En İyi 10 Daire Testere Tavsiyesi

Genellikle ahşap malzemeleri kesmek için kullandığımız daire testereler, bazı durumlarda özel bıçaklar takılarak farklı malzemeler de kesebiliyor. Bu malzemeler arasında plastik, alüminyum ve metal yer alıyor. Sunta kesme makinesi olarak da bilinen daire testereleri elektrik ya da yakıt ile çalışabilen modellere sahiptir. Bu içeriğimizde elektrikle çalışan daire testerelerini bir araya getirdik.

SıraModellerGüçSYblog Puanı
1Hitachi C7MFA1010 W10/9.7
2Dewalt DWE5601300 W10/9.8
3Makita HS76011200 W10/9.8
4Black Decker CS1250L1250 W10/9.8
5Bosch GKS 1901400 W10/9.9
6Vonroc VPower1250 W10/9.8
7Ferm CSM10391200 W10/9.6
8Einhell TC CS 14001400 W10/9.9
9Hyundai HCS1851200 W10/9.7
10Attlas ECO DT 12001400 W10/9.9
Daire Testere Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Daire Testere Modeli

Ahşap gibi malzemelere istediğimiz şekli vermemizi sağlayan daire testereleri özelliklerine göre sıraladık. İçeriğimizde her bütçeye uygun daire testere bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi daire testere modelleri:

Hitachi C7MFA

Üstün malzeme kalitesi ve yapabileceklerinin bir sınırı olmayan yapısı sayesinde Hitachi C7MFA, profesyonel kullanıcıların en çok tercih ettiği daire testere modeli olmayı başarıyor.

Yüksek Motor GücüYüksek Fiyat
Malzeme Kalitesi
İkinci Tutma Kolu

Ürün Detayı

En iyi daire testereleri listelediğimiz içeriğimize Hitachi C7MFA ile başlıyoruz. Profesyonel kullanımlar için özel olarak tasarlanan bu daire testere, üzeri yuvalı muhafazası sayesinde arttırılmış kesim hattı görüsü sağlıyor. Derinlik ayarı ile istediğiniz derinlikte çalışma yapabileceğiniz Hitachi C7MFA, en zorlu uygulamalarda bile gereken gücü sağlayan 1010 W’lık motora sahiptir. Son olarak bu ürünün ikinci tutma kolunun olması sayesinde daha konforlu bir kullanım sağladığını belirtelim.

Güç1010 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı30 mm
Kesme Derinliği68 mm
Devir Hızı5500 devir/dakika
Ağırlık3,6 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A* K*; “Ürün kesinlikle harika. Testereyi anlatmaya gerek yok zaten tüm markalar içinde en kalitelisi. Üzerinde 40 diş testeresi var, gidip harici bir bıçak almak zorunda da kalmıyorsunuz. Kesinlikle harika bir testere.”

👤 O* B*; “Makine gerçekten güzel. Birçok işinizi halledecek kapasite ve güçte. Tavsiye ederim.”


Dewalt DWE560

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olması sayesinde amatör ya da yarı profesyonel kişilerin bile kısa bir alışma süresinden sonra kullanabileceği Dewalt DWE560, bu sayede kullanıcıları tarafından çok tavsiye ediliyor.

Uzun Kullanım ÖmrüYüksek Enerji Tüketimi
Ergonomik Tasarım
Pratik Kullanım

Ürün Detayı

Toz alma aparatı sayesinde çalıştığınız alanın daha temiz ve hijyenik olmasını sağlayan Dewalt DWE560, malzeme kalitesiyle öne çıkan daire testerelerden birisidir. Oldukça kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun kullanım ömrü sunan makine aynı zamanda ergonomik tasarımıyla kullanım rahatlığı sağlıyor. Bu sayede daire testereyi uzun yıllar boyunca rahatça kullanabilirsiniz.

Güç1300 W
Bıçak Çapı184 mm
Bıçak Göbek Çapı16 mm
Kesme Derinliği65 mm
Devir Hızı5000 devir/dakika
Ağırlık3,6 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** İ*; “Marka Dewalt ise korkmayın lazımsa hemen alın. Bosch gibi bu da pahalı ama profesyonel ürünleri ile yıllarca çalışırsınız.”

👤 Ö* K; “Aşırı ağır olmaması, açılı kesim yapabilmesi ve kaliteli gövdesiyle iyi bir makine. Alırsanız pişman olmazsınız.”


Makita HS7601

Koruma kısmı çelikten olması sayesinde üst düzey güvenlik sunan makine, ağaç gövdesi gibi oldukça zor şartlar altında bile kesim yapabilmesiyle öne çıkıyor.

Malzeme KalitesiKaba Kesim Yapabiliyor
Kompakt Tasarım
Yüksek Motor Gücü

Ürün Detayı

Ahşap, alüminyum gibi malzemeleri dik veya açılı bir şekilde kesebilen daire testere, vakum süpürgelere bağlanma imkanına sahiptir. Bu sayede makineniz çalışırken tozlarını süpürgeyle çekebilir ve daha temiz bir çalışma alanı elde edebilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde alışması çok basit olan makine, geniş siperlikleriyle üst düzey koruma sağlıyor. Son olarak bu ürünün testeresiyle öne çıktığını belirtelim.

Güç1200 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı30 mm
Kesme Derinliği66 mm
Devir Hızı5200 devir/dakika
Ağırlık4,0 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 A* E*; “Black-decker, Bosch ve Makita arasında kalmıştım. Çok inceledim, çok yorum okudum, değerlendirdim ve Makita’da karar kıldım. Çok kaliteli ve güçlü bir makine, iyi ki almışım. Gerçekten çok güçlü ve üzerindeki bıçakla pürüzsüz bir kesim yapıyor. Daha iyi bir bıçakla neler yapar düşünemiyorum.”

👤 S* Ö*; “Ürün sınıfında diğer daire testerelere göre metal koruma kalkanı ile üretilmiş. Plastik değil. Alt tabla alüminyum. Sağlam ve kaliteli gözüküyor.”


Black Decker CS1250L

İkinci tutma kolu ile daha kontrollü ve emniyetli bir kullanım sunan makine, en zorlu uygulamalarda bile gereken gücü sağlaması sayesinde en iyi daire testereler arasına girmeyi başarıyor.

Yüksek Kesim HassasiyetiProfesyonellerin Tüm İhtiyacını Karşılayamayabiliyor
Toz Emme Bağlantısı
Kauçuk Kaplama

Ürün Detayı

Daire testere tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Black Decker CS1250L ile devam ediyoruz. Emniyet kilidi ile istem dışı çalışmayı önleyen daire testere, bu sayede istenmeyen kazaların oluşmasını engelliyor. Kauçuk kaplamalı tutamakları sayesinde daha konforlu bir çalışma sunan alet aynı zamanda entegre lazer modülü ile yüksek kesim hassasiyeti sağlıyor. Ayrıca bu ürünün mil kilidi ile hızlı ve kolay bir şekilde bıçağının değiştirilebildiğini belirtelim.

Güç1250 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı16 mm
Kesme Derinliği66 mm
Devir Hızı5300 devir/dakika
Ağırlık1,9 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 İ* B*; “Evde ve işyerinde kullanmak için çok iyi. Ama marangoz iseniz zaten başka cihaz kullanırsınız. Kesimi çok güzel. Lazerli iz kolaylaştırıyor. Bu markanın diğer cihazlarını da kullanıyorum. Fiyatına göre çok kaliteli is gören bir ürün. İhtiyacı olan alsın. Servis ve parça sıkıntısı yok.”

👤 H* H*; “Kesimi, kullanımı gayet güzel ve kolay. Tavsiye ederim. Lazeri de düzgün kesim yapmanız için çok iyi.”


Bosch GKS 190

Sınıfının en iyi güç ağırlık oranını ve en yüksek kesme kalınlığını sunan makine, kullanımı oldukça basit olması sayesinde ilk defa kullanan kişiler için ideal ürünlerden birisidir.

Kompakt TasarımDiş Sayısı Az
Alüminyum Koruma Kapağı
Yüksek Kesme Kalınlığı

Ürün Detayı

Alüminyum pandül koruma kapağı sayesinde güvenliği en üst düzeyde tutan Bosch GKS 190, rahat kullanım için kompakt yapıya sahiptir. Talaş yönlendirme sistemi sayesinde çalışma alanınızı daha rahat bir şekilde görebilmenizi sağlayan makine aynı zamanda turbo fan ile kesim çizgisini tozlardan arındırıyor. Böylelikle iş parçanızı çok daha hassas bir şekilde kesebilirsiniz.

Güç1400 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı30 mm
Kesme Derinliği70 mm
Devir Hızı5500 devir/dakika
Ağırlık4,2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 V* D*; “Ben amatör ve de hobi olarak ara sıra kullanıyorum. Ürün konusunda tereddütlerim vardı ama beklediğimden çok daha iyi, hızlı, çok kuvvetli ve tam istediğim gibi. Herkese tavsiye ederim.”

👤 T** K*; “Bosch farkı diyebiliriz. Daha önce başka markadan aynı ürünü almıştım, iki günde bozuldu. Hem sağlam dayanıklı hem de muadillerine göre işlevsel olarak çok avantajlı. Parasının hakkını veriyor.”


Vonroc VPower

Akülü olması sayesinde elektriğin olmadığı zamanlarda bile kullanabileceğiniz testere, kablosuz yapısıyla hareketlerinizi kısıtlamıyor.

Entegre LazerUzun Süreler Kullanılamaması
Kompakt Tasarım
Yumuşak Kavrama

Ürün Detayı

Hafif yapısı ve kompakt tasarımı sayesinde kullanıcı rahatlığını en üst düzeye çıkartan Vonroc VPower, değiştirilebilir pilleri ile daha uzun süre kullanım imkanı sağlıyor. Kablolu olmaması sayesinde çalışırken hareketinizi engellemeyen makine, entegre lazer işaretçisiyle daha hassas işler yapmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca yumuşak tutma kolu sayesinde çalışma konforunuzu arttıran ürünün elektrikli süpürgeler için bağlantıya sahip olduğunu belirtelim.

Makine Gerilimi20 V
Pil Kapasitesi2Ah veya 4Ah
Bıçak Çapı150 mm
Bıçak Göbek Çapı16 mm
Kesme Derinliği48 mm
Devir Hızı4000 devir/dakika
Ağırlık2,1 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 S** A*; “Kesim gücü harika bir ürün, 90×40 çam kereste kesiminde bile çapaksız kesim sağlıyor. Devri düşmüyor. Sıkışma olur ise otomatik dönüşü durduruyor, güvenli bir ürün. Şarjı gayet başarılı. Profesyonel işlerde bile kullanılabilir. Salınım vs. kesinlikle yapmıyor. Süpürge bağlantı noktası sayesinde toz bile çıkmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 H* A*; “Gerçekten çok iyi. Zaten çok araştırdım öyle karar verdim. Elektrikli kablolu devri bana bitti. Tam dolu pili ne kadar gider bilmiyorum. Bildiğim bir şey var. O da başka markalarda sadece batarya ve şarj cihazı, alet fiyatına denk nerdeyse. Hem aletin kaliteli olması hem de pilin dahil olması büyük avantaj. Çok memnunum.”


Ferm CSM1039

3 metre uzunluğundaki kauçuk kordonu sayesinde hareket özgürlüğü sunan makine, optimum çalışma konforu için ergonomik tutamakla gelmesiyle öne çıkıyor.

Mil Kilidi40 Diş Testere Bıçağı Bulunamayabiliyor
Güçlü Motor
Hafif

Ürün Detayı

En iyi sunta kesme makinesi önerilerini verdiğimiz içeriğimize Ferm CSM1039 ile devam ediyoruz. Mil kilidi sayesinde bıçaklarını çok kolay bir şekilde değiştirebildiğiniz makine, kompakt tasarımı ve hafif yapısıyla öne çıkıyor. Ayarlanabilir ayak plakasına sahip olan testere, bu sayede 45 ile 90 derece arasındaki açılarda kesim yapabilmenizi sağlıyor. Ek olarak bu üründe optimum çalışma konforu için rahat tutamaklar olduğunu söyleyelim.

Güç1200 W
Bıçak Çapı185 mm
Bıçak Göbek Çapı20 mm
Kesme Derinliği65 mm
Devir Hızı5500 devir/dakika
Ağırlık3,8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 E* E*; “Ürünü atölyem için aldım. Duymadığım bir marka olduğu için tereddüt etmiştim alırken ama ürünü kullanmaya başladığımda kaliteli ve güçlü bir makine olduğunu gördüm. Uygun fiyata gerçekten kaliteli bir makine. Tavsiye ediyorum kesinlikle.”

👤 P** G*; “Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ve çok beğendim. Normalde bilindik markalardan alırım ürünlerimi ama bu seferlik farklı bir yol seçtim ve çok memnun kaldım.”


Einhell TC CS 1400

Fiyat performans açısından en iyi daire testerelerden birisi olan Einhell TC-CS 1400, güvenliği ve kaliteyi bir arada tutmasıyla kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Ergonomik TutamakLazer İşaretçi Yok
Toz Emme Adaptörü
Yumuşak Başlama

Ürün Detayı

Geniş tutamağı sayesinde güvenli tutuş imkanı sağlayan Einhell TC CS 1400, karbür uçlu testere bıçağıyla her türlü iş parçasını rahatlıkla kesebiliyor. Galvanize taban tablası sayesinde uzun kullanım ömrü sunan makine, yumuşak başlama fonksiyonuna sahiptir. Bu fonksiyon sayesinde ince ve hassas kesim yaparken makineyi daha yavaş başlatabilirsiniz. Son olarak bu ürünün taban tablasının açılı kesimler için aletsiz olarak ayarlanabildiğini söyleyelim.

Güç1400 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı30 mm
Kesme Derinliği66 mm
Devir Hızı5200 devir/dakika
Ağırlık4,3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 S* A*; “2 hafta kullandım, hiçbir sıkıntı yok. Kılavuz kullanmadan bile temiz ve düz kesim yapıyor. Suntayı bantlamadan kesiyorum, kaplama kenarlarında en küçük parçalanma olmuyor. Gayet başarılı, tavsiye ederim.”

👤 M* T*; “Ya bu ürüne nasıl olumsuz yorum yapıyorlar. Süper ürün. Daha önce Einhell Bavaria kullandım. 20 yıl kullandım hem de. Artık yorulduğunu fark ettiğim için yenisini aldım.”


Hyundai HCS185

62 mm derinliğe inebilmesi sayesinde yarı profesyonel kişilerin tüm ihtiyacını karşılayan makine, yumuşak başlama fonksiyonu ve geniş tutamağı sayesinde istediğiniz kesimi daha rahat bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor.

Uzun Ömürlü Metal TablaKoruma Kapağı Plastik
Hafif
Düzgün Kesim Yapabiliyor

Ürün Detayı

Softstart fonksiyonu sayesinde hassas ve ince işler yaparken daha rahat kesim yapabilmenize imkan veren Hyundai HCS185, yüksek güce sahip motoruyla her türlü iş parçasını rahatlıkla kesebilmenizi sağlıyor. Karbür uçlu testere bıçağı sayesinde her türlü malzemeyi rahatlıkla kesebileceğiniz makine aynı zamanda aletsiz kesme derinliği ayarıyla farklı derinliklerde çalışabilme imkanı sunuyor. Son olarak bu sunta kesme makinesinin geniş tutamağı sayesinde güvenli tutuş imkanı verdiğini belirtelim.

Güç1200 W
Bıçak Çapı185 mm
Kesme Derinliği62 mm
Devir Hızı5800devir/dakika
Ağırlık3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 E* Ç*; “Çok memnunum. Fiyat performans ürünü. Hiç zorlanmadan 5 cm kalınlığındaki tahtaları kesiyor. Kesimleri çok düz oluyor.”

👤 Y** E*; “Ürün ince kesim yapabiliyor, evde kullanım için uygun. Bağ bahçe işlerinde testere yerine rahatlıkla kullanılır. Sesi de çok rahatsız edici değil.”


Attlas ECO DT 1200

Yüksek motor gücü ve ergonomik tasarımı ile tüm ihtiyacınızı karşılayan makine, uygun fiyatı sebebiyle çok fazla para vermek istemeyen kişilerin ilk tercihi oluyor.

Fiyat PerformansZorlu Uygulamalarda Talaş Fırlatabiliyor
Yatay Kesimlerde Oynayabilmesi
Uygun Fiyat

Ürün Detayı

Daire testere önerilerini verdiğimiz içeriğimizi Attlas ECO DT 1200 ile bitiriyoruz. Toz emme sistemi sayesinde daha temiz bir çalışma alanı sunan makine, yüksek devir hızıyla her türlü malzemeyi rahatlıkla kesebiliyor. Ergonomik tasarımıyla konforu arttıran testere aynı zamanda kullanım kolaylığıyla kullanıcısına destek oluyor. Ayrıca emniyet şeridi gibi ek güvenlik sistemleri sunan bu sunta kesme makinesinin uygun fiyatı sebebiyle çokça tercih edildiğini söyleyelim.

Güç1400 W
Bıçak Çapı190 mm
Bıçak Göbek Çapı30 mm
Kesme Derinliği66 mm
Devir Hızı5200 devir/dakika
Ağırlık4,3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** O****; “Farklı bir marka almayı düşünüyordum, açılı kesme açıklamasını göremediğim için Eco 1200’de karar kıldım. Zaten amatör işlerde kullanacağım için fiyat daha mantıklı geldi. Bugün teslim aldım, iyi ki bunu almışım. Hem açılı hem de yükseklik ayarlı. Benim içinde sürpriz oldu. Çok mutlu oldum, tavsiye ederim.”

👤 F**** S****; “Ürün fiyatına göre çok çok iyi. Profesyonel amaçlı kullanmayacaksanız, marangoz değilseniz evde her türlü işinizi görebilecek güç ve hızda.”


Sıkça Sorulan Sorular

Daire testere kaç watt?

Daire testereler onlarca farklı modele sahiptirler. Bu yüzden de güç seçenekleri birbirinden farklı oluyor. Daire testere modelleri 450, 1010, 1200, 1250, 1300, 1350, 1400, 1500 ve 1600 W gibi güç seçeneklerine sahiptir. Alacağınız makinenin kaç watt olduğunu öğrenmek istiyorsanız alt kısmındaki özellikler kısmına bakabilirsiniz.

Daire testere kaç cm keser?

Daire testerelerin kaç cm kestiği de modelden modele göre değişiyor. Genel olarak daire testerelerde bıçak çapları 275-285-315-350-460 mm arasında değişiyor. En fazla kesebileceğiniz derinlik ise yarıçaptan azdır. Yine de ortalama bir daire testere 60-70 cm arasında derinlikte kesim yapabiliyor. Alacağınız makinenin alt kısmından bu özelliğine de bakabilirsiniz.

Daire testere ne işe yarar?

Daire testereler diğer adıyla sunta kesme makineleri, düz çizgilerin doğru ve hızlı bir şekilde kesilmesi için kullanılıyor. Genellikle ahşap için kullanılan bu testereler, bazı durumlarda alüminyum ve plastik gibi malzemeleri de kesebiliyor.

Daire testere nasıl kullanılır?

Daire testereler iki farklı kullanım şekline sahiptirler. Birincisi el ile kontrol edebildiğiniz şekil, ikincisi ise bir tezgaha sabitleyip kullanabildiğiniz şekildir. El tipi daire testereyi her türlü ortamda kullanabiliyorken, tezgah tipi daire testereyi ise bir sehpanın ya da yüzeyin üzerine koyarak kesim işlemini yapabilirsiniz. Bu testereler yakıt ve elektrik olmak üzere iki farklı enerji gereksinimi duyuyor. Yakıt tipli olanlarda yakıtını doldurmanız gerekirken, elektrikli olanlarda yapmanız gereken tek şey fişi prize bağlamaktır.

Daire testere alırken nelere dikkat edilmelidir?

Daire testere almadan önce ilk olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi kaç watt olduğuna ve kaç cm derinlikte kesim yapabildiğine bakmanız gerekiyor. Daha sonra bıçak çapına ve göbek çapına bakın. Bu çaplar sizin kesim yapabilme imkanınızı arttıran faktörlerdendir. Son olarak ise devir hızının ve ağırlığınız sizin çalışma şartlarınıza uyumlu olup olmadığını kontrol edin.

Daire testere fiyatları ne kadar?

Daire testerelerin fiyatları modelden modele, markadan markaya göre değişiyor. En uygun 450 TL’ye bulabileceğiniz daire testerelerin fiyatları 4000 TL’ye kadar çıkmaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın