En İyi 10 Yazar Kasa Pos Cihazı Tavsiyesi

Her türlü işletmenin ihtiyacı olan yazar kasa pos cihazları, günümüzde birçok işletmenin eli kolu olmuş durumdadır. Küçük, büyük fark etmeden tüm işletmelerin satış işlemlerini kaydetmeleri zorunlu olduğu için herkesin ihtiyaç duyduğu bu cihazların en iyilerini bir araya getirdik.

SıraModellerÇözünürlükSYblog Puanı
1Ingenico Move 5000 F320×480 Piksel10/9.9
2Beko 300TR320×480 Piksel10/9.8
3Profilo S900 ECR240×320 Piksel10/9.7
4Hugin Tiger T300320×480 Piksel10/9.8
5Ingenico IDE280480×320 Piksel10/9.6
6Paygo SP630 Ecr320×240 Piksel10/9.8
7Pidion MT360320×240 Piksel10/9.8
8INPOS M120320×480 Piksel10/9.7
9Infoteks Fusion 410 G240×320 Piksel10/9.8
10Hugin Ft202320×480 Piksel10/9.7
Yazar Kasa Pos Cihazı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yazar Kasa Pos Cihazı

İçeriğimizde her biri farklı özelliklere sahip olan yazar kasa pos cihazlarını teknik detaylarına ve kullanıcı yorumlarına göre sıraladık. Bu sıralamayı yaparken artı ve eksi yönlerini değerlendirmeyi de unutmadık.

İşte 2024 yılının en iyi yazar kasa pos cihazları listemiz:

Ingenico Move 5000 F

Ergonomik tasarıma sahip olması sayesinde restoran, paket servis ve daha birçok işyeri için uygun olan model, bu sayede en iyi yazar kasa pos cihazlarından birisi olmayı başarıyor.

Üstün Pil PerformansıYüksek Fiyat
Soğuk Hava Koşullarına Dayanıklı
Ortak Pos Kullanımına Uygun

Ürün Detayı

Hafif, küçük ve seyyar kullanıma uygun şekilde tasarlanan Ingenico Move 5000F ile kurum içi veya kurum dışı tüm ödemelerini kolaylıkla tahsil ederek kayıt altında tutabilirsiniz. Kolay taşınabilir özelliği ile dikkat çeken model, uygun fiyatlı olmasının yanında segmentindeki diğer yazar kasa pos cihazlarına göre çok daha kullanışlı bir cihazdır. Seyyar çalışan restoran, fastfood gibi işletmelerin de kolaylıkla kullanabilecekleri Ingenico Move 5000F yazar kasa pos ile işlerinizi kolaylaştıracaksınız.

Ekran Çözünürlüğü320×480 piksel
Bağlantı4G/3G/2G, Ethernet
Termal Yazıcı30 satır/saniye
Batarya Kapasitesi2900 mAh
Çalışma Sıcaklığı-10°C ile 45°C
Ağırlık420 g

Kullanıcı Yorumları

👤 K* I; “Ürün çok güzel ve kullanışlı. Pratiklik ve işlevsellik konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Elimde 4 farklı POS cihazı var, sinyal çekim alanı en iyi olan bu. Diğer cihazlar merdiven boşluklarında, ücra binalarda sinyal alamayabiliyor ama bu cihaz iyi çekiyor.”

👤 R** H; “Kesinlikle harika bir ürün. Sorunsuz, saat gibi çalışıyor. Sağlamlığıyla da favorimiz oldu. Tavsiye ederim.”


Beko 300TR

Dokunmatik ekranı sayesinde hem size hem de müşterilerinize büyük kolaylık sağlayan cihaz, bu sayede en çok tercih edilen yazar kasa pos cihazlarından birisi olmayı başarıyor.

Dokunmatik EkranWi-Fi ile Çalışmıyor
Geniş Servis Ağı
Yüksek Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

20 banka ve 4 yemek kartı tanıma özelliğine sahip olan Beko 300 TR, tasarımı ve kolay kullanım özellikleri ile tercihleriniz arasına alabileceğiniz en iyi cihazlardan biridir. Oldukça hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştiren yazar kasa pos cihazı, PLU satış raporu, günlük satış raporu, taksitlendirme seçenekleri gibi ihtiyaç duyulan tüm özellikleri bir arada sunmasıyla öne çıkıyor.

Ekran Çözünürlüğü320×480 piksel
Bağlantı3G ve Ethernet
Ağırlık432 g

Kullanıcı Yorumları

👤 P* H*; “Her türlü işinizi görecek bir cihaz bence. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.”

👤 Ö** V; “Manav dükkanım için aldım. İşleri büyütmeye karar verdiğim için bu tarz bir cihaza ihtiyaç duyuyordum. Uzun süren araştırmalarım sonucunda aldım ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.”


Profilo S900 ECR

Temassız ve mobil ödeme gibi her türlü ödeme türünü destekleyen Profilo S900 ECR, bu sayede en iyi yazar kasa pos cihazları arasına girmeyi başarıyor.

Yüksek Batarya KapasitesiAğır
Geniş Arayüz
Uzun Rulo Kapasitesi

Ürün Detayı

Kullanıcı dostu arayüzü ile mobil ve masaüstü kullanıma uygun şekilde tasarlanan Profilo S900, işletmenizin tüm ihtiyaçlarını çözebilecek özelliklere sahip bir cihazdır. Dokunmatik renkli ekranıyla kolay ve hızlı kullanım sağlayan yazar kasa pos cihazı, servis hizmeti sunan işletmeler için biçilmiş kaftandır. Son olarak ürünün küçük boyutlu ve darbelere karşı dayanıklı olmasının uzun süreler boyunca kullanılmasını sağlayacağını belirtelim.

Ekran Çözünürlüğü240x320piksel
Ekran Boyutu3,5 inç
Batarya Kapasitesi2200 mAh
Ağırlık580 g

Kullanıcı Yorumları

👤 F* Ö*; “Harika bir cihaz. 1 yıldır kullanıyorum. Hızı, performansı ve kullanım kolaylığı bakımından kesinlikle tavsiye edebileceğim cihaz.”

👤 E* A*; “Daha önce kullandığım kaliteli bir cihaz. Yeni açtığım dükkanıma da aldım. Tavsiye ederim.”


Hugin Tiger T300

Küçük ve hafif yapısı sayesinde kolaylıkla tek elde taşınabilen cihaz, bu sayede sınıfının en ufak yazar kasa pos cihazı olmayı başarıyor.

Yüksek Batarya KapasitesiDokunmatik Değil
Hafif
Aydınlatmalı Tuş Takımı

Ürün Detayı

Kolay taşınabilir özelliği ile mağaza içi ve dışında kullanıma imkan sunan Hugin Tiger T300, en uygun yazar kasa pos cihazları arasında yer almaktadır. 11 banka uygulamasını desteklemesiyle çoğu banka ve kredi kartına uygun olan Hugin Tiger T300, temassız özelliği ile pandemi döneminde sağlık kurallarına uygun şekilde ödeme almanızı kolaylaştırır. Ek olarak marketlerde, manavlarda, giyim mağazalarında fastfood ve gıda işletmelerinde kullanıma uygun olan bu cihaz ile iş yükünüzü hafifleteceğinizi söyleyelim.

Boyut165 x 80 x 63 mm
Batarya Kapasitesi2600 mAh
Ağırlık360 g

Kullanıcı Yorumları

👤 A** C; “Ürün dokunmatik ekran olmasından dolayı kullanışlı basit bir üründür. Ufak olmasından paket servislerde yer kaplamıyor. Hızlı fiş çıkarıyor. Açılma kapanma süresi oldukça kısa (25-30 sn ) olması ile ters durumda cihazı resetlediğimde saatlerce bekletmiyor.”

👤 E* B*; “Kullanımı çok basit bir pos. Her türlü işlemi çok kolaylıkla yapabiliyorsun. Tavsiye ederim.”


Ingenico IDE280

Yazar kasa ve pos özelliklerini yeni nesil tasarımında birleştirerek kullanıcılarına sunulan İngencio İde280, bu sayede en iyi yazar kasa pos cihazları arasında yer almaktadır.

ÖzelleştirilebilirMobil Değil
Temassız
Uzun Kullanım Ömrü

Ürün Detayı

Sunduğu özellikleri ile market, manav, giyim mağazası gibi işletmeler için ideal olan Ingenico IDE280, dokunmatik ekranıyla kolay kavranabilir yapıya sahiptir. Ethernet ve GPRS ile kesintisiz iletişim sağlayan cihaz, pil modülü sayesinde elektrik kesintisi olduğunda bile çalışabiliyor. Böylelikle 7/24 boyunca işlerinize devam edebilirsiniz.

Ekran Boyutu3,5 inç
Ekran Çözünürlüğü480×320 piksel
Ağırlık694 g

Kullanıcı Yorumları

👤 D* U; “Gayet güzel ve hızlı bir yazar kasa. Pos olarak da kullanıyoruz ve bağlantıda hiçbir sorun olmuyor. Teşekkürler.”

👤 D** B*; “Ürün 10 numara. Beko tr220 kullanıyordum. Bu ürün hem hızlı hem de şebekeye hemen bağlanıyor. İnşallah sıkıntısı olmaz. Tavsiye ederim.”


Paygo SP630 Ecr

Basit ve kolay anlaşılır arayüzüyle kullanıcı odaklı bir yapıya sahip olan Paygo SP630, bu sayede en iyi yazar kasa pos cihazları arasında yer almaktadır.

Su GeçirmezYüksek Fiyat
Kırılmaz Cam
Uzun Pil Ömrü

Ürün Detayı

Eşsiz tasarımıyla kullanım kolaylığı sağlayan ve taşınabilir olan cihaz, her işletme tarafından beğenilerek kullanılıyor. Üstün hafızası sayesinde 15 yıl boyunca mali kayıtları tutan ürün, bu sayede herhangi bir aksaklık bulunması durumunda kayıtları görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Son olarak bu pos cihazının su geçirmez bir yapıya sahip olduğunu belirtelim.

Ekran Boyutu2,8 inç
Ekran Çözünürlüğü320×240 piksel
Ağırlık360 g
Batarya Kapasitesi3300 mAh
Bağlantı3G/2G ve Ethernet

Kullanıcı Yorumları

👤 C* Y; “Yazar kasa posu hem mobil hem masaüstü kullanabiliyoruz. Resimlerden daha zarif. Cihaz çok hızlı, pili de çok uzun süre gidiyor. Tavsiye ederim.”

👤 P* A*; “Ürün çok kullanışlı. Aynı fiyattaki muadil ürünlere göre çok daha iyi. Onlarda temassız yok bunda var. Bu devirde temassız olmayan pos olmamalı.”


Pidion MT360

Sadece 430 g ağırlığında olması sayesinde her yerde ve herkes tarafından kullanılabilen cihaz, bu sayede en iyi yazar kasa pos cihazlarından birisi olmayı başarıyor.

Ergonomik TasarımTemassız Yok
Basit Kullanım
Hafif Yapı

Ürün Detayı

Ergonomik tasarımı sayesinde öne çıkan model, kolay anlaşılır arayüzüyle kısa bir alışma sürecinden sonra kullanılabiliyor. Bu sayede cihazı herkes rahatlıkla kullanabiliyor. Kolay açılır rulo değiştirme bölgesi sayesinde kağıtları değiştirirken vakit kaybetmenizi engelleyen cihaz, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Böylelikle uzun yıllar boyunca bu pos cihazını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ekran Boyutu2,8 inç
Ekran Çözünürlüğü320×240 piksel
Ağırlık430 g
Batarya Kapasitesi1500 mAh

Kullanıcı Yorumları

👤 K* T*; “Çok fazla pos ile işiniz yoksa önerebileceğim bir ürün. Benim de fazla olmuyor ama raporlama işlemleri için gerekiyor. Bu yüzden aldım ve çok memnun kaldım.”

👤 U** A*; “Berber bir arkadaşım kullanıyordu. Ben de dükkan açınca aldım ve çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.”


INPOS M120

Üstün malzeme kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışan inPOS M120, bu sayede en çok tercih edilen yazar kasa pos cihazlarından birisi oluyor.

Yüksek Malzeme KalitesiTemassız Yok
Güçlü İletişim Altyapısı
Uygulama Yükleyebilme

Ürün Detayı

Kapsamlı özellikleri ile en iyi yazar kasa pos cihazları arasında yer alan inPOS M120, her işletmenin ihtiyacını doğrudan karşılayabilecek özelliklere sahiptir. Şık tasarımı ve kolay kullanımlı menüsü ile iş yükünüzü hafifletmeye yardımcı olan yazar kasa pos cihazı, tüm banka kartlarına uyumlu şekilde çalışabiliyor. Son olarak bu ürünün mobil ve sabit kullanım özellikleri ile ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabileceğiniz cihazlardan biri olduğunu söyleyelim.

Boyut95 x 223 x 66 mm
Ağırlık690 g
Batarya Kapasitesi2200 mAh

Kullanıcı Yorumları

👤 E* N*; “Cihazı butik otel işletmem için aldım. Eğer günde yüzlerce çekim yapan bir işletme değil iseniz hiç düşünmeden alın. Gayet iyi bir cihaz, diğer cihazlara iki hatta üç katı para vermenizin hiçbir anlamı yok.”

👤 E* O*; “Cihazı almadan önce birçok muadilini inceledim. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki yüksek fiyat daha kaliteli diye sakın düşünmeyin. İçiniz rahat olsun, ürün çok iyi.”


Infoteks Fusion 410 G

Kullanım kolaylığı sağlayan ve her türlü işi yapabilmenizi sağlayan Infoteks Fusion 410 G, bu sayede tam bir fiyat performans ürünü olmayı başarıyor.

Parmak İzi Okuyucu4G Yok
Dahili Kamera
Uygun Fiyat

Ürün Detayı

Üzerinde bulunan dahili kamera ve mikrofon sayesinde işlerinizi daha güvenli bir şekilde yapabileceğiniz ürün, 3G iletişim teknolojisini kullanmasıyla aktarımlarınızı daha hızlı gerçekleştiriyor. Sahip olduğu GPS sayesinde kaybolma gibi bir durum yaşadığınız zaman kısa sürede bulabileceğiniz cihaz, gelişmiş işlemcisiyle vakit kaybetmeden tüm işlerinizi hallediyor. Bu sayede hem siz hem de müşterileriniz gereksiz beklemelerden kurtulursunuz.

Ekran Boyutu3,5 inç
Ağırlık626 g
Batarya Kapasitesi2300 mAh
Ekran Çözünürlüğü240×320

Kullanıcı Yorumları

👤 O* A*; “Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir ürün. Bir arkadaşım öneriyordu ve benim de alma vaktim gelmişti. Aldım ve gerçekten beğendim.”

👤 G* S*; “Çok güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Daha önceden büyük dükkanım için almıştım. Şimdi de küçüğe aldım ve kullanmaktayım. Tavsiye ederim.”


Hugin Ft202

Her türlü işleminizi gerçekleştiren ve bunu oldukça uygun fiyata yapan Hugin Ft202, bu sayede en iyi yazar kasa pos modellerinden birisi olmayı başarıyor.

HızlıBüyük Yapı
Sessiz
Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

Tüm banka ve yazılımları ile uyumlu olması sayesinde herhangi bir entegre olmama sorunu yaşamayacağınız yazar kasa, yüksek kapasiteli hafıza kartı ile sürekli kağıt değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Çoklu kasiyerle çalışma imkanı sunmasıyla öne çıkan cihaz, 11 yıllık mali hafızayı tutabilmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak bu ürünün hızlı ve sessiz bir şekilde çalıştığını belirtelim.

Ekran Boyutu3,5 inç
Yazıcı Hızı90 mm/saniye
Çalışma Sıcaklığı0°C ile 50°C

Kullanıcı Yorumları

👤 H** K*; “Ürün çok ideal. Piyasadaki tüm cihazları araştırdım. Fiyat olarak bundan uygunu yok. Kullanışı çok kolay, çok hızlı geldi. Dün öğleden sonra sipariş verdim bugün öğlen elime ulaştı. Fişe taktım kullanmaya başladım.”

👤 Ercan S****; “Çok fazla ihtiyacınız olmuyorsa bence gayet yeterli. Oldukça güzel bir ürün, fiyatı da gayet uygun.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi POS hangi banka?

POS cihazı veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası, TEB, Halk Bankası ve Vakıfbank bulunuyor. Bu bankalar müşterilerine POS cihazı verirken komisyon istememektedir. Bu yüzden en iyi POS bankaları bunlardır.

Pos cihazı internetsiz çalışır mı?

Bu sorunun cevabı hayırdır. Bir POS cihazının çalışabilmesi için ADSL, VDSL veya GPRS üzerinden internete bağlanmanız gerekiyor. Yoksa POS cihazınız çalışmaz.

POS cihazı fiyatları ne kadar?

POS cihazlarının fiyatları modelden modele özelliklerine göre değişiyor. En uygun 1000 TL’ye bulabileceğiniz pos cihazları en yüksek 3500 TL’ye satılmaktadır.

Pos cihazı alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Yazar kasa pos alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cihazınızın tüm banka uygulamalarıyla uyumlu olup olmamasıdır. Daha sonra ise cihazın yazma hızını, ağırlığını ve rulo kağıdı tipini kontrol etmeniz gerekiyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın