En İyi 10 Yol Yarış Bisikleti Tavsiyesi

Yarış bisikleti seçerken güvenlik ve konfor detaylarına önem verilmesi, seçim için dikkat edilmesi gereken inceliklerdir. Bunun yanında performans açısından iyi olması ve kaliteli malzemeler kullanılarak uzun süre kullanıma açık olması da yine dikkat edilmesi gereken önemli noktalardır.

SıraModelJantSYblog Puanı
1Carraro Race 0622810/9.9
2Kron RC10002810/9.8
3Bianchi Slr Retro2110/9.5
4Carraro CR-RACE 0122810/9.6
5Peugeot R 162810/9.1
6Bisan Rx91002810/9.2
7Salcano XRS 0662810/9.7
8Carraro Race 011 Aero2810/9.4
9Kron Rc 30002810/9.2
10Carraro Gravel G42810/9.4
Yol Yarış Bisikleti Tavsiyesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yarış Bisikleti Modeli

Yüksek yol tutuşuna sahip, performans açısından kullanıcılardan tam not almayı başarmış, kaliteli malzemelerden üretilen kuş gibi hafif en iyi yarış bisikleti modellerini derlediğimiz yazımızı inceleyerek seçim yaparken daha kolay karar verebilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi yol yarış bisikleti modelleri:

1. Carraro Race 062 56 Kadro

Kumpas fren, 28 inç jant ve 22 vites olarak tasarlanan Carraro Race 062 56 Kadro yol yarış bisikleti, SHIMANO 105 R7000 52X36T krank takımı ile yeni bir deneyim yaşamak isteyenler için sunulabilecek en ideal seçenekler arasında yer almaktadır.

9.9
Burak ÖNDER
Carraro Race 062 56 Kadro
Artıları
  • Vites
  • Hız
  • Ağırlık
  • Konfor
Eksileri
  • Montaj

En iyi Yarış Bisikleti

28 inç jantları ile yol sürüşünde farklı bir deneyim sunan Carraro Race 062 56 Kadro, en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer almaktadır. Alüminyum kadro malzemesi kullanılarak tasarlanan bisiklet, hafif olması sayesinde hız yaparken daha rahat hareket etmeyi sağlıyor.

Özellikleri

Fren tipi: kumpas fren
Vites:
22 vites
Jant:
22 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 EY: Son derece iyi bir bisiklet, yol tutuşu, fren mekanizması gerçekten harika tasarlanmış.

👤 YÖ: Yarış bisikletleri içinde gerçekten en iyisi diyebilirim.

2. Kron RC1000

Ergonomik ölçülerde tasarlanarak kolay kullanım sağlayan yarış bisikleti, 21 inç kadro boyu ile ideal bir yarış bisikletidir. Birinci sınıf malzeme kullanılarak uzun zaman kullanıma açık hale getirilen Kron RC1000 28″ 10 kg ağırlığındadır.

9.8
Burak ÖNDER
Kron RC1000 28″ Jant 54 CM Kadro 14 Vites Yol Bisikleti
Artıları
  • Malzeme
  • Ağırlık
Eksileri
  • Vites

Ergonomik Tasarımlı Yarış Bisikleti

Rahat bir yarış keyfi sürmek için en ideal şekilde tasarlanarak kullanıcılarına sunulan Kron RC1000 28″ kumpas frenleri ile ani duruş yapılması gerektiği anlarda anında durmayı sağlar. bisikletin güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlayan fren sistemi ve alüminyum malzemesi ile hafif bir deneyim sağlayan en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer alan Kron RC1000 28″ ile yeni bir deneyime hazır olun.

Özellikleri

Vites: 14
Kadro boyu:
21 inç
Jant çapı:
28 inç
Materyal:
alüminyum

Kullanıcı Yorumları

👤 AY: amatör bir bisikletçi için yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum, ben beğendim.

👤 SD: Yeni başlayanlar için ideal bir yarış bisikleti

3. Bianchi Slr Retro Yarış Bisikleti 54 Kadro

Kumpas fren sistemi ile donatılan Bianchi Slr Retro yarış bisikleti, bu özelliği sayesinde ani durmanız gereken durumlarda kolaylıkla durmanızı sağlayacaktır. 21 inç kadro boyu ile 28 inç jant boyutu, yarışmak için ideal bir bisiklet olmasını sağlıyor. 16 vites olarak tasarlanan bisiklet, 2022’nin en çok tercih edilen yarış bisikleti modelleri arasında yer almaktadır.

9.5
Burak ÖNDER
Bianchi Slr Retro Yarış Bisikleti 54 Kadro
Artıları
  • Fren
  • Yol Tutuşu
Eksileri
  • Ağır

En İyi Konseptli Yarış Bisikleti

Tasarımı ve hafifliği ile yarış bisikletleri arasında en iyisi olarak sunabileceğimiz Bianchi Slr Retro yarış bisikleti ile yeni bir deneyim elde edeceksiniz. Özellikleri ve kullanım rahatlığı ile özellikle yeni başlayanlar için ideal seçeneklerden biri olan bu bisiklet, uzun süre kullanabileceğiniz dayanıklı malzemelerden üretilmiştir.

Özellikleri

Fren tipi: kumpas
Jant:
28 inç
Kadro boyu:
21 inç
Vites:
16

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞG: bisiklet güzel ama ağır tabi bunu bilerek aldık tek sıkıntı 51cm kadro boyu sipariş etmiştim 54 geldi ama sıkıntı değil boyum ikisine de uygun. Tarttım 11.7 kilo çıkıyor. Vitesler fena değil başlangıç seviyesinde ama kötü değil geçişlerde sıkıntı yok. Görüntü bakımından çok hoş bir bisiklet ona laf yok.

👤 MK: Harika bir sürüşü var, özellikle koltuğu çok rahat; başlangıç için gayet iyi, sahilde kullanmayı biraz da hız yapmayı düşünüyorsanız; İleride vites gurubunda yükselterek uzun yollar kullanabileceğiniz bir bisiklet tavsiye ederim.

4. Carraro CR-RACE 012 Aero

28 inç boyutundaki jantları, 14 vites özelliği ile yeni başlayanlar için özellikle ideal bir yarış bisikleti olan Carraro CR-RACE 012 Aero, hız için özel olarak tasarlanmıştır. Yarışlarda rakiplerinize açık ara fark atmanızı sağlayacak en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer alan bisiklet, fren gecikmesi gibi bir durum ile karşılaşmamaktadır.

9.6
Burak ÖNDER
Carraro CR-RACE 012 Aero 28″ Jant 51 CM Kadrolu 14 Vitesli Yol Yarış Bisikleti
Artıları
  • Kadro Boyu
  • Malzeme
  • Konfor
Eksileri
  • Vites

En İdeal Yarış Bisikleti

Erkekler için özel olarak tasarlanmış, kullanımı rahat ve yol güvenliği en üst seviyede tutulan en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer alan Carraro CR-RACE 012 Aero, alüminyum malzeme kullanılarak tasarlandığı için son derece hafiftir. Güneş ışığı, darbe ve çizik gibi etmenlere karşı dayanıklı malzemelerden üretilen yarış bisikleti ile yeni bir deneyime hazır olun.

Özellikleri

Vites: 14
Kadro boyu:
51 cm.
Jant Çapı:
28 inç.
Malzeme:
alüminyum

Kullanıcı Yorumları

👤 CU: Fiyat/kalite oranı gayet iyi. Tavsiye ederim. Gidonda biraz oynama var ama belki montajı yapan bisikletçinin hatasıdır.

👤 UE: Urun göründüğünden daha kaliteli. Tam bir fiyat performans ürünü… Mükemmel bir başlangıç bisikleti, ayrıca bisiklet kurulmuş olarak geliyor. Sadece sele ve gidonun montajını yapmanız gerekiyor. Bunun için de satıcıya çok teşekkür ederim. Ayrıca Mevlana şekeri için.

5. Peugeot R 16 28 Yol Yarış Bisikleti

28 inç jant boyutu, V fren sistemi ile donatılan Peugeot R 16 28 Yol Yarış Bisikleti, 16 vites olarak tasarlanmıştır. Fren sisteminin mükemmeliyetçi olması sayesinde ani durumlarda kolaylıkla durabilirsiniz. Uzun süre kullanıma dayanıklı malzemelerle tasarlanan bisiklet, dünyaca ünlü Pegueot markası garantisi ile sunulmaktadır.

9.1
Burak ÖNDER
Peugeot R 16 28 Yol Yarış Bisikleti V 28 Jant 16 Vites
Artıları
  • Malzeme
  • Kardo Boyu
Eksileri
  • Ağır

Yarış İçin En İyisi

Profesyonel bisiklet yarışçıları için özel olarak tasarlanan Peugeot R 16 28 Yol Yarış Bisikleti ile yeni bir deneyime var mısınız? 16 vites, 28 inç jant boyutu ile ideal bir yarış bisikleti arayanlara önerilebilecek bu model ile güvenilir bir şekilde rakiplerinize fark atacaksınız. Alüminyum malzeme kullanıldığı için son derece hafif olan ve bu özelliği ile yarışlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz yarış bisikleti, en iyiler arasında yer almaktadır.

Özellikleri

Vites: 16
Jant boyutu:
28 inç
Fren:
V fren
Kadro boyu:
21 inç

Kullanıcı Yorumları

👤 YŞ: Marka olarak güzel ve kaliteli bir bisiklet. Biraz daha hafif olsa daha güzel olacaktı.

👤 SP: Tasarım olarak gayet güzel bir bisiklet. Sadece biraz ağır.

6. Bisan Rx9100 Yol/Yarış Bisikleti

Alloy 6061 kadro özelliği, çift katlı jantları ve hafif tasarımı ile yarış bisikletleri arasında en iyilerden olmayı başaran Bisan Rx9100, NECO furş takımı, Enrico gidonu ile beklentilerinizi en iyi şekilde elde edebileceğiniz modellerden biridir. En iyi yarış bisikleti önerileri arasında yer alan ve Bisan güvencesi ile sunulan yol yarış bisikleti, KMC zinciri ile uzun süre kullanabileceğiniz seçeneklerden biridir.

9.2
Burak ÖNDER
Bisan Rx9100 Yol/Yarış Bisikleti
Artıları
  • Fren
  • Tasarım
Eksileri
  • Vites

Sınıfının En İyisi

Güzel bir yarış bisikleti ile yeni deneyimler yaşamak isteyenler için önerilebilecek en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer alan Bisan Rx9100 Yol/Yarış Bisikleti, tasarımı, hafifliği ve özel fren sistemi ile yol yarışlarında beklentilerinizden çok daha fazlasını karşılayan modellerden biridir. Alloy maşa tipi, çift katlı jantları ile yol deneyimine yeni bir soluk getiren yarış bisikleti ile tanışmanızı öneririz.

Özellikleri

Kadro: Alloy 6061
Kadro ölçüsü:
50 cm/53 cm
Maşa:
Alloy
Lastik:
MITAS (700x23C)

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇY: Ürün göründüğü gibi ve hızlı kargo. Paketleme iyi. Satıcı ilgili ve fiyat iyi. Teşekkürler. Memnun olduğum bir alışveriş oldu.

👤 YD: En iyi yarış bisikleti önerileri arasında olması gereken bir ürün. Vitesi biraz düşük ama yeni başlayanlar için ideal.

7. Salcano XRS 066

28″ Jantları ile hız konusunda kusursuz bir deneyim sağlayan Salcano XRS 066 yol yarış bisikleti, beklediğinizin ötesinde performansı ile beğenebileceğiniz seçeneklerden biridir. Özel tasarlanan fren sistemi sayesinde ani duruş yapmanız gereken durumlarda anında sabit duran bisiklet, hem güvenlik hem de hız açısından deneyebileceğiniz en iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer almaktadır.

9.7
Burak ÖNDER
Salcano XRS 066 28″ Jant 56 CM Kadrolu Yol Yarış Bisikleti 2019
Artıları
  • Kadro Malzemesi
  • Fren
  • Tasarım
Eksileri
  • Vites

Farklı Bir Deneyim İçin En İyisi

Yarış bisikleti deneyiminde yeni olanlar için önerilebilecek en ideal seçeneklerden biri olan Salcano XRS 066, yol tutuşu ve hafifliği ile beklentilerin ötesinde hız deneyimi sunan bir üründür. En iyi yarış bisikleti modelleri arasında yer alan bisiklet, alüminyum malzemeye sahip olduğu için son derece hafiftir.

Özellikleri

Jant boyu: 28 inç
Kadro boyutu:
56 cm.
Malzeme:
alüminyum

Kullanıcı Yorumları

👤 EE: ürün çok hafif, başarılı ve ederini hak ediyor. Satıcı firmaya da hızlı kargo ve hediye ışıklandırma ve zil için çok teşekkür ederim.

👤 OK: Başlangıç için ideal hız yapmak isteyenler için arka dişli 14t yetersiz hız bisikletine geçişte fiyatına göre en ideal bisikletlerden biri.

8. Carraro Race 011 Aero

V fren tipi ile durmanız gereken ani durumlarda kolaylıkla durmanızı sağlayan, 28 inç jantları ile ideal bir yarış bisikleti olan Carraro Race 011 Aero yarış bisikleti, 50 cm kadro boyutu ile en iyi yol yarış bisikleti modelleri arasında yer almaktadır. 21 vites olarak tasarlanan ve hafif yapısı ile yol sürüşlerinde beklentinizden çok daha fazlasını sunan Carraro Race 011 yarış bisikleti, değerlendirmenizi önerdiğimiz en iyi yarış bisikletleri arasında yer almaktadır.

9.4
Burak ÖNDER
Carraro Race 011 Aero Erkek Yarış Bisikleti
Artıları
  • Şık Tasarım
  • Az Yer Kaplar
  • Kaliteli Malzeme
Eksileri
  • Sepetsiz

Dinamik Yarış Bisikleti

Yol yarışlarında rakiplerinize açık ara fark atarken güvenliğinizi emanet edebileceğiniz bir yarış bisikleti arayışı içerisinde iseniz tercihleriniz arasına alabileceğiniz Carraro Race 011 Aero Erkek Yarış Bisikleti, beklentilerinizden çok daha fazlasını karşılayabilecek donanıma sahiptir. Fren sistemi, hafif ve ergonomik tasarımı ile sınıfının en iyilerinden biri olan yol yarış bisikleti, yeni bir deneyime imza atmanızı sağlayacak.

Özellikleri

Fren tipi: V fren
Kadro boyu:
50 cm.
Jant:
28 inç
Vites:
21 vites

Kullanıcı Yorumları

👤 Yİ: ürün çok güzel hafif ve kullanışlı.

👤 SP: Merhaba Satın aldığım ürün 2 günde tarafıma ulaştı. Nakliyesi hızlıydı. Ancak ürünü teslim aldıktan sonra bisikletin montajını yapmak üzere bisikletçime götürdüğümde bisikletin arka tekerleğinin jantının yamulduğunu tespit ettik. Bisiklet güzel, Ancak nakliyesi çok yetersizdi.

9. Kron Rc 3000

18 vites olarak tasarlanan Double Butted Alüminyum kadro özelliği ile detaylandırılan yol yarış bisikleti, alüminyum maşa ve alüminyum malzemeleri ile hafif bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Shimano Sora – R3000 arka vites ve Shimano Sora – R3000 ön vitesi ile sınıfının en iyileri arasında yer alan Kron Rc 3000 yol yarış bisikleti, yeni başlayanlar için ideal seçeneklerden biridir.

9.2
Burak ÖNDER
Kron Rc 3000 28″ Jant Yol Bisikleti
Artıları
  • Fren
  • Tasarım
  • Kaliteli Malzeme
Eksileri
  • Vites

Ergonomik Tasarımlı Yarış Bisikleti

Bisiklet yarışına yeni başlangıç yapanlara önerilebilecek en ideal yarış bisikleti modelleri arasında yer alan Kron Rc 3000 ile ilk deneyimlerinizde bile rakiplerinize fark atabilirsiniz. Ergonomik ve hafif tasarımı ile yoldaki beklentilerinize en iyi şekilde cevap verecek bisiklet, sınıfının en iyileri arasında yer almaktadır.

Özellikleri

Fren tipi: kaliper
Vites:
18 vites
Kadro:
52 cm (520 mm)

Kullanıcı Yorumları

👤 BD: Hızlı teslimat için teşekkür ederim. Montajını tamamladım, ayar yapılması için servisine götüreceğim…

👤 MT: Sora setli güzel bir bisiklet, satıcı firmaya teşekkür ederim.

10. Carraro Gravel G4 HD

52 cm. kadro boyu, 22 vitesi ile yarış deneyiminde en iyi sonuçları alabileceğiniz bir yarış bisikleti arayanlar için en ideal seçeneklerden biridir. 28 inç jant boyutu ile profesyonel bisiklet yarışçılarına sunulan Carraro Gravel G4 HD yol yarış bisikleti, sınıfının en iyi seçenekleri arasında yer almaktadır.

9.4
Burak ÖNDER
Carraro Gravel G4 HD 28″ Yol Yarış Bisikleti
Artıları
  • Fren
  • Malzeme
Eksileri
  • Ağırlık

Ustalar İçin En İyisi

22 vites olarak tasarlanan, cüsseli görünümü ile usta işi bisiklet yarışları için ideal seçeneklerden biri olarak önerilebilecek Carraro Gravel G4 HD yarış bisikleti, beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebileceğiniz seçeneklerden biridir. En iyi yol yarış bisikleti modelleri arasında yer alan bu model, fren sistemi ve alüminyum hafifliği ile beklentilerinizden çok daha fazlasını karşılayabilecek seçeneklerden biridir.

Özellikleri

Vites: 22 vites
Kadro boyu:
52 cm.
Fren:
2×11 vites hidrolik fren

Kullanıcı Yorumları

👤 CE: Profesyonel bisiklet yarışçıları için bence en iyilerden biridir.

👤 TG: Hızlı ve güvenilir kargo için teşekkürler. Ürün anlatıldığından çok daha iyi.


Yol Yarış Bisikleti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yarış bisikleti nasıl seçilir?

Yarış bisikleti, yeni başlayanlar ve profesyoneller için olmak üzere iki farklı şekilde tasarlanır. Eğer bu işe yeni bir başlangıç yapıyorsanız, güvenliğine daha fazla dikkat ederek seçim yapmanız gerekir.

Yarış bisikleti kaç km hız yapar?

Yarış bisikletleri, ortalama saatte 30 km. hız yaparlar. Bisiklet seçerken yol bisikleti mi dağ bisikleti mi olduğundan emin olmanız gerekir.

Şehir bisikleti mi yol bisikleti mi?

Yol bisikleti, hız konusunda elbette daha iyidir. Ama şehir içinde kullanacaksanız daha güvenilir olması açısından şehir bisikleti tercih etmelisiniz.

En iyi yarış bisikleti önerisi hangisi?

Bisiklet yarışına yeni başlıyorsanız, yol yarış bisikleti incelerken başlangıç düzeyindeki bisikletleri tercih etmenizi öneririz. Profesyoneller için tasarlanan en iyi yol yarış bisikleti önerileri arasından sizlere sunduklarımız en çok tercih edilen modellerdir. Kendi araştırmalarınızı da yaparak en iyisini bulabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın