2024’te Tavsiye Edilen 10 Çatal Kaşık Bıçak Seti

Bir sofrada yemeğin lezzeti ne kadar çok önemliyse, servis edilen tabaklar, sunum bardakları da bir o kadar önemlidir. Masanın güzelliğini ve yeterliliğini belirleyecek başka bir unsur ise, çatal, kaşık ve bıçak takımları. Yapısı ile yemeğe daha kolay hakim olmanızı sağlayacak, tasarımı ile masanıza şıklık katacak çatal kaşık bıçak takımları, masanızın kalitesini belirleyecek en önemli kriterlerden.

SıraModelParça SayısıSYblog Puanı
1Karaca Porto60 Parça10/9.9
2Emsan Ay Işığı84 Parça10/9.8
3Nehir Sahra Sade60 Parça10/9.8
4Bonelegant Talent60 Parça10/9.7
5KB Solingen Löwe84 Parça10/9.8
6Aryıldız Studio Prestige89 Parça10/9.6
7Emsan Goldinoks24 Parça10/9.7
8Neva N2755 Sweet Premium24 Parça10/9.6
9Fecra Doğa Gold18 Parça10/9.7
10Sıla Elit Gold36 Parça10/9.7
Çatal Kaşık Bıçak Seti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Çatal Kaşık Bıçak Setleri

Davetlerinizde masanızı tamamlayacak, uzun süreli kullanım sağlayacak ve ergonomik yapısıyla yemek yerken zorlanmayacağınız piyasanın en iyi 10 çatal kaşık bıçak setlerini sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi çatal kaşık bıçak setleri…

Karaca Porto 60 Parça 12 Kişilik Elegance

Şık görüntüsü ile gözlere hitap ederken, paslanmaz çelikten oluşan bu çatal kaşık seti, çeyiz için de ideal bir ürün.

ŞıkFiyat
Kullanışlı

Ürün Detayı

Şıklığı ile yemek masanıza güzellik katacak Karaca Porto 60 Parça 12 Kişilik Elegance Çatal Kaşık Bıçak Takımı, kalitesiyle uzun süreli bir kullanım sağlıyor. İnce ve modern tasarımın yanında uzun süre parlaklığını koruyan paslanmaz çelikten oluşan bu set, ömürlük bir kullanımla fark yaratıyor. Kutusu sayesinde özel bir şekilde muhafaza edebileceğiniz bu çatal, bıçak ve kaşık setinin içerisinden 60 parçalık geniş bir içerik çıkıyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı60

Kullanıcı Yorumları

👤 P** k** “uzun süreli bir arayıştan sonra yorumlara güvenerek aldığım bir set oldu. Misafirlerim için ayrıca kullanabileceğim bir set arıyordum çok uygun oldu.”

👤 H** u** “fiyatının biraz daha uygun olmasını isterdim, onun haricinde çok kaliteli güzel bir set.”


Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça

Işıltısı ile dikkatleri üzerine çekerken, kullanışlılığı ve kalitesiyle en çok tercih edilen çatal kaşık bıçak setlerinin arasında yer alan Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, uzun süreli kullanımlarda bile parlaklığını kaybetmiyor.

ZarifFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, günlük yemek takımlarıyla birlikte misafir yemek takımlarının yanında da kullanılmaya oldukça müsait. Uzun süre parlaklığını koruyan özel içeriği sayesinde kullanımını ömürlük yapan bu set içerisinde yemek kaşığı, yemek çatalı, yemek bıçağı, tatlı kaşığı, tatlı çatalı ve çay kaşığı bulunuyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı60

Kullanıcı Yorumları

👤 K** b** “Ürünü denemek amacıyla makineye attım, ama bozulma ve solma gibi şeyler yaşamadım. Fiyatı pahalı ama hak ediyor gerçekten.”

👤 H** j** “kesinlike harika bir ürün misafir sofrasına daha çok yakıştırdım.”


Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı

Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı, günlük kullanımının yanında özel masalara da oldukça yakışan bir takım. Aşınma ve çizilme yapmayan bu takım, ömürlük bir kullanım ile sizleri buluşturuyor.

ZarifTek renk
Her masaya uygun

Ürün Detayı

Paslanmaz çelik kalitesiyle üretilmiş Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı, parlaklığını bozmadan yıllarca aynı formda kalabiliyor. Üst sınıf tasarımı ile işlevselliği, onu tüm masalara çok yakışan bir takım yapıyor. 12 kişilik bu set, tüm ihtiyaçları yeterince karşılıyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı60

Kullanıcı Yorumları

👤 A** e** “günlük kullanımım için aldım, şık kaliteli bir ürün.”

👤 L** b** “kaliteli güzel bir ürün aslında ama çizilmeye çok müsait bir yapısı var gibi. Denemeden emin olamayız tabi.”


Bonelegant Talent 60 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Krom

Diğer çatak kaşık bıçak setlerinden farklı rengi ile modern ve şık bir sunum ile sizleri buluşturacak Bonelegant Talent 60 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, Krom-Siyah 3mm yapısıyla özel masalara da çok yakışıyor.

Farklı tasarımFiyat
Şık

Ürün Detayı

Bonelegant Talent 60 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, geniş içeriği sayesinde 12 kişiye yeterli bir kullanım sağlıyor. Her sofraya uyumlu rengi ile masa düzeninize şıklık katıyor. Temizliğini de oldukça kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu set, bulaşık makinesinde yıkansa da bozulma yapmıyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı60

Kullanıcı Yorumları

👤 T** j** “çeyizim için aldım. Renginden dolayı her masaya uydurabileceğim için günlü kullanmayı seçtim.”

👤 K** m** “kaliteli ve şık bir parça çok beğendim. Rahatlıkla makineye atıllabilir.”


KB Solingen 84 Parça Löwe Çatal Kaşık Bıçak Seti

KB Solingen 84 Parça Löwe Çatal Kaşık Bıçak Seti, her bir parçasında zarif ve inceliğini belli eden bir set. Sofranıza ince bir dokunuş yapmak istiyorsanız, bu ürüne mutlaka bir göz atmalısınız.

KaliteliFiyat
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Özel sofralara çok yakışacak KB Solingen 84 Parça Löwe Çatal Kaşık Bıçak Seti, hafifliği ile kullanımını daha kolay bir hale getiriyor. Dayanıklılığının yanında şıklığıyla da bir numaralı tercih haline geliyor. Yemeklerinize şıklık katacak bir set.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı84

Kullanıcı Yorumları

👤 A** B** “Tek kelimeyle efsane bir takım. Kesinlikle parasının hakkını veriyor. Çeyizim için almıştım çok araştırdım piyasanın en iyisi budur diy düşünüyorum. Alacak olanlar hiç tereddüt etmeden alın derim hatta kaçırmayın”

👤 K** n** “Gerçekten Harika. Güzel paketlenmişti. Hiç bir sorun yoktu. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Çok kaliteli”


Aryıldız Studio Prestige 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Kutulu

Aryıldız Studio Prestige 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti içerisinden çıkan kutusuyla tüm takımı en özenli şekilde koruyabilirsiniz. Kalitesi sayesinde bulaşık makinesine atılsa da çizilme, bozulma yapmadan uzun süreli bir kullanım sunar.

KaliteliFiyat
Paslanmaz çelik

Ürün Detayı

Aryıldız Studio Prestige 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, parlak metalik rengi ile sofralarınıza özel bir şıklık katacak. Toplamda 89 parça olan bu set, yemek ve tatlı için 12 adet çatal kaşık bıçak bulunduruyor. Porselenlerinize çok yakışacak bu çatal kaşık bıçaklar, çizmeden yumuşak bir kullanım sağlıyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı12
Parça sayısı89

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö** “Çeyizim için aldım çok beğendiğim bir takımdı çok modern ve şık tavsiye ederim”

👤 N** l** “Bayıldımm ben çok zarif”


Emsan Goldinoks Yeni Mat Gold 24 Parça 6 Kişilik

Emsan Goldinoks Yeni Mat Gold 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı, altın rengi ile sofralara şıklık katacak, özel titanyum kaplaması sayesinde de uzun süreli bir kullanım ile sofralarınızla buluşacak.

Zarif24 Parça
Kullanışlı

Ürün Detayı

18/10 kalite paslanmaz çelikten üretildiği için bulaşık makinesinde yıkanmaya dayanıklı, defalarca kez kullanılsa da bozulma yapmayan Emsan Goldinoks Yeni Mat Gold 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı, kalitesi ve tasarımı ile masalarınızın vazgeçilmezi olacak.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı6
Parça sayısı24

Kullanıcı Yorumları

👤 K** n** “Bu kadar çok defolu ürünü aynı kutuda hayal etmem mümkün değildi. O nedenle hayal gücümü geliştirmeme yardımcı olduğu için Emsan’a teşekkür ediyorum. Çizik, kararma, boya kalkması ne ararsan var bu kadar değişik defoyu memlekette ki bütün bayileri gezip kutuları arasam bulamazdım.”

👤 A** g** “Ürün çok güzel fakat üzerinde ufak ufak çizikler vardı duruşu çok hoş tavsiye ediyorum”


Neva N2755 Sweet Premium Grizay 24 Parça

Yapısı sayesinde kolay bir tutum sergileyen Neva Sweet Premium Grizay 24 Parça Çatal kaşık bıçak Seti, hafifliği ile taşınabilme özelliği ile sizleri buluşturuyor.

Renk24 Parça
Hafif

Ürün Detayı

Neva N2755 Sweet Premium Grizay 24 Parça Çatal kaşık bıçak Seti, bakır ve grizay renklerini bir arada kullanarak farklı ve şık bir tasarımı sofralarınıza getiriyor. 24 parçadan oluşan bu set, 6 tatlı kaşığı ve çatalı, 6 yemek kaşığı, çatalı ve bıçağından oluşuyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı6
Parça sayısı24

Kullanıcı Yorumları

👤 K** n** “kaliteli ve güzel günlük kullanıma daha çok uygun tavsiye edeerim. “

👤 L** ş** “Hoş bir tasarımı var eve gelen insanlar çok beğendiler. Bundan sonra nevadan alışveriş yaparım hep.”


Fecra Doğa 18 Parça Gold Çatal Kaşık Bıçak Seti

Fecra Doğa 18 Parça Gold Çatal Kaşık Bıçak Seti, rengi sayesinde sofralarınıza kolayca uyum sağlar ve masanın dekorunu tamamlar. Paslanmaz çelik materyali ile uzun yıllar kullanım sağlar.

Gold renk18 parça
Şık

Ürün Detayı

Fecra Doğa 18 Parça Gold Çatal Kaşık Bıçak Seti, A kalite çatal kaşık bıçakları ile hem özel hem günlük kullanıma uygundur. Uzun yıllar kullanmaya dayanıklılığı ile parlaklığını hiç kaybetmeyecek bu set, zarifliği ve rengi ile çok tercih ediliyor.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı6
Parça sayısı18

Kullanıcı Yorumları

👤 Ü** l** “Gorumcem icin aldim. Kutahya porselen yemek takimi ile uyumu harika. Tesekkurler.”

👤 I** ö** “Çok beğenerek aldım. Gayet şık ve kullanımı keyifli. Sadece çatalların uçları biraz daha sivri olabilirdi, yiyeceklere batırırken biraz sabır gerektirebiliyor küt olması dolayısıyla.”


Sıla 36 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Elit Gold

Sıla 36 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, gold ve metalin eşsiz buluşmasını sofranıza şıklık olarak getiriyor. Özellikle misafirler için kullanılan bu set, şık ve özel davetlerin bir numaralı konuğu.

İki renkliFiyat
36 parça

Ürün Detayı

Paslanmaz çelikten üretilen uzun yıllar kullanılacak kalitedeki Sıla 36 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti, 36 parça içeriği sayesinde yeterli bir kullanım sunuyor. Porselen takımlarınıza zarar vermeyen, kir tutmayan bu set şık davetlerden ve kaliteden ödün vermeyenlerin ilk tercihi.

Materyalpaslanmaz çelik
Kişi sayısı6
Parça sayısı36

Kullanıcı Yorumları

👤 L** n** “Görsel olarak çok güzel sorunsuz geldi ama zamanla gold kısımlarda soyulma cizilme olur. Ben bunu göze alarak satın aldım.”

👤 Ş** s** “Kaliteli, şık, çok memnun kaldık.”


Sıkça Sorulan Sorular

Çatal kaşık bıçak seti alırken nelere dikkat edilmeli?

Sofraların vazgeçilmezi çatal kaşık bıçak seti alırken, materyalinin paslanmaz çelik olmasına dikkat etmelisiniz. Paslanmaz çelik olduğu takdirde uzun bir süre kullanabilir, makineye atabilir ve parlaklığını hiç bozmadan kullanabilirsiniz.

60 parça çatal kaşık bıçak setinde neler bulunuyor?

12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek çatalı, 12 adet yemek bıçağı, 12 adet tatlı kaşığı, 12 adet tatlı çatalı bulunuyor.

Çatal kaşık bıçak setlerinin kutu içinde olması önemli mi?

Kaliteli materyallerden de olsa çatal kaşık bıçak setleri dikkat edilmez, sert koşullara maruz kalırsa dayanıksız bir hali gelir, bu yüzden kuru ve temiz yerde saklamak çok önemlidir. Kutuları şıklık katsa da asıl kullanılma amacı çatal kaşık bıçakları daha iyi muhafaza etmektir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın