En İyi 10 Trambolin Tavsiyesi

En çok kullanılan spor ekipmanlarının arasında trambolin modelleri de yer alıyor. Yaylı yapısıyla belli bir yüksekliğe zıplama imkanı sağlayan bu spor aleti, küçük ya da büyük yapıda tercih edilebilir. Portatif taşınabilen yapısıyla, ev içi kullanım için de uygundur. Çocukların en sevdiği oyun ekipmanlarından olan trambolinleri sizler için araştırdık. En iyi modeller, çarpıcı özellikleri ile dikkat çekiyor.

SıraMarkaTaşıma KapasitesiSYblog Puanı
1Dynamic130 kg10/9.9
2Triathlon 100 kg10/9.7
3Pratikko 100 kg10/9.8
4Leyaton Deluxe80 kg10/9.7
5Selex90 kg10/9.7
6Leyaton Deluxe80 kg10/9.7
7Leyaton120 kg10/9.6
8Anka 100 kg10/9.7
9Hepitop 100 kg10/9.8
10Anka100 kg10/9.6
Trambolin Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Trambolin Modelleri

İç mekanlar için minimal tarzda üretilen trambolinler dış mekanlar için çevresi fileli, korunaklı, geniş çağlı modellerden oluşuyor. En çok tercih edilen modeller arasında farklı boyuta ve ağırlıklara sahip olan birçok ürün bulabilirsiniz. Hem eğlenceli zaman geçirmek hem de kol ve bacak kaslarını geliştirmeye yardımcı olan trambolinler fazlasıyla tercih ediliyor. Ses yapmayan, esnek yapısı ile konfor sağlayan tutamaklı trambolin modelleri de çocukların vazgeçilmezlerindendir.

İşte 2024 yılının en iyi trambolin modelleri…

Dynamic Trambolin

Trambolinin sahip olduğu sıçrama yüzeyi, kaliteli malzemeden oluşuyor. 30 adet 5 mm boyutundaki elastik ipler sayesinde yüzey gerdirilmiştir. Böylece sıçrama daha keyifli hale getirilecektir.

Geniş HacimYok
Dayanıklı
Fileli

Ürün Detayı

Zıplama sırasında denge kayıpları oluşabilir. Bu yüzden ürünün yan tarafları kapalı olarak üretilmiştir. Kolay açılıp kapanabilen fermuarlı yapısıyla çocuğunuz güvenle eğlenebilir. Böylece yaşanılacak bir denge kaybında dahi düşme önlenmiş olur. Aynı zamanda üründe güçlü kaydırmaz ayaklar mevcuttur. Bu sayede kayma ve devrilmeler yaşanmaz. Geniş zıplama yüzeyi sayesinde en yükseğe zıplama imkanı sağlar. Tabanı aşınmaya karşı dayanıklıdır. Hem eğlendirir hem de kas ve kemik gelişimini destekler.

Yükseklik35 cm
Koruma FilesiVar
Ayak Sayısı6

Kullanıcı Yorumları

👤 HE: Ürün tam da anlatıldığı gibidir. Kurulum biraz uğraştırdı. İki kişinin kurabileceği bir ürün. Yeri müsait olan herkese tavsiye edebileceğim bir trambolin.

👤 DS: Yazlıktaki bahçe için sipariş verdik. Eski kayıtlı adres seçili olduğu için kargoda bira süreç uzadı. Ancak çözüm bulduk. Son derece güvenli tasarlanmış bir ürün. Teşekkürler.


Triathlon Trambolin

Sağlıklı kalmanın en güzel yanı spordur. Spor için trambolin tercih ediyorsanız lastikli trambolin en uygun tercih olacaktır. Bu ürün kolay monte edilme özelliğine sahiptir. Spor salonuna gitmeden evinizde, bahçenizde rahatlıkla spor yapabilirsiniz.

FiyatFilesiz
Dayanıklı

Ürün Detayı

Ürünün tasarımı yapılırken öncelikle güvenli olması açısından ayaklarının kaymaz olmasına dikkat edilmiştir. 6 adet ayağı mevcuttur. Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanılabilir. Hafif tasarımı ile her yere kolayca taşıyarak eğlencenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ürün boyutları hem çocuklar hem de yetişkinler için uygundur. En çok 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Kilo dengeleyerek iki kişi de ürünü kullanabilir. Şık bir tasarımı vardır. İki adet lastiği sayesinde güvenle spor yapmaya uygundur.

Yükseklik32 cm
Koruma FilesiYok
Taşıma Kapasitesi100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 TK: Çok memnun kaldık. Tüm aile bu trambolini kullanıyoruz. Çok yüksek fiyatlar ödemeye hiç gerek yok. Çok başarılı, tavsiye ederim.

👤 YÜ: Çocuklar için aldım. Çok başarılı bir ürün. Teşekkürler.


Pratikko Tutamaklı Trambolin

Keyifli vakit geçerken spor yapmak mı? Buna imkan tanıyan Pratikko Trambolin, eğlenceli bir spor deneyimi sunuyor. Hem ev hem de bahçede kullanmaya uygundur. Katlanabilme özelliği sayesinde portatif taşınıp, muhafaza edilebilir.

FiyatFilesiz
DayanıklıGöstergesiz
Tutamaçlı

Ürün Detayı

Ürünün yüzeyi elektrostatik boya ile boyanmıştır. Bu yüzden çizilmeye ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır. 6 adet ayağı mevcuttur. Böylelikle kullanım sırasında Pratikko, kaymaz ve sabit kalır. Yerden 30 cm yükseklikte olması, zıplamayı fazlasıyla kolaylaştırıyor. Zıplama alanı genişliği de 90 cm olup ideal ölçüdedir. Zıplama alanı kauçuk tabanlıdır. Tabanda 7 mm kalınlığında tam 36 adet lastik bulunmaktadır. Örgülü kaplama sayesinde konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Ek olarak 120 cm ile 137 cm arasında yükseklik ayarı yapılabilen tutma koluna sahiptir.

Ayak Sayısı6
Koruma FilesiYok
Taşıma Kapasitesi100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Ürün son derece kaliteli. Satıcısı satın alır almaz sizinle iletişime geçiyor. Kurulum zor değil. Ancak ben işi bilmediğim için biraz uğraştım. Mantığını kavrayan herkes kolayca yapar. Kaçırmadan almanızı tavsiye ederim.

👤 ET: Teşekkür ederiz ürünü sorunsuz teslim aldık. Çocuklar çok mutlu oldu. Eşim de severek kullanıyor. Kiloyu da test ettik sorunsuz ve güvenli.


Leyaton Deluxe Trambolin

Sıçramanın faydalarını çocuklarınızın gelişimi için kullanmaya ne dersiniz? Leyaton Deluxe trambolin ile bunu sağlayabilirsiniz. Kendi kilolarınızdan kurtulmak ve vücudunuzu formda tutmak için de bu spor aleti uygun bir seçim olacaktır.

FiyatFilesiz
DayanıklıGöstergesiz
Kaliteli

Ürün Detayı

Dayanıklı yapıya sahip olan Leyaton Deluxe, 6 adet kaymaz ayağa sahiptir. Kauçuk elastik malzemeden üretilen bu ürün, hem büyük hem de küçüklerin kullanımına uygundur. 8 kg ağırlığında olan Leyaton, maksimum 80 kg taşıyabilmektedir.

Ayak Sayısı6
Koruma FilesiYok
Yükseklik22 cm
Taşıma Kapasitesi80 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞD: Koltuk ve yataklarda zıplayan çocuklar için bu trambolini sipariş vermiştik. Çok memnun kaldık. Çocuklar mutlu biz mutlu.

👤 FC: Fiyatı çok uygun olduğu için bu ürünü tercih ettik. Beklediğimizden daha kaliteli bir ürün. Tavsiye ederiz. Ev için mükemmel avantajlı.


Selex Trambolin

Hafif tasarıma sahip olan bu ürün, küçük ama dayanıklı bir özelliğe sahiptir. Ayaklarında bulunan plastikler sayesinde kayma yapmaz, güvenli bir kullanım imkanı sunar.

FiyatFilesiz
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Kısa sürede kurup kullanabileceğiniz Selex Trambolin, ergonomik tasarıma sahiptir. Dayanıklı malzemelerden üretildiği için çökme ve yırtılma gibi sorunlar yaşanmaz. Yalnızca birkaç adımda hazır hale getirilebilir. Hafiftir ve dar alanlarda kullanım için uygundur.

Ayak Sayısı4
Ağırlık90 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 TEF: Ürün demonte geliyor. Kurulumu zor geldi. Bu yüzden iade etmeyi bile düşündüm. Birkaç kişi deneyerek zor kurduk. Normal, güzel bir ürün.

👤 FD: Kullanışlı bir ürün. Ev içinde kullanım için uygun. Çocuğuma doğum günü hediyesi olarak satın aldım.


Leyaton Deluxe Trambolin

80 kilogramlık taşıma kapasitesine sahiptir. Gövde profili 2.54 cm olup 6 adet ayağı mevcuttur. Ürünün ayakları yerde kayma yapmaz ve yere sağlam basar.

FiyatFilesiz
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Ürün portatiftir, kolay taşınabilir ve yerden tasarruf etmenizi de sağlar. Düzenli egzersiz sayesinde kemik gelişimi, kas gelişimi desteklenir, enerjinin yüksek olması sağlanır. Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım için uygundur. İç mekan ve dış mekanlarda kullanılabilir.

Ayak Sayısı6
Taşıma Kapasitesi80 kg
Ağırlık7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MÖ: Kutuda geliyor. Montajı son derece kolay bir ürün. Ürün sağlam duruyor. Yayları biraz ses yaptı ancak biz hallettik. Kullanışlı bir trambolin.

👤 LD: Fiyatı çok uygun. Küçükler için de ideal muhteşem bir ürün. Kilo olarak da çocuklar için uygun.


Leyaton Fileli Trambolin

Birden fazla kişinin kullanımına uygun olan Leyaton, hem çok yer kaplamaz hem de eğlenceli dakikalar geçirmenizi destekler.

FileliYok
Dayanıklı
Geniş Hacim

Ürün Detayı

Trambolin, güvenli bir kullanım için fileli tasarımla üretilmiştir. 101 cm ile 120 cm arasında file yüksekliği bulunmaktadır ve birinci sınıf malzemeden üretilmiştir. Asla yırtılmaz ve eskimez bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun yıllar kullanabilirsiniz. Çocukların eğlenmesini desteklemesinin yanı sıra kilo vermek için de idealdir. Hem sağlıklı olmak hem de kilo korumak için uygun bir spor malzemesidir.

Ayak Sayısı6
Taşıma Kapasitesi120 kg
File Boyu101 cm – 120 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 LF: Pandemi döneminde kullanmak için bir ürün almıştık. Ancak dayanıksızmış, birkaç kullanım sonrasında yırtıldı. Güvensizmiş. İnternetten yorumlarını okuyup bu ürünü satın aldım. Hem güven verici hem de oldukça sağlam. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

👤 CS: Elime çok hızlı ulaştı. Ürünü koyacak alanı olanların mutlaka alması gerektiğini düşünüyorum. Hayat kurtarıcı, çocuklar uzun süre eğlenerek oynuyorlar.


Anka Koruma Fileli Trambolin

Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan trambolin, 100 kg taşıma kapasitesiyle birden fazla kişinin kullanımı için uygundur.

FileliFiyat
Dayanıklı
Geniş Hacim

Ürün Detayı

Üründe bulunan özel koruma filesi sayesinde çocuğunuzu gönül rahatlığıyla eğlendirebilirsiniz. Ergonomik ölçüde tasarlanan bu ürünün birçok renk seçeneği bulunuyor. Sağlam iskelet yapısıyla üzerindeki ağırlıkları rahatlıkla taşıyabiliyor. Çevresinde bulunan entegre köprülü kenar korumaları da güvenliği arttıran bir diğer detaydır. Dayanıklı zıplama alanına sahiptir. Katlanabilme özelliği sayesinde uygun bir yerde muhafaza edilebilir. Farklı yaştan herkes bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

Ayak Sayısı6
Taşıma Kapasitesi100 kg
File Boyu121 cm – 150 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 BÜ: Alırken biraz tereddüt etmiştim. Ancak gerçekten son derece başarılı bir ürünmüş. Mükemmel bir trambolin. Eğlenceli ve bir o kadar da güzel. Satıcıya da ayrıca teşekkür ediyorum. Almak isteyen bir saniye bile düşünmeden alsın.

👤 KB: Ürün çok kaliteli ve kullanışlı. Ancak alt demirleri çıkıntılı olduğu için oraların da korumalı olması gerekirmiş. Ben kendim alıp bir malzeme ile kapladım. Onun dışında beğendik, tavsiye ederiz.


Hepitop Koruma Fileli Trambolin

Yüksek kalitede pvc yay örtüsü ile kaplanan trambolin, dış mekanlar için uygundur. Güneş geçirmezi solma yapmaz, yağmur geçirmez, dayanıklı ve kaliteli bir üründür.

FileliFiyat
Dayanıklı
Geniş Hacim

Ürün Detayı

Ürünün yan kısımlarında kalın örgü koruma filesi mevcuttur. Yüksek dokuma işlemi sayesinde çocukların zıplama hareketini yapmasını destekler, rahat geri tepme imkanı sağlar. Ürünün ayaklarında kaydırmaz kauçuk madde vardır. Zemin üzerinde ürün sabit kalır. Zıplanan alandaki kumaş, PP krep atlama bezidir. Avrupa standartları kullanılarak üretilmiştir. Uzun yıllar kullanım için uygundur.

Yükseklik160 cm
Taşıma Kapasitesi100 kg
Çap1.5 m

Kullanıcı Yorumları

👤 HOD: Ürün sanırım Çin’den ithal edilmiş. Paketleme çok özenliydi. 38 adet yay ile monte ediliyor ve yayları germek oldukça zor ve tek kişilik bir iş değil. Kurulum zorluğunu bir kenara bırakırsak ürün oldukça sağlam ve çocuklar çok sevdi. Satıcı şimdiye kadar gördüğüm en ilgili satıcıydı. Ürünü 1 kere kurdum ama yıllarca kullanacağım. Bu nedenle kurulum zorluğu için puan kırmıyorum. Renk tercihi olmaması başka bir mesele ama renk olayı kişiden kişiye değişir. Kimisi beyaz ister, kimi siyah, kimi pembe. Sonuç olarak geriye dönseydim aynı ürünü tekrar alırdım ve alışverişimden memnun kaldım. Herkese tavsiye de ederim.

👤 AÖ: Gerçek trambolin arayanlar için doğru seçim Hepitop. Sağlam hatta çok sağlam. 2 kişi bile üzerinde zıplayabiliyor. 105 kilo test ettik sorunsuz. Direkleri takmamayı tercih ettim. Yayları takarken 2 kişi olmasında fayda var. Onun dışında sağlam sıkı bir zemine sahip. Mağaza da siparişi verir vermez anında kurulum videosu attı telefondan kurulum her aşamasında yanımızdaydı. Diğer yorumları okuyup doğru seçim yapmışım.


Anka Trambolin

Sıçrarken denge sistemini geliştirmek hem yetişkinler hem de çocuklar için gerekli olabiliyor. Anka trambolinin tutamaklı özelliği sayesinde herkes düzenli sıçrama egzersizini kolayca gerçekleştirebilir.

TutamaçlıFilesiz
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Çocukların ve yetişkinlerin kullanımına uygun olarak üretilen Anka trambolinin maksimum 100 kg taşıma kapasitesi bulunuyor. Kreşler, evler, oyun parkları, spor alanları gibi çoklu alanlarda kullanım için uygundur. Yay yerine esnek lastiklerin kullanıldığı trambolin, 120 cm genişliğinde olup tutma yerine sahiptir. Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

TutamakVar
Taşıma Kapasitesi100 kg
Ayak Sayısı6

Kullanıcı Yorumları

👤 TA: Çocuklarım çok sevdiler. Oynarken ses çıkarmıyor. Sağlam duruyor. Daha bir ay oldu alalı çok memnun kaldık. Tavsiye ediyoruz.

👤 OD: Ürün hızlı kargolandı. Çok özenli paketlenmiş şekilde tüm parçaları eksiksiz olarak elimize ulaştı. Trambolin ses yapmıyor, dengelemesi iyi ve dayanıklı… Eve zaten uygun ama çocuk veya yetişkin sportif amaçlı kullanmak üzere fitness /cimnastik salonları için de gönül rahatlığı ile alınabilir. Tavsiye ediyorum.


Sıkça Sorulan Sorular

Trambolin nedir ve nerelerde kullanılır?

Trambolin, spor yaparken eğlenmeyi de destekleyen bir spor malzemesidir. Tüm vücudun hızlı çalışmasını sağlar ve yağ yakmayı destekler. Büyük, küçük her yaş grubu için uygundur. Her an hareket etmek isteyen büyükler, eğlenceyi zıplamayla sağlayan küçükler için ev trambolini uygundur. Açık alanlarda da kullanılabilir. Fileli ve sağlam ayaklı yapısı ile güven verir. Havuz trambolin olarak adlandırılan modeller, oyun alanlarının da vazgeçilmezlerindendir.

Trambolin seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Bir spor aleti olarak tasarlanan trambolinler, aynı zamanda eğlence içinde kullanılabilmektedir. Kullanım alanı ve ürünün genişliği dikkat edilmesi gereken iki önemli noktadır. Dengeyi ve konsantrasyonu arttırdığı için sağlam, alanına uygun ve kaliteli malzemeden seçilmiş olması gerekir. Kapalı ve açık alana göre seçim yaparken ağırlık, yükseklik gibi özellikler göz önünde bulundurulmalıdır. Kolay taşınabilen, kurulumu kolay yapılabilen ürünler konforludur. Ergonomik tasarımlı katlanan ürünler de tercihi etkileyen özelliklere sahiptir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın