En İyi Darbeli ve Şarjlı Matkap Modelleri

Vidalama, delme ve çeşitli görevlerde yer alan matkaplar gerek profesyonel alanlarda gerekse evlerde iş yükünü azaltırlar. Bu aletler için bir nevi evin temel ihtiyacı bile diyebiliriz. Fakat doğru matkap konusunda doğru seçimler yapılmadığı takdirde iş yükünü azaltmak yerine, başa daha fazla iş çıkarabilir. Bundan dolayı seçim yaparken dikkatli olmak gerekir.

SıraModelÖzelliğiPuanı
1Sturdy 58V 6Ah Çift Akülü MatkapŞarjlı10/9.9
2Bosch Easyimpact 13 mm Watt MatkapDarbeli10/9.9
3Hyundai Hp710set 710W MatkapDarbeli10/9.8
4ProJcb Plus Akülü MatkapŞarjlı10/9.8
5Dewalt DCD996P2-QW MatkapDarbeli10/9.7
6 Rebellisch Germany 68 V 10 Ah MatkapDarbeli10/9.7
7 Mager Işıklı Vidalama 20 V MatkapŞarjlı10/9.6
8 Attlas Atm 810 MatkapDarbeli10/9.6
9 Makita HR2470Darbeli10/9.5
10Einhell TC- ID MatkapDarbeli10/9.5
Matkap Tavsiye Listesi

En İyi 10 Matkap Modeli

Projelerin doğru sonuçlanması için doğru matkap seçimi yapmak gerekir. Piyasada da birbirinden farklı matkap türleri bulunduğundan aralarından en iyisi seçmek biraz zorlayıcı olabilir. Sizi bu zahmetten kurtarmak için en çok tavsiye edilen matkap modellerini bir liste haline getirdik.  

İşte en iyi matkap tavsiyesi…

Sturdy 58V 6Ah Çift Akülü Matkap

Sert yüzeylerdeki delme işlemini kolay hale getirir.

2 adet akü
Elektronik hücre koruması

Ürün Detayı

12V gerilimli olan Sturdy 58V 6 Ah Çift Akülü Matkap gerektiği durumlarda maksimum performans göstererek 58V’a kadar çıkabilen aküye sahiptir. Buna ek olarak aküsü yüksek kapasite 1,5 amperdir, bu özellik ürünün uzun süreli çalışması için tasarlanmıştır. ECP yani entegre elektronik hücre koruması sayesinde ise aküye aşırı yüklenilmez ve yüksek ısınmaya karşı korur. Sadece gündüz değil aynı zamanda ışığın az olduğu yerlerde de led ışığı sayesinde kullanım imkânı yaratır. Darbeli olması, en zorlu yerleri bile delerek işlemi kolay hale getirir.

Matkap TürüŞarjlı
Amper6Ah

Kullanıcı Yorumları

👤 Sercan Y:** Ürünü tüm sahada deneme şansım oldu alacak kişilere tavsiye ederim.

👤 C** A**: Ürünü birkaç gündür kullanıyorum. Kesinlikle son derece memnunum.


Bosch Easyimpact 13 mm Watt Matkap

45.000 darbe/dk özelliği sayesinde delme işlemleri kolay hale geliyor.

Delme ucunu kolay değiştirme
Hafif tasarım

Ürün Detayı

Bosch Easyimpact 13 mm Watt Matkap 1,7 kg ağırlığıyla uzun süreli kullanımlarda bile el ve kol kaslarını yormayarak işlerin aksamamasını sağlıyor. Üstelik matkap uçlarının kolay ve hızlı değiştirilebilmesi için iki kovanlı anahtarsız madren sistemiyle üretiliyor. Buna ek olarak, ahşapta 25 mm ve betonda 12 mm’ye kadar delme kuvveti sayesinde en çok tavsiye edilen ürünler arasında yer alıyor. Hem profesyonel kullanıcılar hem de evde hobi projeleri olan kişiler için uygun olan matkap, delme işlemleri için geniş yelpaze sunar.

Matkap TürüDarbeli
Darbe Sayısı45.000 darbe/dk

Kullanıcı Yorumları

👤M** B**: Ürün vidalama ve darbeli vidalama işini çok güzel yapıyor. Evde ve dışarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir alet.

👤Süleyman İ**: Ev işleri için ideal bir ürün tavsiye ediyorum.


Hyundai Hp710set 710W Matkap

Kullanıcısının işlem sırasında pratik davranabilmesi için ince ayrıntılarla üretilmiştir.

1,8 kg ağırlık
Otomatik mandren
48.000 darbe/dakika

Ürün Detayı

710 W çift yalıtımlı güçlü motorlu Hyundai Hp710Set Matkap, profesyonel ve hobi kullanıcıları için mükemmel bir seçenektir. Sağlam tasarımı ve güçlü motoru sayesinde çeşitli materyallerde yüksek performans sağlar. 48.000 darbe/dakika hızı, etkili delme işlemleri için uygundur. Buna ek olarak ahşapta 25 mm, metalde 10 mm ve betonda 13 mm’ye kadar delme işlemi gerçekleştirilebilir. Sağ-sol fonksiyonu ve hız ayarı ise kullanıcının matkabı kendi rahatına göre kullanması için tasarlanmıştır.

Matkap TürüDarbeli
Darbe Sayısı48.000 darbe/dk

Kullanıcı Yorumları

👤Sebahattin T: Ürünü ayakkabılığı sabitlerken ve duvara kitaplığı monte ederken kullandım gayet başarılı. Evdeki ufak tefek işler için düşünüyorsanız kesinlikle işinizi görür. Çantasında ahşap, metal ve duvar delmek için uçlar var. Doğru ucu (matkap) kullandıktan sonra herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

👤Sabri D: Matkap güçlü makine. Ev için aldım. Tv için duvar delme canavar gibi. Yeter ki doğru uç ile kullanılsın.


ProJcb Plus Akülü Matkap

Led aydınlatmaya sahip olan ProJcb Plus Matkap ile ışığın az olduğu alanlarda bile işlem yapılabilir.

Kauçuk kavrama
Led aydınlatma
Sağ- sol dönüş

Ürün Detayı

Li-Ion Batarya ile çalışan matkabın şarj dolum süresi sadece 1 saat olduğundan verimlilik sağlayarak daha kısa sürede daha fazla iş yapma avantajı sunuyor. ProJcb Plus Akülü Matkap, tork kademesinde 18 farklı seçenek sunarak farklı malzemelerde hassasiyet ve güç dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Beton tuğla gibi malzemelerde 16 mm, metal malzemelerde 14 mm ve ahşap malzemelerde 32 mm’ye kadar delme işlemi yapılabilir. Bu özelliği, ürünün çok tercih edilme sebeplerinden biri.

Matkap TürüŞarjlı
Akü Kapasitesi1,5 Ah

Kullanıcı Yorumları

👤C** S**: Gerçekten çok güzel bir matkap.

👤K** O**: Ürün evde kullanıma gayet güzel. Briket, fayans, duvar, kiremit taşı, tuğla, mdf, metal her türlü malzemeyi deliyor. Tabi ki hepsini ayrı ayrı delme uçları ile delmelisiniz.


Dewalt DCD996P2-QW Matkap

Kesintisiz çalışarak en kalın duvarları dahi delebiliyor.

Kompakt tasarım
Akü göstergesi

Ürün Detayı


11 kademeli tork ayarı sayesinde farklı malzemelerde delme ve vidalama işlemleri yaparak kullanıcısının iş yükünü azaltıyor. Dewalt DCD996P2-QW Matkap, maksimum delme kapasitesiyle metallerde 13mm’ye kadar delme yeteneğine sahipken ahşapta 50mm’ye kadar delebiliyor. Ayrıca çift akü sistemi sayesinde şarjın dolmasını beklemeden kesintisiz çalışma olanağı sağlıyor.

Matkap TürüDarbeli
Darbe Sayısı8600-25.500-38.250 darbe/dakika

Kullanıcı Yorumları

👤R** K**: Çok güzel beğendim, çok güçlü makine paranın hakkını veriyor. Ağır işler için sağlam makine metal şanzımanlı 3 vitesli 95 tork gücü var batarya uzun ömürlü herkese tavsiye ederim.

👤A** Ç**: Kalitesini bildiğim bir ürün. Kaliteli ve sağlam.


Rebellisch Germany 68 V 10 Ah Matkap

Akü göstergesi sayesinde beklenmedik durumlarda şarj bitme durumuna son veriyor.

Akü göstergesi
700- 5600 devir/ dk yüksük hız

Ürün Detayı

Akü göstergesine sahip olan Rebellisch Germany Matkap, kullanıcıların matkaplarının şarj durumunu her an gözlemlemelerini sağlar. Böylece iş sırasında beklenmedik duraklamaların önüne geçilmiş olur. Bu özellik, kullanıcıların çalışma sürelerini daha iyi planlamaları konusunda avantajlı duruma getirir. Ayrıca, darbe oranı 5300 ila 9807 darbe/dakika arasında ayarlanabilir. Bu da matkabın çeşitli işlemler için uyarlanabilirliğini artırır.

Matkap TürüDarbeli
Darbe Sayısı 5300 -9807 darbe/dk

Kullanıcı Yorumları

👤M** U**: Ürün tam anlamıyla mükemmel. Batarya amperi yüksek. Batarya şarj göstergeli

👤G** K**: Beklentimin üzerinde ürün.


Mager Işıklı Vidalama 20 V Matkap

18 farklı tork kapasitesi ile her türlü zemin için uygun.

Işıklıİnce plastik
18 tork kademesi

Ürün Detayı


18 kademeli tork ayarına sahip olan Mager Işıklı Vidalama Matkap, elektronik hız ayarı özelliği sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemelere göre en uygun kontrolü sunar. Buna ek olarak, yüksüz hızı 0-450-1800 dev/dak aralığında değiştirilebilen bir hız seçeneği sunarak hem düşük devirlerde hassas işler yapabilir hem de yüksek devirlerde hızlı delme veya vidalama işlemleri gerçekleştirilebilir.

Matkap TürüŞarjlı
Amper3 Ah

Kullanıcı Yorumları

👤H** A**: Ev işlerinde ufak tefek vidalama için almıştım ama gerçekten profesyoneller için de çok ii görecek bir makine.

👤Yüksel Z: Bildiğim bi ürün olduğu için gözüm kapalı aldım tavsiye ederim arkadaşlar.


Attlas Atm 810 Matkap

Ağır olmayan tasarımıyla işlem sırasında yorulma derdine son veriyor.

1,8 kg
Çoğu yüzey için uygun

Ürün Detayı

Özellikleriyle işleri kolaylaştırmak için tasarlanmış güçlü bir araç olan Attlas Atm 810 Matkap, 700 Wattlık giriş gücüyle her türlü materyali etkili bir şekilde deler. Yüksüz hızı 0-3000 devir/dakika aralığında değişebilir, bu da çeşitli işler için uygun bir hız seçeneği sunar. Ayrıca1,8 kilogram ağırlığıyla oldukça hafif ve taşınabilir bir tasarım sunar.

Matkap TürüDarbeli
Darbe SayısıBelirtilmemiş

Kullanıcı Yorumları

👤A** S**: Ev işlerinde her türlü işe yarar yormaz.

👤F** Y**: Ev işlerinde kullanım için aldım. Yeterli olacağını düşünüyorum.


Makita HR2470 Matkap

Kablolu özelliği sayesinde işlem sırasında şarj bitmesi gibi olumsuz durumlar yaşanmaz.

Uzun kablo
3,5 Ah akım

Ürün Detayı

Kablosuz kullanımıyla şarj bitme gibi sorunlarla uğraştırmayan Makita HR2470 Matkap, aynı zamanda uzun kablosuyla hareketi de kısıtlamaz. Aynı zamanda kullanıcısının el rahatlığı rahatlığı göz önünde bulundurularak tasarlanmış özel bir tutma kolu, uzun iş saatlerinde bile konforlu bir kullanım sunar. 780 W gücüyle dikkat çeken ürün, tavsiye edilen matkap modelleri arasında yer alıyor.

Matkap TürüDarbeli
Darbe SayısıBelirtilmemiş

Kullanıcı Yorumları

👤C** Y** :Oldukça profesyonel ve işimi gören bir ürün. Kaliteli marka.

👤M** K**: Kalite tesadüf değil. Ürün orijinal almak isteyen arkadaşlar gözü kapalı alsın tavsiye ediyorum.


Einhell TC- ID Matkap

Çok yönlü olduğundan hem vidalama hem de matkap için kullanılabiliyor.

Ürün Detayı

Einhell TC- ID Matkap, hızlı uç değiştirilebilen mandreni sayesinde kullanıcıya büyük bir kolaylık sunar. Aynı zamanda elektronik hız kontrolü sayesinde kullanıcının istediği performansı sağlayarak işlemi tamamlar. Matkap, geri vidalama özelliğine sahip olduğu için sadece delme işlemlerinde değil aynı zamanda vidalama için de kullanılabilir. Çok yönlü matkap sayesinde birçok iş kolayca halledilir.

Matkap TürüDarbeli
Darbe SayısıBelirtilmemiş

Kullanıcı Yorumları

👤 L** B**: Göründüğü ile aynı gayet kullanışlı güçlü.. Ev için ve birçok iş için yeterli.. Evin demirbaşlarında olması gereken bir alet.

👤A** S**: Bugün ilk defa kullandım. Gücü hissediyorsun…Evde kullanmak için ideal.


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi matkap hangisi?

En iyi matkap, kullanım amacınıza ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Profesyonel bir kullanım için farklı özelliklere sahip bir matkaba ihtiyaç duyarken, evde temel işler için daha basit bir matkap yeterli olabilir. Önemli olan markaların değerlendirmelerini ve ürün yorumlarını kontrol ederek ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmektir.

Ev için hangi matkap?

Evdeki temel işler için genellikle kablosuz, orta güçte bir matkap yeterlidir. Örneğin, Bosch, Makita, DeWalt gibi markaların kablosuz matkap modelleri popülerdir ve evde kullanım için oldukça uygundur.

Darbeli matkap en iyisi hangisi?

Yine, “en iyisi” kullanım amacınıza ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Darbeli matkaplar, beton veya tuğla gibi sert malzemelerde delik açmak için tasarlanmıştır. Bosch, Makita, DeWalt, Milwaukee gibi markaların darbeli matkap modelleri profesyoneller tarafından sıkça tercih edilir.

Darbeli matkap mı iyi darbesiz mi?

Hangi matkap tipini seçeceğiniz, hangi malzemelerle çalışmayı planladığınıza bağlıdır. Eğer evde genel işler için bir matkap arıyorsanız, darbesiz bir matkap genellikle yeterlidir. Ancak, beton veya tuğla gibi sert malzemelerle sıkça çalışıyorsanız, darbeli bir matkap daha uygun olabilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın