En İyi 10 Elektrikli Ocak Marka & Modelleri

Elektrikli ocaklar, özellikle küçük mutfaklarda veya sınırlı imkanlara sahip alanlarda kullanım için idealdir. Öğrenci evleri, ofis mutfakları, karavan veya kamp alanları gibi yerlerde sıkça tercih edilen elektrikli ocaklar, kurulum gerektirmediğinden pratik kullanım sunmaktadır. Kompakt tasarımları sayesinde hemen hemen her yere kolayca sığabilen elektrikli ocaklar, tek, çift ve dört gözlü ocak tasarımlarıyla farklılaşıyor.

Taşınabilir özellikleri sayesinde sabit yerde değil istenilen her yerde kullanım imkanı sunan elektrikli ocaklar, düşük enerji tüketimleriyle de beğenilmektedir. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, yemek yaparken pratik pişirme sistemi arayanlara önerebileceğimiz en iyi elektrikli ocaklardan oluşmaktadır.

SıraModelOcak GözüSYblog
1Kumtel KH/LX 7020/7021Çift10/9.9
2Arnica Duo GH25040Çift10/9.9
3Cvs Harlı Dn202 TwinÇift10/9.9
4Luxell LX-7021Çift10/9.9
5Simfer HP1500Tek10/9.8
6Sinbo SCO-5038Tek10/9.8
7Mutsan AgioTek10/9.8
8Akel AP526Çift10/9.8
9Premier Php 9124 AhenkÇift10/9.7
10Minisan MS-5002Tek10/9.7
Elektrikli Ocak Tavsiye Listesi

En İyi 10 Elektrikli Ocak Markası

Doğalgazın olmadığı yerlerde elektrik enerjisiyle kolayca çalışabilen elektrikli ocaklar, pratik kullanım imkanıyla beğeni topluyor. Özellikle, karavan, tekne, kamp, yazlık ev gibi yerlerde sıkça tercih edilen elektrikli ocaklar birçok farklı marka ve modelde satılıyor.

İşte en iyi elektrikli ocak tavsiyesi…

Kumtel KH/LX 7020/7021 Elektrikli Ocak

Çift elektrikli ocağa sahip olan Kumtel KH/LX 7020/7021, düğmeden kolayca ateşlenebiliyor. 1500 Watt gücündeki elektrikli ocak, termostat konrolüne sahip.

Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

En iyi elektrikli ocak modelleri arasında ilk sırada yer alan Kumtel KH/LX 7020/7021, şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Çift elektrikli ocak sayesinde iki farklı yemek yapabilme imkanı sunan bu ürün, ayarlanabilir ısıya sahip. Kuruluma gerek kalmadan kullanılabilen bu pleyt ocak, düğmeden kolayca ateşlenebiliyor.

Ocak GözüÇift
Ocak YüzeyiMetal
RenkBeyaz
Garanti Süresi2

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** K****; “Ürünü 2022 yazında kampta kullanan arkadaşlarda gördüm. Memnundular. O yüzden tercih ettim. Kargolama iyi ve sağlam geldi.”

👤 E*** Ö****; “Arkadaşlar ürün mükemmel anında ısıtıyor doğalgazlı ocak gibi güçlü ben bayıldımmm idare etmelik almıştım ama kullanırım ben bunu bayağı😍i tavsiye ederim.”


Arnica Duo GH25040 Elektrikli Ocak

Çift gözlü tasarımıyla beğenilen Arnica Duo GH25040, kampta veya doğalgazın olmadığı yerlerde kurulum gerektirmeden pratik kullanım sunuyor.

Kurulum Gerekmemesi

Ürün Detayı

Arnica Duo GH25040 çift gözlü tasarımı sayesinde hızlı ve verimli pişirme imkanı sunuyor. Akıllı kontrol mekanizması sayesinde yemeğinizi istediğiniz şekilde pişirmenize yardımcı olan bu elektrikli ocak, şık tasarımıyla da beğeniliyor. Ayrıca kamp, yazlık ve karavanda doğalgaz gerektirmeden kolay kullanım sunan bu ocak, gösterge lambasıyla çalışıp çalışmadığını kolayca anlamanızı sağlıyor.

Ocak GözüÇift
Ocak YüzeyiMetal
Yakıt TipiElektrikli

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** T***; “Ürün kaliteli gayet kullanışlı gönül rahatlığıyla alınabilir”

👤 S**** A***; “Ürün çok güzel paketlenmiş biraz kullandıktan sonra yorum yapmak istedim gayet güzel çalışmakta hiçbir sorun yok . Tahmini kargoya veriliş tarihinde elime ulaştı çok teşekkür ederim ❤️”


Cvs Harlı 2’Li Pleyt Ocak Dn202 Twin

Emaye kaplamasıyla nostaljik görüntü sunan Cvs Harlı Dn202 Twin, çakmaksız ateşleme sistemine sahip.

Çakmaksız Ateşleme
Tasarımı

Ürün Detayı

İki gözlü yapısı sayesinde aynı anda iki yemeği yapabilme imkanı sunan Cvs Harlı Dn202 Twin, çakmaksız ateşleme sistemi sayesinde pratik kullanım imkanı sunuyor. Emaye tasarım modeliyle nostaljik görüntü sunan bu ürün, kompakt boyutu sayesinde her yere kolayca sığabiliyor. Güvenlik bakımından birinci sınıf sisteme sahip olan bu ürün, düşük elektrik tüketimiyle de beğeni topluyor.

Ocak GözüÇift
Ocak YüzeyiMetal
Genişlik51 cm
Ateşleme TipiÇakmaksız

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş*** N***; “Bu ürünü 6 aydır kullanıyoruz. Evimize çok sık misafir gelir, günde en az 2 3 kere ocak çalışır; yemek ve tatlı yapılır. 6 aydır üründen yana herhangi bir sorun yaşamadım. Ürün elektrikli olduğu için enerji harcaması oldukça fazla; ancak termostatlı olduğunu unutmamakta fayda var.”

👤 M*** D****; “Gayet hızlı ısıtıyor. normal ocak gibi düşünmeyin. Isınınca bi 5dk civarında aşırı sıcak kalıyor yemek bitmeden 5dk önce kapatırsanız daha tasarruflu olur çünkü tam bir elektrik canavarı.”


Luxell LX-7021

2500 watt gücünde çalışan Luxell LX-7021, elektriğin oldu her yerde kurulum gerektirmeden kullanılabiliyor.

TasarımıGaz Emniyet Sistemi

Ürün Detayı

Kuruluma gerek kalmadan kullanılabilen Luxell LX-7021, emaye kaplamasıyla beğeni topluyor. Çakmaksız ateşleme tipine sahip olan bu ürün, 2 gözü sayesinde pratik şekilde yemek hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. 2500 watt gücünde çalışan bu elektrikli ocak, az yer kaplamasıyla en küçük mutfaklarda bile kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Ocak GözüÇift
Ocak YüzeyiEmaye
Ateşleme TipiÇakmaksız
Genişlik50 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 C**** B***; “Tam bir fiyat performans ürünü. Yer kaplamıyor, aynı anda iki ocağı da kullanabiliyor olmak iyi.”

👤 S*** İ***; “8 aydır kullanıyoruz, ilk çalıştırdığımızda kablo kokusu oldu, sonra hiç bir koku ve sıkıntı yaşamadık. Tavsiye ederiz”


Simfer HP1500 Tek Gözlü Pleytli Ocak

Tek gözlü elektrikli ocaklar arasında dikkat çeken Simfer HP1500, düğmeden ateşleme tipine sahip.

Hızlı Isınma

Ürün Detayı

Elektrikli ocak almayı düşünenlere önerebileceğimiz ürünler arasında yer alan Simfer HP1500, kompakt tasarımı ve güçlü pişirme özellikleriyle dikkat çekiyor. Tek gözlü pleylet ocaklar arasında yer alan bu ürün, özellikle kamp ve karavanda yemek yapmak isteyenler için kullanışlı oluyor. 1500 watt gücünde olan bu elektrikli ocak, hızlı ısınma sistemi sayesinde kısa sürede yemek pişirmeye yardımcı oluyor.

Ocak GözüTek
Boyut11,5 x 11,5 cm
Ocak TipiElektrikli
Ateşleme TipiDüğmeden

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** S*****; “Ürün harika kesinlikle tavsiye ederim”

👤 F**** R***; “Babamla hastanede kullanmak için almıştık, geçici olarak işimizi görsün yeter dedik. Aradan aylar geçti hala evde kullanıyoruz. Bunun yanında kargo çok özenli geldi, kullandıktan sonra kesinlikle memnun kalacağınız bir ürün.lın 👍”


Sinbo SCO-5038 Elektrikli Ocak

Paslanmaz çelik yüzeyi sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunan Sinbo SCO-5038, düğmeden ateşleme sistemine sahip.

Ayarlanabilir Isı Düğmesi

Ürün Detayı

İster yazlık evinizde isterseniz kampta ya da karavanda kısaca istediğiniz her yerde kolayca kullanabileceğiniz Sinbo SCO-5038, paslanmaz çelik yüzeyiyle uzun yıllar kullanım sağlar. Düğmeden ateşleme sistemine sahip olan bu elektrikli ocak, 11 santim derinliğe sahip. 1500 watt gücüne sahip olan bu ürün, ayarlanabilir ısı düğmesi sayesinde yemeğinizi istediğiniz ayarda pişirmenize yardımcı olmaktadır.

Ocak GözüTek
Ocak TipiElektrikli
Ateşleme TipiDüğmeden
Ocak YüzeyiPaslanmaz Çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** S***; “Çok iyi hızlı ısınıyor . İş görür pratik bir alet”

👤 M**** S****; “Çok iyi he türlü yemeği yapıyorum et bile sadece doğalgaz göre biraz uzuyor süre ama sorun değil balkonda oda da her yerde”


Mutsan Agio Tekli Pleyt

Tekli pleyt ocaklar arasında yer alan Mutsan Agio, minimalist tasarımıyla her yere kolayca sığabiliyor.

Kompakt Tasarımı

Ürün Detayı

En iyi elektrikli ocak modelleri arasında yer alan Mutsan Agio Tekli Pleyt, kaliteli malzemeleri ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunuyor. 1500 watt güce sahip olan bu ürün, 1’den 4’e kadar ısı ayarına sahiptir. Ateşleme tipi düğmeden olan bu elektrikli ocak, tek gözlü olmasıyla kamp ve karavanlarda en çok tercih edilen modeller arasında bulunuyor.

Ocak GözüTek
Yakıt TipiElektrikli
Ocak YüzeyiMetal

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** T*****; “Çok iyi çok güzel süper ısıtıyor. Bu benim aynı üründen ikinci alışım, ihtiyacı olan gözü kapalı alsın. O çok satılan Kumtele fark atıyor ikisini de aldım kullandım denedim. Tartışılmaz Mutsan diyorum.”

👤 B**** Ş*****; “Bahçede çay yapmak için mükemmel bir cihaz çok kaliteli bir ürün çabuk ısınıyor. Teşekkürler.”


Akel AP526 Elektrikli Ocak

Ayarlanabilir termostata sahip olan Akel AP526 Elektrikli Ocak, 2500 watt güce sahip.

Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

Çift ocaklı olmasıyla beğeni toplayan Akel AP526 Elektrikli Ocak, 2500 watt güce sahip. Ayarlanabilir termostatıyla dikkat çeken bu ürün, yemekleri hızlı bir şekilde pişirmeye yardımcı oluyor. Sadece elektriğe ihtiyaç duyan bu ürün, hiçbir kuruluma gerek duymadan pratik bir şekilde kullanılabiliyor. 15- 18,5 cm ısıtıcı yüzey çapına sahip olan bu ürün, metal ocak yüzeyiyle uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Ocak Gözü1,02 kg
Yakıt TipiElektrikli
Ocak YüzeyiMetal

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** K***; “Deprem bölgesinde olduğum için aldım gerçekten çok işime yaradı Çok hızlı ısınıyor.”

👤 A**** B****; “Daha öncede kullanmıştım hemen ısınıyor kızartma ve gözleme yapabiliyorsunuz hızlı kargolandı.”


Premier Php 9124 Ahenk Inox Elektrikli Çiftli Ocak

Kaymaz lastikli alt tabana sahip olan Premier Php 9124 Ahenk, açık/kapalı ikaz ışıkları sayesinde güvenli kullanım sunuyor.

Aşırı Isınma Kontrolü
İkaz Işıkları

Ürün Detayı

Şık inox tasarımıyla beğeni toplayan Premier Php 9124 Ahenk, açık/kapalı ikaz ışığıyla güvenli kullanım imkanı sunuyor. Aşırı ısınma sonucunda termal kesici koyucu sistemi devreye giren bu ürün, kullanıcılarından tam not alıyor. Kaymaz lastik tabanı sayesinde her türlü zeminde rahat kullanım imkanı sunan bu elektrikli ocak, çift gözü sayesinde yemek yapmayı kolaylaştırıyor. Düğmeden ateşleme tipine sahip olan bu ürün, paslanmaz çelik yüzeyi sayesinde gönül rahatlığıyla temizlenebiliyor.

Ocak GözüÇift
Yakıt TipiElektrikli
Ocak YüzeyiPaslanmaz Çelik
Boyut18 x 15 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 R**** Ö****; “Harika bir ürün çok memnunum tavsiye ederim”

👤 M*** S****; “Gayet güzel ısıtıyor ve çabuk işlem görüyor”


Minisan MS-5002 Tekli Pleyt Ocak

1500 watt gücüne sahip olan Minisan MS-5002, düğmeden ateşleme tipine sahip. Solo kullanım şekline sahip olan bu elektrikli ocak, emaye yüzeyiyle beğeni topluyor.

Ayarlanabilir Isı Sistemi

Ürün Detayı

En iyi elektrikli ocak tavsiye listemizin son sırasında yer alan Minisan MS-5002, tek gözlü olmasından dolayı özellikle kampçılar tarafından tercih ediliyor. Düğmeden ateşleme sistemine sahip olan elektrikli ocak, emaye yüzeyiyle hem şıklık sunuyor. Ayarlanabilir ısı sistemine sahip olan Minisan MS-5002, 1500 watt gücünde çalışıyor.

Ocak GözüTek
Yakıt TipiElektrikli
Güç1500 W
Ateşleme TipiDüğmeden

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** K***; “Gayet iyi çabuk ısınıyor ilk kullanımda hafif bi kokusu oluyor daha sonra kayboluyor alacak olanlar düşünmeden alabilir”

👤 İ***** Ş****; “Çok iyi bizim ihtiyacımıza fazlasıyla cevap veriyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi elektrikli ocak hangisi?

Kompakt tasarımları ve kurulum gerektirmeyen yapılarıyla en iyi elektrikli ocaklar arasında; Kumtel KH/LX 7020/7021 Elektrikli Ocak, Arnica Duo GH25040 Elektrikli Ocak, Cvs Harlı 2’Li Pleyt Ocak Dn202 Twin, Luxell LX-7021, Simfer HP1500 Tek Gözlü Pleytli Ocak, Sinbo SCO-5038 Elektrikli Ocak, Mutsan Agio Tekli Playt, Akel AP526 Elektrikli Ocak, Premier Php 9124 Ahenk Inox Elektrikli Çiftli Ocak ve Minisan MS-5002 Tekli Pleyt Ocak yer almaktadır.

Pleyt ocak nedir?

“Pleyt ocak,” ya da “tekli pleyt ocak” veya “tek gözlü ocak” olarak da adlandırılan, genellikle kompakt yapıya sahip, sadece bir pişirme bölgesine sahip olan elektrikli ocaklardır. Pleyt ocaklar, genellikle ısıyı düzenlemek için pleyt adı verilen tek bir pişirme yüzeyine sahiptir. Pleyt Ocaklar, doğalgaza ve kuruluma ihtiyaç duymadan elektrikle çalışmaktadır.

Elektrikli ocak ne işe yarıyor?

Elektrikli ocaklar, doğalgazın olmadığı yerlerde elektrik gücüyle yemek pişirmeye yaramaktadır. Gazlı ocaklara göre yemeği daha ağırdan pişiren elektrikli ocaklar, kompakt tasarımlarıyla da her yere sığabiliyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın