Tavsiye Edilen En İyi 10 Şarap Dolabı

Film izlerken, güzel bir akşam yemeği yerken veya arkadaşlarınızla muhabbet ederken bir kaç kadeh şarabın keyifli anlarınıza eşlik etmesini isteyebilirsiniz. Belki yıllanmış bir kırmızı şarap belki de kalorisiz olan beyaz şarabı, keyifli anlarda çıkartarak servis edebileceğiniz ve olması gereken ısıda saklayabileceğiniz bir şarap dolabına da ihtiyacınız olabilir. Böylelikle tüm şaraplarınız tek bir yerde düzenli bir şekilde dururken, estetik açıdan da evinize farklı bir hava katabilirsiniz.

SıraModelŞişe Kapasitesi/HacimSYblog Puanı
1La Sommeliere CVD102DZ 102 adet10/9.9
2Electrolux KBW5X18 adet10/9.8
3Avintage AVU23TXA 21 şişe10/9.9
4Liebherr EWTDF33 şişe10/9.8
5Avintage AVU53TDZA50 şişe10/9.7
6Teka – RVF 1005151 şişe10/9.8
7Electrolux Professional 72000850 şişe10/9.7
8Vino Bellezza Vintage-81 81 şişe10/9.7
9Caso 606 Wınecase 6 şişe10/9.8
10By Kitchen Şarap Dolabı400 litre10/9.8
Şarap Dolabı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Şarap Dolabı

Şaraplarınızı muhafaza ederken, düzenli durmasını sağlayacak ve soğumasına yardımcı olacak en iyi 10 şarap dolabını sizler için listeledik

İşte 2024 yılının en iyi şarap dolabı modelleri..

La Sommeliere CVD102DZ 

Şık tasarımı ile evinizde estetik bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü
Geniş iç kapasite

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan La Sommeliere CVD102DZ şarap dolabı, 102 şişe kapasitelik geniş iç hacmi ile şarap tutkunlarının favorisi olmayı başarıyor. Çift bölmeli olarak karşımıza çıkan dolap, şaraplarınızı düzenli bir şekilde tutabileceğini 2 ayrı bölmeden oluşuyor. Bu sayede iki bölümde de birbirinden bağımsız olacak şekilde sıcaklık ayarlarını yapabiliyorsunuz.

Ürünün özelliklerine gelecek olursak eğer; dijital sıcaklık göstergesi, ters çevirebilir kapı, eşit şekildeki soğuk hava dağılımı ve titreşim önleyici sisteme sahip. Özellikleri ve tasarımı ile her yönden kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Kapasite102 şişe
Ek özelliklerDijital sıcaklık göstergesi, ters çevirebilir kapı, eşit şekildeki soğuk hava dağılımı ve titreşim önleyici sistem, %50 ile %80 arası nem düzenleme
Raf sayısı5 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: 5’li rafı ile çok kullanışlı biz eşimle şarap hastasıyız çok severek mutfağımıza aldık. İyi ki de almışız

👤 E** F** : Ürün beklediğim gibi harika geldi. Hatta almayı isteyen herkese de kesinlikle öneriyorum.


Electrolux KBW5X

Kompakt ve şık tasarımı ile mutfağınıza çok yakışıyor.

TasarımFiyat
Uzun Ömürlü
Kaliteli
Ortalama iç hacim

Ürün Detayı

Electrolux KBW5X şarap dolabı, kompakt tasarımı sayesinde hiç yer kaplamıyor ve oldukça şık gözüküyor. Ankastre ürünleriniz gibi, dolap içine monte edebileceğiniz şekilde tasarlanmış olması ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Üstelik ürünün sahip olduğu; 18 adet şişe kapasitesi, etkinleştirilebilen aydınlatma sistemi, sessiz çalışma ve daha bir çok özelliği ile sizleri kendine kendine haytan bırakıyor.

Kapasite18 şişe
Ek özellikler Etkinleştirilebilen aydınlatma sistemi, sessiz çalışma, ayarlanabilir sıcaklık, teleskobik ray sistemli ahşap raflar, kapı arkasına gizlenmiş dokunmatik kontrol paneli
Enerji sınıfıF

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Ürünü çok beğendim, kurulumu çok kolay zaten inceleyerek aldığım bir üründü, ankastre fırınımızın altına bir boşluk daha vardı oraya mikrodalga koymak yerine bu şarap dolabını koymayı tercih ettik.
 
👤 Y** B**: Gerçekten çok güzel mutfağınıza modern bir hava kattığı da kesin. Evime her gelen bayılıyor.


Avintage AVU23TXA

Her baktığınızda şaraplarınızı tek bir yerde ve düzenli gördüğünüze mutlu olacaksınız!

DayanıklıFiyat
Kaliteli tasarım
Kolay Kullanım
Özellikler

Ürün Detayı

Avintage AVU23TXA, 21 adet şişe kapasitesi ile sıklıkla tercih edilen şarap dolaplarından biri olmayı başarıyor. Beyaz aydınlatmalı kontrol paneli ile dolabınızın ısısını 5 ila 20 derece arasında kolaylıkla değiştirebiliyor ve şaraplarınızı istediğiniz ısıda soğumaya bırakabiliyorsunuz.

Kapasite21 şişe
Ek özelliklerBeyaz aydınlatmalı elektronik kontrol panel, yönü değiştirilebilir anti UV cam, paslanmaz çelik çerçeveli kapı, 4 adet ayarlanabilir ayak
Enerji TasarrufuVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Mini mahzen gerçekten güzel, keyifli. Fiyat olarak da diğer markalara göre iyi. almak isteyenlere tavsiye ederim
 
👤 E** B**: Muazzam bir dolap.. herşeyiyle çok güzel, ışıklandırması falan harika. Düşünmeden alabilirsiniz


Liebherr Ewtdf 1653 Ankastre

4 yıl servis garantisine sahip olması ile kullanıcılara güven vermektedir.

TasarımFiyat
LED aydınlatma
Dijital ekran
Çocuk emniyeti mevcut

Ürün Detayı

Liebherr Ewtdf 1653 ankastre şarap dolabı, şarap tutkunlarının favori dolaplarından biri olmayı başaran özellikleri ile bir çok kullanıcıya hitap ediyor ve beğenileri kazanıyor. Çocuklu ailelerin ilgisini oldukça çeken çocuk kilidi ile dolabınızdaki şaraplar ve çocuğunuz her zaman güvende kalmayı başarıyor. Aynı zamanda aktif karbon filtresi ile mükemmel hava kalitesi sağlayarak dolap içerisindeki kokunun her zaman taze kalmasını da yardımcı oluyor.

Kapasite33 şişe
Ek özelliklerLed, çocuk kilidi, ters çevirilebilir kapı menteşeleri, kapıdan kapıya sistem, aktif karbon filtresi, dijital sıcaklık göstergesi, LCD ekran, dokunmatik kontrol
Raf sayısı4 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çocuk kilidi olması önceliğimizdi, ee diğer özellikleri de harika olunca düşünmeden aldık iyi ki de almışız.
 
👤 N** M** : Gayet kaliteli bir işleve ve görüntüye sahip ben memnunum.



Avintage AVU53TDZA 

Elektronik ekran ile mahzenin tam sıcaklığını görebiliyor ve sıcaklık ayarlarını kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Enerji optimizasyonuFiyat
Hava dağılımı
Yüksek Performans

Ürün Detayı

Avintage AVU53TDZA şarap dolabı, titreşimsiz yapısı sayesinde rahatsızlık vermeden çalışır ve soğuk havayı raflarının her köşesine eşit olarak dağıtarak şaraplarınızı soğutur. Üstelik tüm bunları yaparken enerji optimizasyonu ile yüksek düzeyde verimlilik sağlar.

Kapasite50 şişe
Ek özelliklerGüç anahtarılı beyaz LED aydınlatma, titreşim önleyici sistem, çıkarılabilir havalandırma sistemi, kış sistemi, elektronik göstergeli termometre
Raf sayısı5 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Çok fazla teknik özelliklerine girmeden diyebilirim ki harika, teknik özelliklerini baz alarak değerlendirdiğimde de harika. Kısacası alın aldırın.

👤 A** K**: Gayet güzel estetik açıdan da oldukça hoş bir tasarıma sahip.


Teka – RVF 10051 –

İç aydınlatması ve geniş iç hacmi ile şaraplarınız hep düzenli duracak.

KaliteliFiyat
Şık tasarım
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Şarap severlerin beğenisini kazanmayı başaran Teka RVF 10051 şarap dolabı; şık tasarımı, 51 şişelik geniş iç kapasitesi, LED aydınlatması, sessiz çalışma ve 5 ila 18 derece arası değiştirilebilir sıcaklığı ile sevilen şarap dolaplarından biri olarak listemizde yerini alıyor.

Kapasite51 şişe
Ek özelliklerLED gösterge paneli, elektronik termostat, yüksekliği ayarlanabilir ön ve arka ayaklar
Raf sayısı11 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Arkadaşlar ürün gerçekten güzel. Fiyatı biraz fazla gelebilir ama aldığınıza pişman olmazsınız, bir çok alkolümü içinde saklıyorum hesp derli toplu duruyor, oldukça severek kullanıyorum.
 
👤 E** B**: Iyi ki aldim dediğim bir ürün. Hızlı ve sorunsuz geldi.


Electrolux Professional 720008 

Minimum çalışma sıcaklığı 6 derece, maksimum çalışma sıcaklığı ise 18 derece olan şarap dolabı, ısıyı eşit şekilde dağıtması ile şaraplarınızdan almak istediğiniz soğukluğu elde etmenizi sağlıyor.

KaliteliFiyat
Tasarım
Dayanıklı

Ürün Detayı

Tasarımı ile dikkat çeken Electrolux Professional 720008 şarap dolabı, 50 şişelik kapasitesi ve 146 litrelik net hacmi ile konforlu kullanım sağlıyor. Ürünün sahip olduğu kristal beyaz LED ışıklar ile kapağını açmanıza gerek kalmadan, şaraplarınızı kolaylıkla görebilmenize yardımcı oluyor. Bu sayede de içerideki soğuk havayı kaybetmiyor ve enerji tasarrufuna katkıda bulunabiliyorsunuz.

Kapasite50 şişe
Ek özelliklerLED aydınlatma, ayarlanabilir raflar, siyah UV işlemli cam
Raf sayısı5 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Tasarımı ile dikkat çeken şarap dolabını severek kullanıyorum, bu boyuta iç hacmi de oldukça geniş.

👤 M** A** : Ön yargım vardı fakat fiyatının katbe kat üstünde bir dolap.


Vino Bellezza Vintage-81 380

Zarif ve ultra şık tasarımı ile evinize çok yakışacak.

KaliteliFiyat
Şık tasarım
Dayanıklı

Ürün Detayı

Listemizde yer alan Vino Bellezza Vintage-81 380 şarap soğutucu, 81 şişelik geniş iç hacmi ve oldukça zarif tasarımı ile evinizdeki yerinizi almaya hazır. Alüminyum kapısı ve özel tasarımlı füme camı ile uzun yıllar kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Gerek malzeme kalitesi gerekse görünüşü ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Kapasite81 şişe
MalzemeMetal iç gövde, dört tekerlekli hareket sistemi, güçlü tasarlanmış menteşeler, alüminyum kapı, füme cam

Net Hacim
325 litre

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: iyi bir araştırma sürecinin ardından karar verdim. Beni en çok etkileyen yönü de şık tasarımı oldu diyebilirim.
 
👤 E** A**: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum alın aldırın zararlı çıkmazsınız.


Caso 606 Wınecase 

Uygun fiyatı ve sergilediği performans ile sizleri etkilemeyi başarıyor.

Uzun Ömürlü
Tasarım
UV koruyuculu ön cam
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Uygun fiyatlı bir şarap dolabı arıyorsanız eğer Caso 606 Wınecase, tasarımı ve performansı ile sizleri etkilemeyi başarıyor. 6 şişeyi, 8 ila 18 derecede aralığında soğutarak arkadaşlarınız veya eşinizle konforlu dakikaları paylaşabilir ve şarabınızdaki aromayı kaybetmeden keyifli içim sağlayabilirisiniz.

Üstelik üründe bulunan mavi LCD ekran ve dokunmatik kontrol paneli, kullanıcılara oldukça şık bir kullanım imkanı da sunmaktadır. Bu özellikleri ile şaraplarınızı güvenle muhafaza ederken, ayarlarını da son derece kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Kapasite6 şişe
Ek özelliklerLCD ekran, paslanmaz ve çıkarılabilir çelik raf, düşük gürültü ve titreşim, mavi iç aydınlatma, enerji tasarruflu
Raf sayısı3 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : İnanılır gibi değil, performansı sessiz çalışması harika. Benim şarap koleksiyonum yok epi top 4 tane şarabım var zaten sürekli değişiyor onlar da o yüzden aldım. Fiyatı oldukça uygun.

👤 Z** E** : Özellikleriyle alınabilecek en iyi ve uygun fiyatlı şarap dolabı. Sevdimm


By Kitchen DSS400

Camlı şık tasarımı ve soğutma gücü ile sizleri hem memnun hem tatmin etmeyi başarıyor.

KaliteliFiyat
Titreşim ve gürültü azaltma
Sıcaklık kontrolü
Otomatik buz çözme
Tasarım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan By Kitchen şarap dolabı 4 taraflı cam tasarımı ve yüksek verimli soğutma modülü ile beğenileri ve dikkatleri üzerinde topluyor, evin en gözde dolabı olmayı başarıyor. Şaraplara önem veren ve aromalarını özenle korumak isteyen kullanıcıların tercih ettiği dolap; havalandırmalı soğutma sistemi, sıcaklık dengesi ve kontrol cihazı, ışık direnci, titreşim ve gürültü azaltma gibi bir çok özelliği ile şarapların en ideal şekilde saklanmasını sağlıyor.

Hacim400 litre
Ek özellikleravalandırmalı soğutma sistemi, sıcaklık dengesi ve kontrol cihazı, ışık direnci, titreşim ve gürültü azaltma , 9 ayarlanabilir raf, yüksek verimli soğutma modülü
Raf sayısı9 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ofisime aldım, görüntü olarak muazzam çok kaliteli ve iş arkadaşlarımın hepsi de ısrarla soruyor, oldukça beğendiler diyebilirim ben zaten aşık oldum
 
👤 B** A**: Fiyat ve kalite ürünü, istediğim performansı aldım ve baya sevdim. Bu performansa fiyatı uygun bile tasarım olarak gördüğüm en zarif dolap olurken performans ve özellik olarak da gördüğüm en fazla detaya sahip şarap dolabı.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi şarap dolabı modelleri hangisi?

Şaraplarınızı ideal sıcaklıkta saklamanızı sağlayacak en iyi şarap dolabı markaları arasında: La Sommeliere, Electrolux, Avintage, Liebherr, Avintage, Teka, Vino, Caso, By Kitchen şık tasarımları, kapasiteleri ve yüksek performansları ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği şarap dolapları arasında yer alıyor.

Şarap dolabı ne işe yarar?

Şaraplarınızı istediğiniz sıcaklığa getirmenizi sağlayan şarap dolapları, evinizde estetik bir görüntü elde etmenizi de katkıda bulunmaktadır. Hem şarapları soğutma konusunda hemde görünüş olarak oldukça kullanışlıdırlar.

Şaraplar dolapları kaç derece olmalıdır?

Şarap dolaplarının sabit ısısı 15-20 derece olmalıdır. Bu sayede dolabınızın içinde ideal sıcaklığı elde etmiş olursunuz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın