Anında Pürüzsüz Görünüm Sunan En İyi 7 Tüy Sarartıcı Krem

Güzellik ve bakımın en ince detaylarına dikkat ettiğimiz günlerde, pürüzsüz ve tüysüz bir cilt hepimizin hayalidir, değil mi? Ancak istenmeyen tüylerle mücadele etmek bazen gerçek bir baş belası olabilir. Neyse ki, bu sorunun üstesinden gelmek için harika bir çözümler sunan tüy sarartıcı kremler var. İşte sizinle paylaşacağımız tüy sarartıcı kremler, cildinizdeki tüylerin rengini açarken cildinizin pürüzsüz görünmesine yardımcı olacak.

İster yüz bölgenizdeki ince tüylerle uğraşıyor olun, ister vücudunuzun farklı bölgelerindeki tüylerle, listemizde yer alan tüy sarartıcı kremler istediğiniz sonuca hızlıca ulaşma imkanı vermektedir.

SıraMarkaSarartma SüresiSYblog
1Sesu4-10 dk10/9.9
2Sally Hansen3-10 dk10/9.9
3Vi-vet3-10 dk10/9.9
4Agiss5-10 dk10/9.8
5Remove4-10 dk10/9.8
6Clemy4-10 dk10/9.7
7Biowet3-10 dk10/9.7
Tüy Sarartıcı Krem Tavsiye Listesi

En İyi 10 Tüy Sarartıcı Krem Markası

Cildinizde yer alan istenmeyen tüylerden acı çekmeden kolayca kurtulmak istiyorsanız eğer, tüy sarartıcı kremler oldukça pratik çözümler sunmaktadır. Sadece istenmeyen tüyler için değil kaşlarınızın da rengini açmak için kullanabileceğiniz tüy sarartıcı kremler, özellikle yazın kurtarıcı oluyor.

İşte en iyi tüy sarartıcı krem tavsiyesi…

Sesu Tüy Sarartıcı Krem

En etkili tüy sarartıcı kremler arasında yer alan Sesu Tüy Sarartıcı Krem, hızlı sonuç vermesinden dolayı acil durumlarda kurtarıcınız oluyor.

Panthenol İçermesi

Ürün Detayı

En iyi tüy sarartıcı kremler arasında ilk sırada yer alan Sesu Tüy Sarartıcı Krem, özel formülü sayesinde en koyu tüyleri bile kısa süre içerisinde sarartıyor. İçerisinde bulunan papatya ve panthenol sayesinde ciltte tahriş olmasına engel olan bu tüy sarartıcı krem, kolay uygulanabilir olmasıyla da beğeni topluyor. 4-10 dakika içerisinde sararma işlemini gerçekleştiren bu ürün, sadece vücut için kullanılabiliyor.

Hacmi35 +18 g
Sarartma Süresi4-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 R**** T****; “Koyu siyaha yakın kaşlarımın rengini biraz kırsın diye kullandım. 5 dk içinde güzel bir şekilde açıldı. Memnun kaldım.”

👤 M*** B****; “güzel ama kullanacağınız kadarını dökün, sonra muhafaza etmesi zor oluyor.”


Sally Hansen Hassas Yüz Bölgesine Özel Tüy Sarartıcı Krem

Yüz bölgesindeki belirgin tüylerin hafifletilmesi için kullanılan Sally Hansen, aloe vera ile cilde rahatlık veriyor.

Yüz Bölgesine Özel OlmasıFiyatı
Tüyleri Azaltması

Ürün Detayı

Yüz bölgesi için özel formüle edilen Sally Hansen, birçok kişi tarafından beğeniliyor. En iyi ve en etkili tüy sarartıcı kremler arasında bulunan Sally Hansen, yüzde bulunan belirgin tüyleri cilt tonuna uygun bir şekilde açarak doğal bir görünüm sunmaktadır. İçerdiği aloe vera özleriyle de cildin rahatlamasına yardımcı olan bu ürün, dermatolojik olarak test edildiğinden güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca düzenli kullanımda tüy köklerinin zayıflamasına yardımcı olan ürün, bu sayede zamanla tamamen dökülmelere yol açıyor.

Hacmi28,3 gr
Sarartma Süresi3-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** D***; “Favorim ama fiyat çok pahalı turuncu yapmadan yok gibi duruyor. “

👤 R**** A***; “Bence çok güzel herkese tavsiye ederim aylarca kalıcı etkisi var ve uzatmıyor bir çok denediğim ürünlerden en iyisi”


Vi-vet Tüy Sarartıcı Krem

Papatya özlü tüy sarartıcı kremler arasında yer alan Vi-vet, yoğu krem kıvamı sayesinde akmadan kolayca sürülüyor.

Tüm Vücuda Kullanılması
Turunculaştırma Yapmama

Ürün Detayı

Etkili tüy sarartıcı kremlerinden biri olan Vi-vet, içeriğinde bulunan papatya özleri sayesinde ciltte tahriş yapmadan kolayca sarartma işlemi yapıyor. Turunculaştırma yapmadan tüyleri sarartan bu krem, 3-10 dakika içerisinde kolayca ten rengine dönüştürüyor. Ayrıca özel formülü ve yoğun kıvamı sayesinde homojen dağılım sunan bu tüy sarartıcı krem, yüz, kol ve bacaklarda güvenle kullanılabiliyor.

Hacmi70 + 35 ml
Sarartma Süresi3-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 D*** A***; “Sürekli yüzüm için kullandığım ürün memnunum.”

👤 N*** P****; “Kollarımda denedim etkili bir sarartma gözlemledim. Ne kadar sıklıkla tekrarlamam gerekir bilmiyorum ama büyük rahatlık çok pratik kullanım”


Agiss Doğal Papatya Özlü Tüy Sarartıcı Krem

Kol ve bacaklar için uygun olan Agiss Doğal Papatya Özlü Tüy Sarartıcı Krem, E vitamini içeriğine sahiptir.

Etkisi

Ürün Detayı

Tüm cilt tipleri için uygun olan Agiss Doğal Papatya Özlü Tüy Sarartıcı Krem, kol ve bacak bölgesine uygulanması için özel olarak üretilmiştir. Doğal papatya özleri içerdiği için tüyleri hızlıca sarartırken ciltte tahriş yapmayan bu ürün, E vitamini içeriğiyle de cildi beslemektedir.

Hacmi70 + 35 g
Sarartma Süresi5-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** A***; “Bir buçuk dakika bekleterek iki defa da kaşlarımı açtım ve çok doğal oldu. Beğendim kaş açmak için ideal. Cildim çok hassas olmasına rağmen alerji, kızarıklık hiçbir şey yapmadı.”

👤 Ş*** B***; “Gayet güzel geldi hemen 7 dakika beklettim ince kılları açtı şuan memnunum”


Remove Tüy Sarartıcı Krem

Koyu kılların rengini kolayca açabilen Remove, içerisindeki papatya özleriyle cildi yatıştırır ve rahatlatır.

TurunculaştırmamaYanma Hissi

Ürün Detayı

Etkili ve hızlı bir şekilde tüyleri sarartırken aynı zamanda turunculaştırma yapmayan Remove, kol ve bacaklar için kullanılmaktadır. Tüylere kolayca nüfus ederek kısa süre içerisinde rengini açan bu krem, tüylerin belirginliğini ortadan kaldırmaktadır. İçerisinde bulunan papatya özleriyle de cildi tahriş etmeyen bu ürün, alerjik tenlerde bile sorun yaşatmıyor.

Hacmi70 + 35 ml
Tüy Sararma Süresi4-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** K*****; “Sürekli kullandığım bı ürün . 4 dakika sonra yanma yapıyor ama mükemmel sonuç veriyor . Tavsiye ederim .”

👤 D**** A***; “Çok iyi, kaş açmak için aldım. Gerçekten işe yarıyor”


Clemy Tüy Sarartici Krem

Yüz, kol ve bacaklar için üretilen Clemy Tüy Sarartici Krem, ciltte tahrişe yol açmadan hızlı bir şekilde tüyleri sarartıyor.

Ayarlanabilir Isı Düğmesi

Ürün Detayı

Güvenilir ve etkili formülüyle dikkat çeken Clemy Tüy Sarartici Krem, kolay uygulanmasından dolayı kullanıcı memnuniyeti yaratıyor. Yüz, kol ve bacaklarda istenmeyen tüyleri sarartan bu krem, ciltte hassasiyet oluşturmuyor. Koyu tüyleri turunculaştırmadan hızlıca sarartan bu ürün, papatya özü sayesinde cilde ipeksi yumuşaklık sunuyor.

Hacmi105 ml
Tüy Sarartma Süresi4-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 Z**** Ö***; “fiyatına göre çok iyi bir ürün, ürünü iki kere tekrarlayınca sonuç aldım zaten açıklamada da tüylerin yoğunluğuna ve koyuluğuna göre tekrarlanabilir yazıyor, teşekkürler.”

👤 M**** K****; “Ürün beklediğim gibi 10 numara”


Biowet Tüy Sarartıcı Krem

3 dakikadan itibaren etkili olan Biowet, yüz, kol ve bacaklar için kullanılabiliyor.

Kokusu

Ürün Detayı

En iyi tüy sarartıcı krem tavsiye listemizin son sırasında yer alan Biowet, tüm cilt tipleri için uygun. Yüz, kol ve bacaklar için kullanılabilen bu tüy sarartıcı krem, 3 dakikadan itibaren tüylerin koyuluğuna göre etki ediyor. Kokusuyla da beğenilen bu ürün, cildi tahriş etmiyor.

Hacmi70 + 35 ml
Tüy Sarartma Süresi3-10 dk

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** E*****; “Benim tüylerim için yeterli geldi.”

👤 Ö**** K*****; “Gayet ideal benim için tüylerimi sararttı.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi tüy sarartıcı markaları hangisi?

Tüyleri almadan hızlıca yok etmeye yardımcı olan en iyi tüy sarartıcı markaları; Sesu, Sally Hansen, Vi-vet, Agiss, Remove, Clemy ve Biowet yer almaktadır.

Tüylerin sararması için ne yapmalı?

Tüylerinizin hızlıca sararması için evde uygulayabileceğiniz doğal yöntemler arasında papatya suyu veya oksijenli su yer almaktadır. Papatya suyunu veya oksijenli suyu sararmasını istediğini bölgeye sürüp güneşte bekleyerek ürünün tüylerinizi sarartmasını sağlayabilirsiniz.

Tüy sarartıcı krem tüyleri azaltır mı?

Tüy sarartıcı kremlerin tüylerine azalttığına dair kesin bir bilgi yoktur. Sadece tüy renginde değişiklik yapan bu ürünler geçici süreliğine tüylerin belirginliğini azalmaktadır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın