En İyi 10 Köpek Ödül Maması Tavsiyesi

Sevimli dostlarınızın eğitimine katkı sağlayan ödül mamaları aynı zamanda işinizi kolaylaştıracak ve köpeklerinizin günlük vitamin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. En lezzetli ve eğlenceli şekilde eğitimlerinizi tamamlayabilmeniz ve onları mutlu edebilmeniz adına sizlere en iyi 10 köpek ödül mamasını listeledik.

SıraMarkaCinsSYblog Puanı
1PedigreeTüm köpek cinsleri10/9.9
2Reflex Tüm köpek cinsleri10/9.8
3Profine Tüm köpek cinsleri10/9.8
4Brit CareTüm köpek cinsleri10/9.8
5PETAKSAPET KeçiTüm köpek cinsleri10/9.6
6PawsiOrta ve büyük ırklar10/9.6
7PedigreeTüm köpek cinsleri10/9.7
8PetVitalTüm köpek cinsleri10/9.7
9Reflex KuzuluTüm köpek cinsleri10/9.8
10PETAKSAPET KuyrukTüm köpek cinsleri10/9.7
Köpek Ödül Maması Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Köpek Ödül Maması

Lezzetli aromaları sayesinde köpeğinizi kolayca eğitmenize yardımcı olan en iyi köpek ödül mamalarını sizler için inceledik.

İşte 2024 yılı için en iyi köpek ödül mamaları…

Pedigree Biscrock Ödül Bisküvisi

Lezzetli aroması ve içeriğiyle kullanıcılardan tam not alan Pedigree Biscrock, en çok satan köpek ödül mamalarının başında geliyor.

MiktarYok
Bağışıklık sistemi güçlendirme
İçerik listesi
Fiyat

Ürün Detayı

Köpek sahiplerinin adını sıkça duyduğu Pedigree, bu sefer de listemizde patili dostlarınızın aşık olacağı ödül maması ile yer alıyor. Ödül zamanlarını daha keyifli hale getirerek vereceğiniz eğitimin daha kolaylaşmasını sağlıyor. Kemik şeklindeki lezzetli bisküviler aynı zamanda köpeğinizin savunma sistemi ve bağışıklığını güçlendirecek vitaminler içeriyor.

Ebat200 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçindekilerKalsiyum, vitamin, omego3 yağ asitleri, mineraller

Kullanıcı Yorumları

👤 A* H* : Köpeğim bayılarak yiyor üstelik dışarıda gezdirdikten ve sözümü dinledikten sonra doğru yaptığını anlaması için günde bir adet sabah akşam yarım yarım vererek ödüllendiriyorum. Eğitim süresince baya etkisi oluyor.

👤 S** N* :  Benim oğlum çok seviyor. Kuru mama yemeyen köpeğim buna bayılıyor paketinin sesini duyduğu gibi koşarak yanıma geliyor.


Reflex Sport Mix Yarı Yumuşak Köpek Ödül Maması

İçeriğinde bulunan vitaminler sayesinde köpeğinizin günlük vitamin ihtiyacını karşılayabilen Reflex Sport, kalitesiyle ön plana çıkıyor.

Şeker ilavesizFiyat
Renklendirici içermez
Miktar

Ürün Detayı

Reflex ödül maması köpeğinizin günlük vitamin ihtiyacını karşılamak için özel olarak geliştirilmiştir. Ara öğün olarak verebileceğiniz ödül maması, köpeğiniz ve sizin aranızdaki bağı güçlendirmeye de yardımcı olacaktır. Aynı zamanda öğretmek istediğiniz şeyler için köpeğinizi motive edecek ve algısını yoğunlaştırmasını sağlayacaktır.

Ebat500 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçindekilerTahıllar ve sebze türevleri, hayvansal ve bitkisel yağlar, et türevleri, propilen glikol

Kullanıcı Yorumları

👤 T* J***” : kopeğim severek yiyor bu mamayı böyle büyük aldığımda sokak hayvanlarına da veriyorum hem de fiyat olarak çok avantajlı .

👤 S* B**”: Siyah Toy podıl cinsi ufak ırk Köpeğime Devamlı alıyorum ve Çok güzel sevinçle yiyor Çok memnunum eğitimleri kolay bir şekilde verebiliyoruz sayesinde.


Profine Tahılsız Somonlu

Tüm köpek cinslerinin keyifle tüketebileceği bir ödül maması olan Profine, köpeğiniz için bütün gerekli besinleri karşılamaktadır.

EbatYok
İçerik
Fiyat

Ürün Detayı

Köpekler için özel olarak üretilmiş olan Profine somonlu atıştırmalık mama, lezzeti ile köpeğinizin eğitim süreçlerini kolaylaştırıyor. Yumuşak yapısı ile sindirimi kolay bir şekilde sağlanan ödül maması, köpeğinize gerekli besinleri de sağlıyor ve sağlıklı olmasına yardımcı oluyor.

Ebat200 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 A** K*** : Bir sürü ödül maması denedim hiçbirini beğenmedi maltesem var bu da bugün geçti elime tuvalet eğitiminde kullanmak için aldım denedim hemen öyle aman aman bayılmadı ama yedi hiç olmazsa ilerleyen günlerde gözlemleyeceğim ( diğer denediğim mamaları ağzına bile almıyor )

👤 G* N**** : Köpeğim çok seçici olmasına rağmen ödülünü bayılarak , eğitimi için kullanıyorum söz dinliyor mamayı görünce.


Brit Care Functional Snack Dental Geyik Etli Ve Biberiyeli

Antibakteriyel özelliği sayesinde ağız kokusunu engelleyen Brit Care, içeriğiyle kas ve kemik gelişimini desteklemektedir.

MiktarFiyat
Sindirim sistemi düzenleme

Ürün Detayı

Brit care geyik etli ve biberiyeli ödül maması, patili dostlarımızdan lezzetiyle tam not alarak listemizde yer alıyor. İçerdiği biberiye, yosun, karanfil ve sodyum ile diş ve diş etlerini tartlara karşı korunmasını sağlıyor. Antibakteriyel özelliği ile ağız kokusunu azaltıyor. Peptitler ve kolajen sayesinde de kas ve iskelet sistemini güçlendirerek yeniliyor. Hem lezzet hem de sağlık açısından köpek sahiplerinin de vazgeçilmez ödül maması oluyor.

Ebat150 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** A** : Köpeğimin ağız kokusunu ciddi ölçüde azalttı. Ürünü Başarılı buluyorum. Severek yiyor. Küçük ve biraz yumuşak formda. Yiyemeyen köpekler için elde ikiye bölünebilir.

👤 Y D** : Uzun vadede faydası görülür bence ama tadına bayıldı, veterinerimiz de onay verdi kullanmasına. Ama kokusu cidden berbat


PETAKSAPET Keçi Örgü Deri %100 Doğal Köpek Ödül Maması

Çiğneme tarzı bir ödül maması olan PETAKSAPET, köpeğinizin çiğneme ihtiyacını fazlasıyla karşılar ve daha güçlü çene kemiklerine sahip olmasını sağlar.

MiktarFiyat
Sindirim sistemi düzenleme

Ürün Detayı

Petaksapet çiğneme çubukları, %100 doğal içeriklerden elde edilmiştir. Köpeklerinizin uzun süreli kemirme ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda çene kemiklerini güçlendirir. Sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmasını sağlayarak ağız kokusunu da büyük ölçüde azaltır.

Ebat8 adet, 15cm
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçerik%100 doğal

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** G: iyi, ürünler zaten çok kaliteli köpeğim bayılarak yiyor. Ürünün boyutu, içeriği ve fiyatı karşılaştırılınca kesinlikle alınması gerekiyor diyoruz 🙂 Bir ay kadar önce keşfettik bu ikinci siparişimizdi oldukça memnunuz :

👤 A* K** ”: BEKLEDIGIMDEN COK DAHA BUYUK GELDI. KÖPEĞİMİN DE AKŞAM YANINDAN AYIRMAYISINDAN SEVDIGINI DUSUNUYORUM BUNDAN SONRA HEP BU SEKILDE ALICAM. AYRICA TESEKKUR EDERIM.


Pawsi Kurutulmuş Dana Kafa Derisi

%100 gerçek dana derisi kullanılarak üretilen Pawsi, köpeğinizin dişlerindeki tartarı temizler.

İçerikYok
Fiyat
Ebat

Ürün Detayı

%100 doğal hayvan derisinden elde edilen Pawsi köpek ödül maması, içeriğinde çeşitli besin maddelerine yer vermiştir. Köpeklerin uzun süre meşgul olmasını sağlamanın yanı sıra, kemirmelerinden dolayı dişlerdeki tartarı temizler ve oluşumunu önler.

Ebat100 gr
CinsOrta ve büyük ırklar için
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçerik%100 doğal

Kullanıcı Yorumları

👤 T** B**”: Çok güzel gözüküyorlar, denedikten sonra ne kadar oyaladı yazacağım firmaya zaten güveniyordum o yüzden, kolajen çubuğu denedikten sonra oğluşum da sevince şimdi bütün ürünleri sipariş edip deniyorum diş sağlığı için özellikle kuru mama tüketen çocuklarda diş temizliği çok önemli. sağlıklı dişler mutlu köpişler

👤 A H* : Köpeklerim bayılıyor. Baya bir sürede oyalıyor bir pitbull bir dobermanım var. Diğer ürünlerinde çok severek kemiriyorlar.


Pedigree Markies Ödül Maması

İçeriğinde bulunan bol vitamin ile köpeğinizin gelişimini destekleyen Pedigree, %95 oranında sığır eti içermektedir.

İçerikYok
Lezzet
Ebat

Ürün Detayı

Köpekler için bol miktarda vitamin içeren Pedigree ödül maması, tüm ırk ve boyuttaki köpekler için uygundur. İçerisinde fosfor, kalsiyum, mineral, yağlar ve sebze yan ürünleri içeren ödül maması, köpeklerinizin kas ve kemik gelişimlerini desteklerken bağışıklıklarını güçlendirip sindirim sistemlerinizi düzenliyor. %95 oranında sığır eti içeren ödül maması, kilitli poşeti sayesinde günlerce tazeliğini koruyor.

Ebat150 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçerikEt ve hayvansal yan ürünler, mineraller, bitkisel ve hayvansal yağlar.

Kullanıcı Yorumları

👤 E* R: Bu mama lezzetli o belli bazen su mamaların tadına bakasım geliyor öyle lezzetli yiyorlar neyse. Benim kopeğim maltipoo ona biraz büyük bir mama bu yani baya uzun surede yiyor bunu ama eğitirken kullanmalık tek atımmlık mamalar gibi değil ancak büyük ırksa olur lup diye yutar

👤 G** A**”: küçük yavrumuz için aldık kullanımı çok iyi severek tüketiyor diş ihtiyacını karşılıyor.


PetVital Organik Köpek Ödül Maması Cubes

İçeriğinde bulunan organik tavuk sayesinde köpeğinizin protein ihtiyacını karşılayabilen PetVital, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Bağışıklık güçlendiriciFiyat
Ebat

Ürün Detayı

%95 oranında organik tavuk eti içeren Petvital köpek ödül maması, yetişkin köpeklerinizin protein ihtiyacını karşılayacak ve diş sağlığını koruyacaktır. Üstelik dişte oluşan kaşınmaları dindirerek köpeklerinizi rahatlatır.

Ebat100 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYetişkin köpekler için uygun
İçerik%95 oranında tavuk eti

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**”: Yavru köpeğimiz bayıldı. Otur, gel, pati ver gibi konutları öğretirken verdim ve gayet işe yaradı, yetişkin köpekler için uygun olduğunu söylemişler fakat ben 7 aylık olan kızıma veriyorum çok sert olmadığı için zorlanmadan çiğneyebiliyor.

👤 A F**”: Tüm çeşitleri inanılmaz arasında seçim yapılamıyor teşekkürler Petvital


Reflex Kuzulu Küp Dilimli Köpek Ödül Maması

Doğal aromasıyla diğer ödül mamalarından bir adım daha önde olan Reflex, kalitesiyle kendini sevdirmeyi başarıyor.

Doğal aromaFiyat
Miktar
İçerik

Ürün Detayı

Reflex kuzulu küp dilimli ödül maması, köpeğinizi ödüllendirmeyi lezzetli ve keyifli hale getiriyor. Kalorisinin düşük olması sebebi ile köpeğinizin fit kalmasına yardımcı oluyor. İçerisindeki vitamin ve mineraller sayesinde de günlük enerji ihtiyacını karşılıyor.

Ebat80 gr
CinsTüm köpek cinsleri
TürYetişkin köpekler için uygun
İçerikKuzu eti, sebze, gliserini, soya proteini, nişasta ve tuz

Kullanıcı Yorumları

👤 D** T***” : Köpeğim çok severek yiyor ayrıca yumuşaklığı da çok güzel.

👤 A** S**”: Severek yediği bir ürün küçük olarak doğruyorum mamasına hem mamasını keyifle yiyor hem ödül mamasını çok işime yaradı.


PETAKSAPET Kuyruk Cips %100 Doğal Köpek Ödül Maması

Tamamen doğal olan içeriği sayesinde köpeğinize gönül rahatlığıyla verebileceğiniz PETAKSAPET, köpeğinizin bağışıklığını önemli ölçüde destekler.

Kaliteli içerikYok
Ebat
Fiyat

Ürün Detayı

Sevimli dostlarınızın severek tüketeceği Petaksapet ödül maması, %100 doğal içeriğe sahip. Dana kuyruklarından kesilip yemesi kolay olması adına küçük boyutlara getirilen ödül maması, sevimli dostlarınızın bağışıklığına katkıda bulunacak, severek tüketmelerini sağlayacaktır.

Ebat20 Adet
CinsTüm köpek cinsleri
TürYavru ve yetişkin köpekler için uygun
İçerik%100 dana kuyruğu

Kullanıcı Yorumları

👤 L* R: Paketinin fermuarlı olması ürünü taze kullanabilmemiz için ideal. Benim 20 kg civarı bir av köpeğim var tekini yemesi 3 dk falan sürüyor, muhtemelen küçük ırkları daha çok oyalayabilir ama diş sağlığı ve ödül için gayet güzel bence bir f/p ürünü köpeğim severek yiyor teşekkürler :))

👤 S A*’: Köpeğim bayıldı. Eğitimlerde kullanıyorum çok memnun kaldık


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi köpek ödül maması hangisi?

Tavsiye edilen en iyi köpek ödül mamaları markaları arasında; Padigree, Reflex, Profine, Brit Care, Petaksapet, Pawsi, PetVital köpeğinizi eğitimini kolaylaştırma, diş ve çene sağlığını koruma ve güçlendirme, kas ve kemik iskeletini onarma özellikleriyle veterinerler tarafından sıkça önerilen kaliteli ödül mamaları arasında yer alıyor.

Köpek mamasının içinde neler var?

Ödül mamaları çeşidine ve sağlık durumuna göre içerik açısından değişiklik göstermektedir. Ancak çoğu mamada içerik olarak et, et unu buğday ve mısır, tahıllar, mineraller ve vitaminler yer almaktadır. Aynı zamanda dana eti, tavuk eti, sığır eti, hindi eti olarak çeşitlilik gösterebilmektedir.

Köpek maması içeriği nasıl olmalı?

Köpek mamasının içeriği glütensiz olup bol miktarda protein içermelidir. Aynı zamanda fosfor, demir, bakır, iyot maddelerini içererek köpeğin sağlıklı olmasını ve günlük değerlerini karşılamasına yardımcı olmalıdır.

Köpek ödül maması seçerken nelere dikkat edilmeli?

Ödül mamasını seçerken içerisinde GDO, renklendirici, tatlandırıcı ve kimyasal madde olmamasına özen gösterin.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın