En İyi 10 Zincir Bileme Makinesi Tavsiyesi

Bahçelerinizde kullandığınız ağaç kesme, dal budama, çim biçme makinelerinizi bıçak gibi keskin yapacak zincir bileme makinesi son derece kullanışlı ürünlerdir. En iyi zincir bileme makineleri hangisi? sorusunun cevabını arıyorsanız sizler için araştırdığımız birbirinden iyi makinelere aşağıdan göz atabilir, artıları, eksileri, teknik özellikleri ve fiyatı bakımından karşılaştırıp size en uygun olan ürünü bulabilirsiniz.

SıraModelGüçSYblog Puanı
1Palmera Zb 8585 W10/9.7
2Einhell Gc-cs 85 E85 W10/9.5
3Silen Royal85 W10/9.4
4Tecomec Zincir Eğeleme10/9.2
5Tomking Tk85w85 W10/9.3
6Stayer Cs8585 W10/9.6
7Tecomec Zincir Bileme Makinesi85 W10/9.3
8Surmax85 W10/9.4
9Einhel L Solo180 W10/9.2
10Archer85 W10/9.4
Zincir Bileme Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Zincir Bileme Makineleri

Zincirli aletlerinizi bileyecek birbirinden iyi zincir eğeleme makinelerini aşağıdaki içeriğimizde bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi zincir eğeleme ve bileme makineleri;

Palmera Zb 85

Yüksek performansı sebebiyle tercih edilen ürün, kolay kullanımıyla da öne çıkıyor. 85W gücünde çalışması da en iyi özelliklerinden.

Kaliteli MalzemeFiyat
Kullanım Kolaylığı

Ürün Detayı

Ayarlanabilir açı ve eğimi sayesinde 91 ayak 3/25, 4/8 tip zincirleri bilemek için rahatlıkla kullanabileceğiniz Palmera Zb 85 zincir bileme makinesi 85 Watt güce, 5500 devir dönüş hızına ve 4.4 kg ağırlığa sahiptir. Küçük olmasına rağmen güzel ve düzgün bileme yapabilen ürün, bileme işlerinizi kolayca çözmenizi sağlayacak.

Güç85 Watt
Dönüş Hızı5500 Devir
Dingil Çapı7/8
Bileme Taşı Çapı4-1/4 x 1/8
Net ağırlık4,4 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok hoşuma gitti. kullanmak çok kolay bide 85 watt olması mükemmel 150 watt lık bir inverter ile çok rahat bir şekilde kullanılıyor. D. A.

👤 Babam için satın aldım. Beklentisinin çok daha üzerinde bir ürün olduğunu söyledi. E. L


Einhell Gc-cs 85 E Zincir Bileme Makinesi

Zincirli aletlerinizi bıçak gibi keskin yapan bileme makinesi, amatör kullanıcılar için üretilmiştir.

Hafif AğırlıkIsınma Sorunu
Güçlü Motor

Ürün Detayı

Kullanımı son derece basit olan ürün, sağlam malzeme kalitesiyle de öne çıkıyor. Hayatında ilk defa zincir bileyecek insanların tercih etmesi gereken modellerden birisi de şüphesiz Einhell Gc-cs 85E’dir. Elektrik ile çalışan zincir bileme makinesi, 85W güce, 1.89 kilogramlık ağırlığa, 5500 RPM dönüş hızına sahiptir. Ürün maksimum güçte 20 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir, daha sonra gücünü biraz düşürerek çalışmaya devam eder.

Güç85 Watt
Dönüş Hızı5500 Devir
Maksimum Güçte Sürekli Çalışma Süresi20 dakika
Net ağırlık1,89 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünün hem fiyatı uygun hem kaliteli hemde en kısa sürede eline ulaşıyor ve her hangi bir problem olduğunda iade edebiliyorsun. F. A.

👤 On numara beş yıldız bir ürün piyasaya göre fiyatı süper ayrıca bilemesi çok iyi. Y. R.


Silen Royal Zincir Bileme Makinesi

Zincirlerinizi her zaman soğuk bir şekilde bileyerek, ısınma yapmayan ürün, yüksek güce sahiptir.

Kolay KullanımMalzeme Kalitesi
Kaliteli Tutmaç

Ürün Detayı

Zincirlerinizi bilemek için bir zincir bileme makinesine ihtiyacınız varsa ve bütçenizi zorlamak istemiyorsanız listemizin 3. sırasında yer alan Silen zincir bileme makinesi tam size göre. 85W güçte uzun süreler çalışabilen makine, hızlı ve kolay kurulumuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ayrıca 2 kg’lık ağırlığı ve 50 Hz frekansta çalışması en iyi özelliklerinden birkaç tanesi.

Güç85 Watt
Gerilim230V
Frekans50 Hz
Net ağırlık2 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Kaliteli ve yeterli bir ürün. Çok ucuz, fiyatına göre değerlendirin. T. U.

👤 Piyasaya göre ürünü uyguna aldım. Hızlı teslimat için teşekkürler. N. B.


Tecomec Zincir Bileme Eğeleme Makinesi

Zincirinizi tam istediğiniz gibi bileyebileceğiniz makine, tüm kontrolü size bırakır. Ayrıca ürün kaliteli malzeme yapısıyla da öne çıkmakta.

Kaliteli MalzemeAğır Olması
Küçük ama Kullanışlı

Ürün Detayı

Son derece sağlam bir eğeleme mekanizmasına sahip olan Tecomec marka ürün, manuel olarak bilemenizi sağlar. İnsan gücü gerektirse de gayet iyi bileme işi başarabilirsiniz. Ürünün bazı yorumlarına baktığımız zaman son derece kullanışlı olduğunu da söyleyebilir, gönül rahatlığı ile sizlere önerebiliriz. Fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun tutulmuş.

ManuelEvet
TutmaçVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Deneme fırsatım olmadı ama güzel beğendim iş görür. U. T.

👤 Ürün piyasada bulunan en uygun fiyatı ve hızlı gönderimi ile tatmin edicidir. Kullanıcılara önerebilirim. M. A.


Tomking Tk85w

Her türlü zincir tipine uyum sağlayabilen yapısıyla kullanıcıların dikkatini çeken ürün, zincirinizi kısa süre içerisinde biler.

Yüksek PerformansMalzeme Kalitesi
Güçlü Bileme

Ürün Detayı

En kaliteli zincir bileme makinelerinden birisi olan Tomking marka ürün, 4200 RPM hıza, 1800 gram ağırlığa ve 85W güce sahiptir. Plastik ve metal karışımı malzeme kalitesi olan ürün, son derece güçlüdür. Kurulumu da rakiplerine göre basittir. Hızlı bir şekilde kurup, makinenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Güç85 W
Yüksüz hız4800 rpm
Masa açıları35 Sağdan Sola Derece
Hat Uzunluğu1840 mm
Toplam Yükseklik330 mm
Ağırlık1804 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok kullanışlı bir makine. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hemen arkadaşa tavsiye ettim. İkinci makinede bugün elimize ulaştı. C. U.

👤 Düşünmeden alın.Ürünü iş görür mü acaba diyerek tereddüt ile sipariş verdim. Ürün 2 günde elime ulastı, mağaza ilgisi de gayet iyi. K. Ö.


Stayer Cs85

Yüksek güce sahip olan zincir bileme makinesi, tasarımı ve kullanımı ile size keyifli dakikalar yaşatacak.

Kaliteli MalzemeAğır Olması
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Her türlü motorlu testere zinciri bileyen makine, kullanıcılarından olumlu dönüşler alıyor. 2.5 kg ağırlığı olan ürünün, 85W gücü, metal gövdesi ve ergonomik bir tasarımı bulunuyor. Üst tarafında bulunan tutacak, zincirlerinizi bilemenizi kolaylaştırıyor. Yan tarafındaki açma kapama düğmesi sayesinde de cihazı dilediğiniz zaman yeşil butona basarak açabilir, kırmızı butona basarak kapatabilirsiniz.

Güç85 W
Boyutlar100x10x3,5mm
Ağırlık2,5 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Herkes gibi ürünü ben de çok beğendim. Sağlam duruyor. Laçka dönmüyor gayet sessiz ve düz bir dönme hızı ve aksiyonu var. Ç. B.

👤 Ürün geldiğinde motor kapağı kırıktı sanırım bu paraya bu kadar amatör kullanım için idare eder. F. K.


Tecomec Zincir Bileme Makinesi

Hem amatör hem de profesyonel zincir bileyen insanlar için uygun olan ürün, körelen zincirlerinizi anında eski formuna kavuşturacak.

Güçlü BilemeFiyat
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

2.6 kg’lık ağırlığa sahip olan Tecomec zincir bileme makinesinin, 50 HZ frekansı, 85W gücü ve 230V gerilimi vardır. Zincirlerinizi kolayca bileyebilen makine, sessiz çalışması nedeniyle de birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Modern tasarımı, sağlam malzemeden yapılmış tutmaçları da size güven verir.

Güç85 W
Frekans50 Hz
Ağırlık2,6 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Fena değil. Ancak zannedersem kargoda motor muhafazasının üst kısmı 5×5 ebadında kırılmış. Başka zararı yok. Kullanırım. İade etmiyorum. Tşk. P. Ü.

👤 Çok beklentimiz yoktu ancak harika çıktı. O. E.


Surmax Elektrikli Zincir Bileme Makinesi

Hafif bir yapıya sahip olduğu için kolayca taşınabilen ürünün bileme performansı da rakiplerine göre çok iyi.

Sıkıştırma AyarıPlastik Malzeme
Uygun Fiyat

Ürün Detayı

Emniyet koruması ve bağlantıları sayesinde sizin güvenli bir zincir bileme işlemi yapmanızı sağlayan makine, zincirli testerelerinizin ömrünü ve kesme gücünü artırmanız için kusursuz bir bileme yapar. 4200 RPM taşlama hızı ile güvenli ve güçlü yapıdadır. Uzun süren kurulum süresini ortadan kaldırarak, basit bir kurulumla gelen ürün sizi büyük bir dertten kurtarır.

Taşlama Hızı4200 RPM
Emniyet KorumasıVar
TutamaçVar
Ağırlık2,2 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok güzel bir ürün elime hızlı güvenli ve sağlam bir şekilde ulaştı teşekkürler, kargoya da  teşekkürler. Y. A.

👤 Çok güzel bileme yapıyor. Lazım olur mu olmaz mı gereksiz mi alıyorum vs kaygılarla aldım. Ancak bileme yaptıktan ve ağaç kestikten sonra iyi ki almışım dedim. E. M.


Einhel L Solo Akülü Zincir Bileme Makinesi

Testerenizi bilerken hiçbir türlü zorluk yaşatmayan, kolay bir kuruluma sahip olan ürünü kullandığınızda iyi ki satın almışım diyeceksiniz.

Güçlü BilemeFiyat
Kolay Kurulum

Ürün Detayı

Einhel makine, üzerinde bulunan LED aydınlatması ile bileme işlemi yaparken nereleri bilediğinizi görmenize olanak sağlar. Hassas ve keskin bileme yapan cihaz, açı ölçer ve zincir gerdirme mekanizmasını çok iyi kullanır. Ağaç kesme motorlarının zincirlerini yeniden bileyerek keskinliğin devam etmesini sağlar. Bahçe işlerinizde kullandığınız kesici aletler artık Einhel L solo ile kusursuz çalışacak.

Sıkıştırma aparatıVar
LED aydınlatmaVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok kullanışlı tavsiye ederim sessiz çalışması var kendi ihtiyacınızı görür. Y. P.

👤 Ürün fiyat performans olarak beklentimin üstünde çıktı kurulumu ve kullanımı çok basit küçük zarif bir ürün. C. L.


Archer Zincir Bileme Makinesi

Zincir bilemek en zor işlemlerden birisidir. Manuel olarak elinizle bilerken, çok fazla efor sarfedersiniz. Archer sayesinde artık zincirlerinizi bilerken hiçbir türlü zorluk yaşamayacak kolayca işinizi halledeceksiniz.

Sessiz ÇalışmaAğırlık
Hızlı Bileme

Ürün Detayı

Sinirlerinizi bozan, uzun süre zamanınızı alan kurulum süresini tamamen ortadan kaldıran ürün, tüm zincir tasarımlarına ve eğimlerine uyar. Makinenin gücü 85W, yüksüz şekilde çalışırken hızı ise 4800 RPM’dir. Ağırlık konusunda da gayet hafif bir yapıya sahip olan ürün, bir yerden bir yere kolay bir şekilde taşınabilir.

Yükseklik330mm
Ağırlık1804g
Paket Boyutu340x240x170mm
Paket Ağırlığı2726g

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok pratik değil fakat parasına göre bir ürün eğeleme iyi fakat tez zamanda zincir dişleri gidecek gibi duruyor. D. A.

👤 Ürün istediğim gibi geldi isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile istediği ürünü alabilirler. C. A.


Sıkça Sorulan Sorular

Zincir Bileme Makinesi Nedir?

Zincir bileme makinesi, bahçenizde veya herhangi bir yerde kullandığınız kesici zincirli aletleri bilemenize olanak sağlar. Eğer zincirli testerenizi bilemezseniz körelir, istediğiniz kesimi alamazsınız.

Zincir Bileme Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Zincir eğeleme makinesi alırken dikkat etmeniz gereken şeylerden birisi makinenin gücü ve ağırlığıdır. Bir yerden bir yere taşınabilmesi, gücünün ne kadar olduğu, maksimum güçte kaç dakika çalışabildiği en önemli etkenlerdendir.

Zincir Bileme Makinesi Fiyatları Nelerdir?

Zincir bileme makineleri son derece işinize yarayacak, ucuz ürünlerdir. Sizi büyük bir maliyetten kurtarır. Bir testereyi biletmek 50 ile 100 lira arasındadır. Zincir bileme makinelerinin fiyatları ortalama 200 ile 1000 lira arasında değişmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın