En İyi 10 Masa Tenisi Masası Tavsiyesi

Buluşu 1880’lere dayanan masa tenisi, heyecan verici ve çok zevkli bir spor dalıdır. Herkesin en az bir kere oynadığı masa tenisi, Güney Afrika’da askerlerin mantar tıpalarını top haline getirmesiyle oynanmaya başlamıştır. Masa da ve sahada olmak üzere ikiye ayrılan masa tenisi, günümüzde pek çok kişi tarafından sevilerek oynanıyor. Bugün sizler için eğlenceli ve rahat en iyi 10 masa tenisi masasını derledik.

SıraModelBoyutSYblog Puanı
1Kbs274x152x76 cm10/9.9
2Fit And Smart274x152x76 cm10/9.7
3Ravel Exclusive274x152x76 cm10/9.8
4Delta Castle274x152x76 cm10/9.7
5Everest274x152x76 cm10/9.8
6Reactor140x70x76 cm10/9.6
7Liveup274x152x76 cm10/9.8
8Sponeta274x152x76 cm10/9.7
9Kettler Green274x152x76 cm10/9.7
10Butterfly Octet156x164x57 cm10/9.7
Masa Tenisi Masası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Masa Tenisi Masası Modeli

Masa tenisini çok seviyorsunuz ama sürekli oyun ve spor salonlarına gitmekten çok mu yoruldunuz? Sizin için harika bir öneri ile geldik. Masa tenisi zevkinizi evlerinize ve bahçelerinize taşıyacak hem çocuk hem profesyonel kullanıma uygun birbirinden kaliteli ve sağlam en iyi 10 masa tenisi masasını sizler için bir araya getirdik.

İşte 2024 yılı için en iyi 10 masa tenisi masası…

Kbs Masa Tenisi Masası

Katlanabilir özelliği ile yer kaplamadan saklayabilme imkanı sunan Kbs masa tenisi masası, hafifliği sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir.

TekerlekliFiyat
MDF
Katlanabilir

Ürün Detayı

Geniş bir tenis oynama alanı istiyorsanız bu ürün tam olarak size göre. 2752 mm masa yüzeyi sayesinde masa tenisinin tadını çıkarabileceğiniz bu ürün, MDF kalitesiyle üretiliyor. Aynı anda iki maç yapma imkanı sunarak, heyecanlı maçlarınıza eşlik eden KBS tenis masası, file avantajı ile ön plana çıkıyor. 2 adet kilitleme sistemine sahip olduğu için güvenli bir şekilde oynayabileceğiniz Kbs masa tenisi ile eğlenceniz bölünmüyor.

Ağırlık97 kg
Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 RT: Fiyat performans açısından mükemmel diyebilirim.

👤 AS: Kısa zamanda kargolandı. Zamanında ulaştı. Ürün harika paketlenmişti.


Fit And Smart Masa Tenisi

Ev rahatlığında masa tenisi oynamak isteyenlerin ilk tercihi olan Fit and Smart masa tenisi masası, tüm iç mekanlar için uygun bir dizayna sahip.

TekerlekliFiyat
Katlanabilir

Ürün Detayı

Eğlencenize evinizde devam edebilme imkanı sunan Fit and Smart masa tenisi masası ile çok daha fazla keyif alacaksınız. Manevra yapabilen kilitli tekerlekleri sayesinde ürünü rahat bir şekilde hareket ettirebilir, aynı zamanda kilit özelliğiyle sallanma ve kayma yapmadan kesintisiz bir masa tenisinin keyfini çıkarabilirsiniz. Hem kolay taşıma fırsatı sunan hem de kaliteli bir malzemeden üretilen bu tenis masasını çok beğeneceksiniz.

Yan Profil Kalınlığı18 mm
Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 PG: Ürün sapasağlam ulaştı. Çok kaliteli bir ürün. Uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. 13 numaralı anahtar ile yarım saat kurdum.

👤 TA: çok kaliteli bir ürün doğrusu alırken çok korkarak almıştım internetten alıyorum diye ama gerçekten çok kaliteli bir ürün olarak geldi teşekkürler.


Ravel Exclusive Masa Tenisi Masası

Ölçüleri ve kalitesiyle profesyonel oyuncuların da tercih ettiği Ravel Exlusive masa tenisi masası, profesyonelliği evinize getiriyor.

KaliteliFiyat
Farklı Renk

Ürün Detayı

İç mekan kullanımına uygun olan Ravel Exclusive masa tenisi masası, ev ortamında kesintisiz oyun deneyimi yaşatıyor. Kolay bir şekilde taşıyacağınız tekerleklere ve hafifliğe sahip olduğu için ürünü istediğiniz her yere kolay bir şekilde götürebilirsiniz. Kaliteli malzemeleriyle uzun yıllar kullanabileceğiniz bu masa tenisi masası ile sevdiklerinizle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Ağırlık66 kg
Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkSiyah

Kullanıcı Yorumları

👤 KO: Masa tenisi almayı düşünenlere bu markayı kesinlikle tavsiye ederim fiyatına göre çok kaliteli bir ürün

👤 İŞ: Bir aydır kullanıyorum. Gayet kaliteli. Kurulumu iki kişi kolaylıkla yapar.


Delta Castle Masa Tenisi Masası

8 adet tekerleğinde bulundurduğu kilit sistemi ile sarsılma sallanma yapmadan oyununuzu oynamanızı sağlayan Delta Castle, en çok tercih edilen modellerden.

KatlanabilirFiyat
Dayanıklı
Sarsılmaz File

Ürün Detayı

Yüksek kaliteli MDF ile üretildiği için uzun ömürlü bir kullanıma sahip Delta Castle masa tenisi masası, 6 adet top ve file avantajlarını masasıyla birlikte gönderiyor. Oyunun verdiği heyecanla genelde sert oynandığı için raket darbelerine karşı sağlam ve dayanıklı bir üst yüzeye sahip olan model, evde, ofiste tüm kapalı alanlarda kullanılabilmektedir.

Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 KB: ürünün elime ulaşması 2 gün bile sürmedi.hızlı teslimat için teşekkürler. ayrıca ürün çok kaliteli.tavsiye ederim

👤 HC: 10 numara 5 yıldız , kurulumu portatifliği herşeyi ile on numara.


Everest Masa Tenisi Masası

Her yere rahat bir şekilde taşıyabileceğiniz, evinizde, ofiste istediğiniz her mekanda yer problemi yaşatmayacak Everest masa tenisi masasını çok seveceksiniz.

KatlanabilirFiyat
Kaliteli
Özel Tasarım

Ürün Detayı

Tek başına antrenman yapmak isteyenlerin özellikle tercih etmesi gereken Everest masa tenisi masası, tek yüzeyi kolayca katlanabiliyor. Oyun sırasında rahatsız olacağınız neon yansıma ve aşırı güneş ışınlarını ve negatif etkileri ortadan kaldıracak özel olarak tasarlanan yüzeyi ile rahat bir oyun ile sizleri buluşturuyor. Parke ve zeminlerinizde çizilme yapmayacak tekerlekleri sayesinde dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 İÇ: Gerçekten çok kaliteli bir ürün. Renk olarak bana mat mavi geldi

👤 AZ: Gerçekten çok hoş. İki adet tenis raketi, filede geldi. Almanzı tavsiye ederim büyüklüğü çok iyi.


Reactor Mini Masa Tenisi Masası

Diğer masa tenisi masalarından farklı bir tasarımla karşımıza çıkan Reactor, birbirinden güzel renk seçenekleriyle oyununuza renk katıyor.

FiyatEbat
Renk Seçeneği
Kaliteli

Ürün Detayı

Uygun fiyatlı ve küçük bir masa tenisi masası isteyenler için ideal bir kullanım sunarak, çocukların da oynayabileceği büyüklüğe ve uzunluğa sahip Reactor masa tenisi masası, her yaştan insana hitap ediyor. Hafifliği ve tekerlekleriyle kolay bir şekilde taşındığı için pikniklerinize, tatillerinize, evlerinize eğlence katarak konforlu bir performans sunuyor. Hızlı kurulumu ile vakit kaybetmeden pratik bir oyun için bu masa tenisi masasına mutlaka göz atmalısınız.

Ebat140×70 cm
Yükseklik76 cm
RenkGri

Kullanıcı Yorumları

👤 PÖ: Çocuğumla çok eğlenceli vakit geçirebiliyoruz teşekkürler

👤 JK: Herkes çok küçük demiş ama zaten mini yazıyor arkadaşlar. Gayet yeterli bir kullanımı var çok da kaliteli.


Liveup Masa Tenisi Masası

Çoğu zaman spor salonlarında oynan bu heyecan verici, zevkli oyunun müptelasıysanız Liveup masa tenisi masasını çok seveceksiniz.

Kolay KurulumEbat
İşlevsel Özellikler
Kaliteli

Ürün Detayı

Evinizin konforunda istediğiniz her an oynayabilme imkanı sunan Liveup masa tenisi masası, ailenizle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz harika bir deneyim sunuyor. Balistik kilidi ile kolay bir şekilde açılan güvenli bir kullanım için ideal olan bu masa tenisi masası, kendi etrafında 360 derece dönebilen 8 adet tekerleği ile ön plana çıkıyor. Tek başınıza antrenman yapmayı seviyorsanız bu ürün sizin biçilmiş kaftan.

Ağırlık66 kg
Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 MN: Çok kaliteli hızlı kargo arkadaşımda görüp almıştım .

👤 AH: Severek ailecek kullanıyoruz her eve lazım.


Sponeta Masa Tenis Masası

İş yerlerinizde ve evlerinizde çok rahat bir antrenman yapmanızı sağlayan bu masa tenisi masası, kolay taşıma imkanı ile dikkat çekiyor.

Kolay KurulumFiyat
Hafif
Profesyonel Kullanım

Ürün Detayı

Masa tenisi masalarında öne çıkmış bir marka olan Sponeta, profesyonel oyunlar ve yeni başlayanlar için aynı anda hizmet veriyor. Galvaniz kaplaması sayesinde sert raket darbelerine karşı dayanıklı olduğu için uzun yıllar kullanılabilen model, oldukça şık. Evinize eğlence getirecek bu masa tenisi masası, sağlığa zararlı boya içermediği için çocuklarınızın da eğlenceli vakitlerine eşlik ediyor.

Ağırlık55 kg
Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkYeşil

Kullanıcı Yorumları

👤 YU: Kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek için ideal.

👤 ER: Işlevsel bir kullanım için mutlaka tercih etmelisiniz.


Kettler Green Series Masa Tenisi Masası

Diğer masa tenisi masalarına göre çok daha şık detaylarla ön plana çıkan Kettler Green, kalitesiyle kullanıcılardan tam not alıyor.

Kolay KurulumFiyat
Dış Kullanım
İşlevsel Özellikler

Ürün Detayı

Yeni başlayanlar, hobi oyuncuları için oldukça uygun boyutlara ve kullanıma sahip olduğu için antrenmanlarınızı rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Dış kullanıma uygun olduğu için neme, suya, ısıya, güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlayarak uzun yıllar kullanabileceğinizi garantileyen bu masa tenisi masası ile bahçelerinizi, balkonlarınızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Oyun tahtasını indirdiğinizde tek başınıza masa tenisinin zevkine varabilir ve antrenmanlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Ebat274x152x76 cm
KatlanabilmeVar
RenkSiyah

Kullanıcı Yorumları

👤 BZ: Çok kaliteli ve çok yeterli bir masa alın aldırın.

👤 Lİ: Fiyatı biraz pahalı olsa da ben severek kullanıyorum hak ettiniğini de düşünüyorum.


Butterfly Octet Masa Tenisi Maç Masası

Profesyonellerin çokça tercih ettiği Butterfly masa tenisi masası, profesyonel bir kullanımın yanında çocuk ve yeni başlayanlar için ideal bir kullanım sunuyor.

Kolay KurulumFiyat
Kaliteli
İşlevsel Özellikler

Ürün Detayı

Kolay katlama imkanı ile her yere rahatlıkla götürebileceğiniz bu masa tenisi masası, dış kullanım için oldukça dayanıklı ve sağlam özelliklere sahip. Masa kanatlarını ayırarak iki kişinin de tek başına antrenman yapabileceği Butterfly masa tenisi masası, ölçüleri ve kalitesiyle ITTF onayı almış profesyonel bir ürün. Esnek kullanım ve rulmanlı tekerlekleri ile daha kolay taşıyabileceğiniz bu ürünü, çok beğeneceksiniz.

Ebat156x164x57 cm
KatlanabilmeVar
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 FG: Sağlamlığını hissettiriyor kesinlikle alın.

👤 SD: Keşke daha önce alalım dediğimiz ürünlerden bir tanesi.


Sıkça Sorulan Sorular

Masa tenisi masası hangi malzemeden yapılır?

Masa tenisleri iç ve dış kullanım olmak üzere ikiye ayrılır. Eğer iç mekanda kullanacaksınız suya ve neme dayanıklı olmamasında bir problem yok ancak dış mekanda kullanacaksınız suya ve neme dayanıklı olması gerekir. Dışarıda kullanılacak masalarda genelde paslanmaz çelik ve demir kullanılır iç mekanlarda kullanılan malzeme ise MDF’dir.

Masa tenisi masası ölçüleri nedir?

ITTF standartlarına göre bir masa tenisi masası, en az 2.74 boya 1.525 genişliğe ve 76 cm yüksekliğe sahip olmalıdır. Profesyonel bir kullanım için bu ölçüler geçerlidir.

Masa tenisi tek oynanır mı?

Tek başına antrenman yapmak isteyenler, katlanabilir özellik taşıyan masa tenisi masası tercih ettiklerinde oldukça konforlu bir şekilde tek başlarına antrenman yapabilir, oyunun tadını çıkarabilirler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın