En İyi 10 Su Kaçağı Tespit Cihazı Tavsiyesi

Su kaçaklarını tespit edebilmek, gizli su borularını görünür hale getirmek amacıyla kullanılan termal su kaçağı tespit cihazları kullanıcıya hem zamandan hem de paradan tasarruf ettiriyor. Duvarların kırılmasına gerek kalmadan su kaçağının nerede olduğunu kolayca bulmanıza yarayan bu cihazlar birçok ustanın favorisi olmuş durumda. İşte sizler için hazırladığımız en iyi termal su kaçağı tespit cihazı listesi.

SıraMarkaEkranSYblog Puanı
1Nimrof AT560Var10/9.8
2Testo 871Var10/9.9
3Testo 865Var10/9.8
4RothenbergerVar10/9.7
5WandersmannYok10/9.7
6Roleak Aqua 3 PlusVar10/9.8
7V18Yok10/9.6
8Nimrof AT550Var10/9.8
9Testo 868Var10/9.8
10StahlmayerYok10/9.5
Su Kaçağı Tespit Cihazı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Su Kaçağı Tespit Cihazı

Yaptıkları doğru analiz sayesinde sorunu kısa sürede tespit etmeyi başaran bu cihazlar kullanıcıya sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. En çok satan modellerin arasından kullanıcılarından tam not almış su kaçağı tespit cihazlarını detaylı bir şekilde inceledik.

İşte 2024 yılının en iyi su kaçağı tespit cihazı modelleri…

Nimrof AT560

Nimrof AT560 su kaçağı tespit cihazı, hem temiz hem de kirli suların sızıntı tespitinde kullanılmak için üretilmiştir. Tek bir cihazla noktasal olarak kaçak tespiti yapmak artık çok kolay.

Çift SensörTermal Değil
Fiyat

Ürün Detayı

Nimrof AT560 su kaçağı tespit cihazının üzerinde iki adet sensör mevcuttur. Bu sensörlerden bir tanesi yalnızca temiz su kaçaklarını, dinleme yöntemi ile bulmayı sağlar. Diğeri ise hem temiz hem de kirli su kaçaklarını bulmaya yönelik tasarlanmıştır. Akustik sistemle tarama yapılırken kulaklık takılması önerilmektedir. İşlem sırasında cihazın ekranından işleminizi kolaylıkla takip edebilirsiniz. İkinci tespit sensöründe ise A ve B olacak şekilde iki türlü kodlanmıştır. Sensörler kaçak tespiti için şüpheli bölgelere yerleştirilir ve yalnızca LCD ekran üzerinden takip edilmektedir.

Çalışma Gerilimi(DC)14V (Li-ion Pil)
GörüntülemeSayısal LCD
Çözünürlük16 bit
Operasyon zamanı20 saat
Çalışma sıcaklığı10°C …+50°C
Depolama sıcaklığı-25°C …+70°C
Ağırlık560 gr
Cihaz Boyutları188 x 133 x 55 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 YY: Ürünün 540 modelini kullanıyorum. Geliştirilmiş 560 modelinin işimde bana daha iyi yardımcı olacağını düşünüyorum. Siparişi verdikten sonra kısa sürede kargoya verildi, teşekkürler.

👤 MD: Kargom zamanında geldi ve güzel paketlenmiş. Cihazı henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var. Tavsiye ederim.


Testo 871 Su Kaçağı Tespit Cihazı

Yüksek piksel dedektör çözünürlüğüne sahip olan Testo 871 cihaz, günlük su kaçağı tespit işlerinde kolaylıkla kullanılabilir. Akıllı telefona bağlanarak termal kamera üzerindeki görüntü takip edilebilir.

TermalFiyat
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Testo su kaçağı tespit cihazı, kısa bir süre içerisinde yüksek kalitede termal ölçüm yapabilmektedir. Bu cihaz ile ufak sıcaklık farklarını kolaylıkla görebilirsiniz. WLAN bağlantısı sayesinde telefonunuzla kablosuz şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Dilerseniz hem Android hem de İOS için olan Testo Thermography uygulamasını indirerek de bağlantı yapabilirsiniz. Cihazın lazer işaretleyicisi ve dijital kamerası, termal görüntüye eş değerde gerçek bir görüntü oluşturmaktadır. Aynı zamanda taşıma çantası sayesinde istediğiniz mekana götürebilirsiniz.

İnfrared Çözünürlük240 x 180 Piksel
Sıcaklık Ölçüm Aralığı-30 … +100 °C; 0 … +650°C
Sıcaklık Hassasiyeti±2 °C
Termal Kamera Ağırlık510 g
Termal Kamera Ebat219 x 96 x 95 mm
Ekran Tipi8.9 cm
Ekran SeçeneğiIR Görüntü / Gerçek Görüntü

Kullanıcı Yorumları

👤 FV: Doğru tespitler yaparak müşterileri kazanmamızı destekleyen bir cihaz. Son derece memnunum. Tavsiye ederim.

👤 IG: Kaliteli, kolay kullanılan bir cihaz. Teşekkürler.


Testo 865 Sıcaklık ve Su Kaçağı Tespit Cihazı

Hem hızlı hem de verimli bir tespit cihazı arayanların tercih ettiği Testo 865, muadildeki diğer ürünlere göre daha uygun fiyatlıdır.

TermalYok
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

865 Model Testo tespit cihazı, yüksek kalitede termal ölçüm için gerekli olan her türlü özelliğe sahiptir. Meydana gelen ufak sıcaklık farklılıklarını ekrana yansıtarak kullanıcıyı bilgilendirir. Zorlu çalışma şartlarında dahi kolayca görüntüleme yapma imkanı sunan bu cihaz, elde ettiği termal görüntüleri isteğe bağlı olarak JPEG formatında kaydedebilmektedir.

İnfrared Çözünürlük160 x 120 Piksel
Sıcaklık Ölçüm Aralığı-30 … +100 °C; 0 … +650°C
Sıcaklık Hassasiyeti±2 °C
Termal Kamera Ağırlık510 g
Termal Kamera Ebat219 x 96 x 95 mm
Ekran Tipi8.9 cm
Ekran SeçeneğiIR Görüntü

Kullanıcı Yorumları

👤 RY: Ürün anlatıldığı gibi özellikte. İşimiz dolayısıyla üç adet sipariş vermiştik. Memnunuz.

👤 EA: Özelliklerine göre fiyatını iyi bulduk. Teşekkürler.


Rothenberger Sıcaklık ve Su Kaçağı Tespit Cihazı

Sahip olduğu termal görüş özelliği sayesinde her türlü alanda sapma olmadan doğru sonuçlar gösterir.

TermalYok
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Rothenberger su kacağı tespit cihazı, sabit odaklama sistemi ile kaçağın yerini kısa sürede bularak size zamandan kazandırır. Sahip olduğu ekranın çözünürlük kalitesi oldukça yüksektir. Ölçüm fonksiyonlarına baktığınızda ölçüm aralığının – 20 ile 400 C aralığında olduğunu söylemek mümkün. Otomatik olarak sıcak ve soğuk nokta analizi yapabilmektedir. Ek olarak nokta tespitlerde alarm ile bildirim gönderir.

İnfrared Çözünürlük120 x 90 Piksel
Görüntü yenileme hızı25HZ 
Kamera Çözünürlüğü320×240
Ölçüm Aralığı-20’C-150’C, 100’C-400’C
Gerçek ResimEvet
AydınlatmaEvet 
Mobil UygulamaEvet 

Kullanıcı Yorumları

👤 GF: Ürün oldukça iyi paketlenmişti. Sağlam ve dayanıklı bir cihaz.

👤 HS: arklı bir marka ürün almıştık. Çok da ücret ödedik ancak bu cihaz kadar performans göremedik. Çok memnunuz.


Wandersmann Su Kaçağı Tespit Cihazı

İyi bir su kaçağı tespit cihazı almak isteyenler genellikle akustik modelleri tercih ediyor. Akustik su kaçağı tespit cihazları özellikle temiz su kaçak tespitinde kullanılıyor.

Akustik sistemTermal Değil
Fiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Wandersmann Su Kaçağı Tespit Cihazı’nda dış sesleri filtreleyen, özel olarak tasarlanmış bir kulaklık mevcuttur. Bu kulaklık sayesinde sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen sensörden gelen titreşime odaklanır ve su kaçağını kolayca tespit edebilirsiniz. Kulaklık takıldıktan sonra prop, su kaçağı olduğu düşünülen alanda gezdirilir. Su sızıntısı çok küçükse ses algılanmayabilir. Bu durumda tesisattaki vanalar kapatılarak basınç tüpü ile basınç verilir. Böylelikle su kaçağındaki sesin şiddeti basınçla artar ve tespit yapılır.

Ölçüm Mesafesi5 m
Cihaz İçerikKulaklık, Prop

Kullanıcı Yorumları

👤 YS: Eski tür bir cihazımız mevcuttu. Ancak ölçümleri sapmaya başlayınca yorumları okuyarak bu akustik modeli tercih ettik. Teşekkürler.

👤 SA: Acemilikten biraz uğraştık ancak gerçekten tespit muhteşem yapıyor. Tavsiye ediyoruz.


Rothenberger Akustik Dinleme Su Kaçağı Tespit Cihazı

Çok fonksiyonlu bir tespit cihazı olan Rothenberger Roleak Aqua 3 Plus ile bakır, demir, plastik gibi her türlü su borusundaki kaçağı bulabilirsiniz.

Akustik sistemTermal Değil
Fiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Rothenberger Roleak Aqua 3 Plus, boruların sızıntı tespitinde akış sesini artırarak sızıntıların kolayca tespit edilmesine yardımcı olmaktadır. Wireless teknolojisine sahip olan bu cihaz, 20 metreden fazla kablosuz ses iletim sinyali vermektedir. İki butonu sayesinde kolayca kullanılabilen model, elde ettiği sinyalleri kablosuz kulaklıklara iletmektedir. Bluetooth bağlantısı sayesinde rahatsız edici sesler engellenir ve kulaklığın ses düzeyi doğrudan cihazdan kontrol edilir. Ayrıca çantalı olduğu için kolayca taşınabilir.

3 Sabit Filtre Ayarı1 Seviye: 0 -540 Hz
2 Seviye540-4000 Hz
3 Seviye0-4000 Hz
Çalışma SüresiYaklaşık 50 saat
Ağırlık300 gr
Koruma DerecesiIP41

Kullanıcı Yorumları

👤 RH: Ürün farklılığını onu deneyince keşfettik. Çok kullanışlı ve portatif bir ürün. Tavsiye ederiz.

👤 DS: Daha önce sipariş verdiğimiz farklı marka ürün kırık çıktı. O kadar fiyata yanlış seçimler yapmışız. Neyse ki bu ürün fiyatına göre de yüksek performanslı çıktı. Teşekkürler.


V18 Su Kaçağı Tespit Cihazı

V18 su kaçağı tespit cihazı, piyasada bulunabilecek en uygun fiyatlı modeller arasında yer alıyor. Çantası sayesinde kolayca taşınabilmektedir.

FiyatTermal Değil
Akustik Değil

Ürün Detayı

Taşınabilir çantasıyla birlikte gelen V18 Su Kaçağı Tespit Cihazı, sensör mikrofon, kulaklık, çubuk, şarj cihazı ve kullanma kılavuzuna sahiptir. Kolay kullanılabilen bu cihaz, kulaklığı sayesinde tespit edilecek yerden iletilen sesi daha iyi anlamanıza yardımcı olmaktadır.

Ağırlık3 kg
Kullanım TürüEl Tipi
Ölçüm Mesafesi100 m

Kullanıcı Yorumları

👤 RHY: Uygun fiyatlı ve taşınabilir olması açısından bu ürünü tercih ettim. İş görür bir cihazdır.

👤 SA: Kısa sürede gönderim ve sağlam paketleme için teşekkürler. Henüz denemedik.


Nimrof AT550 Su Kaçağı Tespit Cihazı

Nimrof AT550 tespit cihazı, hem kirli su hem de temiz su kaçaklarını bulmada öncü bir modeldir. Çift sensörlü, kolay kullanım imkanı sağlayan, kaliteli bir cihazdır.

FiyatTermal Değil
Çift Sensör
Akustik Dinleme

Ürün Detayı

Alanında en iyi modellerin arasında yer alan Nimrof AT550, aynı zamanda akustik dinleme de yapabilmektedir. Çift sensöre sahip olan bu cihaz ile kısa sürede doğru tespitler yaparak hem işinizi erkenden bitirebilir hem de müşteri kazanabilirsiniz.

Akustik DinlemeEvet
Çift SensörlüEvet
LCD üzerinden takipVar

Kullanıcı Yorumları

👤 KD: Hem akustik olması hem de özellikleri bakımından donanımlı olması ürünün kalitesini belli ediyor. Üstelik kullanımı da çok basit. Tavsiye ederim.

👤 SR: Böyle ürün daha önce görmedim. Hep bu ürünleri yüksek fiyatı dolayısıyla bakmadan uygun fiyata aldık. Ancak onlar da kısa sürede çöp oldular. Fiyat bu ürüne değer. Teşekkürler.


Testo 868 Su Kaçağı Tespit Cihazı

Profesyonel bir su kaçağı tespit etme cihazı olan Teste 868, hızlı ve verimli bir çalışma düzeyine sahiptir. Akıllı telefon ile uyumlu, kolay kullanımlı bir cihazdır.

TermalYok
Dayanıklı
Kaliteli

Ürün Detayı

Testo 868 su kaçağı tespit cihazı, yüksek kalitede termal ölçüm için gerekli olan her türlü özelliği bir arada olan bir üründür. Meydana gelen ufak sıcaklık farklılıklarını görsele yansıtarak zorlu çalışma şartlarında dahi kolayca görüntüleme yapma imkanı sağlar. Bilgisayar üzerinden görüntüler profesyonel yazılım sayesinde değerlendirilebilir. Elde edilen termal görüntüler isteğe bağlı olarak JPEG formatında kayıt edilebilir.

İnfrared Çözünürlük160 x 120 Piksel
Sıcaklık Ölçüm Aralığı-30 … +100 °C; 0 … +650°C
Sıcaklık Hassasiyeti±2 °C
Termal Kamera Ağırlık510 g
Termal Kamera Ebat219 x 96 x 95 mm
Ekran Tipi8.9 cm
Ekran SeçeneğiIR Görüntü / Gerçek Görüntü
Piksel320 x 240 piksel
Çalışma Süresi4 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞK: Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün istiyorsanız, bunu mutlaka almalısınız. Fiyatı pahalı olabilir ancak kalitesi ve işlevine değer.

👤 RU: Alanının en iyisi diyorlardı, öyleymiş. Gayet net tespitler yapıyor. Teşekkürler.


Stahlmayer Radyatör Su Kaçak Test Kiti

Uygun maliyete iş gören bir cihaza mı ihtiyacınız var? O halde Stahlmayer tercih edebilirsiniz. Alman markası bu ürün ile radyatör kaçaklarına son!

TaşınabilirTermal Değil
FiyatAkustik Değil

Ürün Detayı

Stahlmayer Radyatör Su Kaçak Test Kiti’nde toplamda 28 parça yer alıyor. Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken bu set, kullanıcıların bütün ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor. Aynı zamanda çanta şeklinde olmasından dolayı dilediğiniz yere götürebilirsiniz.

Radyatör Su Kaçağı Ölçer28 adet ölçüm kiti

Kullanıcı Yorumları

👤 CV: Her sene ölçüm için farklı cihaz alırken, bu ürünü 1 seneden fazladır kullanıyorum.

👤 HR: Kaliteli ve güzel bir ürün.


Sıkça Sorulan Sorular

Su kaçağı tespit cihazı alırken dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir?

Su kaçağı tespit cihazı alırken öncelikle kullanım amacına ve kullanılacak alana göre seçim yapılması gerekir. Bu yüzden tasarım ve teknik özellikler dikkate alınmalıdır. Özellikle termal kameralı ölçüm yapabilen modeller, her türlü alan ve ısı için güvenli ve doğru sonuçlar verebileceğinden tercih edilebilirliği fazla olan ürünlerdir. Farklı markaların farklı özelliklerini karşılaştırmak sizlere yardımcı olacaktır.

Termal su kaçağı tespit cihazı hangi alanlarda ne için kullanılır?

Su kaçağı olan bir alanda, ekstra bir güç, kırma, dökme olmadan işlem yapabilmek üzere tasarlanan termal su kaçağı tespit cihazları hem portatif hem de kullanışlı bir özellik taşır. Üstün özellikleri ve performansları ile dikkat çeken modeller, hem temiz hem de kirli su kaçaklarını bulmada öncüdür. Ev, iş yeri, inşaat gibi pek çok yapısal alanda kullanılabilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın