En İyi 10 11. Sınıf Matematik Soru Bankası Tavsiyesi

11. Sınıf ne kadar kolaymış gibi görünse de öğrenciler için en stresli ve en kararsız oldukları zamanlardan biri aslında. 1 sene sonra olacak üniversite sınavı, seçtiği bölüme adapte olmak, ders çalışma süreci hepsi üst üste geldiğinde içinden çıkılamaz bir durumda kalıyor olabilirsiniz. Bu durumların üstesinden gelmek de sizin çabanız ve isteğinize bağlı olduğunu da unutmayın. Bugün sizler için hazırladığımız yazıda, temelinizi sağlam atabileceğiniz, matematikte kendinizi geliştirebileceğiniz en iyi 10 11. Sınıf matematik soru bankasını listeledik.

SıraÜrünSeviyeSYblog Puanı
1KarekökOrta10/9.9
2EsenOrta10/9
3Antrenmanlarla matematikOrta10/9.8
4Üç Dört BeşOrta10/9.7
5EndemikZor10/9.6
6OkyanusKolay10/9.8
7BilfenOrta10/9.7
8Benim HocamOrta10/9.7
9Çap YayınıOrta10/9.6
10BireyZor10/9.8
11. Sınıf Matematik Soru Bankası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Bugün sizler için hazırladığımız yazıda işlem becerinizi geliştirecek, soru çözme hızınızı arttıracak en iyi 10 matematik soru bankasını listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi 11. Sınıf matematik soru bankaları…

Karekök

Orta ve zor seviyelerdeki soruları ile ön plana çıkan Karekök yayınları matematik soru bankası, çok işinize yarayacak.

Üniversite sınavına yardımcıYok
Farklı soru tipleri

Ürün Detayı

Özellikle üniversite sınavına hazırlık için harika bir içeriğe sahip olan bu soru bankası, zorlu içeriğe sahip olsa da farklı soru tipleriyle konunun aklınızda oturmasını sağlıyor. En çok tercih edilen soru bankalarından biri olan Karekök yayınları matematik soru bankasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Seviyeorta-zor
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “Çok kaliteli ve güzel kitap almak isteyenlere tavsiye ederim.”

👤 G h**: Harika soru tipleri var.”


Esen Yayınları

Matematiğin temelini atmak isteyenlerin en sık tercih ettiği bu soru bankası, kolay seviye olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sınav tipiYok
Güncel sorular

Ürün Detayı

Kaliteli içeriği sayesinde çok sevilen bu soru bankası, kolaydan ortaya olan seviyesiyle yeni başlayanların tercih etmesi gereken bir kaynak. Soru bankası olmasının yanında konu anlatımlı içeriğiyle de tekrar yapma imkanı sağlayan Esen yayınları matematik soru bankasını çok seveceksiniz.

Seviyekolay
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “Çok kalitel çok güzel”

👤 K n**: “Kesinlikle almak isteyen herkese tavsiye ederim.”


Antrenmanlarla Matematik 1

Basit denklem ve işlemlerle matematiğin her noktasını anlamanızı sağlayan bu kaynağı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kaliteli içerikYok
Güncel sorular

Ürün Detayı

Basit işlemlerle başlayan bu soru bankası, adım adım zorlaşıyor ve her sorunun altında sizinle sohbet ediyor. Her detayı ince ince anlatan, matematiği çok daha iyi anlamanızı sağlayan Antrenmanlarla matematik, özellikle TYT sınavında çok işinize yarayacak. Çok satan matematik soru bankası olan Antrenmanlarla matematiğe mutlaka göz atmalısınız.

Seviyekolay
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “Çok güzel içerik, bayıldım.”

👤 H k**: “Bayıldımm bayıldımm.”


Üç Dört Beş Yayınları

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için birebir olan bu soru bankası, ÖSYM soru tipiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

SistematikYok
Ösym tipi soru

Ürün Detayı

Temel seviyeyi geçip ilerleme aşamasında olan kişilerin mutlaka çözmesi gereken bu soru bankası, işlem becerinizi arttırarak pratiklik kazanmanızı sağlıyor. Kaliteli içeriği ve güncel soru tarzıyla çok işinize yarayacak Üç dört beş yayınları matematik soru bankası, üniversite sınavında en büyük yardımcınız olacak.

Seviyeorta
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 K** y: Çok kaliteli kopma yaşamadım.”

👤 A s** “Kesinlikle almalısınız.”


Endemik Yayınları

Temelinizi sağlam attığınızı düşünüyor ve matematikte ilerlemeye devam ediyorsanız bu soru bankasını mutlaka denemelisiniz.

Kaliteli içerikYok
Zor

Ürün Detayı

Zor bir seviye ile karşımıza çıkan Endemik Yayınları matematik soru bankası, kaliteli içeriği ve zorlu seviyesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sayısal öğrencilerinin en çok tercih ettiği bu soru bankası, ÖSYM tarzındaki soruları sayesinde üniversite sınavına hazırlık yapmanızı sağlıyor.

Seviyezor
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Çok kaliteli çok güzel.”

👤 H v**: “Herkesin almasını tavsiye ediyorum.”


Okyanus Yayınları

Matematik temelini yeni atanlar için harika bir seçim olacak bu soru bankası, üniversite sınavına hazırlanırken de en büyük yardımcınız olacak.

Kaliteli içerikYok
Güncel soru tipi

Ürün Detayı

Matematikte anlayamadığınız, yapamadığınız konuları 40 seansta sizlere açıklayarak anlatan bu soru bankası, çok işinize yarayacak. Kaliteli içeriği ve farklı sorularıyla ön plana çıkan Okyanus Yayınları 40 Seansta kolay matematik soru bankası, matematikte kendini ilerletmek isteyenlerin ilk tercihi. Uygun fiyatı ile öğrenci dostu olan bu soru bankasına mutlaka göz atmalısınız.

Seviyekolay
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Çok kaliteli içerik bu kadar iyi beklemiyordum.”

👤 H s**: “Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, alın aldırın.”


Bilfen Yayınları

Özellikle derece isteyen öğrencilerin çözdüğü bu soru bankası, matematikte kendini ilerletmek isteyenler için öneriliyor.

Kaliteli içerikFiyat
Farklı soru tipleri

Ürün Detayı

Zorluk seviyesi yukarıda olan bu matematik soru bankası, soru kalitesiyle kendini sevdiriyor. Güncel soru tarzıyla ve zor seviyesiyle üniversite AYT ve TYT sınavlarında en büyük destekçiniz haline geliyor. Matematikte kendinizi ilerletmek için harika bir fırsat sunan Bilfen Yayınları matematik soru bankasını çok seveceksiniz.

Seviyezor
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Çok kaliteli ve harika bir kitap.”

👤 K b**: “Seviyemden üstün olmasına rağmen aldım çok geliştirdi beni..”


Benim Hocam Yayınları

Matematikte ilerlemek isteyenlerin ilk tercihi olan Benim hocam yayınları matematik soru bankasına mutlaka göz atmalısınız.

Kaliteli içerikYok
Güncel soru tipi

Ürün Detayı

Öğrencilerin ücretsiz bir şekilde ders almasını sağlayan Benim hocam yayınları, 11. Sınıf matematik soru bankasıyla karşımıza çıkıyor. Konu anlatımlı bu soru bankası sayesinde anlayamadığınız soruların çözümlerine kolaylıkla ulaşabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Ders videolarıyla içeriğini destekleyerek harika bir fırsat sunan Benim hocam yayınları matematik soru bankasını çok seveceksiniz.

Seviyeorta
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 I** p: “Çok kaliteli çok güzel beğendim.”

👤 S k**: ” İndirimden alındığında harika bir fiyata düşüyor.”


Çap Yayını

Matematiğin temelini sağlam atmak isteyenler için harika bir soru bankası olan Çap yayınları matematik setine bayılacaksınız.

Sağlam içerikYok
Farklı soru tarzları

Ürün Detayı

Orta zorluktaki seviyesiyle ön plana çıkan bu soru bankası, özellikle matematikte ilerlemek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Konu anlatımlı içeriği sayesinde soruları anlayarak çözmenizi sağlıyor, kafanızda soru işareti bırakmıyor. Yeni soru tiplerine uygun içeriği, kaliteli sorularıyla üniversite sınavına donanımlı bir şekilde hazırlanmanızı sağlayan Çap yayınları matematik setine mutlaka göz atmalısınız.

Seviyeorta
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Çok kaliteli almak isteyenler bir dakika düşünmesin.”

👤 K b**: “Çok kaliteli. Alın aldırın.”


Birey Yayınları

Temel matematiğin demirlerini atan herkesin ilk tercihi olan bu soru bankası, orta seviyedeki zorluğuyla ön plana çıkıyor.

Kaliteli içerikYok
Güncel soru

Ürün Detayı

Kaliteli içeriği ve güncel sorularıyla üniversite sınavına hazırlanırken en büyük yardımcınız olacak Birey Yayınları matematik soru bankası, en çok tercih edilen kaynak haline geliyor. Soru çözerken hız kazanmak isteyenlerin çok seveceği bu soru bankası, işlem becerinizi arttırıyor.

Seviyeorta
Sınav tipiAYT-TYT

Kullanıcı Yorumları

👤 V** b* h“-Çok kaliteli bir kitap tavsiye ederim.”

👤 K* h* d* “Almanızı tavsiye ediyorum.”


Sıkça Sorulan Sorular

Matematik soru bankası alırken nelere dikkat edilmeli?

Matematik soru bankası alırken seviyenizi bilmek en önemli unsurlardan biri. Eğer temelinizi sağlam attıysanız, kolay bir soru bankası sizi ileriye götürmez o yüzden seviyenize göre bir soru bankası almaya dikkat etmelisiniz.

11. sınıf matematik üniversite sınavında var mı?

Evet var, özellikle temel matematik konusu TYT sınavında en çok karşınıza çıkacak konu olma özelliğine sahip. Önerdiğimiz bütün kitaplar üniversite sınavında çıkacak konularla eşdeğer içeriklere sahip.

Matematiğimi geliştirmek için ne yapmalıyım?

Matematiğinizi geliştirmek için en önemli unsurlardan biri temelinizi sağlam tutmak. Eğer kendinizi matematikte geliştirmek istiyorsanız mutlaka ilk konudan başlamalı ve adım adım matematik konularında ilerlemelisiniz.

En İyi 11. Sınıf Matematik Soru Bankası?

Karekök Yayınevinin çıkardığı 11. sınıf matematik soru bankası, listemizin 1. sırasında yer alıyor. En sık tercih edilen bu soru bankası, en iyi matematik soru bankalarının arasında yer alıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın