yaşamak adına son derece önemlidir. Yayınları daha sorunsuz izlemenize olanak tanınmaktadır. Nitekim bir diğer unsur da sıradan uydu alıcısına ya da televizyonunuzu akıllandıracak çözümlere ihtiyaç duyup duymadığınızdır.
Bağlantı yöntemleri de oldukça önemli. Önerimiz daha fazla kabloyla uğraşmadan teknolojik yöntemlerle çözüme gidebileceğiniz Wifi ve Bluetooth özelliklerine sahip bir uydu alıcısıdır.

Çanaksız uydu alıcısı nedir?

Televizyonlar normalde uydu sinyali veya çanak olmadan çalışmıyor. Çanaksız uydu alıcısı ise bu sorunu ortadan kaldırarak herhangi bir çanak veya uydu kablosu olmadan televizyon izlemenizi sağlıyor. Sadece uydu alıcısını taktığınız televizyon Wi-Fi sayesinde kanalları izlemenizi sağlıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Uydu Alıcısı Tavsiyesi” üzerine 66 yorum

  1. Satana kadar çok cilalarsınız sattıktan sonra verim alamayıp size döndüğümüzde EFENDİM ŞU ANDA ÇOK YOĞUNLUKTAN SİZLERLE İLGİLENECEK PERSONELİMİZ ŞURADA GÖREVLİ GELDİĞİNDE SİZE DÖNÜŞ YAPILACAK DER 6 AY BEKLETİRSİNİZ
    NE ESNAFLIK ANLAYIŞI SİZİNKİ ÇÖZEBİLMEK ZOR

    Cevapla
  2. Magbox Exclusive Mini Scart, harika bir ürün arkadaşımın önerisi ile almıştık almak isteyenlere de tavsiye etmek için aldım.

    Cevapla
  3. Redline G50’de ip tv ve YouTube özelliği olmasını çok sevdim. Ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyorsunuz zaten. Sanırım onu alıcam daha iyisi yok gibi

    Cevapla
  4. Dreamstar DreaMini’nin görüntü kalitesi ve kanal değiştirme hızı gayet başarılı. Severek kullanıyoruz. Bundan sonra gold master alıcam onu da merak ettim.

    Cevapla
  5. Listelediğiniz bir çok ürün kalite açısından gerçekten çok iyi. Eşimle beraber hangisini aşacağımıza karar vereceğiz emeğinize sağlık

    Cevapla
  6. Bilgi edinmek içinseniz karşıma çıktı, fakat o kadar güzel ürünler paylaşmışsınız ki hangisini alacağıma karar veremiyorum şimdi de böyle bir problem çıktı.

    Cevapla
  7. 6k olanı almaya karar verdim görüntü kalitesi çok iyiymiş videolarını falan izledim. teşekkürler syblog…

    Cevapla
  8. Uydu almak isteyen şüphesiz bu siteden alabilir, önerileri çok doğru tv dükkanımız var uydu tamiri de yapıyoruz hepsine çok hakimiz.

    Cevapla
  9. ordan oraya gezip durduktan sonra mantıklı ve normal diyatlarda markalara yer vermiş olmanız beni çok mutlu etti. Arkadaşıma arıyoruz ama burdan seçeceğine eminim ürünü daha iyisini bulamaz çünkü

    Cevapla
  10. Goldmasterla oldukça güvenilir ve kaliteli bu zamana kadar hiç problem çıkartmadı bana almayı düşünenlere tavsiye ediyorum

    Cevapla
  11. oturma odasına almak için baktım 4k olanlardan tercih etmeye karar verdim, sonunda kararsızlığım sonlandı teşekkürler

    Cevapla
  12. bi uydu alıcısı ne kadar önemli olabilir ki dersiniz sonra görüntü kalitesinin kötü olanına denk gelip anlarsınız. bu yüzden bu sitedeyim ve iyi ki karşıma çıkmış aynı hatayı bir daha yapmamak dileğiyle

    Cevapla
  13. ilk bi neye göre kime göre iyi dedim sonra okumaya başlayınca herkese göre iyi olduğunu fark ettim önyargılı gelmişim emeğinize sağlık

    Cevapla
  14. Madde 1’de yer alan uydu alıcısını sipariş verdim. Ürün elime ulaşınca yeniden yazacağım. teşekkürler

    Cevapla
  15. annemlere kolay kullanabilecekleri orta kalitede bir uydu arıyorum ne yüksek ne ucuz olsun istemiyorum çok izlemiyorlar çünkü tv, her ürün o kadar iyi ki hangisini alacağımda kararsız kaldım. kullanan arkadaşlardan da canlı yorum bekliyorum.

    Cevapla
  16. Kararsızlıklarımı son buldurdunuz, abuk subuk ürünlere yer vermemişsiniz en azından kaliteli içerik üreten bir site bulmuş olduk.

    Cevapla
  17. Gold master çok iyi bi marka valla alcaklara öneririm yıllardır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım

    Cevapla
  18. verileri güzel alıp işliyor hepsi, güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz o kadar araştırmışım ki artık profesyonel oldum

    Cevapla
  19. çözünürlük benim için en önemlisi 6k olması sebebiyle golsmaster almaya karar verdim güzel açıklanmış başka sitede bu kadar ayrıntılı bulamamıştım içim sıkılmıştı tek tek bakmaktan bu sitede soru işaretlerim gitti emeğinize sağlık

    Cevapla
  20. yıllardır gold master kullanıyorum hiç de şaşamadım bu zamana kadar belki başka markalardan da memnun olurum ama hiç riske atmaya gerek duymuyorum

    Cevapla
  21. oturma odamız için Next 2023 HD aldık çok başarılı alcaklara öneriyorum tipi falan da güzel ve hiç kaba durmuyor

    Cevapla
  22. Next’te wifi özelliği olması ve fiyatı beni cezbetti açıkçası uzun zamandır bi uydu alıcısı alıyordum sonunda karar verdim, sağolun

    Cevapla
  23. Redline tam bir fiyat performans kullanmış biri olarak tavsiye ederim, yenisi ile değiştireceğim bayadır aynı cihazı kullanıyorum.

    Cevapla
  24. Evde çok rahat bir şekilde yayınları izleyebiliyorum, goldmaster ve redline’ı kullandım, ikisi de gayet iyi ve başarılı ama bir tane seçmem gerekirse redline derim daha profesyonel.

    Cevapla
  25. eskisi durup dururken bozuldu biz de anlamadık yenisin almak için de bakarken burası çıktı karşımıza eşim bulmuş siteyi güzel markalara yer vermişsiniz. bozulan uydu alıcısı listede yok 😀 ne kadar kalitesiz olduğunu ben de görmüş oldum o olmadığı için de listede size güvenim arttı:D

    Cevapla
  26. saatlerimizi geçirdiğimiz televizyon için oldukça büyük bir karar çünkü görüntü kalitesinden kanal geçişlerine kadar etkiliyor yorumlamanızı beğendim buradan seçmeye karar verdim araştırdığım kadarıyla gerçekten en iyilerini yazmışsınız

    Cevapla
  27. Kararsızlıklarınızın sonlanacağı bir yazı olmuş son noktayı koymuşsunuz. Gold master ürünlerinin hepsi çok güzel bende öneriyorum. Yıllardır evimde var problemsiz sıkıntısız kullandım hep.

    Cevapla
  28. uydu seçerken nasıl yapmam lazım ne almalıyım gibi bin tane sorum vardı artık bir tane var o da hangisini alıcam. Seçenekleriniz çok başarılı fikir sahibi oldum şimdi son adım karar vermek sağolun

    Cevapla
  29. Hiremco Impala’yı araştırıp kayda değer bir bilgi bulamayıp sonunda sizinle tanıştım, sayenizde fikir sahibi olduk. Hiç boş bilgi yok valla

    Cevapla
  30. Çok güzel olmuş faydalı bir yazı biz kararsızlık yaşayan kullanıcılara yardımcı olmanız mutlu edici. basarılarınızın devamını diliyorum.

    Cevapla
  31. Bu devirde bu kadar net özetleyen ve sadece pahalı markalardan bahsetmeyen bi siz kaldınız galiba, yıllardır takip ediyorum sizi sağolun emekleriniz ve insanları gerçekten düşündüğünüz için…

    Cevapla
  32. Uydudan falan hiç anlamam. Evime bir tane almak için araştırma yapıyordum bu siteyle karşılaştım valla çok güzel anlatmışsınız, 2 seçenek belirledim kafamda ikisinden birini alacağım çok teşekkür ederim.

    Cevapla
  33. Goldmaster’i yıllardır kullanıyorum ve ilk günden beri çok memnunum tüm serilerini kullanmış olabilirim, kurulumu da kolay çalışması da hızlı ve güzel ee daha ne olsun zaten.

    Cevapla
  34. Uydu alıcısı tavsiye listesi çok aradım. bloglarda yorumlara baktım ama bu kadar detaylı bir öneri listesi bulamadım. çok sağolun siparişi veriyorum umarım her sey güzeldir daha önce de sizin yazınızdan led tv almıstım çok memnun kaldım.

    Cevapla
  35. Modeller çok güzel. Ben ilk ürünü sipariş ettim. gelince yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. yazınız için teşekkürler syblog

    Cevapla

Yorum yapın