En İyi 10 Kitap Sitesi Tavsiyesi

İnternetin hayatımıza kattığı en büyük güzelliklerden birisi de satın almak istediğimiz ürünleri online olarak sipariş verebiliyor olmak. Alışveriş sepetine attığımız ürünleri birkaç adımda sipariş haline getirmek ve kargo ile adresimize teslim edilmesini sağlamak alışverişin en kolay yolu çünkü. Üstelik satın alacağımız ürün kitap gibi belli standartlara sahip bir ürünse işimiz çok daha kolaylaşıyor.

En İyi Kitap Siteleri

Sizler için kitap alışverişini kolaylaştıracak bir liste ile karşınızdayız. Kullanıcı yorumları olumlu, tüketiciye vadettiği sözleri tutan, ürün temini konusunda başarılı siteler içinden derlediğimiz en iyi kitap siteleri ve ayrıntılarını bu listemizde görebilirsiniz.

Aşağıdaki sıralama en iyi sıralaması değildir. Listede en iyi ve güvenilir bir şekilde kitap alabileceğiniz siteler karışık olarak sunulmuştur. Özelliklerine göre seçiminizi yapabilirsiniz.

Hepsiburada

hepsiburada kitap

Hemen her ürün grubunun satışını yapan alışveriş devi hepsiburada.com Kitap, Müzik, Film, Hobi kategorisi altında kitap satışları da yapıyor. Çok sayıda satıcı ve ürüne ulaşabileceğiniz Hepsiburada platformu aracılığıyla Türkçe, İngilizce, Almanca veya Arapça gibi dillerde basılmış kitapları kolaylıkla bulabilir ve Hepsiburada garantisiyle atın alabilirsiniz.


BKM Kitap

bkmkitap

2015’den beri internet kanalıyla kitap satışı yapan BKM Kitap, çok sayıda kullanıcının tercihi olan sitelerden biri. Ekonomik ve hızlı hizmet vermek gibi bir vizyonla hareket eden BKM Kitap satış sitesinde her yaştan kitapsever için alternatif kitaplar bulunuyor. Çocuk kitapları, edebiyat eserleri, eğitim ve yardımcı kaynaklar, gençlik kitapları, gezi ve rehber kitaplar, KPSS hazırlık kitapları, sağlık kitapları, tarih kitapları gibi geniş bir seçenek havuzuna sahip olan sitede ayrıca kırtasiye, oyuncak, hobi, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri de satılıyor.

Kredi kartı, havale veya kapıda ödeme gibi seçeneklerle alışveriş yapabileceğiniz BKM Kitap ürünlerin teslimatını PTT Kargo aracılığıyla yapıyor. Sorularınız için müşteri hizmetlerini hafta içi ve cumartesi günleri 09:00-18:00 saatleri arasında 0850 255 02 56 numaralı hattan arayabilirsiniz. Ayrıca değişim ve iade talepleriniz ile hatalı basım ve eksik ürün gibi konuları 24 saat içinde 0 530 898 26 16 numaralı Whatsapp Destek hattına bildirebilirsiniz.

Kitapseç

kitapseç

2009 Yılında online kitap satışına başlayan Kitapseç, bugün de kullanıcı sayısı yüksek ve başarılı kitap siteleri arasındaki yerini koruyor. Uygun fiyatlı çözümlerle müşterilerine daha çok kitap alabilme avantajı sağlayan Kitapseç alternatif ödeme yöntemleriyle birlikte Green SSL güvenlik sertifikasına sahip sistemi ve kapıda ödeme opsiyonuyla da ilgi çekiyor.

Ayda ortalama 750 bin kitap gönderimi yapan internet sitesi 7000 metrekarelik deposunda 120 personelle hizmet veriyor. 2 milyon kitap stoğuna sahip olan Kitapseç, kullanıcılarına kargo firmasını seçebilecekleri opsiyonlar sunuyor. Ayrıca çok sayıda kredi kartına taksit yapıyor. Neredeyse %100’e ulaşan indirimlerle kitapseverlere bol bol kampanya avantajı yaşatan Kitapseç eğitim kaynaklarından dergilere, romanlardan DVD’lere kadar çok sayıda seçenek bulabileceğiniz zengin bir kategori listesi ile faaliyet gösteriyor.

Kitapyurdu.com

kitapyurdu

Merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan kitapyurdu.com 4 milyonu aktif olmak üzere 6 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip. 300 binin üzerinde ürün veri tabanıyla kullanıcıların taleplerine en iyi yanıtı vermek konusunda iddialı olan site çocuk kitaplarından kişisel gelişim kitaplarına, eğitim ve sınav kitaplarından sanat kitaplarına kadar geniş bir alanda aradığınız pek çok kitabı bulabilmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra hediyelik ürünler ve kahve çeşitleri gibi ürünlere de yer veren kitapyurdu.com kullanıcılarına kredi kartı ve havale yoluyla ödeme yapabilme fırsatı sunuyor.

Çeşitli kampanyalar düzenleyerek daha ekonomik alışveriş imkanı da sağlayan sitede satın alırken kazandığınız alışveriş puanlarını gene alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz.

Pandora

pandora kitabevi

1991 Ağustos tarihinden beri hizmet veren Pandora, toplam 3 şubesine ek olarak internet sitesi üzerinden de satış yapıyor. İngilizce kitaplar, ders kitapları, Türkçe kitaplar, üniversite kitapları, hediyelik eşyalar gibi genel kategorilerde ürün satışı yapan pandora.com.tr stoğunda olmayan yabancı kitaplar için de aracılık hizmeti vererek ön sipariş alıyor.

Tüm şubelerinde son bir ayda çıkan Türkçe kitapları %20 indirimle, İngilizce ithal kitapları orijinal kapak fiyatıyla satan sitede aynı zamanda ithal ders kitaplarını da normal fiyatlarının altında alabilme imkanı bulunuyor. Kredi kartı, banka kartı veya havale ile ödeme kabul eden site 200 TL ve üstündeki siparişlerde kargo ücreti almıyor. Ayrıca Maximum, Bonus ve World karta peşin fiyatına üç taksit yapıyor.

idefix

idefix

Türkiye’nin en popüler kitap siteleri arasında yer alan ve ismi hemen herkes tarafından bilinen İdefix, 1999 senesinden beri faaliyet gösteriyor. Online kitapevi olarak kullanıcıların pek çok talebine yanıt verebilen İdefix, kullanıcılarını yeni eserler ve çeşitli kitaplar hakkında güncel bir şekilde bilgilendirirken site üzerindeki kategoriler sayesinde kolaylıkla aradığınızı bulmanıza da yardımcı oluyor. 17 senedir düzenlenen ve okurların keyif aldığı Sanal Kitap Fuarı çok sayıda etkinliğe sahne oluyor.

Kampanyalar ve özel fırsatlarla desteklenen fuarda 2000’den fazla yayınevi 200 bine yakın indirimli kitapla okuyucuyla buluşuyor. Her türde on binlerce kitap, hobi ürünleri, kültür ve sanat eserleri, müzik ve dergiler ile birlikte elektronik seçenekler de bulabileceğiniz İdefix 125 TL ve üzeri siparişlerde standart kargo için ücret talep etmiyor.

D&R

d&r

Türkiye’nin en tanınan kitap satış mağazalarından biri olan D&R, 1997 yılından beri hizmet veriyor. 2021 senesinin başında 48 şehirde ve 205 mağazayla kitapseverlere ulaşan D&R, aynı zamanda internet sitesi üzerinden de aktif olarak satış yapıyor. Gelişmiş ürün seçenekleriyle kullanıcısına kitaptan müziğe, filmden elektroniğe kadar geniş bir alternatif havuzu sunan site bu formatıyla sadece kitap değil kültür ve sanat konusunda da çok sayıda ürün satıyor.

Çok Satanlar, En Yeniler, Sizin İçin Seçtiklerimiz gibi kategorilerle okuyucusuna aradığını kolaylıkla bulabileceği bir ara yüz oluşturan D&R yıl boyunca avantajlı kampanyalarla kullanıcının ilgisini üzerinde tutmayı başarıyor.

Nadirkitap

nadirkitap

Türkiye’nin en çok kullanılan kitap siteleri arasında farklı bir yere sahip olan Nadirkitap, aynı zamanda ülkenin ilk çok satıcılı kitap sitesi olmak özelliğine de sahip. Site üzerinde satışı yapılan 2. El ve sahafiye kitaplar ülkenin dört yanındaki başka sahafları tarafından listelenip satılıyor. Ödemeler Nadirkitap tarafından alınarak hem satıcı hem alıcı için güvenli bir ortam sağlanıyor.

Kargonuz satıcı tarafından size yönlendirilip alışveriş tamamlandığında bloke edilen ödeme satıcıya aktarılıyor. Site, Kredi veya banka kartı, Havale, PTT posta çeki hesabına havale veya BKM Ekspres ile ödeme kabul ediyor.

Babil.com

babil.com

Merkezi İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Babil.com, Arasta Bilgi Teknolojileri Paz. Dağıtım Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından kurulmuş bir kitap sitesi. 1030’dan fazla sayıda yayıneviyle anlaşmalı olan Babil.com, kullanıcılarına avantajlı fiyatlarla kitap alabilme imkanı sunuyor.

Kitaptan postere, çantadan hediyelik eşyaya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan site, 150 TL üzerindeki siparişler için ücretsiz kargo avantajı sağlıyor. Kredi kartı ve banka havalesiyle ödeme alan Babil.com’da Maksimum kart sahipleri 6 taksit hakkını kullanabiliyor.

Nazım Kitabevi

nazım kitabevi

Genel olarak akademik kitaplar ve yardımcı kaynaklar üzerine yoğunlaşmış bir kitabevi olan Nazım, internet sitesi aracılığıyla kullanıcılarına pek çok seçenek sunuyor. Edebiyat kitaplarından çocuk romanlarına, LGS kitaplarından Yabancı dil kitaplarına kadar pek çok ürüne ulaşabileceğiniz Nazımkitabevi.com’a üye olarak alışveriş yapabilirsiniz. Ödemeyi kredi kartı veya havale ile yapabileceğiniz sitenin yanı sıra İstanbul’da bulunan 5 farklı satış noktasını da ziyaret ederek alışveriş yapabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Kitap Sitesi Tavsiyesi” üzerine bir yorum

Yorum yapın