En İyi 10 Profesyonel Langırt Masası Tavsiyesi

Eğlenceli vakit geçirmenin en güzel yollarından bir tanesi de arkadaşlarla langırt oynamaktır. Popüler oyunlar arasında yer alan langırt, futbol oynamayı seven ve futbolu her alana taşımak isteyenlerin vazgeçilmezidir. Farklı renklerde, boyutlarda ve tasarımlarda satışa sunulan pek çok langırt masası ve modeli vardır. En iyi langırt masası modellerini sizler için araştırdık ve sıraladık.

SıraMarkaMalzemeSYblog Puanı
1Bessa Ev TipiAhşap10/9.9
2MatraxAhşap10/9.7
3LiggoAhşap10/9.6
4LiggoAhşap10/9.8
5PatavatAhşap10/9.7
6Matrax LüksAhşap10/9.8
7AkçiçekAhşap10/9.7
8AkerMetal10/9.8
9AlpAlüminyum/Kontraplak10/9.8
10BessaAhşap10/9.6
Langırt Masası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Langırt Masası Modelleri

Futbol deneyimini yaşamayı destekleyen, futbolu hayatının her alanına götürmeyi amaçlayan langırt oyunu pek çok tasarımlı modelleri ile tercih ediliyor. Farklı langırt masaları sayesinde evde, oyun alanlarında, bahçede farklı bir dekorasyon bütünlüğü de elde edebilmek mümkün. Mini taşınabilir langırt masaları ile eğlenceyi her alana taşıyabilecekken, ayaklı masalar sayesinde profesyonel bir deneyim yaşamaya hazır olun! Ebat, renk ve tasarım çeşitlerinden oluşan, en çok tercih edilen langırt masası modelleri burada!

İşte 2024 yılının en iyi langırt masaları…

Bessa Ev Tipi Langırt Masası

Hobilerin vazgeçilmezlerinden olan langırt, Bessa ev tipi langırt masası ile çok daha eğlenceli. Çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirmek için camsız olan bu modeli tercih edebilirsiniz.

DayanıklıLed ışık yok
KaliteliCamsız
Gürültüsüz oynama keyfi

Ürün Detayı

Ahşap langırt masası, sahip olduğu malzeme özelliği sayesinde sessiz bir oyun keyfi sunar. Oyuncu bibloları güvenli bir şekilde kollara sabitlenmiştir. Led ışık mevcut değildir. Gol sayar abaküs sayesinde rakibinizin ve kendi attığınız golü sayabilirsiniz. Teleskobik kollar karşı tarafa çıkma yapmaz. Zemin cam değildir. Ürün ile gönderilen top sayısı 5 adettir. Topun zeminde kayma durumu yoktur. Ancak vuruşla hareket eder.

En Dış110 cm
Boy Dış140 cm
En İç70 cm
Boy İç110 cm
Yükseklik90 cm
MalzemeAhşap
Ağırlık55 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ES: Ofisimiz oyun için müsait olduğundan molalarda oynamak için satın aldık. Tam kafa dağıtmak için ideal. Sessiz zemin olması da bizim için ve çalışma arkadaşlarımız için büyük avantaj sağladı.

👤 OL: Hızlı teslimat için çok teşekkür ederiz. Son derece kaliteli bir langırt.


Matrax Orta Boy Langırt Masası

Ülkemizde futbol yediden yetmişe seviliyor. Matrax markası da çocukların da oynayabileceği harika bir model tasarlayarak futbolu evlere taşımayı başarmıştır.

Çocuklar için uygunCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Çocuklarınızla futbol oynayarak kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek, onlarla eğlenceyi paylaşmak için langırt harika bir seçim olacak. Evinizde keyifli anlar yaşayarak oynayabileceğiniz bu ürün taşınabilir ağırlıkta ve ideal boyutlarda tasarlanmıştır. Masa maçı oynayabileceğiniz konsol, karşılıklı üçer kolludur. İçerisinde yedişer adam bulunmaktadır. 3 yaş üzeri çocukların da oynayabileceği, renkli bir üründür. Ürün ile birlikte iki adet top gönderilmektedir.

En56 cm
Boy 71 cm
Yükseklik32 cm
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤HR: Tam da çocuklara göre bir langırt masası. Adi değil, çok eğlenceli, kaliteli bir ürün. Teşekkürler.

👤EY: Hediye olarak satın almıştık. Kurulumunda biraz zorlandık, uğraştık. Ama buna değer bir ürün, fiyatını kesinlikle hak ediyor. Beklediğimden büyük olması da bizi mutlu etti.


Liggo Büyük Boy Langırt Masası

Futbolu çok seven ve bu eğlenceyi iç mekanda yaşamak isteyenlerin tercih ettiği en iyi modellerden bir tanesi de Liggo Langırt Masası olarak satışa sunuluyor.

AhşapCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Büyük boy langırt, kaliteli içeriği ile herkesin beğenisini topluyor. İçerisindeki adamlar kırmızı ve mavi olmak üzere 11’er tane dizayn edilmiştir. Zemin, topu kaydırmayan çim saha görsel formunda hazırlanmıştır. 4 adet sağ ve 4 adet sol olmak üzere toplam 8 adet oyun kolu vardır.

En68 cm
Boy 93 cm
Yükseklik59 cm
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 LS: Ürün gayet güzel, kurulumu da oldukça basit. Top kenarlarda kalmıştı. Ancak zemin düz olduğunda rahat kullanım imkanı sunuyor. Hediye olarak alınırsa güzel bir hediye olur. İçerisinde kendi tornavidası olması da iyi. Üründe bir eksik yok, çok güzel.

👤 BM: Erkek arkadaşımın doğum günü için aldım. Beklediğimden çok daha iyi gelen bir hediye. Kesinlikle tavsiye ederim.


Liggo Orta Boy Langırt Masası

Langırt eğlencesini hem iç hem de dış mekanda yaşamak isteyenlerin tercih ettiği en iyi modellerden bir tanesi de Liggo Langırt Masası olarak piyasada yer alıyor.

AhşapCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Orta boy langırt, kaliteli içeriği ile herkesin beğenisini topluyor. Kullanılan adamlar kırmızı ve mavi olmak üzere 7’şer tane hazırlanmıştır. Toplam 14 adam mevcuttur. Zemin, topu kaydırmayan çim saha görsel formunda hazırlanmıştır. 3 adet sağ ve 3 adet sol olmak üzere toplam 6 adet oyun kolu vardır.

En55,5 cm
Boy 72,5 cm
Yükseklik59 cm
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 YB: Ürün çocuklar ve yetişkinler için çok eğlenceli. Fakat Langırt sopalarının ucunda yer alan yay ve onu tutmaya yarayan mavi plastikler oyun esnasında sürekli fırlıyor. Belki sopalar cıvatalı olsaydı bu sorun oluşmazdı. Bunun dışında bir de ahşap ayaklar belki daha sağlam ve kalın olabilirdi. Hızlı teslimat ve kargo süresi iyi, teşekkürler.

👤 KR: Ürün oldukça güzel ve sağlam. Kargo paketleme de özenli, hızlı teslimat çok beğendim.


Patavat Ayaklı Langırt Masası PTVT-417

Patavat marka PTVT-417 model langırt ile ahşap futbol oyununu tüm mekanlara taşımaya ne dersiniz? Bol gollü oyunlar sizleri bekliyor.

AhşapCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Yüksek kaliteli ahşap malzemesi ile üretilen bu ürünü, toplu eğlence merkezlerinde, evlerde kullanabilirsiniz. 3 cm çapındaki topu ile birlikte sizlere ulaştırılmaktadır. Ayaklarını kolayca sökerek pratik bir şekilde taşıyabilir ve saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, ailenizle birlikte harika, aktivite dolu oyun saatleri geçirmek için harika bir tercihtir. El kol koordinasyonunu ve zekayı geliştirir. Çocukların da sosyal ilişkilerinin gelişmesini destekler.

Boyut69 cm x 36,5 cm x 65 cm
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 BE: Çok teşekkür ederim. Beklediğimden daha hızlı bir gönderim.

👤 KR: Gönderilen üründe ayak vidaları kutudan çıkmadı. Tedarik için teşekkürler.


Matrax Lüks Ahşap Langırt Masası

Lüks kalitesi ve sağlamlığı ile tercih edilen Matrax marka langırt masası, 10 kişilik büyük boyu ile hem eğlence alanlarında hem de kişisel alanlarda sıklıkla tercih edilen bir üründür.

AhşapCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

İki metrelik boya sahip olan model, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Dekorasyona uygun tasarlanan langırt masası toplam sekiz ayaktan oluşuyor. Mavi tutacaklar kaliteli materyalden üretilmiştir. 10 bir tarafta 10 bir tarafta olacak şekilde 10 kişinin oynaması için ideal olarak konumlandırılmıştır. 28 adet mavi, 28 adet kırmızı olacak şekilde 56 adet oyun adamı vardır.

Boyut2 Metre
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞP: Oyun eğlence alanımız için satın aldık. Çok fazla tercih edilen bir oyun. Grup olarak gelenlerin vazgeçilmezlerinden. Ürün de son derece kaliteli, teşekkürler.

👤 ID: Daha önce sipariş vermiştik. Rağbet olunca tekrar bu üründen satın aldık. Kalabalık oyun sevenler için tavsiye edebileceğim bir langırt masası.


Akçiçek Oyuncak Yayınları Langırt Masası

4 adet ayağı bulunan langırt masası, çocukların kullanımı için tasarlanmıştır. Üzerinde çocuk oyun alanını simgeleyen figürler yer almaktadır.

Çocuklar için uygunCamsız
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Üç yaş üzeri çocuklarınızla futbol oynayarak kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek, onlarla vakti paylaşmak için langırt harika bir seçim olacak. Evinizde, oyun odanızda keyifli anlar yaşayarak oynayabileceğiniz bu ürün taşınabilir ağırlıkta ve ideal boyutlarda tasarlanmıştır. Masa maçı oynayabileceğiniz konsol, karşılıklı dörder kolludur. İçerisinde 10 adet kırmızı 10 adet mavi olmak üzere toplam 20 adet adam bulunmaktadır. Renkli bir üründür. Ürün ile birlikte iki adet top gönderilmektedir.

En68 cm
Boy93 cm
Yükseklik59 cm
MalzemeAhşap

Kullanıcı Yorumları

👤 EU: Ürün güzel. Kısa sürede elime ulaştı. Oğlum çok sevdi. Kurulum klavuzu var. Fakat çok parça vida var. İçinden çıkan tornavidanın ucu kırıldı. Yavaş sıkıştırın vidayı. Ben başka tornavida kullandım. Eksiksiz parçalar. Fazlasıyla vida bile var. Yalnız tek olumsuz yönü, demirlerin geçtiği mavi plastik yerinden çıkıyor. Üretimde olan bir hata olabilir. Çok güzel, tavsiye ederim.

👤 NS: Ürünü çok beğendik. Çocuklarla harika vakit geçiriyoruz. Eksiksiz ve sağlam kargo yapılmış.


Aker Langırt Masası

Jeton ile çalışan asansör sistemi, oyunun lüks versiyonudur. Oyuncular gol attığı zaman top asansör sistemine iner ve sistem tarafından sahaya bırakılır.

CamlıFiyat
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Aker Asansörlü Langırt Masası, kapalı, camlı bir modeldir. İçerisindeki adamlar kırmızı ve mavi olmak üzere 10’ar tane dizayn edilmiştir. 4 adet sağ ve 4 adet sol olmak üzere toplam 8 adet oyun kolu vardır. 11 adet topu ve jetonları ile teslim edilmektedir.

Top Adedi11
Yükseklik140 cm altı
Ağırlık80 KG

Kullanıcı Yorumları

👤 OP: Ürün çok güzel, bir arkadaşıma hediye olarak satın aldım. Çok beğenince eve de almaya karar verdik. Kaliteli. Bütçesi uygun olan tercih edebilir.

👤 PR: Piyasada bu kalitedeki ürünler arasında en iyisi diyebilirim. Teşekkürler.


Alp Kapalı Devre Langırt Masası

Yeni patentli bu model sayesinde saha içerisine yabancı madde atılmasını engelleyen camı, kaliteyi arttırmaktadır. Kapalı devre özelliği 2 top ile çalışır. Oyunun başlama hızı, devre sayesinde arttırılmıştır.

CamlıFiyat
Kaliteli
Dayanıklı

Ürün Detayı

Ürünün üst kasası 24 mm, alt kasası ise 20 mm üzeri laminant kaplama kontraplak olarak hazırlanmıştır. Krikolu ayakları, 80 mm x 80 mm korozyona dayanıklı eloksal kaplamalı alüminyum profildir. Oyuncu boruları ise ST 52 18 mm x 2 mm çelik çekmedir. Teleskobik kollar karşı tarafa çıkma yapmaz. Kasa içerisinde kilitlenebilen jeton kutusu mevcuttur. Oyuncu boru yatakları, oyun performansını arttırmak adına rulmanlı ve flanştır. Üzerinde darbeye dayanıklı 4 mm temperli cam kullanılmıştır. İç saha içerisinde aydınlatma led ışıklar mevcuttur. Oyun sırasında ışıklar gözü rahatsız etmez. İşlemci kart üzerinde dört hane elektronik jeton numaratörü vardır. Kasa önünde bulunan santra aparatı sayesinde toplar oyun sırasında dışarı çıkmaz. Gol olduğunda işlemci karttan FB, GS, BJK ve TS takımlarının taraftar müzikleri çalar ve skor tablosunda skor gösterilir.

Top Adedi5
Yükseklik60-90 cm
Ağırlık75 KG

Kullanıcı Yorumları

👤 TR: Ürün çok kaliteli ve orijinal, teşekkürler.

👤 ŞS: Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve müzikli. Futbol sever olarak oğullarımla birlikte oynuyoruz.


Bessa Camlı Langırt Masası

Bessa camlı langırt, ahşabın dayanıklılığı kullanılarak tasarlanmış bir modeldir. Jeton mekanizması yoktur. Led ışıklara sahip değildir. Ancak son derece kullanışlı ve kalitelidir.

CamlıFiyat
KaliteliLed Işık Yok
Dayanıklı

Ürün Detayı

Gol sayar abaküsü sayesinde rakibinizle oyun oynarken skorunuzu doğru takip edebilirsiniz. Karşı tarafa çıkmayan teleskobik kolları mevcuttur. Top gol olduğunda alt bölmeye düşer. İçerikteki top adet 5 tanedir. Ürünün zemini cam değildir. Bu yüzden topta kayma vb olumsuz durumlar yaşanmaz. 2 yıl garantilidir.

Top Adedi5
Yükseklik90 cm
En Dış110 cm
Boy Dış140 cm
En İç70 cm
Boy İç110 cm
Ağırlık55 KG

Kullanıcı Yorumları

👤 DA: Ürün çok iyi ambalajlanmıştı. Firma çok ilgiliydi. Satış öncesi de sonrası da ürünün kurulumunu yapıp kullanmaya başlayıncaya kadar irtibatı kesmediler. Kurulum şeması ile kolayca kurulumu yaptık. Terasımızda yaz akşamlarımızın eğlencesi oldu. Turnuva bile düzenliyoruz aramızda. Teşekkürler.

👤 HC: Harika bir ürün, kaliteli. Teşekkürler, tavsiye ediyoruz.


Sıkça Sorulan Sorular

Langırt Masası Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Langırt masalarının büyüklükleri birbirinden farklıdır. Öncelikle kullanılacak alanın büyüklüğüne uygun boyutlarda olup olmadığına bakılmalıdır. Taşınabilir olması, renk çeşitliliğinin dekorasyona uygun olması da tercihlerde dikkat edilebilecek unsurlar arasında yer alıyor. Masanın ağır olması gerekir ki oyun oynarken bir sallanma söz konusu olmasın. Malzemenin kaliteli olması, aynı zamanda oyunda geçirilen vaktin de kalitesini arttırır. Ahşap ya da plastik formda üretilen langırt masalarının avantajları birbirinden farklıdır. Doğru araştırma sonrasında ürünler tercih edilebilir.

Langırt Masası Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Langırt masalarının fiyatları ürünlerin kalitesine ve üretim maddesine göre belirlenir. Maliyeti ucuz olan ürünler de piyasada ucuza satılırken, ahşap gibi kaliteli ve sağlam yapıdaki ürünler de diğerlerine oranla daha pahalı satılmaktadır. Kollarda kullanılan malzeme ve boya da fiyatı doğrudan etkiler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın