En İyi 10 Ofis Makam Koltuğu Tavsiyesi

Çalışma odaları ve masa başı iş yerlerinin olmazsa olmazı olan ofis makam koltukları konforlarıyla dikkat çekiyor. Ofis koltukları bir yandan modern yapısı ve tasarımı ile odaya renk katarken diğer yandan da çalışma performansını en iyi şekilde destekler. Pek çok farklı özellik ve tasarıma sahip olan ofis makam koltuklarını burada bulabilirsiniz. Hem konforu hem sağlığı hem de rahatlığı tek bir üründe bulmanız için en iyi modelleri sizler için araştırdık.

SıraMarkaYükseklikSYblog Puanı
1Koçoğlu80 cm10/9.8
2CLK128 cm10/9.8
3MGR113 cm10/9.7
4Seduna Thunder Pro120 cm10/9.9
5Fabrika130 cm10/9.6
6Class100 cm10/9.7
7Fileli107 cm10/9.7
8Asbir Rigel54 cm10/9.8
9Arm123 cm10/9.8
10Türksit Mustang83 cm10/9.6
Ofis Makam Koltuğu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Ofis Makam Koltuğu Modelleri

Piyasada birbirinden farklı birçok ofis makam koltuğunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Peki bunlardan hangileri uzun ömürlü veya konforlu? Bu sorularla hiç vakit kaybetmenize gerek yok çünkü biz sizlerin yerine detaylı bir araştırma yaparak kullanıcılardan tam not almış en iyi ofis makam koltuklarını liste haline getirdik.

İşte konforu ve dayanıklılığıyla ön plana çıkmış 2024 yılının en iyi ofis makam koltukları…

Koçoğlu Ofis Yönetici Koltuğu

Makam koltuğu arayanlar için oldukça konforlu ve doğru bir ürün. Modelin sağlamlığı iç kasasının metal olmasından geliyor.

FiyatTasarım

Ürün Detayı

Koltuk, çift mekanizmalı olup hem öne ve arkaya hem de aşağı ve yukarı hareket edebilme özelliğine sahiptir. Koçoğlu Ofis Koltuğu, uygun fiyatı ve kullanışlılığı sayesinde fiyat performans ürünlerinin başında geliyor. Ürünün kolları sağlam plastik malzemeden üretilmiştir. Kolay temizlenebilir yapısıyla kullanıcıya zorluk çıkartmaz.

Sırt Yüksekliği80 cm
Oturma Yeri Koldan Kola53 cm
Oturma Derinliği51 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 AG: Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Harika bir koltuk. Hem rahat hem de görkemli. Teşekkürler.

👤 HT: Satıcı hızlı bir şekilde kargoya verdi. 3 günde elime ulaştı. Sağlam bir şekilde paketlenmişti. Koltuğun derisi, malzemesi ve dikiş işçiliği kaliteli. Koltuğun kolları plastik ama üstünde dirsek koyulan yerlere deri bölüm yapılmış. Bence çok hoş olmuş. Sırt kavrama çıkıntısı beli iyi kavrıyor. Ben koltuğu beğendim. Tavsiye ederim. Satıcıya da buradan hızlı ve açıklamaya uygun bir ürün gönderdiği için teşekkür ederim.


CLK Bilgisayar Ofis Makam Koltuğu

CLK marka ofis makam koltuğu, ayarlanabilir başlıklıdır. Başlığı birinci sınıf terletmez file kumaş kullanılarak üretilmiştir.

FiyatOrta Sınıf Kalite
Tasarım

Ürün Detayı

Ürünün yaslanma ve oturma kısımları birinci sınıf terletmez file kumaş kullanılarak üretilmiştir. File kumaş hem hava alma hem de esneme payı olduğu için rahat bir kullanım özelliği sunar. CLK Ofis Koltuğu, yükseklik ayarına ek olarak 45 derecelik bir açı ile de arkaya doğru yaslanma yapmaktadır. Koltuğun kolları dayanıklı sert plastik olup kolayca temizlenebilmektedir.

Yükseklik128 cm
Sırt Genişliği68×44 cm
Oturma Genişliği57×50 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 RK: Ürün elime kısa sürede ulaştı. Paketleme iyiydi. Fiyatı kalitesine göre normal. Montajı kolay. Beklentimi karşıladı.

👤 HK: Teşekkür ederim güzel bir ürün. Oğluma almıştım. Lise 1’e gidiyor. Çok beğendi tavsiye ederim.


MGR Office Fileli Döner Ofis Koltuğu

Genellikle ofis kullanımı için tercih edilen MGR Ofis Koltuğu, kullanıcıya sunduğu rahatlıkla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

FiyatDayanıklılık

Ürün Detayı

MGR Ofis Koltuğu, dönebilen rahat bir oturuma alanına sahiptir. Metal mekanizma kullanılarak üretilen bu ürünün sırt yaslanma bölümü birinci sınıf kalitede file kumaştan yapılmıştır. Plastik enjeksiyon ve gazlı pistona sahip olan ofis koltuğunda tek kollu sallanır beşik mekanizması bulunuyor. Modelin oturma kısmı tamamen hava alan süngerle kaplanmıştır.

Yükseklik123 cm
Sırt Genişliği42.5 cm
Oturma Genişliği46 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 İÖ: Hediye aldım. Kaliteli ve kullanışlıymış.

👤 SB: Oğlum için aldım. Gayet memnun. Oyun oynarken çok rahat olduğunu söylüyor.


Seduna Thunder Pro Ofis Makam Koltuğu

Yüksek kalite malzemeler kullanılarak üretilen Seduna Thunder, en çok satan ofis koltukları arasında yer alıyor. Sahip olduğu etkileyici tasarımı ve konforlu yapısıyla bir ofis koltuğundan beklediğinizin fazlasını sizlere sunar.

FiyatYok
Tasarım
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Thunder Pro Ofis Koltuğu, keten dokuma kumaş özellikli hem hava alan hem de terletme yapmayan oturma alanına sahiptir. Sırt kısmında terletmez özel birinci sınıf file kumaşı ile sizlere üstün düzey bir konfor ve kalite sunar. Kollarında olan hareket aksamları ile oturuşunuza göre şekil alarak rahatlığınıza rahatlık katar. Ayarlanabilir başlık özelliği sayesinde çalışma sırasında boynunuzu dinlendirerek daha verimli çalışabilirsiniz.

Taşıma Kapasitesi100 kg
Dönme Derecesi360

Kullanıcı Yorumları

👤 NCS: Kesinlikle çok rahat bir sandalye. Bel kısmı çok güzel kavrayarak rahat ettiriyor. Sırt kısmı ayarlanması ve kol kısmı ayarlanması da konforu arttırıyor. Çok kaliteli bir ürün.

👤 GT: Bilgisayar sandalyesi için iyi araştırma yaptım. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olacağını düşündüğüm için aldım. Hem ergonomisi hem de tasarımı çok güzel. Doğru karar vermişim. Tavsiye ederim.


Fabrika Fileli Yönetici Ofis Makam Koltuğu

Şık tasarımı ve ergonomik olması ile en çok tercih edilen ofis makam koltuğu çeşitlerinin başında gelen Fabrika Ofis Koltuğu, ofisinize şıklık katmaya hazır.

FiyatOrta Kalite

Ürün Detayı

Konforlu yapısıyla masa başında uzun saatler çalışabilmenizi sağlayan Fabrika Ofis Koltuğu, %100 yerli sermaye üretimidir. Birinci sınıf sert file ve fileli kumaş kullanılarak tasarlanan bu ürünün sağ tarafında bulunan el mandalı ile yüksekliği ayarlayabilirsiniz. Oturma alanında çökmelere karşı poliüretan dökme sünger kullanılmıştır. Modelin ayakları paslanma ve sararma yapmayan yüksek kalite krom kullanılarak üretilmiştir. 360 derece hareket edebilen bu ürün, sessiz ilerler ve çizme yapmaz.

Yükseklik130 cm
Genişlik62 cm
Derinlik57 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FE: Sorunsuz lime ulaştı. Tam bir fiyat performans ürünü. Fazlası beklenemez.

👤 EY: Kurulumu çok basit. Maksimum 5 dakikada hazır oldu. Rahat ve heybetli duruyor. Öyle sıradan ofis koltukları gibi değil.


Class Lüks Müdür Ofis Koltuğu

Class ofis makam koltuğu, diğer modellere göre daha ufak bir yapıya sağlam olup her türlü alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

FiyatYüksekliği Az
Kalite

Ürün Detayı

Class Ofis Koltuğu’nun oturma alanında konforu artıran 22 DNS orijinal sünger kullanılmıştır. Koltuğun taban kısmında 4 cm, sırt kısmında ise 3 cm büyüklüğünde bulunan birinci kalite sünger ile kullanışlılık ön planda tutulmuş. Sünger üzeri kaplama, birinci kalite madonna suni deridir. Deri görünüm ürüne hem ağırlık hem de modernlik kazandırmaktadır. Ürünün ayak kısmı krom metal, profil ise metal koldan oluşmaktadır. Çift kol mekanizmasına sahip olan Class Ofis Koltuğu’nda geriye yatma ve hareket kilitleme özelliği bulunmaktadır.

Materyal22 DNS
Dönme Derecesi360

Kullanıcı Yorumları

👤 MB: Fiyat performans açısından güzel bir ürün. Tek sıkıntısı yüksekliğinin biraz düşük olması. Bir 10 cm daha yüksek olsa daha çok işimi görürdü.

👤 OS: Bu koltuktan şirket için aldık. Kullanan arkadaşlar çok memnun kaldı.


Fileli Küçük Çalışma Ofis Makam Koltuğu

Ofisinizde veya çalışma alanınızda renk görmeyi seviyor musunuz? Siyahın yanı sıra kırmızı, turuncu, mavi ve pembe gibi pastel renklerin kullanıldığı bu sandalyeyi tercih edebilirsiniz

FiyatOrta Kalite
Performans

Ürün Detayı

Fileli Ofis Makam Koltuğu, hem kaliteli hem de konforlu bir kullanım özelliği taşıyor. Birinci kalite fileli kumaşla kaplanan bu ürün, uzun kullanımlarda bile terletme yapmaz. Ergonomik tasarımı sayesinde iskelet sistemi ağrıları ve bozuklukları olmadan sağlıklı kullanım imkanı sunar. Sağlam yapısıyla dikkat çeken Fileli Ofis Makam Koltuğu, tam bir fiyat performans ürünüdür.

Yükseklik107 cm
Genişlik46 cm
Derinlik54 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 RU: Fiyatına göre iş gören bir ürün. Yüksek performans beklemeyecekler için uygun.

👤 İİ: Hem kızıma hem oğluma toplam iki adet aldım. Çok beğendiler. Paketleme başarılıydı. Kurulumu kolay. Tavsiye ederim.


Asbir Rigel Ceo Fileli Başlıklı Ofis Makam Koltuğu

Ofislerini modernize etmekten hoşlanan, renkler ile çalışma düzeni arasında bağ kurabilenler için tasarlanan ergonomik makam koltuğudur.

TasarımFiyat
Dayanıklılık
Yüksek Kalite

Ürün Detayı

Yüksekliği ayarlanabilen baş ve sırt desteğine sahip olan Asbir Rigel Ceo, günün yorgunluğu artık omuzlarınızda taşıtmıyor. Bu özellikler sayesinde vücut yapınıza uygun oturuş pozisyonunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Sırt dayama alanında ise bizleri yüksek kaliteli file kumaş karşılıyor. Taşıyıcı aksamı hem şık hem de dayanıklı krom kaplama metaldir.

Sırt Yüksekliği51 cm
Oturum Genişliği45 cm
Oturum Derinliği41 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 MB: Ürün kaliteli, fiyat performans ürünüdür. 15 dakikada monte ettik. Mekanizma kaliteli, sadece tekerler resimde görüldüğünden farklı ama kaliteli. Tekrar aynı ürünü tercih edebilirim.

👤 MAT: Ürün görseldeki gibi. Çok şık ve kaliteli. Paketleme gayet güzel.


Arm Fileli Müdür Ofis Koltuğu

Çizgili görünümü, ergonomik tasarımı ve kaliteli malzemesi ile ofislerin vazgeçilmezi olmaya hazır bir ürün.

FiyatKalite

Ürün Detayı

Siyah fileli tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Arm Ofis Koltuğu, baş ve sırt yaslama alanı birinci kalite terletmez kumaştan üretilmiştir. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde kullanıcısını memnun eden bu ürün, sünger bir oturma alanına sahiptir.

Yükseklik123 cm
Genişlik56 cm
Derinlik46 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 YT: Oğluma aldım. Hiç kaçırmayın derim. Çok sağlam ve temiz, mis gibi ürün.

👤 ÖT: Rahat ve dayanıklı.


Türksit Mustang Lüks Makam Koltuğu

Uluslararası normlara göre tasarlanan Türksit Mustang, uzun saatler masa başında çalışanların bir numaralı tercihi.

DayanıklıFiyat

Ürün Detayı

Dayanıklılık testlerinin hepsinden başarıyla geçmeyi başaran Türksit Mustang, 360 derece dönebilen sessiz ve çizmez özellikli tekerlere sahiptir. Modelin ayakları geniş, sağlam ve yıldız şeklindedir. Oturum yerinde yüksek dayanıklı, uzun ömürlü sünger kullanılmıştır. Deterjansız, nemli bir bezle kolayca silinerek temizlenebilir.

RenkSiyah
Ölçüleri83x52x50 cm
Kol DesteğiSabit

Ürün Detayı

Kol Desteği: Sabit
Renk:
Siyah
Ürün Ölçüleri:
83x52x50 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 GS: Ürün çok güzel çok beğendik. İlk geldiğinde parçası sorunlu geldi. Aşağı ve yukarı inip çıkmıyordu ancak firma ok ilgili. Hemen aynı gün içerisinde parçayı bize yolladılar ve görüntülü arayıp kuruluma yardım ettiler. Gerçekten ilgi için çok teşekkür ederiz.

👤 BT: Ben çok beğendim. Bayağı sağlam duruyor. Fiyatına göre iyi.


Sıkça Sorulan Sorular

Ofis makam koltuğu seçimlerinde nelere dikkat edilmelidir?

Ofis koltuğu seçimleri, duruşu, kullanım özellikleri ve rahatlığı gibi kriterler doğrultusunda tercih ediliyor. Ofis koltuğu seçerken özellikle tasarım ve şıklığın yanı sıra ürünün dayanıklılığı ve konforlu olup olmaması araştırılmalıdır. Çünkü sert ve rahatsız edici formda tasarlanan ürünler iskelet sistemi bozukluklarına yol açabilir. Koltuğu ayarlanabilen, ergonomik, konforlu ve sağlık dostu ürünler hem rahatlığınızı hem de sağlığınızı düşünür.

Ofis makam koltukları seçiminde tasarım neden önemlidir?

Her çalışma alanının kendine has bir takım kuralları bulunur. Bekleme alanında kullanılan koltuklarda kapitone, canlı renk ve modern çizgiler yer alırken, ofis makam koltuklarında ciddiyeti ve ağırlığı simgeleyen ahşap, deri uyumu kullanılır. Genel olarak ofislerin mimari karakteri, yansıtmak istenilen duruşa ve kurumsal kültüre göre şekillenir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın