En Lezzetli Mısır Patlatan En İyi 10 Mısır Patlatma Makinesi Tavsiyesi

Evinizde film veya dizi dizlerken patlamış mısır yemeği seviyorsanız doğru yerdesiniz. Kullanıcıya çok kısa bir süre içerisinde lezzetli bir patlamış mısır keyfi sunan bu cihazlar, sahip oldukları özelliklerle birbirlerinden ayrılıyor. Bu yazımızda ise evde en sağlıklı şekilde mısır yapmanızı sağlayacak olan mısır patlatma makineleri listeledik.

SıraMarkaKullanım TipiSYblog Puanı
1CookplusYağsız10/9.9
2Arnica Mısırmatik PlusYağsız10/9.8
3Ariete Party TimeYağlı10/9.7
4King K 313 Pop CornYağsız10/9.9
5Wmf KitchenminisYağlı10/9.7
6Russell Hobbs 24630-56Yağsız10/9.8
7Kiwi 3’ü 1 AradaYağlı10/9.7
8GoldMaster GM 423Yağlı10/9.8
9Arzum CornyYağlı10/9.8
10Arnica MısırmatikYağsız10/9.6
Mısır Patlatma Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Mısır Patlatma Makinesi

En iyi ve en çok tercih edilen mısır patlatma makinelerini sizler için detaylı bir şekilde inceleyerek liste haline getirdik.

İşte 2024 yılının en iyi mısır patlatma makineleri…

Cookplus Mısır Patlatma

En çok tercih edilen mısır patlatma makinelerinden biri olan Cook Plus, yapışmaz kaplaması sayesinde çok kısa bir sürede mısırlarınızı hazır hale getiriyor.

Yapışmaz kaplamaFiyat
Yağsız kullanım

Ürün Detayı

Cook Plus mısır patlatma makinesi, 1200 watt güç ile çalışmaktadır. Yüksek performanslı makine, tek seferde 20 kap mısır patlatabiliyor. Yağsız olarak patlatabileceğiniz mısırlar 5 dakika içinde hazır oluyor. Tasarımıyla dikkat çeken bu cihazı her kullanım sonrası kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Özellikleri
220-240V AC 50/60Hz 1200W
Yağsız kullanım
Bir seferde 20 kaba kadar popcorn hazırlama
Yapışmaz mısır patlatma yüzeyi
Patlatma odasında sıcak hava kullanımı

Kullanıcı Yorumları

👤 MB: Alsam mı diye çok düşündüğüm ama iyi ki almışım dediğim, mutfağıma çok yakışan, çocukları çok mutlu eden bir makine. Elektrikli ocakta patlatamadığımız mısırların acısını çıkarıyoruz.

👤 TÇ: Gerçekten harika bir ürün küçük ama harika sonuçlar alıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim.


Arnica Mısırmatik Plus

Arnica Mısırmatik Plus, sahip olduğu şeffaf kase ve kapağıyla hoş ve sempatik bir görüntü oluşturuyor. Mısırlarınızı patlatırken cihazın içini rahatlıkla görebilirsiniz.

Kolay TemizlikFiyat
Şeffaf Kapaklar

Ürün Detayı

Arnica Mısırmatik Plus, diğer makinelere oranla biraz pahalı olsa da en çok tercih edilen makinelerin arasında yerini alıyor. Bu makinede 1 adet açma kapama tuşu bulunuyor. Çıkarılabilir mısır patlatma plakasıyla da oldukça pratik bir kullanım sunuyor. 1000 W gücüyle mısırlarınızı kısa sürede hazır hale getirerek film ve dizi keyfinizi ikiye katlıyor.

Özellikleri
1000W
Şeffaf mısır kasesi ve kapak
Pratik kullanım
Açma-kapama düğmesi
Çıkarılabilir mısır patlatma plakası
2 kademeli açma kapama düğmesi

Kullanıcı Yorumları

👤 IS: Tek kelime ile harika 1 günde elime ulaştı kargo harika ürün harika çok çabuk yapıyor. Temizlemesi çok kolay yüzeyi ne ile kapladılar ise gram çizilme ve leke yok ama temizlenmesi o kadar kolay ki bir erkek olarak bayıldım.

👤 EŞ: Bu ürünü yaklaşık iki sene önce bu siteden aldım. Patlamış mısırı çok fazla seven biriyim ve hemen her gün makineyi kullanırım. Oldukça başarılı bir ürün ve mısırları gayet iyi patlatıyor.


Ariete Party Time Mısır Patlatma Makinesi

Ariete Party Time patlamış mısır makinesi, hem yağlı hem yağsız pişirilme özelliği ile öne çıkıyor. Üstelik yağlı pişirmelerde temizleme sorunu olmayacak kadar kolay temizlenen bir kaba sahip.

Kaymaz ayaklarİlk kullanımda çıkan koku
Şeffaf Kapaklar

Ürün Detayı

En çok tercih edilen patlamış mısır makinelerinden biri olan Ariete Party Time, şeffaf kapak ve iç ışık aksamına sahip. Sepet kapasitesi 700 gram olan bu cihazda 310 volt gücünde ve karıştırma bıçağına sahip yapışmaz sepet bulunuyor. Aynı zamanda bu ürün, ölçme kabı ve krank ile birlikte gönderiliyor.

Özellikleri
310W
Sıvı ve tereyağı ile pişirebilme
Ölçüm Kabı
2,4 L

Kullanıcı Yorumları

👤 FD: Ürünün malzeme kalitesi ve tasarımı güzel. İlk denemede ara vermeden 2 kere mısır patlattık. Lezzeti gayet güzel. Makine biraz ısındı 10-15 dk. sonra bir daha kullandık. Sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim.

👤 ET: Hem tasarım olarak çok şık hem de kullanışlı, öneririm. Hiç bir sorun yaşamadım.


King K 313 Pop Corn Mısır Patlatma Makinesi

Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanılabilen King Mısır Patlatma Makinesi, 3 dakikadan daha kısa bir sürede mısırları hazır hale getiriyor.

Paslanmaz ÇelikAz kapasite
Yapışmayan Kaplama

Ürün Detayı

En iyi fiyat performans ürünlerinden biri olan king mısır patlatma makinesi, özel ölçü kabıyla kullanışlılığı büyük ölçüde arttırıyor. Yağlı ya da yağsız kullanım yapabileceğiniz bu makine, sadece 3 dakika içinde mısırları patlatabiliyor.

Özellikleri
900W
3 dakikadan az bir sürede mısır patlatma
Yağsız kullanım
Isıya dayanıklı gövde
Doldurma oluklu ve çıkarabilen şeffat üst kapak

Kullanıcı Yorumları

👤 DS: Ürünü henüz denemedim ama görünüşü kaliteli duruyor. Satıcı firma şimdiye kadar alışveriş yaptığım en hızlı firma. Paket özenilerek ve çok düzgün hazırlanmış. Teslimat süper hızlı

👤 Şi: Fiyatı, dizaynı ve işlevi ile bayağı kaliteli. HB’nın güvencesi altında aldığım King 313 Sayesinde mısır patlatma olayı eziyet olmaktan çıktı zevk verici hale geldi. Herkes rahatlıkla kullanabilir. Her taneyi patlatıyor. Dibinde patlamamış tek bir tane dahi bırakmıyor. Patlatma anı tam bir görsel şölen. Kar taneleriyle dans gibi… Alınız, memnun kalacağınıza eminim.


Wmf Kitchenminis Popcorn Makinesi

Wmf Kitchenminis mısır patlatma makinesi, paslanmaz çelik tasarımıyla uzun süreli kullanım sağlıyor. En çok satan mısır patlatma makinelerinden biri olan bu ürün, kullanıcılarından tam not almış.

Baharat bölümü varYağsız kullanım yok
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Oldukça kolay kullanımlı ve tavsiye ürünlerimizden biri olan Wmf Kitchenminis mısır patlatma makinesinde el yakma derdi yok. Paslanmaz çelik yapısıyla dikkat çeken bu mısır patlatma makinesi, 1200 W güç tüketimi yapmaktadır.

Özellikleri
1200W
Yapışmaz kaplama
Paslanmaz çelik tasarım

Kullanıcı Yorumları

👤 Rİ: WMF’den beklediğimiz gibi, şık olduğu kadar kullanışlı. Temizliği son derece kolay. 5-7,5 dakika arasında patlamış mısırlarınız aldığınız kalitesine bağlı olarak hazır.

👤 AK: Eli yakma riski bulunmuyor. Mısırlar hazır olduğunda ters çevirmek gerekiyor, mısırlar etrafa saçılmıyor. Doldurma deliğine biber gibi şeyler koyup damak tadınıza göre farklı lezzetler de oluşturabiliyorsunuz. Tüm mısırları kar gibi patlatıyor. Patlattığı mısır dört kişiye yetiyor.


Russell Hobbs 24630-56 Patlamış Mısır Makinesi

Russell Hobbs Fiesta mısır patlatma makinesi, yağ kullanmadan sadece sıcak hava sirkülasyonu kullanarak mısır patlatmanızı sağlıyor.

Temizliği KolayFiyat
Hızlı patlama

Ürün Detayı

12 fincana kadar patlamış mısır yapabilmenizi sağlayan bu makine, kullanımı kolaylaştıran ölçüm kabı ile birlikte geliyor. Yağ gerektirmeyen özelliği ise sıcak hava havayı makine içerisinde dolaştırarak mısırları patlatıyor. 1200W güce sahip olan makine, fazlasıyla seviliyor.

Özellikleri
12 bardak kapasiteli
Basit açma / kapama düğmesi işlemi
Çıkarılabilir kapakla temizlenmesi kolaydır
Ölçü kaşığı / kapak dahildir
Yağ veya sıvı yağ gerekmez
1200 w

Kullanıcı Yorumları

👤 HA: Ürünün kutusunun üzerindeki naylonu bile sağlamdı, yani ürünü ilk açan ben oldum. Ürünü de iki kez denedim, iki yıllık mısırları bile birkaç fire ile gayet güzel patlattı. Biraz sesi var ki bu hepsinde var sanırım. Altına koyduğum kase dışında bir yere sıçratma yapmadı. Kesinlikle tavsiye edilir.

👤 TD: Kullanım tavsiyesi olarak cihazı ilk çalıştırdığınızda biraz ısıtıp mısırları patlatırsanız firesiz sonuç alırsınız. Ölçeğiyle arka arkaya 5 defa mısır patlatabiliyor. Bu çok yeterli bir performans. Fiyatının hakkını veriyor. Tavsiye ederim.


Kiwi 3’ü 1 Arada Mısır Patlatma

En çok tercih edilen mısır patlatma makineleri arasında dikkat çekici özelliği ile krep ve omlet de yapabilen 2 – 3’ü bir arada mısır patlatma makinesi, kullanıcılar tarafından yüksek puan almış makineler arasında.

Omlet ve krep yapabilmeİlk kullanımda oluşan koku
Kolay temizlenebilir kap

Ürün Detayı

Kivi üçü bir arada mısır patlatma makinesinde yapışmaz kolay temizlenebilir bir plaka mevcut. Ayrıca entegre servis kasesi ve aynı zamanda da yağ ölçme kabı da ürünle birlikte gönderiliyor. Açma kapama düğmesiyle kolay temizlenebilen cihaz, 800 W gücünde çalışmaktadır.

Özellikleri
Patlamış mısır kepçesi ve yağ ölçme kabı
Entegre servis kasesi
Açma kapama düğmesi
Havalı dokunmatik tutamak
Yapışmaz kolay temizlenebilir plaka
800 w

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Ürün güzel ama ebatları kontrol ederek alınız. 2 kişilik aile için güzel. Mısır sorun değil. Gözleme omlet, vb gibiler için küçük gelebilir. Şık bir ürün. Direk masanızda sıcak sıcak yapıp yiyebilirsiniz.

👤 KT: Yağsız kullanılamıyor olması bir eksi fakat mısırların tadı harika oluyor.


GoldMaster GM 423 PatPat Mısır Patlatma Makinesi

Tavsiye ürünlerimizden biri olan Goldmaster patpat mısır patlatma makinesi, içinde servis kasesi olarak kullanabileceğiniz şeffaf kapak barındırıyor. Bu sayede makinede mısırlarınızı patlattıktan hemen sonra başka bir kaseye gerek duymadan mısırlarınızı yiyebilirsiniz.

Isıya dayanıklı gövdeWatt düşüklüğü
Yapışmayan kaplama

Ürün Detayı

Goldmaster mısır patlatma makinesi, yapışmaz kaplama yüzeye sahiptir. Mısırın yanında fındık, kabak çekirdeği kestane gibi yiyecekleri de kavurmanızı sağlayan bu ürün ile mısırlarınızı yağlı ve tuzlu patlatabiliyorsunuz. Kolay temizlenebilir özelliğindeki cihaz, 700 volt gücündedir.

Özellikleri
Isıya dayanıklı ana gövde
Yapışmaz kaplama mısır patlatma yüzeyi
Servis kasesi olarak kullanılabilen hazne kapağı
3-5 dakikada hazır
Yağlı ve tuzlu kullanım
700 w

Kullanıcı Yorumları

👤 DT: Ürünü 2 ay önce satın aldım çokta memnunum yağlı ve tuzlu pişirebiliyor oluşu süper. Pişirme süresi de kısa. temizliği de kolay. Evet tencerede pişirilen göre biraz yumuşak oluyor fakat sonra alışıyorsunuz onun tadına da. buhar yaptığı için pişirdikten sonra hemen başka kaba koyarsanız mısırların rahatsız edici bir yumuşaklığı olmuyor. Tencere ovalamaktan bıkanlar için ideal bir ürün.

👤 CZ: Ürün kısa zamanda elime ulaştı hemen denedik gerçekten çok güzel en önemli olan yağlı ve tuzlu kullanılmasıydı kısa sürede mısırlar oluyor.


Arzum Corny Mısır Patlatma Makinesi

En çok tercih edilen mısır patlatma makinelerinden biri olan Arzum corny, küçük boyutu ile oldukça dikkat çekici özelliğe sahip.

Isıya dayanıklı gövdeFiyat
Şeffaf Kapak

Ürün Detayı

900 W gücünde olan Arzum Corny, mısır patlatma süresini 3 dakika gibi kısa bir zamanda tamamlıyor. Bu ürünle birlikte kutu içerisinde ölçme kabı da bulunuyor. Gövdesi ısıya dayanıklı olup aynı zamanda kesintisiz 5 dakika boyunca çalışabiliyor.

Özellikleri
Açma/Kapama düğmesi
Mısır patlarken ölçü kabında margarin, tereyağı eritme imkanı
Özel ölçü kabı
Kesintisiz 5 dk. çalışma imkanı
900 w

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Mısır patlatma makinesi aynısı bizim evde de var. Çok Harika. Hem de o kadar pahalı bir şey değil. Hem zevkli oluyor hem de patlaması çok harika duruyor.

👤 BŞ: eşimle sinema izlemeyi çok severiz. Tabi ki sinema izlerken patlamış mısırı yanımızdan eksik etmeyiz. Özel ölçü kapıyla koyuyoruz mısırı 3 dakika içerisinde hazır. Çok kullanışlı. Etrafa da saçılmıyor mısırlar.


Arnica Mısırmatik Eko Mısır Patlatma Makinesi

Tavsiye ürünlerimizde incelediğimiz son mısır patlatma makinesi olan Arnica Mısırmatik Eko, karıştırma özelliği sayesinde patlamamış mısır tanesi bırakmıyor.

Hafif gövdeliYavaş patlatma
Karıştırma özellikli

Ürün Detayı

Hafif yapısı ve şeffaf kapağı sayesinde de oldukça kolay kullanılabilen cihaz, 800 watt gücünde çalışıyor. Ayrıca yağsız olarak kullanım özelliği de bulunuyor. Modelin üzerinde bulunan tek bir tuş ile kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Özellikleri
Açma/Kapama düğmesi
Ergonomik, hafif gövde
800 w

Kullanıcı Yorumları

👤 MY: Ben bir arkadaşa ev hediyesi olarak aldım. Görünce çok mutlu oldular hatta daha önce 2 tane tencereyi sırf mısır patlatmak için ziyan ettiklerini söylediler. Fiyatı da piyasaya göre uygun. Hızlı kargo ve düzgün paketleme için teşekkürler.

👤 GG: Daha önce tencerede patlatıyordum. Bu makine ile çok daha hızlı ve kolay.


Sıkça Sorulan Sorular

Patlamış mısır makinesine yağ konur mu?

Bazı makineler hem yağlı hem de yağsız özellikli satış yapıyor. Bu özelliğine göre istenildiği taktirde yağ koyabilirsiniz. Mısır patlatma makinesinin tabanına sıvı yağ ve patlatılacak mısırı koymanız gerekmektedir. 3 kişilik porsiyon için 1 çay kaşığı kadar yağ, 1 kahve fincanı kadar da mısır koymanız idealdir, bu ölçülerdeki patlatılan mısır 2 litre ye ulaşacaktır.

En çok Tercih edilen mısır patlatma makineleri hangileri?

Cookplus, Arnica Mısırmatik, Ariete Party Time, King K 313

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın