En İyi 8 Masaj Koltuğu Tavsiyesi

Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak ve kasılan kaslarınızı gevşetmek için kullanabileceğiniz en iyi masaj koltuklarını sizin için derledik.

SıraModellerÖzellikSYblog Puanı
1Miracle Yeşim Taşlı TermalTerapi10/9.8
2Cellini Royal PlusFonksiyonel10/9.9
3Beurer Mc 5000 Hct DeluxeUygun Fiyat10/9.8
4Cellini I-smart ProModern Tasarım10/9.9
5WOLLEX Rt5870Saran Yapısı10/9.9
6Cellini Casada PlusBluetooth Müzik10/10
7WOLLEX Rt6810s3 Boyutlu Masaj10/9.9
8WOLLEX Rt6602Ovma ve Yuvarlama10/9.8
Masaj Koltuğu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 8 Masaj Koltuğu Modeli

İş yorgunluğunun kaslarınız üzerindeki negatif enerjisini hafifletmek için kullanabileceğiniz en ideal masaj koltuğu modellerini incelediğimiz bu yazımız, seçimlerinizde size yardımcı olacak.

İşte 2024 yılının en iyi masaj koltukları…

Miracle Yeşim Taşlı Termal Masaj Koltuğu

Hem masaj yatağı hem de masaj koltuğu olarak kullanabileceğiniz Miracle yeşim taşlı masaj koltuğu, en iyi seçenekler arasında yer almaktadır. Birçok fonksiyona sahip olan ürün, insan boyuna göre ayarlanabilen özel tasarımlı bir masaj koltuğudur.

Terapi özellikleriYüksek Fiyat
Tasarımı

Ürün Detayı

Özel olarak Güney Kore yeşim taşı kullanılarak tasarlanan Miracle yeşim taşlı termal masaj koltuğu, güneşin yararlı ışınlarını %92 oranında iletme özelliğine sahip bir masaj koltuğudur. kayropraktik masaj, akupressur masaj ve moxibusyon masajı ve 6 farklı basınç kademesine sahip olan koltuk, 5 farklı kademede masaj yapmaktadır.

Özellikler
Isı Terapisi
Akupunktur
Kayropraktik

Kullanıcı Yorumları

👤 AG: “Teşekkürler ürün güzel. Sağlık amaçlı aldık. Kullandıkça daha da memnun kalacağımıza eminiz. Kadir bey’e, Tamer bey’e ve Nigar Hanım’a ürünün tanıtımı, kurulumu ve kullanımı aşamalarında yardımcı oldukları için ayrıca teşekkür ediyoruz.”

👤 ST: “Ürün son derece kaliteli ve anlatıldığı kadar etkili bir masaj koltuğu. İyi ki almışım.”


Cellini Royal Plus Masaj Koltuğu

Cellini farkı ile ortaya konulan ve masaj teknolojisinin en üst segmentleri arasında yer alan Cellini Royal Plus 3D 2020 Masaj Koltuğu, beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebileceğiniz seçeneklerden biridir. Şık tasarımı ve kolay kullanım özellikleri ile her alana uygun olan koltuk, en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer almaktadır.

Fonksiyonel ÖzelliklerAğırlık
Masaj Tipleri

Ürün Detayı

Her alanda kullanımı uygun bir masaj koltuğu olarak kullanıcılarının karşısına çıkan Cellini Royal Plus 3D 2020 Masaj Koltuğu, boyun, omuz, sırt, bacak ve ayak masajında beklentilerin çok daha ötesinde performans sergilemektedir. Kol bölgesinde yer alan kumandası ile kolay yönetim sağlayan masaj koltuğu, masaj sertliği açısından oldukça idealdir.

Özellikler
3 Boyutlu Masaj
Zero Gravity
Esnetme, Gerdirme ve Pasif Jimnastik
5 Tip Masaj Fonksiyonu
Refleksoloji Masaj Terapisi

Kullanıcı Yorumları

👤 UY: Geçen hafta elimize geçti, bir iki defa kullandık gerçekten de harika bir ürün, tavsiye ederiz.

👤 SA: Fena değil. AVMlerdeki 10 TL ile çalışan koltuklardan çok farkı yok. Entegre Bluetooth bulunmuyor kullanım kılavuzu yetersiz.


Beurer Mc 5000 Hct Deluxe Masaj Koltuğu

Klasik masaj koltukları arasında en çok tercih edilen ve en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer alan Beurer Mc 5000 Hct Deluxe Masaj Koltuğu, birçok özelliği ile masaj seansında beklentilerinizi karşılayabilecek özelliklere sahiptir. Otomatik vücut tarama özelliğine sahip olması, ağrıyan bölgelerinize yoğunlaşmasını etkilemektedir.

KüçükMasaj Fonksiyonları
Tasarımı

Ürün Detayı

Shiatsu, tapotman, yoğurma ve yuvarlama masajı başta olmak üzere birçok masaj fonksiyonu ile gerçek bir rahatlama sağlayan masaj koltuğu, bölgesel ve kısmi masaj özelliği ile kas ve eklemler üzerinde oldukça etkilidir. Otomatik ayarlanabilen özelliğe sahip olması, kilo ve boy farkı gözetmeden masaj yapmasını kolaylaştırmaktadır.

Özellikler
3 kademeli genişlik ayarı
Hava basıncı masajı
3 yoğunluk seviyesi

Kullanıcı Yorumları

👤 HG: Fiyatına göre gayet ideal bir masaj koltuğu, biz kullanıyoruz ve memnunuz.

👤 AB: Biraz araştırdıktan sonra aldım fiyatının uygun olmasına karşın sunduğu özellikler gayet memnuniyet verici.


Cellini I-smart Pro Masaj Koltuğu

Birçok fonksiyonu bir arada sunan ve masaj teknikleri ile ciddi anlamda rahatlık sağlayan Cellini I-smart Pro Masaj Koltuğu, sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Otomatik vücut tarama fonksiyonu, yoğurma ve yuvarlama masaj teknikleri gibi birçok masaj türünü bir arada sunan ürün, en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer almaktadır.

Masaj seansıFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Oturma, baldır ve ayak bölgesi masajlarını özel olarak yapan, otomatik ayarlanabilen sırt dayanağı ve ayak desteği ile masaj yaparken mükemmel bir rahatlama hissi yaşatan Cellini I-smart Pro Masaj Koltuğu, dar alanlarda oturma koltuğu olarak da kullanılabilmektedir. Termoterapi özelliği, 8 hava yastığı ayrıntısı ile en iyi seçeneklerden biridir.

Özellikler
Yeni SL teknolojisi
Üç Farklı Sırt Masaj Programı
Otomatik Masaj Programları
Hava basınçlı masaj

Kullanıcı Yorumları

👤 TY: Hamam işletmesi için aldık, müşterilerimiz hamam keyfinden sonra masaj koltuğunu kullanıyorlar, son derece memnun kaldıklarını söylüyorlar.

👤 Şİ: Ofisimizde kullanıyoruz, yoğun iş temposundan sonra harika bir masajla rahatlatıyor.


WOLLEX Masaj Koltuğu Rt5870

Masaj koltukları arasında en sık tercih edilen ve özellikleri ile tam bir performans sergileyen WOLLEX Masaj Koltuğu Rt5870, beklentilerin ötesinde özellikleri ile sizin de çok seveceğiniz bir model olacak. Omuzlardan saran hava yastığı ile masaj yaparken rahatlatan masaj koltuğu, en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer almaktadır.

Masaj fonksiyonlarıFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Geliştirilmiş dijital kumanda paneli ile masaj keyfini dilediğiniz şekilde gerçekleştiren WOLLEX Masaj Koltuğu Rt5870, 6 otomatik masaj fonksiyonu ile sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Ayaklara, baldırlara, sırt ve boyun bölgesine masaj yapmada son derece mahir olan ürün, ayarlanabilir masaj kolları ile her kilo tipine uygundur.

Özellikler
L Shape
S Type
6 Manuel masaj fonksiyonu
6 otomatik masaj fonksiyonu

Kullanıcı Yorumları

👤 TE: “Geçen aydan beri kullanıyoruz, gayet memnun kaldık. Biraz kaba gibi görünse de masaj yapmada bir usta o.”

👤 YU: “İşletmemiz için satın almıştık, müşterilerimiz kullanıyor ve gayet memnunlar.”


Cellini Casada Plus Masaj Koltuğu

Günün yoğun temposunu hoş bir masaj ile hafifletmek için ihtiyacınız olan her özelliği bir arada sunan Cellini Siyah Plus Masaj Koltuğu, en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer almaktadır. Fonksiyon ve masaj tipleri açısından zenginleştirilen ürün, kullanıcılarından da son derece olumlu dönüşler almaktadır.

Masaj fonksiyonlarıFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Bağışıklık sistemine destek sağlayan, az yer kaplaması sebebi ile birçok ortam için ideal boyuttadır. TV koltuğu ya da salonunuzda kitap okuma koltuğu olarak da kullanabileceğiniz Cellini Siyah Plus Masaj Koltuğu, boyun masaj, sırt masajı, bel ve bacak masajı noktalarında mahir dokunuşları ile oldukça rahatlatıcı yönlere sahiptir.

Özellikler
Yoğurma ve ovma
Ultra ince masaj mekanizması
Bluetooth müzik
Ayak taban makaraları
Bacak ve ayak gerdirme

Kullanıcı Yorumları

👤 CÖ: “Evimizin salonuna kurduk, gerçekten de TV izlemek, kitap okumak ve tabi ki masaj için harika bir ürün.”

👤 AS: “Yeni aldık, çok deneme fırsatımız olmadı ama gördüğümüz kadarıyla gayet iyi.”


WOLLEX Rt6810s Masaj Koltuğu

Görüntü itibari ile son derece şık ve fonksiyonel açıdan da beklentileri en iyi şekilde karşılayabilen en iyi masaj koltuğu modelleri arasında yer alan WOLLEX Rt6810s Masaj Koltuğu, masajda sunduğu etkisi ile son derece rahatlatıcı özelliklere sahiptir.

Kolay kullanımFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Kablosuz telefon şarj özelliği, kol üzerinde kısa erişim tuşları, voice kontrol özelliği gibi birçok özelliği bir arada sunan kusursuz bir masaj programına sahip WOLLEX Rt6810s Masaj Koltuğu, 3 boyutlu masaj teknolojisi ile sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır. Her boy ölçüsüne göre özel olarak ayarlanabilir olması, boyun bölgesinden ayak bölgesine kadar masaj yapma etkisi ile en iyiler arasında yer alan masaj koltuğu, duvara sıfır noktasına kadar yaklaştırma özelliğine sahiptir.

Özellikler
3D (3 Boyutlu) Masaj
Ayaklarda Refleksoloji Masajı
Esnetme-Gerdirme Pasif Jimnastik Hareketleri

Kullanıcı Yorumları

👤 EG: “Yakın zamanda aldım, kısa süre kullandım ama etkisi gerçekten harika.”

👤 EC: “İşyerinde kullanıyoruz, personellerimiz de biz de gayet memnun kaldık.”


WOLLEX Rt6602 Masaj Koltuğu

Rahatlatıcı özellikleri ile masaj koltuğundan beklediğiniz tüm etkileri tek bir ürüne sığdıran WOLLEX, tasarladığı masaj koltuğu ile ihtiyaçları en doğru şekilde karşılıyor. WOLLEX Masaj Koltuğu Rt6602, sınıfının en iyileri arasında yer alırken sunduğu masaj fonksiyonları ile rahatlatıcı sonuçlar sunmaktadır.

Fonksiyonel özellikleriFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Ayak, sırt, boyun ve bel masajında profesyonel bir deneyim sunan, ısı özelliği ile masaj yaptığı bölgelerde daha fazla rahatlık sağlayan WOLLEX Masaj Koltuğu Rt6602, yumuşak ve elastik hava yastıkları ile detaylandırılmıştır. Güven içinde kullanabileceğiniz ve birçok fonksiyonu ile masaj deneyiminde en iyi noktaya ulaşabileceğiniz ürün, 9 farklı masaj programına sahiptir.

Özellikler
3D (3 Boyutlu) Masaj
Refleksoloji
Boyun, sırt, bel ve bacak masajı
Ovma ve yuvarlama

Kullanıcı Yorumları

👤 YU: Aradığımızdan çok daha fazlasını sunduğu için WOLLEX markasına teşekkür ederiz.

👤 BN: Masaj koltuğu ihtiyacımız vardı, araştırmalarımız neticesinde bunu bulduk, pişman değiliz.


Sıkça Sorulan Sorular

Masaj koltuğu alırken nelere dikkat edilmelidir?

Masaj koltuğu seçerken fonksiyonel özelliklerine, boyutuna ve masaj tiplerine önem vererek tercih etmeniz, ideal bir seçenek için dikkat etmeniz gerekenlerdir.

En iyi masaj koltuğu hangisi?

Masaj koltuklarının her biri kendine has özellikler barındırmaktadır. Özelliklerini inceleyerek sizin için en uygun olanını seçebilirsiniz.

En iyi masaj koltuğu önerisi nedir?

Masaj koltuğu önerisi alırken mutlaka özelliklerini inceleyin. Her koltuğun farklı özellikleri olduğu için beklentilerinizi karşılayan bir model olmasına dikkat edin.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın