En İyi 10 Kitaplık Tavsiyesi | 2024

Odanızda, salonunuzda veya ofisinizde şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız kitaplığa ihtiyacınız var demektir. Kitaplıklar sayesinde hem dekorasyonun önemli parçalarını raflarına sıralayarak bulunduğunuz ortamı modernleştirebilirsiniz hem de kitap okumaya ilginiz varsa sevdiğiniz kitaplardan kendinize bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Şimdi sıra kitaplarınız ve objeleriniz için samimi ve sıcak bir alan oluşturmaya geldiğine göre, bizde sizler için en iyi 10 kitaplığı listeledik.

Sıra KitaplıkRaf SayısıPuan
1Vivense CLARİTA KİTAPLIK ÜNİTESİ1510/9.9
2Morpanya Sera Metal Kitaplık510/ 9.8
3Asra Trend Akça Ağaç Kitaplık2410/ 9.8
4IKEA Finnby Kitaplık 510/ 9.8
5Kzy Mobilya Mobilya1510/ 9.7
6Moonlife Zero Dekoratif Kitaplık 510/ 9.9
7Dekoronya Magic710/ 9.8
8Bofigo Dekoratif Modern Kitaplık 510/ 9.7
9SENSA MODÜLER MOBİLYA  Duvar Kitaplık410/ 9.9
10Kzy Mobilya NİLÜFER KİTAPLIK510/ 9.8
En İyi Kitaplık Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kitaplık Detaylı İncelemesi

Evinizde şık bir görünüm kazandırmak ve kitaplarınızın nizami bir şekilde durmasını sağlamak için sizlere birbirinden güzel ve kaliteli en iyi 10 kitaplık modelini listeledik.

İşte en iyi kitaplık önerileri:


Vivense CLARİTA KİTAPLIK ÜNİTESİ

En İyi Yanı
Geniş hacim
Ahşap tasarım
Çok raflı

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 169x20x56 cm
  • Renk: Ahşap
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 15

Vivense Clarita kitaplık, 3 farklı parçadan oluşan ve suntalamdan yapılan bir kitaplık modeli. Dilerseniz 3 parça kitaplığı birleştirerek büyük bir kitaplık elde edebilir dilerseniz de farklı odalarda kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize ve tatmininize kalmıştır. Her bir kitaplığında 5 ve toplamda 15 rafa sahip olan Vivense, birçok kitabı içerisinde barındırabilmenizi, düzenini koruyabilmenizi hatta ve hatta dekorasyon ürünlerini dahi yerleştirebilmenize imkan tanımaktadır. Böylelikle evinizin havasını değiştirebilir, eşyalarınızı düzenli bir şekilde raflarda tutabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T**: Göründüğü gibi bir ürün. Kalitesi oldukça iyi. Tavsiye ederim

👤 E** B**: Ürün çok güzel ve kullanışlı teşekkürler.


Morpanya Sera Metal Kitaplık

En İyi Yanı
Modern tasarım
Kaliteli malzeme
Sık tercih edilen ürünlerden

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 150x60x30 cm
  • Renk: Ahşap, siyah
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 5

Siyah metal profilleri ve suntalam rafların birleşimi ile evinizdeki havayı tamamen değiştiren Morpanya Sera kitaplık, ilgi çekmeyi de ihmal etmiyor. 5 raftan oluşan ve yanları açık tasarıma sahip kitaplık, evinize modern bir hava katarken aynı zamanda ferah bir görünüm de kazandırıyor. Böylelikle hem kitaplarınızı hem de dekoratif objelerinizi mükemmel bir şekilde konumlandırabilmenize yardımcı oluyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Başarılı bir ürün herkese tavsiye ederim.

👤 Ö** C**: Çok güzel şık güzel duruyor ayrıca ağır değil istediğim gibi kaldırıp yerini değiştiyorum mesela. Beklentimizi fazlasıyla karşıladı .


Asra Trend Akça Ağaç Kitaplık

En İyi Yanı
Çoklu raf seçeneği
Kaliteli suntalam malzeme
Akçaağaçtan elde edilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 180x205x30 cm
  • Renk: Ahşap
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 24

Akçaağaçtan elde edilen Asra Trend kitaplık, samimi rengi ve 24 raflı olma özelliği ile hem evinize bambaşka bir hava katıyor hem de kitaplarınızı ve dekoratif objelerinizin daha hoş gözükmesine yardımcı oluyor. Özellikle büyük odalarda kullanımı sıklıkla tercih ediliyor ve kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 S* Ö**: Çok güzel bir kitaplık, baya kaliteli malzemesi. Hiç hareket etmiyor kitaplarımı doldurdum boş yer bile kaldı.

👤 M** A**: Kızım kitap canavarı evimizde boş bir oda vardı kitap ve çalışma odası yaptık ona orayı, çok yakıştı. Ders kitaplarını, okuma kitaplarını rahat rahat sığdırdı.


IKEA Finnby Kitaplık Siyah

En İyi Yanı
Modern tasarım
Duvara monte edilebilir
Kaliteli

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 60x24x180 cm
  • Renk: Siyah
  • Malzeme: Sunta, ABS plastik
  • Raf Sayısı: 5

IKEA Finnby, siyah severleri evinde klas bir görünüm yakalamayı isteyenlerin kalbinde taht kuruyor. Sunta ve ABS plastikten elde edilen kitaplık, geniş 5’li raf bölmeleriyle, kitaplarınızı, eşyalarınızı rahatlıkla düzene sokabilmenizi sağlıyor. Üstelik ayarlanabilir rafları sayesinde depolama alanınıza göre özelleştirebilme imkanını da kullanıcılara sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünü kızım için aldım. Çok beğendi.

👤 E** B**: Şık ve kullanışlı çok beğendi oğlum.


Kzy Mobilya Geniş Kitaplık

En İyi Yanı
Tek bölmeli geniş iç hacim
Çocuklar ve yetişkinlerde kullanıma uygun
Kanserojen madde içermez

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 169x20x150 cm
  • Renk: Beyaz
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 15

Kzy Mobilya kitaplık, rengi ve genişliği ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. 15 raflı tasarımı sayesinde hem kitaplarınız hem de dekoratif objelerinizi koyabileceğiz alanı sizlere sunarken, eşyalarınızı da ön plana çıkarıyor. Suntalam malzemeden üretilen ürün, dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar sizlere eşlik ediliyor ve dilediğiniz zaman kolayca sökülerek yerini değiştirebilme imkanını sizlere sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 N** G**: Paketleme çok iyiydi.Kurulum yaparken çok eğlendik.Performans bu fiyata çok iyi.

👤 A** Ç**: Fiyatına göre oldukça güzel ve sağlam bir kitaplık kurulumu kolay kullanışlı.


Moonlife Zero Dekoratif Kitaplık

En İyi Yanı
Eğlenceli tasarım
Modern ve şık
Kaliteli

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 158x46x46 cm
  • Renk: Beyaz
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 5

Tasarımı ile sizleri etkileyen Moonlife Zero Dekoratif Kitaplık, bulunduğu odanın havasını anında değiştirerek hem modern hem de eğlenceli bir hava katıyor. 1. kalitede kanserojen madde içermeyen suntadan elde edilen ürün, kalitesi ve dayanıklılığı ile de sizleri etkileyerek, uzun yıllar kullanım imkanı sağlıyor. Üstelik 5 raflı yapısı hem kitaplarınızı hem de objelerinizi koyabileceğiniz ve saklayabileceğiniz yeterli alanı sizlere sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Şirin bir kitaplık. Salonumuza renk kattı. Kurması da çok basit.

👤 E** B**: İndirimdeyken almıştık beğendim, teşekkürler.


Dekoronya Magic Fonksiyonel Köşe Kitaplık

En İyi Yanı
Şekli değiştirilebilir
Kaliteli
Modern tasarım

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 118x66x63,5 cm
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 7

Fonksiyonel kullanımı ile tüm evlere uyum sağlayan ve şıklık kazandıran Dekoronya Magic kitaplık, dilediğiniz zaman şeklini değiştirebilmenize imkan tanıyor. İster geniş duvarınızda isterseniz de iki köşesini köşe duvarınızdan ayırarak kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Böylelikle siz nasıl isterseniz, kitaplığınız o şekle girebiliyor. 7’li geniş rafları sayesinde de kitaplarınızı düzen içerisinde tutabiliyorsunuz.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Boyutu biraz beklediğimden kısa olsada bence kullanışlı bir ürün eşimle çok beğendik.

👤 E** B**: Ürün çok kullanışlı ölçülerine göre alınırsa her yere rahatça oluyor. Kurulumu çok basit rengi aynı görseldeki gibi.


Bofigo Dekoratif 5 Raflı Kitaplık Modern

En İyi Yanı
Kaliteli tasarım
Arka kısmı mevcut
Büyük raf bölmeleri

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 56x169x20 cm
  • Renk: Ahşap
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 5

Bofigo 5 modern kitaplık, ahşap rengini severler ile buluşuyor. Renginin verdiği doğal görünümü evinize de yansıtan model, 5 geniş raflı tasarımıyla kitaplarınızı, dergileriniz, CD’lerinizi hatta ve hatta dekor ürünlerinizi rahatlıkla sıralayabilmenizi sağlıyor. Kaliteli suntalamdan elde edilen ürün, uzun yıllar evinizde sizlere eşlik ediyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** G*****: Fiyat performans ürünü.paketlenmesi çok iyiydi.kurulum kağıdı ile beraber gönderdikleri için hızlıca kuruldu.satıcıya teşekkür ederim. Bir tane daha alabilirim.

👤 T** S****: İki tane aldım satıcı çok güzel paket yapmıştı, bütün malzemeleri eksiksizdi, kolayca kurulum yaptık, tavsiye ederim.


SENSA MODÜLER MOBİLYA

En İyi Yanı
Modern tasarım
Alan tasarrufu sağlar
Duvara monte edilebilir

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 64x150x20 cm
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 4

Sensa Modüler Mobilya, modern görümü ve tasarımıyla mutfağınızdan odanıza, salonunuzdan ofisinize her alana şıklık kazandırıyor. Özellikle mevcut olan dar alanlarınızı değerlendirebileceğiniz tasarımıyla, duvara monte edilebiliyor ve yer tasarrufu sağlamanıza yardımcı oluyor. Hem kitaplarınızı düzene sokabilmeniz için hem de evinize şıklık kazandırabilmeniz adına sizlere imkan sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Bence çok kaliteli ve şık duruyor olmsuz yorumlara bakmayın.

👤 E** B**: Ürünü aldım kurdum görünüşü bu şekilde. Malzeme kalitesi olarak parasinin karşılığı kadar etmese de idare eder çünkü piyasa almış başını gitmiş. Çok kaliteli olsun isteyen yüksek meblalarda ürünlere baksın ama benim işimi yeteri kadar görüyor.


KZY Mobilya NİLÜFER KİTAPLIK

En İyi Yanı
Şık görünüm
Kansorojen madde içermez
Kaliteli ve dayanıklı

Ürün Özellikleri

  • Ölçü: 20x148x90 cm
  • Malzeme: Suntalam
  • Raf Sayısı: 5

Listemizin son sırasında yer alan ve modern tasarımı ile kullanıcıların kalbinde taht kurmayı başaran Kzy Mobilya Nilüfer Kitaplık, bulunduğu her alana şıklık kazandırmayı başarıyor. 1. sınıf dayanıklı melamın kaplı suntalamdan elde edilen kitaplık, dayanıklılığı ve sağlamlığı ile sizleri etkiliyor. Geniş raf tasarımları da dilediğiniz dekoratif objeleri, kitapları, özel eşyalarınızı koyabileceğiniz alanı sizlere sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G*** : Ürün gayet kaliteli ve şık duruyor.

👤 E** B**: Üründen oldukça memnunum. Kurulumunda zorlanmadım. Pek çok kitap aldı. Oldukça sağlam ve sağlam görünüşlü. Ancak duvara monte ederek kullanırsanız çok daha iyi olur. Çünkü kitaplığa dokunduğunuzda kitaplık bir miktar oynuyor. Dokunan olmazsa sorun da yoktur demektir. Ben evimin giriş kısmına koydum. Oldukça şık ve kibar bir giriş olduğunu belirtmeliyim. Bilginize.


Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?

Kitaplıklar bulunduğu ortamdaki, kitap ve dekorasyon eşyalarının düzenli şekilde durmasına yardımcı olan ve farklı malzemelerden elde edilen mobilya türlerinden biridir. Peki evinizde, iş yerinizde, odanızda veya ofisinizde kullanacağınız kitaplıkları seçerken nelere dikkat etmelisiniz, hiç düşündünüz mü?

Boyutu

Kitaplığı hangi alanda kullanmak ve ne amaçla kullanmak istediğinize karar vererek boyut seçimi yapmalısınız. Eğer ki çok fazla kitabınız var ise ve bir kitap kurduysanız geniş, çok raflı kitaplıkları tercih edebilirsiniz. Dekorasyon amaçlı kullanacaksanız da ideal boyutlarda ve daha farklı tasarımlara sahip kitaplıkları alabilirsiniz.

Malzeme

Kitaplık seçimi yaparken malzeme kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli malzemelerden elde edilmiş kitaplıklar, uzun ömürlü olurken, evinizin havasını da tamamen değiştirecektir. Bu yüzden kaliteli ahşap, metal veya plastik gibi malzemelerden elde edilmiş kitaplıkları tercih edebilirsiniz.

Tasarımı

Minimal tarzda bir eviniz varsa daha sadece ve evinizle uyum içerisinde olacak bir kitaplık seçerek, hem alandan tasarruf etmiş hem de evinizdeki uyumu bozmamış olursunuz. Ayrıntılı ve daha şık bir eve sahipseniz de modern ve daha büyük kitaplıklar evinizin şıklığına şıklık katacaktır.


2024’ün tavsiye edilen en iyi kitaplık markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kitaplık markaları arasında Vivense, Morpanya, Asra Trend, IKEA, KZY Mobilya, Moonlife, Dekoronya, Bofigo, Sensa tasarımları, raf sayıları, kaliteleri, modern görünümleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kitaplıklar arasında yer alıyor.

Kitaplık düzeni nasıl olmalıdır?

Kitaplık düzeni tamamen kişinin kendi tercih ve seçimlerine kalsa da biz size birkaç fikir vermek istiyoruz. Kitaplığınızda en üst raflara en az ihtiyaç duyduğunuz kitaplarınızı, en alt raflara okuduğunuz kitaplarınızı ve orta kısma da daha sık okuduğunuz ve okuyacağınız kitaplarınızı koymanız sizlere kullanım açısından pratiklik kazandıracaktır.

Kitaplık ne ile temizlenir?

Kitaplığınızın temizliğini, kuru bir bez ya da tüylü toz olma ürünleri ile dakikalar içerisinde temizleyebilirsiniz. Kitaplığınızı temizledikten sonra da ara ara kitaplarınızı havalandırmayı unutmamanızı tavsiye ederiz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Yorum yapın