En İyi 10 Güvenilir Alışveriş Sitesi Tavsiyesi

Sayıları çığ gibi büyüyen alışveriş sitelerinin ilgi çekici kampanyalarının da sayesinde artık günlük ihtiyaçlarımızı dahi internetten sipariş veriyoruz. Kolay iade garantileri, hızlı teslimat imkanları, indirim ve kupon seçenekleriyle parmaklarımızın ucundaki bu alışveriş platformları görmeden almak alışkanlığını da ortadan kaldırarak büyük ilgi görüyor.

Akla gelen her türlü ürünü internetteki alışveriş sitelerinde bulabilmenin mümkün olması ve 7/24 istediğimiz an sepetleri onaylayabilmemiz de alışveriş sitelerinin kullanıcı sayılarını arttırıyor. Peki en iyi alışveriş siteleri hangileri?

Bu konuda fikir edinmek isteyen okuyucularımız için derlediğimiz yazımızda en iyi 10 Alışveriş sitesini yakından inceleyerek avantajlarını değerlendiriyoruz.

En Güvenilir Alışveriş Siteleri

Alışveriş yaptığınız internet sitesinin güvenilir olması kişisel ve finansal verilerinizin illegal şekilde başkalarının eline geçmemesi için de önemli bir detaydır. Zira güvenilir olmayan bir kaynaktan yaptığınız alışveriş, sadece o alışverişe dair bir suiistimalin ötesinde kimlik bilgilerinizin kopyalanması, kredi kartı ayrıntılarınızın başkalarına çıkar sağlamak amacıyla kullanılması gibi tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Bu riski ortadan kaldırmak için kurumsal yapısını gizlemeyen, tüketici memnuniyeti başarmış siteleri kullanmaya özen göstermek gerekiyor. Tabii ki bu platformların kopyası olarak hazırlanmış fake siteler için de dikkatli olmak gerekiyor. İnternet tarayıcınızda kilitli bir kilit simgesi görüyor olmanız ve site adresinin https ile başlıyor olması o siteyle kurduğunuz bağlantıya 3. Tarafların müdahale edemediğinin işaretidir.

Sizler için listelediğimiz en iyi alışveriş sitelerini belirlerken en çok dikkat ettiğimiz kriterin başında elbette güvenlik geliyor. Ancak alışveriş yapmadan önce yukarıda belirttiğimiz detayları da göz önünde bulundurmayı ihmal etmemenizi öneriyoruz.

En İyi Alışveriş Siteleri – Top 10 Liste

İnternetten alışveriş yapabilmenizi kolaylaştıran en iyi alışveriş siteleri arasında yaptığımız incelemenin sonunda kullanıcı sadakati kurabilen, tüketiciye vadettiği sözleri tutan, ürün temini konusunda rakiplerinin önüne geçen, güvenilir ve dürüst satıcılarla çalışan en iyi alışveriş siteleri ve avantajlarını bir araya getirdik.

En iyi alışveriş siteleri, en güvenilir alışveriş siteleri, en popüler giyim alışverişi siteleri, en ucuz alışveriş siteleri gibi birbirinden farklı özellikleriyle öne çıkan alışveriş siteleri arasından seçtiğimiz en iyi 10 alışveriş platformunu ve sizler için sunduğu avantajları merak ediyorsanız işte listemiz:

Hepsiburada

hepsiburada

Türkiye’nin başta gelen alışveriş platformlarından biri olan hepsiburada.com geniş ürün yelpazesi ve başarılı stratejileriyle hemen herkesin favorisi konumunda. Aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarınızı bulabilmenizi sağlayan ve detaylı filtreleme sistemi sayesinde dilediğiniz ürüne hızla ulaştıran alt yapısıyla öne çıkan hepsiburada.com tüketici sadakati yaratmayı başaran platformların da başında geliyor. Hızlı teslimat talebi olan kullanıcılar için hizmet vermeye başlayan hepsiexpress ile de çok ilgi gören sitenin uygulaması da çok sayıda kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Trendyol

trendyol

2010’dan beri online pazaryeri olarak hizmet vermekte olan Trendyol, son yıllarda yaptığı atakla Türkiye’nin en popüler alışveriş platformlarından biri olmayı başardı. Kurumsal olarak bünyesinde bulunan Ar-Ge merkezi Trendyol Tech, kargo hizmetleri için faaliyet gösteren Trendyol Express ve de ikinci el alanında büyük ilgi gören Dolap uygulamasıyla gücünü arttıran Trendyol ünlü markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla almak isteyenleri bir araya getiriyor. Farklı dönemlerde çeşitli kampanyalarla kullanıcılarına sürprizler yapan Trendyol’un, düzenli kullanım yapan müşterileri için kargo bedava fırsatı sunan Elit Üyelik sistemi bulunuyor.

n11

n11

Kullanıcılarına hem internet sitesi hem uygulaması aracılığıyla hizmet vermekte olan n11 Türkiye’nin en popüler online pazar yerleri arasında üst sıralarda bulunuyor. Ürün çeşitliliği sayesinde aradığınız her şeyi bulabileceğiniz n11 farklı kampanyaları ve ilgi çekici indirim fırsatlarıyla da kullanıcıların sadakatini sağlamayı başarıyor. Garaj11 ismini taşıyan otomobil satış platformu ve market11 adıyla hizmet veren market platformu bulunan n11 güvenilir alışverişin ülkemizdeki bilinen adreslerinden biri olarak listemizde yer alıyor.

GittiGidiyor

gittigidiyor

Gösterdiği istikrar ve hızlı büyümeden sonra eBay tarafından satın alınan GittiGidiyor kullanıcısına sıfır ve ikinci el satış yapan başarılı bir diğer platform. Uzun bir süredir online alışveriş hizmeti veren bu başarılı site Türkiye’deki pek çok noktada faaliyet gösteren satıcıyı alıcılarla bir araya getiriyor. Alıcı ürün memnuniyetini belirttikten sonra satıcıya ödeme yapan platform bu açıdan da alıcıda güven oluşturuyor. Ekstra indirim günleri ve Yıldızlar Geçidi gibi kampanyalarla kullanıcılarına avantajlar sunan platform aynı zamanda Türkiye’nin ilk online pazaryeri olarak da tanınıyor.

Çiçeksepeti

çiçek sepeti

Başlangıç amacı çiçek siparişlerini istenilen zaman dilimi içinde istenilen adrese teslim etmek olan çiçeksepeti.com büyük ilgi gördü. Gördüğü ilgiden sonra ürün çeşitlerini arttırarak pazaryeri olarak faaliyet göstermeye başlayan platform, çiçek ile birlikte hediye gönderebileceğiniz veya market alışverişiyle elektronik ürünler satın alabileceğiniz bir alternatif oluyor. Bu durumuyla her zamankinden daha çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor. Kişiselleştirilebilen ürün seçenekleriyle de alışveriş severlerin beğenisini toplayan ciceksepeti.com Türkiye’nin her noktasındaki tedarikçileriyle hizmet veriyor.

Amazon Türkiye

amazon türkiye

Dünyanın hemen her yerinde aktif olarak kullanılan en büyük e-ticaret platformu sayılan Amazon birkaç yıldır Türkiye’de de aktif olarak hizmet veriyor. Kullanıcılarına yüksek sayıda ürün seçeneği sunan Amazon, tüketiciyi koruyan başarılı politikalar sergilediği iptal, iade ve teslim koşullarıyla da rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Günün fırsatları, Outlet reyonu gibi seçeneklerle ekonomik alışveriş fırsatı sunan farklı kampanyaları da bulunan platform kitaptan elektroniğe, giyimden kozmetiğe kadar her alanda satış yapıyor.

Migros Sanal Market

migros sanal market

2000’li yıllardan önce faaliyete başlayan internet tabanlı alışveriş sitesi Sanal Marketi ile günümüzde en çok kullanılan alışveriş siteleri arasında ilk sıralarda sayılan Migros, aynı zamanda ülkenin en büyük perakende markalarından biri. Yurtiçi ve yurtdışı şubelerinin yanında internet tabanlı site ve uygulamalarıyla da öne çıkan Migros, kullanıcılarına en hızlı ve güvenilir alışveriş deneyimini sunmayı başarıyor.

Evidea

evidea

En sevilen alışveriş sitelerinden biri olan Evidea, özellikle mobilya ve ev eşyaları satan en iyi sitelerin başında geliyor. 2011’den beri aktif olan ve dekorasyon ürünlerinden yiyecek-içecek hazırlık ürünlerine, bahçe mobilyalarından ev tekstiline kadar geniş ürün seçenekleri sunan Evidea kullanıcılarından yüksek puanlar ve harika yorumlar alıyor. 2019 senesinde yeni bir ortaklıkla yola devam kararı alan Evidea, e ticaret ile birlikte perakende mağazacılık alanında da aktif bir stratejiyle hizmet ağını günden güne büyütüyor.

Yemeksepeti

yemek sepeti

Yiyecek içecek işletmeleri alanında paket yemek servisi konseptiyle hizmet vermeye başlayan Yemeksepeti, kısa süre içinde hazır yemek siparişi vermek isteyenlerin buluşma noktası haline geldi. Hem internet sitesi hem de uygulama aracılığıyla ülkenin en popüler restoranlarından kısa sürede sipariş verebileceğiniz yemeksepeti.com ücretsiz olmasıyla da büyük ilgi görüyor. Bulunduğunuz mevkii için özel seçeneklerle mahalledeki esnafa da hareket kazandırmayı başaran yemeksepeti.com hız ve güvenilirlik açısından çok beğeniliyor. Gene aynı grubun bir diğer platformu olan Banabi uygulaması, hızlı teslimat avantajıyla Online market alışverişleri için hizmet veriyor.

Morhipo

morhipo

Boyner Holding’in e ticaret sitesi olan Morhipo 2011 senesinden beri faaliyet gösteriyor. Özellikle Boyner markalarının satışı amacıyla kurulan sitede hem yeni sezon ürünlerini hem de indirimli fırsatları bir arada bulabilirsiniz. Hemen her bütçe için avantajlı seçenekler sunan site koşulsuz müşteri memnuniyeti politikasıyla oldukça iddialı. Kullanıcılarına %100 orijinal ürün garantisi veren Morhipo, 15 gün içinde koşulsuz iade ve ürünleri Boyner ile YKM mağazalarındaki teslim noktalarından alabilme imkanı sunuyor.

En iyi kitap siteleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın