Tavsiye Edilen En İyi 10 Konvektör

Isıtma güçleri ve tasarımlarıyla son zamanların oldukça popüler ısıtıcılarından olan konvektörler, içerisinde bulunan rezistans sayesinde soğuk havayı ısıtarak, sizlere sıcak hava veriyor ve kış aylarını konforlu geçirmenizi sağlıyor.
Estetik tasarımları ile bulunduğu ortamda göze batmıyor, hem görüntü hem de ısıtma açısından kullandığınız alana farklı bir hava katıyor.

Bizde kış ayları yaklaşıyorken, balkondan bahçeye, evden ofise kadar bir çok alanda kullanabileceğiniz ve bu soğuk geçen aylarda sıcak kalmanıza yardımcı olabilecek en iyi 10 konvektörü sizler için listeledik.

SıraMarkaGüçSYblog Puanı
1Vestel2000 W10/9.9
2İvigo2000 W10/9.8
3Vigo2500 W10/9.9
4Rowenta2000 W10/9.8
5Kumtel2000 W10/9.7
6Arçelik1800-2000 W10/9.8
7Solaris2000 W10/9.7
8Heatart2000 W10/9.7
9Nobo1500 W10/9.8
10Beko2000 W10/9.8
Konvektör Tavsiyesi Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Konvektör Modeli

Kış aylarını konforlu geçirmenizi sağlayacak ve sizleri ısıtacak en iyi 10 konvektörü listeledik

İşte 2024 yılının en iyi konvektör modelleri…

Vestel K 700 SE

Termostatlı sıcaklık kontrölü ile siz ne kadar sıcak isterseniz, dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü
Duvara ya da yere monte edilebilme
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan ve kış aylarının kurtarıcısı olam Vestel K 700 SE konvektör, sahip olduğu tekerlekli ayakları ile oldukça kolay kullanım imkanı sağlıyor ve bütün odalara rahatlıkla taşınabiliyor.

2000 W’lık gücü ile hızlı bir şekilde ısınarak kahvenizi yudumlarken, kitabınızı okurken üşümenizi engelliyor ve aşırı ısınmaya karşı sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan kendi ısısını düşürerek güvenliğinizi garantiye alıyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Harika 3 ad aldım , uyurken kullanıyoruz büyük salonumuzu dahi ısıtıyor. Sadece biraz zamn alıyor ama 25 m2 odada 20 dkda ısıtıyor. Kurumuş havadan kurtulduk. Tasarımı güzel

👤 E** F** : Havanın sirkülasyonunu sağladığından verimli bir ısıtma gerçekleşiyor.


İvigo EPK4590E20B 

2000 W’lık motor gücü ile istediğiniz ısıyı kısa sürede sizlere sağlamayı başarıyor.

TasarımYok
Uzun Ömürlü
Özellikleri
Fiyat

Ürün Detayı

Kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran ve beğenisini kazanan İvigo EPK4590E20B konvektör,  elektronik zamanlayıcı, sabit oda sıcaklığı ayarlama, sessiz çalışma, çocuk kilidi, enerji tasarrufu sağlama ve enerji tüketimi göstergesi ile kullanıcılara çok yönlü kullanın imkanı sunuyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Daha önce kullanmıştım. İkincisini aldım. Harika ısıtıyor. Hızlı gönderi için ayrıca teşekkürler.
 
👤 Y** B**: Gerçekten çok güzel ürün, çok iyi ısıtıyor.


Vigo EPK4590E25A

Ahşap rengi ile bulunduğu ortamın havasını değiştirip, şıklık katıyor.

DayanıklıYok
Renk Kalitesi
Kolay Kullanım
Fiyat

Ürün Detayı

Oldukça akıllı tasarıma sahip olan Vigo EPK4590E25A konvektör, 2500 W’lık gücü ile dakikalar içerisinde 25 metrekarelik alanları dahi kolayca ısıtabiliyor. Üstelik kontrol enerji sistemi ile istediğiniz ısıya ulaştıktan sonra kendisini dinlenme moduna alarak hem enerji tasarrufu hem de güvenliğinizi sağlamış oluyor.

Çocuklu ailelerin en büyük yardımcılarından biri olan ürün, kış aylarında ısınmanızı sağlarken aynı zamanda çocuk kilidi sayesinde gönül rahatlığı ile kullanmanıza imkan tanıyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2500 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Oldukça başarılı.
 
👤 E** B**: Muazzam bir ısıtıcı… herşeyiyle çok güzel. ambilaght ayrı bir güzellik . düşünmeden alabilirsiniz


Rowenta Row IR5010 Dualio

Rowenta konvektör, su sıçramalarına karşı dayanıklı olması sayesinde banyo dahil evinizin her alanında kullanımı uygun olarak tasarlanmıştır.

Güçlü fan ısıtmasıFiyat
Donma önleyici termostat
Taşıma kolu

Ürün Detayı

Kış aylarını üşümeden ve hasta olmadan geçirebilmeniz için sizlere harika bir konvektör önerisi ile geldik. Rowenta, güçlü fan ısıtmasıyla kısa sürede istediğiniz odayı ısıtmanıza yardımcı olur ve suya dayanıklı yapısıyla banyo dahil her odada güvenli kullanım imkanı sunar. Bu sayede kış aylarını en konforlu ve sıcak bir şekilde geçirebilmenize yardımcı olur.

Isıtıcı konumuZemin
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ucuz ürünler alıp her yıl cihaz değiştirmek yerine. Bir kere alıp uzun süreli kullanmak üzere harika bir cihaz. termostatlı oluşundan ötürü enerji sarfiyatı konusunda daha tutumlu.
 
👤 N** M** : Bu ısıtıcı’dan 2 yıl içinde 3 tane aldım. Ne kadar memnun kaldığımız böylece belli oluyor..


Kumtel HC-2930 

İnce ve zarif tasarımı ile sizleri etkilemeyi başarırken, ergonomik tasarımı ile bulunduğu odada yer kaplamıyor.

KaliteliYok
Fiyat
Yüksek Performans

Ürün Detayı

Kumtel konvektör, bulunduğu ortamın boyutuna göre 3 dakika gibi kısa bir sürede, tam kapasite ısınma sağlıyor ve aşırı ısınmalara karşı kendini kapatarak kullanıcılara güvenli kullanım imkanı sunuyor.

Ürün iki farklı kullanım imkanı ile kullanıcılarla buluşturuyor. Dilerseniz zeminde kullanabilir veya evinizde çocuğunuz varsa duvara monte ederek kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Nerede olduğu fark etmeksizin istediğiniz ısıyı size sağlayacak ve performansı ile sizleri şaşırtmayı başaracak.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Gayet şık ve iyi iş görüyor, ihtiyaç var ise düşünmeyin alın. Mekanik zaman sayacı ile geceleri yarım saat ara ile çalıştırıyorum 12-15 m2 oda için çok ideal ısı

👤 A** K**: Evet beğendim güzel ürün güzel fiyat


Arçelik AR M 1

İstediğiniz ısıtma performansını, Arçelik ile kolay bir şekilde elde edebiliyorsunuz.

KaliteliYok
Ortalama fiyat
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Beyaz rengi ve sade tasarımı ile evinizle bütünleşebilecek olan Arçelik konvektör, soğuk havalardan etkilenmemizini sağlamak için özel olarak üretilmiştir. Evinizde sıcaklığı hissedebilecek ve kış aylarının zorlu hava şartlarını kolaylıkla atlatabileceksiniz. Taşınabilir olması ile sadece ev içi değil balkonunuzda kahvenizi yudumlarken veya arkadaşlarınızla bir şeyler içerken de kullanabileceksiniz.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç1800-2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Arkadaşlar ürün gerçekten güzel. Fiyatı da gayet iyi bence. Eğer küçük odanız varsa boyutu da ideal. Özellik olarak da gerçekten hakkını veriyor.
 
👤 E** B**: Iyi ki aldim dediğim bir ürün. Hızlı ve sorunsuz geldi.


Solaris KIP4570 

Topraklanma, elektrik dayanım ve kaçak akım gibi bir çok testlere tabi tutularak üretilmiştir. Bu sayede kullanım sırasında kullanıcıya herhangi bir sıkıntı çıkarmaz ve güvenli kullanım imkanı sunar.

KaliteliYok
Tasarım
Dayanıklı

Ürün Detayı

Tasarımı ile dikkat çeken Solaris KIP4570 konvektör, son derece şık bir duruş sergileyerek, bulunduğu ortam ile uyumu yakalar. Tabi ki ürün sadece tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmıyor. Belirli miktardaki su kaçırmalarından veya tozdan etkilenmeyen yapısı ile uzun süreli kullanım sağlar.

1009,2000 ve 2500 W’lık seçeneklerinin sunulduğu konvektör, güçlü ısıtma avantajları ve ihtiyaca göre seçim imkanı sunması ile de gönülleri kazanmayı başarıyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç1000-2000-2500 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok güzel benim salonum 26m2 o yüzden 2500 wattlığı tercih ettim, çok güzel ısıtıyor elektrik faturasunda da aman aman bir problem görmedim açıkçası normal elektrik yakıyor fazla değil yani gözünüz korkmasın.

👤 M** A** : Ön yargım vardı fakat fiyatının katbe kat üstünde bir ısıtıcı, hafif şık ısıtması güzel daha ne olsun.


Heatart Reflection

Zarif ve ultra ince şık tasarımı ile evinize çok yakışacak ve sizi kış aylarında soğuktan koruyacak.

KaliteliYok
Şık Tasarım
Dayanıklı
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizde yer alan ve zarifliği ile dikkatleri kendine çevirmeyi başaran Heatart konvektör, aynalı tasarımı ile evinize çok yakışıyor. Dışarıdan bakıldığında her ne kadar ayna gibi görünse de 2000 W’lık ısıtma gücü ile bulunduğu ortamı dakikalar içerisinde eşit bir şekilde ısıtmaya yardımcı oluyor. Üstelik duvar ve zeminde kullanıma uygun olması sebebi ile de konvektöre ihtiyaç duyan kullanıcıların kalbini kazanmayı başarıyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: iyi bir araştırma sürecinin ardından karar verdim. satın almadan önce mutlaka bu ürünü de incelemenizi tavsiye ederim. çok başarılı buldum ben tasarımını mükemmel düşünmüşler.
 
👤 E** A**: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum sanki salonunuzda ısıtıcı değil de gerçek ayna var gibi kimse anlamıyor ısıtıcı olduğunu.


Nobo NFK4T 15 Front

Nobo konvektör, sade ve zarif tasarımıyla evinizin havasına hava katacaktır.

Uzun ÖmürlüFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Konvektör arayışında olan kullanıcıları zarif ve şık tasarımıyla etkilediği gibi; enerji tasarruf moduna sahip olması, ısıyı sabitleme özelliği, homojen ısı dağılımı yapması ve güçlü ısıtma performansı ile favori konvektörlerden biri olmayı başarıyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç1500 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ürün gayet iyi alanında en kalitelisi.

👤 Z** E** : Evet şimdilik hiç sıkıntım yok memnunum ama ay sonunda elektrik faturası da uygun gelirse daha da çok mutlu olurum.


Beko BKK BM Konvektör

Uygun fiyatı ve sergilediği yüksek performansı ile kullanıcıları şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarıyor.

Kaliteli mekanizmaFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Adını elektronik aletlerden, küçük ev aletlerine hatta beyaz eşyaya kadar bir çok kere duyduğumuz Beko, listemizde konvektörü ile yer alıyor.

2000 W’lık ısıtma gücü ile 25 metre²’ye kadar etki eden ürün, kış aylarını sıcak bir şekilde geçirebilmenizdeki en büyük yardımcınız oluyor.

Isıtıcı konumuZemin-duvar
Güç2000 W
Devrilme emniyetiVar
Aşırı ısınma emniyetiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Fiyat performans olarak kabul gören bir ürün, beko kalitesi çok da konuşmaya gerek yok.
 
👤 B** A**: Fiyat ve kalite ürünü, istediğim performansı aldım ve baya sevdim.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi konvektör modelleri hangisi?

Tavsiye edilen en iyi konvektör markaları arasında: Vestel, İvigo, Vigo, Rowenta, Kumtel, Arçelik, Solaris, Heatart, Nobo, Beko duvar ve zeminde kullanıma uygun olmaları, ısıtma güçler, sade tasarımları ve dayanıklı malzemeleri ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği konvektörler arasında yer alıyor.

Konvektör ısıtıcıyı kaç W’lık almalıyız?

Konvektör ısıtıcısı alacağınız zaman kullanacağınız odanın metrekaresini ve evinizde ısı yalıtımının olup olmadığını bilerek almalısınız. 1000 W’lık bir konvektör 12 metrekarelik bir odayı kolaylıkla ısıtabilmektedir.

Konvektör ısıtıcılarının avantajları nedir?

Konvektör ısıtıcılarının avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:
Ortamın havasını kurutmaz.
Zararlı ışık ve ısı yaymazlar, bu sayede de güvenli kullanım sunar.
Su sıçramalarına ve devrilmelere karşı dayanıklıdır. Bu sayede çocuklu evlerde güvenli bir şekilde kullanılabilir.
Duvarda veya yerde kullanıma uygundur

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın